💖 ùj unboxing kèpekkel

Izgiseket vettél, mesélj a peptidről, bár tudom annak hosszútávon látványos a hatása :blush:

Uh, szerintem nekem is a rúzsok, az az egy, amit veszek, palettát már nagyon régen nem szereztem be. Na majd néhány glamshop mono tuti becsúszik, de valahogy a rúzsok tarolnak. Covid maszkos PTSD-m van nem tudom, mostanában 90%-ban rúzsokat kenek csak. (Örülök, hogy más kategóriát nem dobtál be :rofl: )

5 Likes

A rúzsok vezetnek, 8 db van jelenleg. A második helyezett a paletták. Szám szerint 6 db :slight_smile: minden másból 1, max 2 db van itthon :slight_smile:
Eszközökből az ecsetek. Ott kb 20-25 db :slight_smile:

2 Likes

Nekem a Makeup.hu-val volt gondom, annyira, hogy többé nem vásárolok tőlük. Az nem kétséges, hogy a kommunikáció gyors és normális hangvételű volt, csak az nem, hogy meg akartak győzni, hogy a Paese matt púdernél normális, hogy egyetlen molekulát sem lehet leválasztani a felületéről. Fotókat jobbról-balról-alulról-felülről, videót kértek róla, ahogyan épp próbálom gyöszörgetni, de váltig állították, hogy ennek ilyennek kell lennie. Végül is, ha ráspollyal esek neki, és aztán két kézzel beleütögetem a képembe a lehullott forgácsot, tök jó lett volna a végeredmény. :smiley:

2 Likes

Alapozóból van 2 és ez így teljesen összezavar, hogy melyiket kenjem reggelente. Amelyiket később vettem azt el fogom tenni, hogy sorrendben haladjak. :slight_smile:

1 Likes

Hogy bírod ki? :astonished: Nekem mindent használnom kell, lehetőleg azonnal :sweat_smile:

4 Likes

Hátööö…megpróbálom kibírni most egy kicsit, hogy nem bontom fel, mert van még pár cucc, amit kenegethetek :grin: De ha tényleg hideg lesz (lehet, hogy idén nem nagyon megyünk 0 fok alá), akkor tutira nekiesek. Akkor majd mesélek róla, legalább a rövid távú működéséről :left_speech_bubble: :lips:
Itt, az első oldalt kivéve, elég jók a vélemények róla, bár inkább a 40-es vízhiányos és száraz bőrűek szeretik hideg időben: https://kremmania.hu/kremek/mizon-peptide-ampoule-cream?activesubtab=2#reviewstab

Szerintem ez csak sima megszokás , azt szoktam meg, hogy van AZ alapozó, meg A pirosító stb… és eszembe sem jut mást használni, meg mivel nincs belőlük több, így adott , hogy mit kenhetek.
A maximum az 3 árnyalat volt a Shiseido BB-ből, évszaknak megfelelően szedegettem elő a színeket, volt, hogy kevergettem is őket, visszagondolva azt még élveztem is, hogy minden reggel pöttyölök ebből is- abból is. :slight_smile: a darkot nemrég dobtam ki az fogyott a legkevésbé és már nem mertem felkenni.
A Pupa szempalettám úgy tűnik, hogy meghalt, múlt héten esemény volt akkor előszedtem, de nem mertem befotózni és betenni @Blanky képei után, max. csak a Viccek, poénok topicba :smiley:
Na szóval estére mire hazaértem , már veszettül viszketett a szemem, más nem lehetett a bűnös, így kuka lett szegény, mertem nagyot álmodni és most az Estée Laudernél nézelődök, meg a Clarinsnál is láttam 4-es színeket, idén év végéig adtam magamnak időt kiszenvedni magamból a rendelést.
Majd befotózom, hogy mire jutottam .
Megfejtettem: nekem a smink nem okoz örömet, csak felkenem, szép vagyok, mehetünk tovább kategória. Se a vásárlása, se a kenegetés / alkotás nem ad semmi pluszt, a végeredménnyel szoktam elégedett lenni, a napi rutin része.

