Köszönöm az infót
Szép zsákmány! Haszmáld sok örömmel és egészséggel!
A mikiegeres essence pirosítók közül a sötétebbet alig bírom felapplikálni a bőrömre és eldolgozni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked beválik-e. (Feltöltöttem a terméket és az incit is az oldalra.)
Köszönöm szépen!
Mivel reggel olvastam amit írtál, kénytelen voltam felavatni azt a mikiegeres pirosítót, amit említettél, mert kíváncsi voltam. Hát, nem mondanám, hogy a kedvencem lesz. El tudtam szépen dolgozni, viszont nagyon építeni kellett, nem az a rohanós reggeleken használandó pirosító nekem. (legalábbis azzal az ecsettel, amit első körben használtam hozzá, de tesztelni fogom mással is)
Nem tartottam be a magamnak tett ígéretet, miszerint nem veszek több arcápoló vagy dekor kozmetikumot egy ideig. A mindeféle akciók, amiket állandóan az arcomba tolnak hamar megingatták az elhatározásomat
Egy DM-es gyorsvásárlás és egy KM zsibis shopping eredményei:
A nyuszis dobozban pici hajgumik vannak, otthonra elhasználható színes, kislányos szilikonkarikák. Persze, hogy a doboz kellett Ilyenekben viszek magammal apró dolgokat a taskámban (gyszer, fogselyem, effélék) vagy kis ékszerdoboznak fogom befogni.
Ahh! A Centella csomagolas!
Minden resze gyonyoruseg. A doboz is, a flakon is.
Az unikornis jelmezes nyuszidobozos hajgumit szerintem beszerzem én is, a kiskutyámnak szoktam ezzel copfolni /kontyolni/fonást csinálni , nagyon cuki, hogy ilyen kis dobozkában adják.
Nekem is van hasonló dobozom, ha utazom akkor praktikus ebben vinni pár szem gyógyszert , én arra használom .
A Centella csomagoláson én is ámulok, egyszerűen jó ránézni, szerintem ha lenne időm 5-10 percet simán elmoziznám a dobozát.
Pici Notino singles day rendelés, de nekem, aki inkább nézelődni jár ide, nagynak számít. Volt még egy Woodwick gyertya is, de az ajándékba lesz, nem csomagolom ki a fotó miatt.
A mintákat egy másik topikban kapott ajánlások alapján rendeltem, kíváncsi leszek, hogy melyik alapozó válik be (ha egyáltalán jók lesznek a színek).
A Note púderből ez már a második, fixálásra nagyon bevált. Hurcolni nem igazán lehet, mert akkora, mint egy nagy krémes doboz, az aljában van egy pamacs (szokás szerint nem a legjobb). Nem túl ismert márka, nekem ez az egy termék van tőlük. Amennyire nem kedveltem eleinte, annyira megszerettem. Télen nem kell alapozót váltanom, mert ezzel tudom világosítani.
Az EL karácsonyi ajándék lesz másnak, de azért magamnak is rendeltem valamit. A poén most vettem észre, mikor fotóztam, hogy a FAB szérum 50 ml, a webshopban meg 30 ml-nek van feltűntetve. Így pláne megérte.
Nagyon jó kislány volt, aki ezt a finom ajándékot kapja
Honnan rendeltél?
Feelunique eu oldal, akciós kóddal természetesen.
Köszii! Tényleg, én is innen rendeltem a FAB-ot korábban, nem jutott eszembe az oldal neve.
Douglas rendelés.
Sok szépet láttam már, manapság már ritkán esik le az állam, de a Lancome most kitett magáért. A palettához Lisa Eldridge adta a nevét, amihez nyúl, arannyá válik. Az egész egy gyönyörűség. Nagy dobozban, szivacsos tokban érkezik, olyan mint egy márványtömb, de majd írok róla úgyis a termék adatlapján. A dobozban lapul még egy összehajtogatott A4 méretű vastagabb lap, a szobor fotójával, a túloldalon fekete alapon arany betűkkel a Louvre tájékoztatója. Én kész vagyok, az egyik leggyönyörűbb paletta valaha
A Red Potion parfümminta a ‘The Merchant of Venice’ háztól illetve a Dogulas alapozóinak mintacsomagja három árnyalatban ajándék volt.
Tenyleg nagyon szep. Hasznald orommel!
De szép! Biztos jóféle lesz, ha Lisa E. hozzá adta a nevét.
Csodaszép, sajnálnám használni is!
Hát nem csodálom
Ez csodálatos. Én Szabó Doris videójában figyeltem fel a palettára. Elképesztő szép.
Még csütörtökön érkezett Notino rendelés. A Carmexet és a Catrice szemöldök ceruzát sokadjára veszem újra. Az Essence Disney sminkfixálónak elsősorban a csomagolására csábultam el.
A folyékony pirosító újdonság számomra, még nem használtam soha folyékony állagút és a márkától sem próbáltam még semmit.