Sosem mertem még ilyen fülbevalót venni!
Mondjuk az én rövid nyakammal valószínűleg bután is nézne ki…
Ehhez képest én hóembert vettem a fülembe.
Sosem mertem még ilyen fülbevalót venni!
Mondjuk az én rövid nyakammal valószínűleg bután is nézne ki…
Ehhez képest én hóembert vettem a fülembe.
De aranyos
Milyen finom darab!
Hát, mikor, ha nem most, közel az ötvenhez?
A Clairs-ben én is néztem ám a karácsony témájú fülbiket, de csak a belövést kérdeztem meg, aztán szaladtunk tovább És kb. egykorúak vagyunk Sosincs késő
Tegnap érkeztek, az 50%-os MAC BF promóciót muszáj volt kihasználni.
Darkroom, Carbon, alul pedig mindkettő a Starry Night, csak más megvilágításban.
Valamint egy szemhéjalapozó, amit ti ajánlottatok nekem. Kíváncsi leszek, holnap fel is avatom őket.
Juj, ez a szemhéjalap legnagyobb kedvenc nálam!
Igen, úgy rémlik, hogy pont te ajánlottad.
A black friday alatt nem vettem semmit, viszont ezzel a testápolóval régóta szemeztem. Közeli lejárat (úgy látszik náluk is van egzakt dátum) miatt féláron volt, így hazajött velem.
Ha esetleg a megvételén gondolkodnál, akkor nem tudom szívből ajánlani
Ma használtam. Hideg van, és mégis olajos réteg lett a t-vonalam ugyanúgy, mintha ezt rá se kentem volna. Púdert tettem rá. A pórusokat eleinte kiegyenlíti, de az állaga nem kellems, zsíros, ragadós Meleg időben megbolondulnék tőle. Az INCI-ben a silica-t előrébb tenném, a dimethicone-t meg hátrébb, ha lehetne.
Ó, jó erős retinal van benne!
Ha valaki nem szokott kirügyezni a komedogénabb (szép magyar szó ) összetevőktől, annak még arcra is mehet?
Megküzdöttem a Sprinterrel. Az eredmény:
Spájzolás, plusz tesztelem a Dermacol BB krémjeit. Volt nekik a BB Magic Beauty, imádtam, de nem látom a Notinon. Ezért hát begyűjtöttem a többit. Remélem, nem oxidálódnak, mivel amiatt kínlódok a legtöbbet.
Én arcra nagyon óvatos voltam a retinallal is, de a karomnak már nem lehet különösebben ártani . Mondjuk a formulázása miatt biztos nem próbálnám ki. Nehezebben beszívódó krém, hiába könnyed állagú első blikkre.
Adventi teás naptár és kézkrém az ecco-verde oldaláról. (Többnyire natúr kozmetikumokat és sminkeket árul egyébként, csak sajnos az egyetlen szállítási opció a posta, viszont gyorsan kiszállították postapontra.) Karácsonyi képeslap és c-vitaminos krém-minta ajándék volt a rendeléshez. Idén mégse szerettem volna csokis adventi naptárt, már most több helyről kaptunk szaloncukrot, nem szeretnék gurulni január 1-re.
Ecsetszett, barna színű Catrice szempillaspirál és alapozó Notinos rendelés.
A könyv pedig BF szerzemény. Nem kifejezetten amiatt, de pont könyvesboltban lófráltam az előző hétvégén és jó áron volt. Már olvasom, van benne divat, kencefice, Chanel és történelem.
Lehet, mert amióta kipróbáltam, mindenkinek is ajánlom. De én is itteni ajánlásra vettem meg először kb. 2 éve, többünknek kedvenc. (viszont első pár használat alkalmával nem szerettem, mert túl sokat vittem fel és összecsúszott a sminkem a nap folyamán, nagyon picike mennyiség kell belőle )
Én ezt szoktam arcra is kenni. Nincs tőle bajom. Mondjuk én tretinoint is használok.
Tegnap betévedtem a DM-be . A körömlakk toppert biztosan nem vettem volna meg, ha nincs rajta a rénszarvas szarv
De szépen csillognak, fénylenek!
A kékre fogod kenni a szarvasost? Tényleg cuki
Black Friday…
Notino: a hajfesték nagyon jó áron volt, négy dobozzal vettem. A primert Tati videójában láttam néhány hete, és kíváncsi lettem. A MUA folyékony pirosító is érdekelt, a körömlakk pedig régebb óta kívánságlistás volt, tulajdonképpen arra vártam, hogy rendeljek tőlük mást is.
Glamshop: sminket egyedül tőlük akartam most venni. A paletta ki volt nézve, a monókból állítottam össze kívánságlistát, és ami azon a legjobb áron volt, azokat rendeltem meg. Plusz a két holo ugyan nem volt eredetileg a listán, de azok annyira jó áron voltak (8,97 eur helyett 2,28-ért rendeltem - 2 nap múlva feljebb vitték 4,37-re), hogy muszáj volt. Ráadásul utóbb ezek tetszenek a legjobban, egyszerűen gyönyörűek. Aztán szembesültem azzal, hogy a kis 12-es palettában már a korábban rendelt héttel együtt nem fognak elférni, úgyhogy jött egy nagy mágneses paletta is.
Jobb oldalról a legszélső Pink Frog multikróm. Korábban a Crazyt rendeltem, de ez sokkal szebb. Nyilván a képen semmi sem látszik belőle.
És a másik topikban már említett doboz, ahogy kinézett, amikor kivettem a zacskóból. Hála a gondos csomagolásnak, semminek sem esett baja.