A MUA termékekre nagyon kíváncsi vagyok, remélem beszámolsz majd róla, hogy teljesítenek!
Én is kíváncsi vagyok, mindenképp beszámolok.
Szerintem holnap már fel is avatom őket
Monochrome Beauty rendelés:
- Karla Cosmetics - Loose Multichrome Pigment Insomnia
- Lemonhead Spacepaste Houdini
Érdemes rájuk keresni a neten, mert az én fotóim messze nem adják vissza, hogy mennyire gyönyörű mindkettő.
Régóta szeretném őket, ez most már karácsonyi ajándéknak számít, csak nem akartam annyira későre tolni a rendelést, mert ki tudja, ideér-e.
Insomnia:
Houdini:
Ez milyen szépen csilloghat egy esti bulin.
Rákerestem, ez az Opal:
Csoda.
Skinsmart, csak ami szükséges, mindkét termék bevált kedvenc. Sőt, a Skintegra arclemosó olaj nr.1 lemosóm, tökéletes. Milyen cuki már, hogy küldtek szaloncukrot is.
Ez valami gyönyörű
A Nivea hajspray és hajhab hiánycikk és jelenleg nem rendelhető, azokkal lehet történik valami. Sampon/balzsam ugyanúgy van és lesz. Ma megint érdeklődtem.
Szuper, köszönöm engem a sampon foglalkoztat a legjobban
Rosszalkodtam (és tegnap is, de akkor “csak” fátyolmaszkokból táraztam, amikor a barátnőmmel drogériáztunk). N betűs áruház (Skin79, Essence szemtapaszok, Note primer, ecset) és DM (a többi).
A körmeimet le kellett teljesen vágni, annyira megviselte a lehűlő idő, hiába foglalkoztam velük, ez minden évben megtörténik sajnos. De azért kapnak még egy kis plusz ápolást (Alverde). 2 fényes rúzst megkívántam (Shine Bomb 040 és 050). A Note primert pedig @legallybrunette ihlette a szépséges púderével.
Tegnap kicsit elkapott a gépszíj. Átvettem egy csomagot, amit egy sminkes csoportban vettem meg egy lánytól és beszaladtam a DM-be is egyúttal, ahol Jelly Joker arclemosót akartam venni (vettem is, csak nem fotóztam le). De beszippantottak a körömlakkok, leginkább a 2 Sally Hansen, élőben egyszerűen varázslatosak.
@Izar - nak ígertem, hogy megmutatom ha lesz új határidőnaplóm, barátnőm meglepett vele, mellétettem az ideit is.
Nagyon szépek! Milyen márka?
Én tegnap nézegettel planall naptárakat, de végül nem vettem.
Ja de szépek, köszi, hogy megmutattad! A 2024-es jó választás, olyan szép az a festmény!
Tegnap a Király utcai Office Depot-ban szembejöttek velem a márka egyszínű és cipzáras notebookjai, eszembe is jutottál.
Ez meg az én napszemüveg tokom a Pirex-ből :
Waaaa de jól néz ki!
Meg is nézem, mert a gép elé való Ray Ban szemcsim tokja kezdi megadni magát, sokkal szebb lenne egy ilyen tokban hordani.
Itt is van: Blueprint Van Gogh szemüvegtok | Díszcsomagolás | Egyéb ajándéktárgyak
Én is a fekete tokom cseréltem le amit a szemüveg mellé kaptam vásárláskor. Jó tok, pillekönnyű, és nagyon kemény, szóval jól véd, de fekete és ronda, szóval kellett valami vidámabb.
Ha tudod, érdemes megnézni és belepróbálni azt a Ray Ban-t, mert nem egy túlzottan nagy tok, inkább szemüveghez való, nem napszemüveghez. Az enyém még éppen belefér, de azért érződik, hogy határeset.
Ja, nekem meg ő lesz a jövő évi naptár, egy Hobonichi Weeks még 2022-ből, amit most átdátumoztam.
Cuki vagy, hogy szóltál,neten én is megtaláltam, így nem merem megrendelni.
Itthon szöszmötölök, úgyhogy csináltam pár fotót a szemcsiről meg a tokról együtt. A szemüvegem széltében 15 cm, a legducibb részén 6 cm magas, összehajtva az orrtól a szárig összesen 4 cm vastag. Teljesen jól belefér a tokba, nem is bánom, hogy nem lötyög benne, így legalább nem ütődik meg karcolódik.
Csak azért szóltam, hogy ha ennél nagyobb a szemüveged valamelyik irányba, akkor már problémás lehet a dolog.
(A Ferenciek terén lévő Pirexben vettem nyáron, lehet, hogy van is nekik még a boltban és meg tudod nézni ha arra jársz.)
Nagyon köszönöm a fotókat.
Idén már esélyem sincs elmenni, hétfőn az irodában kerítek egy vonalzót és lemérem a szemüvegem mekkora.
Annyira szép ez a tok , beleszerettem 🥹 jól mutatna együtt a notesszal.