💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, nagyon klassz szett lennének együtt. :blush:
A szemüvegem hosszát szabócentivel mértem követve az ívét, de ha vonalzóval mérem a két legtávolabbi pontja között a szár zsanérjainál, akkor csak 14,5 cm. A tokba beletéve még mindkét oldalán minimum 0,5 cm hely van, szóval egy mondjuk 1 cm-el nagyobb szemüveg még beleférne.

1 Likes

Az a két sally hansen nekem is kell :drooling_face:
Az essence holo lakkok tényleg észrevehetően holo-k? Venném őket is, de félek hogy olyan lesz mint anno a moyra, tompa és radiátorfesték-finishű.

Én neked köszönhetem, hogy paperblanks rajongó lettem? Vagy màsnak? Itt láttam meg km- en, azóta csak azt veszem, 1 nagyot és 1 kicsit évente :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Vagyunk itt egy páran akik szeretik és tettek fel róla képet. :slight_smile: Régebben a slimet vettem, de egyre kevesebb modell elérhető belőle, ezzel párhuzamosan az ára pedig az egekben van, így váltottam a Notiquera.

Black Friday előtti vásárlás:

Douglas:
IMG_20231126_160820

Amazon:
IMG_20231126_160903

Notino:
A hajas szett majd ajándék lesz, a bőr színéhez alkalmazkodó alapozó az enyém, még nem próbáltam.
IMG_20231126_161157
IMG_20231126_161119

Müller:
Ez a kefe megvan már otthon rózsaszín színben, itt meg egy nagyobb barack színben, de érik a csere.
IMG_20231126_161027

Bipa:
IMG_20231126_160940

14 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
A PM palettáknak megmutizod a beltartalmát?

Most nem vagyok már otthon, este meg mindig sötét van hozzá, de majd hétvégén lefotózom.
A nem veszek palettát elhatározásom a leárazásig tartott. 2 nagy paletta féláron volt, szerintem az éri meg leginkább. Ez nem black friday, szerintem csak kiárusítanak néhány terméket.
https://www.douglas.at/de/b/pat-mcgrath-labs/b2346

2 Likes

Aztamindenit. Amíg nálatok akár féláron vannak a termékek, nálunk BF után teljes áron kínálják. (Hétvégén is csak 25% kedvezmény volt rajtuk.) Én is elcsábultam volna a helyedben.

Ezek limitált termékek, most vagy soha.

1 Likes

Teljesen igazad van. A most-vagy-soha című ajánlatoknál én már fizikai fájdalmat érzek! :sweat_smile: Használd őket sok örömmel és egészséggel! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszi. Azért a 2 nagyobb paletta még kapható ha valaki akar belőle, az nem limitált, de megéri.

3 Likes

Megmutatom megint a kis zsákmányt, hátha más is meg akarja az övét :blush:
Na, hadd lássam, mit rejtegettek :stuck_out_tongue_winking_eye:
N-betűs weboldalról (tőemelő száraz sampon, szemápoló stick és póruseltüntető) és KM piactérről (mini szemáp. spirál- hátha ez fog beválni). Azért a mezei Dry sz.sampon marad a kedvenc, de sapkás időben ez is bevetésre kerül min. a fejbúbon.
Ja, és megvan a karácsonyi fülbevalóm is :grinning_face_with_smiling_eyes: Amíg nincs mindenkinek ronda karácsonyi pulcsija az összetartozás jeleként, addig kicsit kiöltözik a család, amikor összejövünk.
20231129_100829
20231129_101310
20231129_102806

20 Likes

Az egy fülbevaló? ¡¿Que?! Csak így elképzeltem hogy húzom a láncot a fülcimpámban és rövidzárlatot kaptam. Mindenesetre nagyon szép kínzóeszköz :smiley:
Nekem még úton van egy csomi németből, ha az ideér, csinálok hajas hault (nem akartam kettesével posztolgatni a termékeket, főleg mert alles zusammen sztori is lenne)

1 Likes

Nem fáj ám :smiley: Én is azt hittem, hogy az ilyenek kellemetlenek, de van egy ezüstöm is, ami láncos, a 80-as évekből, és az sem kellemetlen. Finom, vékony lánc és mivel bizsu, valami műanyagos fényes festése van, könnyen átmegy. Be lehet kicsit kenni valamivel, hogy jobban csússzon, esetleg.

Nem gondoltam hogy fájna, akkor nem gyártanák, de nem furcsa érzés, nem ráz ki a hideg?

1 Likes

Kicsit fura a sima felületekhez képest, de nincs rossz érzésem tőle :slight_smile:

Woow, szép zsákmány! :smiley: Használd egészséggel! :blush:
Annak a Catrice mattító sticknek van a KM-en adatlapja?

1 Likes

Köszi :grin:
Igen, ez az: https://kremmania.hu/kremek/catrice-pore-instant-matte-stick

1 Likes

Ez Black Friday volt?
Én fülbevalót tudok csak mutatni :upside_down_face:

1 Likes

Igen, még az volt, de nem volt olyan hatalmas kedvezmény.
Muti a fülbevalót! :eyes: