💖 ùj unboxing kèpekkel

Sosem mertem még ilyen fülbevalót venni!
Mondjuk az én rövid nyakammal valószínűleg bután is nézne ki… :woman_shrugging:

Ehhez képest én hóembert vettem a fülembe. :laughing::see_no_evil:

IMG_20231130_001812

15 Likes

IMG_20231130_053231

15 Likes

De aranyos :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Milyen finom darab! :heart_eyes:

1 Likes

Hát, mikor, ha nem most, közel az ötvenhez? :rofl::see_no_evil::rofl:

2 Likes

A Clairs-ben én is néztem ám a karácsony témájú fülbiket, de csak a belövést kérdeztem meg, aztán szaladtunk tovább :laughing: És kb. egykorúak vagyunk :wink: Sosincs késő :sweat_smile:

2 Likes

Tegnap érkeztek, az 50%-os MAC BF promóciót muszáj volt kihasználni.

Darkroom, Carbon, alul pedig mindkettő a Starry Night, csak más megvilágításban.
Valamint egy szemhéjalapozó, amit ti ajánlottatok nekem. Kíváncsi leszek, holnap fel is avatom őket. :slight_smile:

20231130_142741

20231130_141943

14 Likes

Juj, ez a szemhéjalap legnagyobb kedvenc nálam! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

2 Likes

Igen, úgy rémlik, hogy pont te ajánlottad. :slight_smile:

1 Likes

A black friday alatt nem vettem semmit, viszont ezzel a testápolóval régóta szemeztem. Közeli lejárat (úgy látszik náluk is van egzakt dátum) miatt féláron volt, így hazajött velem.

IMG_20231130_183130

10 Likes

Ha esetleg a megvételén gondolkodnál, akkor nem tudom szívből ajánlani :disappointed:
Ma használtam. Hideg van, és mégis olajos réteg lett a t-vonalam ugyanúgy, mintha ezt rá se kentem volna. Púdert tettem rá. A pórusokat eleinte kiegyenlíti, de az állaga nem kellems, zsíros, ragadós :unamused: Meleg időben megbolondulnék tőle. Az INCI-ben a silica-t előrébb tenném, a dimethicone-t meg hátrébb, ha lehetne.

1 Likes

Ó, jó erős retinal van benne!
Ha valaki nem szokott kirügyezni a komedogénabb (szép magyar szó :smiley: ) összetevőktől, annak még arcra is mehet? :thinking:

2 Likes

Megküzdöttem a Sprinterrel. Az eredmény:

20231130_185130

Spájzolás, plusz tesztelem a Dermacol BB krémjeit. Volt nekik a BB Magic Beauty, imádtam, de nem látom a Notinon. Ezért hát begyűjtöttem a többit. Remélem, nem oxidálódnak, mivel amiatt kínlódok a legtöbbet.

12 Likes

Én arcra nagyon óvatos voltam a retinallal is, de a karomnak már nem lehet különösebben ártani :joy:. Mondjuk a formulázása miatt biztos nem próbálnám ki. Nehezebben beszívódó krém, hiába könnyed állagú első blikkre.

1 Likes

Adventi teás naptár és kézkrém az ecco-verde oldaláról. (Többnyire natúr kozmetikumokat és sminkeket árul egyébként, csak sajnos az egyetlen szállítási opció a posta, viszont gyorsan kiszállították postapontra.) Karácsonyi képeslap és c-vitaminos krém-minta ajándék volt a rendeléshez. Idén mégse szerettem volna csokis adventi naptárt, már most több helyről kaptunk szaloncukrot, nem szeretnék gurulni január 1-re. :sweat_smile:
Ecsetszett, barna színű Catrice szempillaspirál és alapozó Notinos rendelés.
A könyv pedig BF szerzemény. Nem kifejezetten amiatt, de pont könyvesboltban lófráltam az előző hétvégén és jó áron volt. Már olvasom, van benne divat, kencefice, Chanel és történelem. :slight_smile:

IMG_20231130_185544450~2

15 Likes

Lehet, mert amióta kipróbáltam, mindenkinek is ajánlom. :smiley: De én is itteni ajánlásra vettem meg először kb. 2 éve, többünknek kedvenc. :slight_smile: (viszont első pár használat alkalmával nem szerettem, mert túl sokat vittem fel és összecsúszott a sminkem a nap folyamán, nagyon picike mennyiség kell belőle :slight_smile: )

Én ezt szoktam arcra is kenni. Nincs tőle bajom. Mondjuk én tretinoint is használok.

1 Likes

Tegnap betévedtem a DM-be . A körömlakk toppert biztosan nem vettem volna meg, ha nincs rajta a rénszarvas szarv :slight_smile:
IMG_5244

15 Likes

De szépen csillognak, fénylenek!
A kékre fogod kenni a szarvasost? Tényleg cuki :heart_eyes:

1 Likes

Black Friday…

Notino: a hajfesték nagyon jó áron volt, négy dobozzal vettem. A primert Tati videójában láttam néhány hete, és kíváncsi lettem. A MUA folyékony pirosító is érdekelt, a körömlakk pedig régebb óta kívánságlistás volt, tulajdonképpen arra vártam, hogy rendeljek tőlük mást is.

IMG_20231201_103039

Glamshop: sminket egyedül tőlük akartam most venni. A paletta ki volt nézve, a monókból állítottam össze kívánságlistát, és ami azon a legjobb áron volt, azokat rendeltem meg. Plusz a két holo ugyan nem volt eredetileg a listán, de azok annyira jó áron voltak (8,97 eur helyett 2,28-ért rendeltem - 2 nap múlva feljebb vitték 4,37-re), hogy muszáj volt. Ráadásul utóbb ezek tetszenek a legjobban, egyszerűen gyönyörűek. Aztán szembesültem azzal, hogy a kis 12-es palettában már a korábban rendelt héttel együtt nem fognak elférni, úgyhogy jött egy nagy mágneses paletta is.
Jobb oldalról a legszélső Pink Frog multikróm. Korábban a Crazyt rendeltem, de ez sokkal szebb. Nyilván a képen semmi sem látszik belőle. :rofl:

IMG_20231201_102157
IMG_20231127_175754

És a másik topikban már említett doboz, ahogy kinézett, amikor kivettem a zacskóból. Hála a gondos csomagolásnak, semminek sem esett baja.
IMG_20231127_172051

17 Likes