3 Likes

Sminkből egyértelműen rúzs (bár felzárkózni igyekeznek a szemhéjpúderek), arcápolásból arckrém, mennyiségeket meg inkább nem mondok… :grimacing: :zipper_mouth_face:
És @Luiselotte most nagyon irigyellek. :grinning_face_with_smiling_eyes: :two_hearts:

3 Likes

Szerintem nálam a rúzsok és szemceruzák versenyeznek. Bár őszintén szólva 3-4 van mindkét típusból használatban, szóval a maradék 15 teljesen felesleges. :upside_down_face:

4 Likes

Cuki vagy , de nem kell.
Látom az árnyoldalát is a dolognak amit én kínlódok , mire megveszek valamit az már néha tragikus /komikus.
A lista írás az nekem sokat segít, főleg ha nem hagyom el a papírt amire gyűjtögetem az infót :smiley:
Az, hogy tavaly és idén is nyáron magamhoz képest pikk-pakk megvettem 1-1 parfümöt arra komolyan mondom, hogy büszke voltam, mert nem kérődztem hónapokat/ éveket rajta, hanem kinéztem/kipróbáltam/találtam jó áron és meg is vettem, kb. 10 nap alatt meg is voltam ötlettől a kiszállításig .
Barátnőim bíztatnak amúgy sokszor, hogy " vedd már meg , ne tipródj annyit" és újabban már van “beszéld meg a KRÉMMÁNIÁS LÁNYOKKAL”, válasz is, hiába, fogalom lettetek idehaza :slight_smile:

11 Likes

Okés, el tudom képzelni, hogy ennyi hezitálás is kellemetlen, de legalább a pénztárcád megússza. :slight_smile:

Rám a külföldi nagynéném mindig azt mondja, hogy olyan vagyok mint Lucky Luke, aki gyorsabban lőtt az árnyéknál, mert ha kér valamit vagy segítség kell neki (venne valamit itthonról vagy nem boldogul a technika ördögével), akkor mire kitalálja, hogy mi is a baja, én már meg is oldottam neki. Az a baj, hogy általában nem vacillálok sokat a dolgokon (Kos vagyok, na), meg mindent azonnal el akarok intézni, megoldani, viszont ez sajnos a kencéim mennyiségén is meglátszik. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Nálam azt hiszem, a listaírás csak arra lenne jó, hogy még több dolgot megvegyek, mert úgy sosem felejteném el, hogy mit is akartam.

Apropó, a kolléganők vették át a Douglas csomim, úgyhogy kötelező jelleggel most együtt bontottuk és swatcholtuk, a főnökünk legnagyobb örömére. :smiley:
Fentről lefelé, balról jobbra: Club, Girlie, Ricepaper, Shale.
A swatchon Club, Ricepaper, Shale, Girlie.

1

2

19 Likes

A DM-ben jártam és megvettem életem első sminkszivacsát :grinning_face_with_smiling_eyes:
Ebelin, karácsonyi kiadásnak néz ki. Kibontottam, ki is mostam (jól megnőtt), aztán jutott eszembe, hogy nem is mutattam Nektek. :relaxed:

20231027_192549

20 Likes

Ezt most láttam Instagram-on:

IMG_20231027_211351

8 Likes

Az csillagos tartó a sajátja? Tök jó! :heart_eyes:

1 Likes

Kösziköszi! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen, így nézett ki még egyben (DM appból van a kép).

Screenshot_20231028_081815_Mein dm

De most nézem, hogy milyen cuki szivacsa is van még az Ebelinnek :grin:
Screenshot_20231028_082111_Mein dm

9 Likes

Notinos csomag, most érkezett, még meleg. :grin:
Az Angel Nova nagy kedvencem, de nem akartam 30 milliset venni és végre ez a kisebb kiszerelés ismét elérhető volt.
Az ajándék mintát nem ismerem még. Szokatlan a Notinotól a minta küldés nekem, szóval örülök neki :slight_smile:
20231030_091437

15 Likes

20231029_231955
Csak a kiárusítás alatt lévő TT hajkeféért akartam bemenni, de többi is beugrott a kosárba.
Azóta kipróbáltam a szem alatti tapszt és a Plex krémet is.
A tapasz pénzkidobás, egy sima hialuron szérumnál nem jobb.
A Balea Plex krémmel éjszakára pácoltam be a hajam, és reggel megmostam egy balea keratinos samponnal. Semmi mást nem használtam, így tuti, hogy ennek a kis csodaszernek köszönhetően lett elkepesztően puha és fényes a hajam. Szuper cucc!
A Balea kézkrémet is kipróbáltam rögtön, a két karomon végigkentem. Konkrétan 1 perc alatt úgy beitta a bőröm, hogy nyoma se maradt. Szerintem ez egy tökéletes alapkrém.

23 Likes

Ezek a Balea cuccok ilyen kosárba ugrálós fajták :wink: :laughing:
Téged is szponzorálhatnának :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Hétfőn HO- ban voltam, így eljutottam a kisboltba :slight_smile:
IMG_7889
IMG_7887
A maszkokat nem ismerem , 400 Ft volt darabja ennyit nekem megér próbálkozni, a Nivea tusit sem próbáltam még.
A Schauma és a HS sampon sokadszorra újravevős, a lila nagyon jól karbantartja a szőke hajat, hogy ne sárguljon a HS- t pedig a hosszabbításom csomóira használom havi 1x prevenció gyanánt.

11 Likes