Jaj ezt nem lett volna szabad látnom, èn is görögdinnye mániás vagyok.
Milyen a testápoló zselé, mennyire zselès az àllaga ès tènyleg görögdinnye illata van?
Jaj ezt nem lett volna szabad látnom, èn is görögdinnye mániás vagyok.
Milyen a testápoló zselé, mennyire zselès az àllaga ès tènyleg görögdinnye illata van?
Nem igazán g.dinnye illatú, sajnos. Nem rossz azért, de csak nyomokban lehet beleképzelni az illatát Hígabb, átlátszó, könnyen kenhető, felszínesen hidratál.
Gondolom van ennél jobb, de drágább is
Ha most vennek ilyesmit, akkor a N betűs webáruházból szereznek inkább dinnyés holmikat.
Nekem is gyerekkorom egyik nagy kedvence a Micimackó volt. Teljesen érthető, hogy egyből 2 szettet vettél, a gyermeki énünket is meg kell néha szerergetni.
És 2 db bumszli is van hozzá, erre is gondolt a gyártó, hogy ne csak egyet tegyen bele.
A füstölő fa is Notinos? Még nem futottam bele ilyenbe ott.
Nekem egy IKEA-s illatgyertyám van most, ami először nagyon finom illatú volt, de mióta a negyede leégett nem érzünk kb. semmit. Azóta várom, hogy elfogyjon, mert kinéztem rúzstárolónak az üvegét.
Ez a Palo Santo: https://www.notino.hu/jungle-way/bamboo-charcoal-nature-water-filter-tomjen/ Makeup.hu-n is van, ha épp nem fosztották le. Azt hiszem szent fát jelent a neve. Kb. 10 cm-es hasítékok, össz-vissz 3 db.
Ennek valóban tömjén illata van, erős, torokkaparó ( a család többi része szerint), de nekem a vigasz és a gondolattisztító pedig nem járok templomba. Az a pár alkalom, amikor voltam, viszont mély benyomást tett rám, mert jelentős események kapcsolódnak hozzá.
Igen, 2 pálcika vagyis “masszázs eszköz” van a csomagban Olyan picik, hogy alig lehet megfogni.
Kénytelen voltam én is magasabb árú gyertyába invesztálni, bár ez a YC nem volt drága. Megjártam én is H&M-es gyertyával , meg más sajátmárkással. Eddig volt a DM-nek egy Yankee Candle másolata karácsony előtt a boltokban, de idén nem találtam olyat. Erős illatúak és sokáig tartóak voltak.
Örülök, hogy sikerült beszerezni! És még egy rajzfilmnéző felnőtt jelen! (Tigris rulez! Na jó, Nyuszika meg a második kedvenc. )
Tegnap érkezett Douglas csomi.
A rúzs (Eccentric) impulzus vásárlás volt, egyszerűen szerettem volna végre egy EL rúzst és ez tűnt a leghordhatóbb színnek. Csak én érzem így, vagy az EL-nek tényleg nincsenek normális világos színei? Valahogy az egész felhozatal olyan “arcidegen”, természetellenes árnyalatokból áll. Persze csak az én szemszögemből. (Világos, erősen sárgás, enyhén olivás a bőröm.)
Aztán van még két szemhéjpúder a MAC-től: Nylon és Woodwinked. Utóbbit nem is értem, hogy miért nem vettem meg eddig, pedig olyan gyönyörű, alig várom, hogy holnap ezzel sminkeljek. Kicsit gesztenyés, bronzos, arany, csak egy gondolatnyi hideg, lilás beütéssel, de ez lehet, hogy csak képzelődés részemről. Minden esetre nem egy unalmas szín és puha, szinte krémes, nagyon pigmentált a por. A másik nagy kedvencem tőlük az All That Glitters, és mindketten veluxe pearl formula, szóval nem csoda, hogy a Woodwinked is szerelem.
A Nylon bekerült a palettámba a White Frost helyére, utóbbi nem igazán volt jó vásárlás, túl fehér és túl hideg nekem.
Az illatmintából most fújtam magamra: citromos mentás fogkrém, megyek is és mosom le azt hiszem, borzalmas…
Csodás szerzemények Szemezek egy ideje az Estee Lauder rúzsokkal és igen, én is arra jutottam, hogy a világosabb, hétköznapibb, hordhatóbb színeik teljesen arcidegenek számomra is. Mondhatni olyan összevissza színeik vannak. A szájszínűbb rózsásabb, púderes színeik is olyan kifacsartak. Mondjuk én olivás nem, csak egyszerűen fehér-sárga vagyok
Okés, megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Az “összevissza” nagyon jó szó erre.
Igazából a teljes színskálájuk ilyen nekem, csak vörös, barna meg sötét lilás színekben alapból nem gondolkodok, de azok sem az igaziak. Pedig maga a formula nagyon kellemes, bár ez az új verzió nem teljesen olyan krémes mint a régi. A régiből egy Rebellious Rose minim van, meg egy barnás ami szett része volt. Mindkettő nagyon kellemes, krémes viselet, és valahogy optikailag is nagyít valamennyire. A hátrányuk, hogy hajlamosak a fogamra kenődni, pont a krémességük miatt.
Ez az új nem kenődik, de nem is olyan kellemes krémes. Délután fél öt körül kentem fel, és bár este 7-re is még tökéletesen fent volt, de szinte mattnak hatott. Biztosan nem veszek még egyet, de ezt az egy darabot nem bánom azért.
Noti-s rendelés
Az éjszakai Helia-D krémet már nem is tudom milyen megfontolásból vettem pár hónapja, de imádta a bőröm ( bakuchiol van benne, számomra új összetevő, de valószínűleg ő tett ilyen jót a bőrömnek). Nagyon kellemes az állaga és nagyon szép bőrképpel ébredtem, tudtam, hogy újraveszem majd. Most hozzácsaptam a nappali verziót, szuper áron volt az is.
Vaníliás tusfürdő: 750 ml, ~ 900 ft-ert, visszafogott illatú vaníliás, szerintem jó ár-értékű.
Koreai maszkok: igen, a csomagolás miatt kellett, felvidít. Egy pár hétig még fürdőszoba dekor a funkciója.
Én is Tigrises vagyok Szeleburdi, de mondott okosakat is.
“Szeleburdi, de mondott okosakat is.” Hehe, valszeg ezért tudok vele azonosulni, főleg a szeleburdi részével.
No meg Bács Ferenc a szinkronhang is nagyot alakított, szerettem a hangját.
Nagyon szépek azok a maszkok! Ha vennék, valszeg használat után lemosnám, szétvágnám és lelaminálnám, így lehetne mondjuk könyvjelzőnek használni.
Életem legjobb - szőkéknek való - szemöldökceruzája középen.
A pirosító sokkal halványabb a valóságban, mint itt a képen:
De guszta Legyen sok örömöd benne
Rég nem osztottam itt meg új szerzeményeket (nem mintha nem költöttem volna pénzt a háttérben ) , de őt ma hozta a futár és boldogság van.
Nagyon klassz paletta! Mutatsz majd sminkeket, amiket ezzel készítettél?
Ennek a spanyol márkának nagyon jó ureás cuccai vannak, plusz egy illatmentes olajos tusi, amivel nagy szerelembe vagyok. Olcsó és jó.
Gyönyörű
Nemár, le akarok állni a sminkcucc vásárlással. Itteni vélemények miatt már megnéztem a színezett hidratálóból az árnyalatokat és ezt a kis cuki pirosítót. Jaj.
A Nearly mauve pont nekem való