💖 ùj unboxing kèpekkel

Azon gondolkodtam, hogy honnan lehet tudni, hogy megszűnik? Mert mikor eltűnik a polcról, már rég késő van…

1 Likes

Mac Singles Day vásárlás.

IMG_20231112_080939

A korrektort feltették az üzletben, brutális a fedése, ahhoz képest, hogy milyen könnyed az állaga.
Ajakbalzsamból pedig sosincs elég, főleg télen.

19 Likes

Hát ez jó kérdés… Az én esetemben csak azt láttam, hogy hirtelen kezd eltűnni a márka összes terméke mindenhonnan. Szó szerint vadásznom kellett az utolsó darabokat

1 Likes

@zalla Évek óta nem lehet kapni a drogériákban, csak elvétve a müllerben, esetleg tesco, auchan stb. Ez ugye már alapból gyanús, így én évek óta az Ázsia Centerben veszem. Ott mondta most az eladó, hogy ők a németektől importálnak és ott szóltak a forgalmazók, hogy nem lesz, mert a nivea teljes hajvonala megszűnik.

2 Likes

Sajnos sötétben nem tudok jobban fotózni.

Ezt otthon vettem (DM), amikor szabin voltam. Elsőre kiütött, pedig kentem fölé krémet. Hetente 2x fogom használni, ha normalizálódik a bőröm.
IMG_20231112_161836

Douglas. Ha nem válna be a magyar termék, akkor itt az alternatíva. Úgy emlékszem volt belőle 1 mintám, ami nagyon kellemes érzés volt. Most vettem egy egész miniszettet.
IMG_20231112_161722
IMG_20231112_161625

17 Likes

Sephora. Mindig halasztgattam a rendelést, mert valami éppen nem volt raktáron amit szerettem volna. Végül kisebb kiszerelések mellett döntöttem, mert idén már annyi agyondicsért méregdrága terméket találtam teljesen átlagosnak. Ha lenne ide ingyenes postázás biztos gyakrabban rendelnék. Egy darab termékmintát se mellékeltek és nem volt túl jól csomagolva a doboz, azért a Douglas van amiben jobb.
IMG_20231112_161559

Notino. A színezett hidratálóból nem tudom milyen árnyalat kell képek alapján, jött mindkettő. A város másik végébe kellett mennem a csomagért, nem akartam 2x menni. A tigrises dolgokat mindenképpen szerettem volna, aztán itt megfertőztetek a többivel.
IMG_20231112_161737

16 Likes

TK:
IMG_20231112_161758

Ez meg a Douglas kalendáriuma. Kedvezménnyel vettem meg. Még bontatlan, a hátulján a kisbetűt nem tudom normálisan fotózni.
https://www.douglas.at/de/p/5011089035

15 Likes

Milyen jó ott a D. kalendárium! :heart_eyes:
Bocs a fertőzés miatt! :joy:

2 Likes

Igen, te vagy a hibás egyértelműen.
Az a piros kalendárium pár napra eltűnt a honlapról a boltokban lehetett csak foglalni, erre most megint kapható. Én elmentem érte, nagyon nagy doboz, várja a december 1-et. Idén megjelent a 2023-as luxuskalendárium is, az már nincs sehol, a 2022-es kék dobozos viszont újra kapható. Azért csodálom, hogy 1 év alatt nem értékelték le inkább. Most megveheti aki akarja, teljes áron.
https://www.douglas.at/de/p/5010816173
Azt hittem otthon ugyanilyen kalendáriumok vannak, csak magyar leírással.

2 Likes

Ja, tényleg van egy ilyen, vaksi is vagyok nem csak fertőző :sweat_smile:
Mármint olyan, amilyet vettél, nem amit legutóbb linkeltél.

Ez a sampon kapható a Bipában és mostanában jelent meg 2 új Nivea sampon. Lehet téves ez a kivonják információ.

Ma érkezett egy Notino és egy Cultbeauty rendelésem. A Notino által pár cukiság került hozzám és egyik kedvenc púderem utánpótlása.
image

A Cultbeauty rendelésem egy UD All Nighter sminkfixálót tartalmazott és egy karácsonyi sminkboxot (48 EUR)
image
A box tartalma:
Laura Mercier Full Size RoseGlow Caviar Eye Stick Eye Shadow in ‘Forbidden Rose’ (1.64g)
Huda Beauty Full Size GloWish Cheeky Vegan Blush Powder in ‘Sassy Saffron’ (2.5g)
Benefit Travel Size Fan Fest Mascara (4g)
Natasha Denona Full Size Mini Nude Eyeshadow Palette (4g)
VIEVE Full Size Modern Matte Lipstick in ‘Ninetease’ (3g)
Saie Full Size Airset Radiant Loose Setting Powder in ‘Translucent’ (4g)

21 Likes

Mo.-n attól még kivonhatják, de örülnék neki, ha tényleg csak megújulna a hajas vonal és megint kapható lesz majd.

1 Likes

Nem szünteti meg. Kint kapható és most jelent meg idén 2 új Nivea sampon.
A megszüntetés azt jelentené, hogy nem gyártják. A neten is elérhető lesz amíg gyártják. Vihetek haza is egy fél bőröndnyit bármikor. Az otthoni Müllerben sincs? Német cég közel azonos árukészlettel, mint kint.

1 Likes

Megérkezett egy 15 és egy 10 milis kiszerelés Muglertől. Az Angel-t még próbálgatom (nem adom fel, van még a mintában, és tetszik is az illata), a két Alien viszont megvett kilóra, úgyhogy bőven elő-születésnapi ajándékok tőlem magamnak. :slight_smile:

20231113_191720

17 Likes

A müllerben is csak elvétve. Köszi :slight_smile: Most berendeltem és egy ideig van, de lehet, élni fogok majd a lehetőséggel :wink:

Egyébként nekem azt mondták, hogy a Müllereknek meg Bipáknak nagyobb raktárkészlete van és ők lehet, hogy egy darabig még árusítani fognak emiatt. De elvileg a gyártás megszűnik. Nem tudom, mennyire igaz…

Nem piperecucc és nem is arcápolás vagy testápolás, de olyan cuki, belehalok :heart_eyes:, meg kell mutatnom. Kezdek beleszeretni a karácsonyi gicccsekbe :sweat_smile: :money_with_wings:
Manóajtó és hozzávaló apróságok.
20231114_081959

27 Likes

Ez milyen cuki, te jó ég! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::blush:

1 Likes

Megjött a következő 1,5-2 évre való kedvenc reggeli arclemosóm. :slight_smile: Mindig félek, hogy kivonják a forgalomból, így általában 4-5 flakonnal veszek, ami rengeteg ideig kitart, mert borsónyi mennyiség kell belőle. :slight_smile: (amúgy normál / száraz bőrűek tuti nem szeretnék, de zsíros bőrre imádat nálam)

image

19 Likes

A Bipa raktárkészlete nem olyan nagy, az osztrák Mülleré messziről Ulmból érkezik, ott a nagy raktár, Magyarországon Lentiben van egy raktár. Tegnap néztem, a DM kínálatában is van a samponod. Van mindenhol szerintem. Ha valamit kiárusítanak, előtte általában leárazzák, itt minden változatlan. Ma kérdeztem a felettesemet lesz-e valami változás, nem tud róla.
Pár kisebb feltörekvő márka elvérzett az utóbbi 3 évben, de a Nivea elég régi, csak megmarad.

2 Likes