A Micimackós-mézes-bumszlis szett Notinon!!
https://www.notino.hu/catrice/disney-winnie-the-pooh-ajandekszettaz-ajkakra/
Plusz mindenre is akció
A Micimackós-mézes-bumszlis szett Notinon!!
https://www.notino.hu/catrice/disney-winnie-the-pooh-ajandekszettaz-ajkakra/
Plusz mindenre is akció
Kösziiii! De ari vagy!
És jesszus, most rendeltem meg Spanyolországból rettentő összegért Mondom is lefelé!
Az nem bumszli hanem “ masszázs segédeszköz”
Ez úgy hangzik, mintha szexuális eszköz lenne
(már tudom mi a hivatalos neve: mézcsurgató )
Közérzetjavító, nem étrendkiegészítő termék
A körmösöm más színekkel dolgozik, viszont vágytam valami nagyon őszies-télies színre Kiugrottunk a szokásos 3 havonta esedékes körünkre az Ázsia Centerbe és onnan sikerült zsákmányolni Meglepő módon 3800 forint volt a 3 db. A színek nem színhelyesek, a fotó picit csal. A két Venalisa fényesen és enyhén nagyon pici porcsillámos. A 960-as árnyalat ez a fenyőzöld, a 82-es pedig a bordós-lilás-császárbordó keverék. Annyira szép fémes szín mindkettő, hogy csak pislogok. A Marilyn-es pedig a tipikus nyári puncsos szín
@Buklika -tól. Eredetileg a nyomóizében és a reszelőben egyeztünk meg, de olyan kedves, hogy elküldte még a lemezt, lehúzót és a finom illatos krémeket is
Beszélgetésünk alkalmával pedig kiderült, hogy az életünk több ponton egyezik
Használd egészséggel és sok örömmel!
Keve peptid szérum - akciós volt, csak ezért vettem, igazi impulzus vásárlás.
Garnier arclemosó - legalább 15 éve nem vettem garnier cuccot, és most erre nagyon kíváncsi vagyok.
Essence disney pirosító - el se hittem, látom ezt az árnyalatot, erre fájt a fogam amióta csak kijött ez a kollekció. Az előzőt csak az összehasonlítás miatt tettem mellé.
Bioderma cuccok: 25-30% akció volt rájuk a benuban.
A Cicabio annyira jó mindenre, hogy harmadik lábat is növeszt!
Az a pirosító beszél Jól látom, hogy fényes is?
A világosabbik igen (01 Never grow up árnyalat), a másik ( 02 another perfect day) meg csak enyhén. De ez az utóbbi fura egy kicsit, kikenve nem hozza ezt a szép rózsás színt, hanem mintha bronzos lenne.
Hirtelen azt hittem, hogy a bal oldali is Paula. Megtévesztett a lila szín.
Karácsonyig csukva a pénztárcám a kencék előtt!
Megint P. Panda. Görögdinnye-láz. A Revuele szempakolás már megvan, de kellett még annyira bevált a duzzanatok ellen. Amire szánták arra nem jó
DM. Az bogyós krém-zselé olyan guszta, hogy ha kutyagumi van benne, akkor is megveszem
KM piac minik. Az esszencia nagy kedvenc, ajakápolóból sem elég sosem (nekem)
Hoztam én is egy kis unboxingot Abszolút vakvásárlás, de a Fragranticát kiolvastam minden más fórummal egyetemben. Szerencsére nem csalódtam az első szimatolások után, sőt…
Sajnos nem igazán értek a szakszerű illat-jellemzéshez, de pár gondolatot írok
Bohemian Oud: első benyomás alapján a top-top-top, pedig ettől féltem a legjobban. Uniszex illat, a maszkulinabb jegyeket nagyon jól kiegyensúlyozza a kakaó. Édes, kicsit sütis, de nem émelyítő, inkább frissnek hat. Már most imádom.
Hypnotic Vanilla: számomra egyáltalán nem vaníliás, inkább virágos/mohás, abból sem a könnyed. Hétköznapi illatként kevésbé tudom elképzelni, inkább alkalmakra. Különleges, de szerintem megosztó lesz a környezetemben, elegáns, kiskosztumös főnökasszony illat.
Velvet Shadow: ezt inkább joyful kollekcióba tettem volna, nem a gourmandba. Egyszerre citrusos és púderes. A pillecukrot konkrétan nem érzem ki, de határozottan van benne egy cukorkás édesség. Nőies, de nem a végzet asszonya illat, inkább bohókás.
Memorable Aura: Nagyon biztonsági játékos, talán emiatt ez nem lesz akkora kedvenc. Biztosan senki orrát nem fogja bántani, de hűha élményt sem okoz. A PR Famehez hasonlítják, de én inkább az Olympeára ismerek benne -amit egyébként nagyon szeretek - valószínűleg ezért is maradt el a hatás, mert ezt az egy illatot ismerem már.
Zara illatokkal nagyon szeretek kísérletezni, mert abszolút megfizethetőek, ami pedig esetleg annyira nem jön be, arra tuti lecsapnak a kolléganők.
Éppen eszembe jutott a Divain rendelés után, hogy visszatérek a Zara parfümökhöz. Kifejezetten jók a koppintásaik és a saját darabjaik is. Pluszpont, hogy náluk vannak kis kiszerelések is.
Online rendelted?
Az is jó, hogy van köztük eau de parfum és az üvegeik is szépek.
Igen, online, sajnos nincs a közelben üzlet. Kicsit rizikós, magasabb árkategóriában nem vállalnám be.
Uccsó bemutató egy időre.
@blessed révén kettőt is beszerezhettem a kívánt Micimackós Lip Care Setből Köszönöm!
Az egyik használatba véve (a scrub után nagyon ragadós maradt a lepénylesőm), a másik szett múzeumba megy, haha…
(Nekem is az eredeti történet és rajz a szívem csücske, de a 70-es években készült Disney változat, az egész estés is aranyos, szerintem. Sokat néztem a 2 húgommal, talán emiatt is szeretem, de vannak benne aranyos poénok és Nyuszi elég jópofa karakter. Meg amúgy is bírom a rajzfilmeket. Néha manapság is leülök egy-egy Cartoon Network-ös meséhez )
Van még itt egy kis érdekes füstölőfa. A fiam és férjem fújoltak is miatta, de majd megszeretik És egy karácsonyi hangulathoz passzoló gyertya. Jó erős illata van