💖 ùj unboxing kèpekkel

Na ez tök jó, hogy mondod. Nem tudtam mit várhatok egy olyan márkától, aminek a neve lefordítva: Spanyol Intézet :grinning_face_with_smiling_eyes:. Már használom és egyáltalán nem szárítja a bőröm, bejön. :slight_smile:

Barátnőm ezt próbálta ki ma magán, temptalián is jó vélemények vannak, krémmánián is, nem véletlen, hogy slágertermék, okkal van felkapva:

Én nem vettem magamnak belőle, de szerintem fogok egy minikét. Azt legalább tudom, hogy elhasználom.

6 Likes

Én ezt rendeltem meg vasárnap, de még nincs úton, “gyors” a Sephora. Csak az információt továbbították a postának.

Persze, igyekszem majd megörökíteni, amikor tesztelem majd :slight_smile: Általában pár hétig csak érintetlenül gyönyörködöm bennük, szóval nem ígérem, hogy ez pontosan mikor lesz. :slight_smile:

2 Likes

Mennyivel szebb, mint a promo képeken! Használd örömmel! Nekem ebben a fényes színek tetszenek, de olyan kevéske van benne, a matt színei pedig nem dobogtatják meg a szívem :frowning:
Sminket hozz majd! :blush:

Ne is mondd…múzeumot kellene nyitnom inkább nekem is…

Más: ND Nude hogy szuperál? Szereted?

2 Likes

Szerintem ezt az árnyalatot nagyon eltalálták. Rajtam a rózsaszínes pirosítók eléggé furcsán szoktak állni, de ez nagyon természetes.

ND Nude hogy szuperál? Szereted?

@Blanky Na ez engem is foglalkoztat :wink:

1 Likes

Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts: Én teljesen rászoktam arra, hogy rengeteg sminket / palettámat feldobom a különleges Glamshop vagy Oden’s Eye fényes színeimmel, amiknek párjuk nincs, így manapság már inkább a jó mattokra vadászok :see_no_evil: :see_no_evil:

@Piko888 , @anon21269124 Az ND Nude azóta is szerelem, nagyon szívesen használom és abszolút örülök, hogy a kollekciómban van. Nagyon kifinomult, elegáns sminkek készülnek mindig vele.

6 Likes

Jaj, de szép! Használd örömmel! :heart_eyes:

Majd tudnál esetleg írni róla pár szót, ha már kipróbáltad, illetve arról, hogy milyen a tartóssága? Bár a project pan-em vége még messze van, azért már lelkesen nézegetem a palettákat, és ez is felkerült a radarra :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Használd egészséggel Blanky!!! A Back23 koddal hozzam is jon a Douglasbol :star_struck: Hajaj, de kivi vagyok :heart_eyes:

1 Likes

IMG_7951
Profimed és DM rendelés.
A fogkrémet sokadszorra veszem újra, a fogkeféket másodszor, elégedett vagyok velük.
Kneipp fürdősót mindig ajándékba szoktam kapni, de most gondoltam benevezek egy árnikásra jót fog tenni fáradt tagjaimnak.
A Nivea maszkot @anon21269124 - tól kaptam ajiba először, nekem nagyon tetszett, konkrétan éjszakára kenem fel krémnek, a két tasak 10 napra tuti elég lesz annyira kiadós.

10 Likes

@szaldal Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: Persze, igyekszem majd írni róla / sminke(ke)t hozni majd vele a későbbiekben.

@Lencseee Juj, de jó, remélem szeretni fogod! :smiling_face_with_three_hearts: Én nagy Huda palettában még nem csalódtam szerencsére.

1 Likes

A két nagyot, ami van én is imádom. KAP ecsettel kombózva pedig egy álom.
A pici paletta kicsit krétás nekem, de elvileg máshol gyártják őket, ezért nem egyforma a minőség.

2 Likes

Végül megérkezett a notino-s sampon rendelésem is :slight_smile: becsúszott mellé két fogkefe is, amit évek óta szeretünk :slight_smile: 397969426_302859916017057_1882900794014560287_n

12 Likes

Tegnap megérkezett az október 27-ei Stylevana rendelésem. :smiling_face_with_three_hearts:
Az I’m from rice szérum és a Isntree fényvédő ajándék volt, - 20 %-os kuponnal (amit instáról szedtem).

A Hermessel, majd az országba belépve az Express One-nal érkezett. Utóbbitól Viber üzenetet kaptam a kézbesítés időpontjáról.

20231111_070443

20231111_070622

22 Likes

Szép készlet. :partying_face:

1 Likes

Ez a sampon ilyen jó? A balzsamot is tőlük használod?
Nekem is volt egy kedvenc Niveás šamponom (vékony szálú hajra), jól megszűntették… :frowning:

1 Likes

Köszönöm! :slightly_smiling_face: Legszívesebben az összeset magamra kenném :grin:

1 Likes

Nem használok balzsamot egyáltalán :slight_smile: Ezt a sampont 20 éve használom és most be kellett táraznom, mert a Nivea megszűnteti a teljes hajas vonalát, úgyhogy már csak a meglévő készleteket árusítják ki. Nekem meg csak ez az egy sampon jó :slight_smile:

3 Likes

Olyan bosszantó tud lenni amikor pont azt szüntetik meg ami a legjobban bevált. Nekem pl a N.A.E. samponjai voltak a legjobbak, összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint bàrmi màs amit előtte/azòta pròbàltam. Erre az egész márka megszűnt :sob: Szóval èn is megrendeltem az utolsó darabokat amiket a neten talàltam ès most fèltve őrzöm a készletemet

3 Likes