💖 ùj unboxing kèpekkel

A Micimackós-mézes-bumszlis szett Notinon!!

https://www.notino.hu/catrice/disney-winnie-the-pooh-ajandekszettaz-ajkakra/

Plusz mindenre is akció :crazy_face:

5 Likes

Kösziiii! De ari vagy! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:
És jesszus, most rendeltem meg Spanyolországból rettentő összegért :rofl: :rofl: Mondom is lefelé!

3 Likes

Az nem bumszli hanem “ masszázs segédeszköz” :grinning:

2 Likes

:joy: Ez úgy hangzik, mintha szexuális eszköz lenne :sweat_smile:

(már tudom mi a hivatalos neve: mézcsurgató :honey_pot: :honeybee:)

3 Likes

Közérzetjavító, nem étrendkiegészítő termék :stuck_out_tongue: :smiley:

2 Likes

20231103_110824

21 Likes

A körmösöm más színekkel dolgozik, viszont vágytam valami nagyon őszies-télies színre :slight_smile: Kiugrottunk a szokásos 3 havonta esedékes körünkre az Ázsia Centerbe és onnan sikerült zsákmányolni :slight_smile: Meglepő módon 3800 forint volt a 3 db. A színek nem színhelyesek, a fotó picit csal. A két Venalisa fényesen és enyhén nagyon pici porcsillámos. A 960-as árnyalat ez a fenyőzöld, a 82-es pedig a bordós-lilás-császárbordó keverék. Annyira szép fémes szín mindkettő, hogy csak pislogok. A Marilyn-es pedig a tipikus nyári puncsos szín :slight_smile:

398007724_6597134383742262_6766602388281319888_n

8 Likes

@Buklika -tól. Eredetileg a nyomóizében és a reszelőben egyeztünk meg, de olyan kedves, hogy elküldte még a lemezt, lehúzót és a finom illatos krémeket is :smiling_face_with_three_hearts:
Beszélgetésünk alkalmával pedig kiderült, hogy az életünk több ponton egyezik :heart_eyes:
20231104_170253

24 Likes

Használd egészséggel és sok örömmel! :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Likes

20231105_233804
20231105_233618
Keve peptid szérum - akciós volt, csak ezért vettem, igazi impulzus vásárlás.
Garnier arclemosó - legalább 15 éve nem vettem garnier cuccot, és most erre nagyon kíváncsi vagyok.
Essence disney pirosító - el se hittem, látom ezt az árnyalatot, erre fájt a fogam amióta csak kijött ez a kollekció. Az előzőt csak az összehasonlítás miatt tettem mellé.
Bioderma cuccok: 25-30% akció volt rájuk a benuban.

16 Likes

A Cicabio annyira jó mindenre, hogy harmadik lábat is növeszt!:partying_face:

1 Likes

Az a pirosító beszél :star_struck: Jól látom, hogy fényes is? :thinking:

A világosabbik igen (01 Never grow up árnyalat), a másik ( 02 another perfect day) meg csak enyhén. De ez az utóbbi fura egy kicsit, kikenve nem hozza ezt a szép rózsás színt, hanem mintha bronzos lenne.

2 Likes

Hirtelen azt hittem, hogy a bal oldali is Paula. Megtévesztett a lila szín. :laughing:

1 Likes

:see_no_evil: Karácsonyig csukva a pénztárcám a kencék előtt! :money_with_wings: :purse:
Megint P. Panda. Görögdinnye-láz. A Revuele szempakolás már megvan, de kellett még annyira bevált a duzzanatok ellen. Amire szánták arra nem jó :laughing:
20231104_145215

DM. Az bogyós krém-zselé olyan guszta, hogy ha kutyagumi van benne, akkor is megveszem :sweat_smile:
20231106_000755

KM piac minik. Az esszencia nagy kedvenc, ajakápolóból sem elég sosem (nekem)
20231106_164947

21 Likes

Hoztam én is egy kis unboxingot :slightly_smiling_face: Abszolút vakvásárlás, de a Fragranticát kiolvastam minden más fórummal egyetemben. Szerencsére nem csalódtam az első szimatolások után, sőt…

20231107_150929

20231107_151657

Sajnos nem igazán értek a szakszerű illat-jellemzéshez, de pár gondolatot írok :slightly_smiling_face:

Bohemian Oud: első benyomás alapján a top-top-top, pedig ettől féltem a legjobban. Uniszex illat, a maszkulinabb jegyeket nagyon jól kiegyensúlyozza a kakaó. Édes, kicsit sütis, de nem émelyítő, inkább frissnek hat. Már most imádom.
Hypnotic Vanilla: számomra egyáltalán nem vaníliás, inkább virágos/mohás, abból sem a könnyed. Hétköznapi illatként kevésbé tudom elképzelni, inkább alkalmakra. Különleges, de szerintem megosztó lesz a környezetemben, elegáns, kiskosztumös főnökasszony illat.
Velvet Shadow: ezt inkább joyful kollekcióba tettem volna, nem a gourmandba. Egyszerre citrusos és púderes. A pillecukrot konkrétan nem érzem ki, de határozottan van benne egy cukorkás édesség. Nőies, de nem a végzet asszonya illat, inkább bohókás.
Memorable Aura: Nagyon biztonsági játékos, talán emiatt ez nem lesz akkora kedvenc. Biztosan senki orrát nem fogja bántani, de hűha élményt sem okoz. A PR Famehez hasonlítják, de én inkább az Olympeára ismerek benne -amit egyébként nagyon szeretek - valószínűleg ezért is maradt el a hatás, mert ezt az egy illatot ismerem már.

Zara illatokkal nagyon szeretek kísérletezni, mert abszolút megfizethetőek, ami pedig esetleg annyira nem jön be, arra tuti lecsapnak a kolléganők.

19 Likes

Éppen eszembe jutott a Divain rendelés után, hogy visszatérek a Zara parfümökhöz. Kifejezetten jók a koppintásaik és a saját darabjaik is. Pluszpont, hogy náluk vannak kis kiszerelések is.
Online rendelted?

1 Likes

Az is jó, hogy van köztük eau de parfum és az üvegeik is szépek.

2 Likes

Igen, online, sajnos nincs a közelben üzlet. Kicsit rizikós, magasabb árkategóriában nem vállalnám be.

1 Likes

Uccsó bemutató egy időre.
@blessed révén kettőt is beszerezhettem a kívánt Micimackós Lip Care Setből :grin: Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:
Az egyik használatba véve (a scrub után nagyon ragadós maradt a lepénylesőm), a másik szett múzeumba megy, haha…
(Nekem is az eredeti történet és rajz a szívem csücske, de a 70-es években készült Disney változat, az egész estés is aranyos, szerintem. Sokat néztem a 2 húgommal, talán emiatt is szeretem, de vannak benne aranyos poénok és Nyuszi elég jópofa karakter. Meg amúgy is bírom a rajzfilmeket. Néha manapság is leülök egy-egy Cartoon Network-ös meséhez :sweat_smile: )
20231107_215246

Van még itt egy kis érdekes füstölőfa. A fiam és férjem fújoltak is miatta, de majd megszeretik :joy: És egy karácsonyi hangulathoz passzoló gyertya. Jó erős illata van :hotsprings:
20231107_215446

20 Likes