💖 ùj unboxing kèpekkel

A MUA termékekre nagyon kíváncsi vagyok, remélem beszámolsz majd róla, hogy teljesítenek! :blush:

1 Likes

Én is kíváncsi vagyok, mindenképp beszámolok.
Szerintem holnap már fel is avatom őket :relaxed:

1 Likes

Monochrome Beauty rendelés:

• Karla Cosmetics - Loose Multichrome Pigment Insomnia
  • Lemonhead Spacepaste Houdini

Érdemes rájuk keresni a neten, mert az én fotóim messze nem adják vissza, hogy mennyire gyönyörű mindkettő.
Régóta szeretném őket, ez most már karácsonyi ajándéknak számít, csak nem akartam annyira későre tolni a rendelést, mert ki tudja, ideér-e.

20231121_102646

Insomnia:
20231121_102255

Houdini:
20231121_102303

16 Likes

Ez milyen szépen csilloghat egy esti bulin.
Rákerestem, ez az Opal:

Csoda.

2 Likes

Csak találtam pár szép nézegetnivalót. :slight_smile:

Lemonhead Houdini LINK és LINK

Karla Cosmetics Insomnia LINK, LINK és LINK

2 Likes

Skinsmart, csak ami szükséges, mindkét termék bevált kedvenc. Sőt, a Skintegra arclemosó olaj nr.1 lemosóm, tökéletes. Milyen cuki már, hogy küldtek szaloncukrot is. :star_struck:

20231122_121310

16 Likes

Ez valami gyönyörű :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A Nivea hajspray és hajhab hiánycikk és jelenleg nem rendelhető, azokkal lehet történik valami. Sampon/balzsam ugyanúgy van és lesz. Ma megint érdeklődtem.

1 Likes

Szuper, köszönöm :slight_smile: engem a sampon foglalkoztat a legjobban :slight_smile:

Rosszalkodtam (és tegnap is, de akkor “csak” fátyolmaszkokból táraztam, amikor a barátnőmmel drogériáztunk). N betűs áruház (Skin79, Essence szemtapaszok, Note primer, ecset) és DM (a többi).
A körmeimet le kellett teljesen vágni, annyira megviselte a lehűlő idő, hiába foglalkoztam velük, ez minden évben megtörténik sajnos. De azért kapnak még egy kis plusz ápolást (Alverde). 2 fényes rúzst megkívántam (Shine Bomb 040 és 050). A Note primert pedig @legallybrunette ihlette a szépséges púderével.

20231123_175430

19 Likes

Tegnap kicsit elkapott a gépszíj. Átvettem egy csomagot, amit egy sminkes csoportban vettem meg egy lánytól és beszaladtam a DM-be is egyúttal, ahol Jelly Joker arclemosót akartam venni (vettem is, csak nem fotóztam le). De beszippantottak a körömlakkok, leginkább a 2 Sally Hansen, élőben egyszerűen varázslatosak. :smiling_face_with_three_hearts:

image
image

24 Likes

@Izar - nak ígertem, hogy megmutatom ha lesz új határidőnaplóm, barátnőm meglepett vele, mellétettem az ideit is.IMG_8044

16 Likes

Nagyon szépek! :heart_eyes::star_struck: Milyen márka?
Én tegnap nézegettel planall naptárakat, de végül nem vettem.

1 Likes

@Buklika Notique a neve :slight_smile:

1 Likes

Ja de szépek, köszi, hogy megmutattad! A 2024-es jó választás, olyan szép az a festmény! :heart_eyes:
Tegnap a Király utcai Office Depot-ban szembejöttek velem a márka egyszínű és cipzáras notebookjai, eszembe is jutottál. :slight_smile:

Ez meg az én napszemüveg tokom a Pirex-ből :smiley::
20231125_095928

9 Likes

Waaaa de jól néz ki!
Meg is nézem, mert a gép elé való Ray Ban szemcsim tokja kezdi megadni magát, sokkal szebb lenne egy ilyen tokban hordani.

1 Likes

Itt is van: Blueprint Van Gogh szemüvegtok | Díszcsomagolás | Egyéb ajándéktárgyak
Én is a fekete tokom cseréltem le amit a szemüveg mellé kaptam vásárláskor. Jó tok, pillekönnyű, és nagyon kemény, szóval jól véd, de fekete és ronda, szóval kellett valami vidámabb. :slight_smile:
Ha tudod, érdemes megnézni és belepróbálni azt a Ray Ban-t, mert nem egy túlzottan nagy tok, inkább szemüveghez való, nem napszemüveghez. Az enyém még éppen belefér, de azért érződik, hogy határeset.

Ja, nekem meg ő lesz a jövő évi naptár, egy Hobonichi Weeks még 2022-ből, amit most átdátumoztam.

20231125_120702

20231125_120753

8 Likes

Cuki vagy, hogy szóltál,neten én is megtaláltam, így nem merem megrendelni.

Itthon szöszmötölök, úgyhogy csináltam pár fotót a szemcsiről meg a tokról együtt. A szemüvegem széltében 15 cm, a legducibb részén 6 cm magas, összehajtva az orrtól a szárig összesen 4 cm vastag. Teljesen jól belefér a tokba, nem is bánom, hogy nem lötyög benne, így legalább nem ütődik meg karcolódik.
Csak azért szóltam, hogy ha ennél nagyobb a szemüveged valamelyik irányba, akkor már problémás lehet a dolog.

(A Ferenciek terén lévő Pirexben vettem nyáron, lehet, hogy van is nekik még a boltban és meg tudod nézni ha arra jársz.)

20231125_133350

20231125_133411

20231125_133434

3 Likes

Nagyon köszönöm a fotókat.
Idén már esélyem sincs elmenni, hétfőn az irodában kerítek egy vonalzót és lemérem a szemüvegem mekkora. :slight_smile:
Annyira szép ez a tok , beleszerettem 🥹 jól mutatna együtt a notesszal.

1 Likes