💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszönöm az infót :slight_smile:

Szép zsákmány! :smiley: Haszmáld sok örömmel és egészséggel! :blush:
A mikiegeres essence pirosítók közül a sötétebbet alig bírom felapplikálni a bőrömre és eldolgozni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked beválik-e. (Feltöltöttem a terméket és az incit is az oldalra.)

1 Likes

Köszönöm szépen! :blush:
Mivel reggel olvastam amit írtál, kénytelen voltam felavatni azt a mikiegeres pirosítót, amit említettél, mert kíváncsi voltam. Hát, nem mondanám, hogy a kedvencem lesz. El tudtam szépen dolgozni, viszont nagyon építeni kellett, nem az a rohanós reggeleken használandó pirosító nekem. (legalábbis azzal az ecsettel, amit első körben használtam hozzá, de tesztelni fogom mással is)

1 Likes

Nem tartottam be a magamnak tett ígéretet, miszerint nem veszek több arcápoló vagy dekor kozmetikumot egy ideig. A mindeféle akciók, amiket állandóan az arcomba tolnak hamar megingatták az elhatározásomat :upside_down_face: :stuck_out_tongue_winking_eye:
Egy DM-es gyorsvásárlás és egy KM zsibis shopping eredményei:
20231114_221047
20231115_161221
A nyuszis dobozban pici hajgumik vannak, otthonra elhasználható színes, kislányos szilikonkarikák. Persze, hogy a doboz kellett :sweat_smile: Ilyenekben viszek magammal apró dolgokat a taskámban (gyszer, fogselyem, effélék) vagy kis ékszerdoboznak fogom befogni.

20 Likes

Ahh! A Centella csomagolas! :star_struck:
Minden resze gyonyoruseg. A doboz is, a flakon is.

5 Likes

Az unikornis jelmezes nyuszidobozos hajgumit szerintem beszerzem én is, a kiskutyámnak szoktam ezzel copfolni /kontyolni/fonást csinálni , nagyon cuki, hogy ilyen kis dobozkában adják.
Nekem is van hasonló dobozom, ha utazom akkor praktikus ebben vinni pár szem gyógyszert , én arra használom .
A Centella csomagoláson én is ámulok, egyszerűen jó ránézni, szerintem ha lenne időm 5-10 percet simán elmoziznám a dobozát.

3 Likes

Pici Notino singles day rendelés, de nekem, aki inkább nézelődni jár ide, nagynak számít. :smiley: Volt még egy Woodwick gyertya is, de az ajándékba lesz, nem csomagolom ki a fotó miatt.
A mintákat egy másik topikban kapott ajánlások alapján rendeltem, kíváncsi leszek, hogy melyik alapozó válik be (ha egyáltalán jók lesznek a színek).
A Note púderből ez már a második, fixálásra nagyon bevált. Hurcolni nem igazán lehet, mert akkora, mint egy nagy krémes doboz, az aljában van egy pamacs (szokás szerint nem a legjobb). Nem túl ismert márka, nekem ez az egy termék van tőlük. Amennyire nem kedveltem eleinte, annyira megszerettem. Télen nem kell alapozót váltanom, mert ezzel tudom világosítani.
IMG_20231116_104632

16 Likes

Az EL karácsonyi ajándék lesz másnak, de azért magamnak is rendeltem valamit. A poén most vettem észre, mikor fotóztam, hogy a FAB szérum 50 ml, a webshopban meg 30 ml-nek van feltűntetve. Így pláne megérte.

20231116_130706

20 Likes

Nagyon jó kislány volt, aki ezt a finom ajándékot kapja :face_with_hand_over_mouth: :star_struck:

2 Likes

Honnan rendeltél? :blush:

Feelunique eu oldal, akciós kóddal természetesen. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Köszii! Tényleg, én is innen rendeltem a FAB-ot korábban, nem jutott eszembe az oldal neve. :see_no_evil:

Douglas rendelés.
Sok szépet láttam már, manapság már ritkán esik le az állam, de a Lancome most kitett magáért. A palettához Lisa Eldridge adta a nevét, amihez nyúl, arannyá válik. Az egész egy gyönyörűség. Nagy dobozban, szivacsos tokban érkezik, olyan mint egy márványtömb, de majd írok róla úgyis a termék adatlapján. A dobozban lapul még egy összehajtogatott A4 méretű vastagabb lap, a szobor fotójával, a túloldalon fekete alapon arany betűkkel a Louvre tájékoztatója. Én kész vagyok, az egyik leggyönyörűbb paletta valaha :heart_eyes:
A Red Potion parfümminta a ‘The Merchant of Venice’ háztól illetve a Dogulas alapozóinak mintacsomagja három árnyalatban ajándék volt.
IMG_5220

IMG_5219

24 Likes

Tenyleg nagyon szep. :slight_smile: Hasznald orommel!

1 Likes

De szép! :heart_eyes: :star_struck: Biztos jóféle lesz, ha Lisa E. hozzá adta a nevét.

1 Likes

Csodaszép, sajnálnám használni is! :see_no_evil: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Blanky Egyelőre én is még csak forgatom, nézegetem:)

2 Likes

Hát nem csodálom :slight_smile:

Ez csodálatos. Én Szabó Doris videójában figyeltem fel a palettára. Elképesztő szép.

1 Likes

Még csütörtökön érkezett Notino rendelés. A Carmexet és a Catrice szemöldök ceruzát sokadjára veszem újra. Az Essence Disney sminkfixálónak elsősorban a csomagolására csábultam el. :relaxed:
A folyékony pirosító újdonság számomra, még nem használtam soha folyékony állagút és a márkától sem próbáltam még semmit.IMG_20231116_184521

14 Likes