Barátnőm ezt próbálta ki ma magán, temptalián is jó vélemények vannak, krémmánián is, nem véletlen, hogy slágertermék, okkal van felkapva:
Én nem vettem magamnak belőle, de szerintem fogok egy minikét. Azt legalább tudom, hogy elhasználom.
Barátnőm ezt próbálta ki ma magán, temptalián is jó vélemények vannak, krémmánián is, nem véletlen, hogy slágertermék, okkal van felkapva:
Én nem vettem magamnak belőle, de szerintem fogok egy minikét. Azt legalább tudom, hogy elhasználom.
Én ezt rendeltem meg vasárnap, de még nincs úton, “gyors” a Sephora. Csak az információt továbbították a postának.
Persze, igyekszem majd megörökíteni, amikor tesztelem majd
Általában pár hétig csak érintetlenül gyönyörködöm bennük, szóval nem ígérem, hogy ez pontosan mikor lesz. 
Mennyivel szebb, mint a promo képeken! Használd örömmel! Nekem ebben a fényes színek tetszenek, de olyan kevéske van benne, a matt színei pedig nem dobogtatják meg a szívem 
Sminket hozz majd! 
Ne is mondd…múzeumot kellene nyitnom inkább nekem is…
Más: ND Nude hogy szuperál? Szereted?
Szerintem ezt az árnyalatot nagyon eltalálták. Rajtam a rózsaszínes pirosítók eléggé furcsán szoktak állni, de ez nagyon természetes.
Köszönöm szépen!
Én teljesen rászoktam arra, hogy rengeteg sminket / palettámat feldobom a különleges Glamshop vagy Oden’s Eye fényes színeimmel, amiknek párjuk nincs, így manapság már inkább a jó mattokra vadászok

@Piko888 , @anon21269124 Az ND Nude azóta is szerelem, nagyon szívesen használom és abszolút örülök, hogy a kollekciómban van. Nagyon kifinomult, elegáns sminkek készülnek mindig vele.
Jaj, de szép! Használd örömmel! 
Majd tudnál esetleg írni róla pár szót, ha már kipróbáltad, illetve arról, hogy milyen a tartóssága? Bár a project pan-em vége még messze van, azért már lelkesen nézegetem a palettákat, és ez is felkerült a radarra 
Használd egészséggel Blanky!!! A Back23 koddal hozzam is jon a Douglasbol
Hajaj, de kivi vagyok 

Profimed és DM rendelés.
A fogkrémet sokadszorra veszem újra, a fogkeféket másodszor, elégedett vagyok velük.
Kneipp fürdősót mindig ajándékba szoktam kapni, de most gondoltam benevezek egy árnikásra jót fog tenni fáradt tagjaimnak.
A Nivea maszkot @anon21269124 - tól kaptam ajiba először, nekem nagyon tetszett, konkrétan éjszakára kenem fel krémnek, a két tasak 10 napra tuti elég lesz annyira kiadós.
@szaldal Köszönöm!
Persze, igyekszem majd írni róla / sminke(ke)t hozni majd vele a későbbiekben.
@Lencseee Juj, de jó, remélem szeretni fogod!
Én nagy Huda palettában még nem csalódtam szerencsére.
A két nagyot, ami van én is imádom. KAP ecsettel kombózva pedig egy álom.
A pici paletta kicsit krétás nekem, de elvileg máshol gyártják őket, ezért nem egyforma a minőség.
Végül megérkezett a notino-s sampon rendelésem is
becsúszott mellé két fogkefe is, amit évek óta szeretünk

Tegnap megérkezett az október 27-ei Stylevana rendelésem. 
Az I’m from rice szérum és a Isntree fényvédő ajándék volt, - 20 %-os kuponnal (amit instáról szedtem).
A Hermessel, majd az országba belépve az Express One-nal érkezett. Utóbbitól Viber üzenetet kaptam a kézbesítés időpontjáról.

Szép készlet. 
Ez a sampon ilyen jó? A balzsamot is tőlük használod?
Nekem is volt egy kedvenc Niveás šamponom (vékony szálú hajra), jól megszűntették… 
Köszönöm!
Legszívesebben az összeset magamra kenném 
Nem használok balzsamot egyáltalán
Ezt a sampont 20 éve használom és most be kellett táraznom, mert a Nivea megszűnteti a teljes hajas vonalát, úgyhogy már csak a meglévő készleteket árusítják ki. Nekem meg csak ez az egy sampon jó 
Olyan bosszantó tud lenni amikor pont azt szüntetik meg ami a legjobban bevált. Nekem pl a N.A.E. samponjai voltak a legjobbak, összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint bàrmi màs amit előtte/azòta pròbàltam. Erre az egész márka megszűnt
Szóval èn is megrendeltem az utolsó darabokat amiket a neten talàltam ès most fèltve őrzöm a készletemet
Azon gondolkodtam, hogy honnan lehet tudni, hogy megszűnik? Mert mikor eltűnik a polcról, már rég késő van…