A rúzsok vezetnek, 8 db van jelenleg. A második helyezett a paletták. Szám szerint 6 db
minden másból 1, max 2 db van itthon 
Eszközökből az ecsetek. Ott kb 20-25 db 
Nekem a Makeup.hu-val volt gondom, annyira, hogy többé nem vásárolok tőlük. Az nem kétséges, hogy a kommunikáció gyors és normális hangvételű volt, csak az nem, hogy meg akartak győzni, hogy a Paese matt púdernél normális, hogy egyetlen molekulát sem lehet leválasztani a felületéről. Fotókat jobbról-balról-alulról-felülről, videót kértek róla, ahogyan épp próbálom gyöszörgetni, de váltig állították, hogy ennek ilyennek kell lennie. Végül is, ha ráspollyal esek neki, és aztán két kézzel beleütögetem a képembe a lehullott forgácsot, tök jó lett volna a végeredmény. 
Alapozóból van 2 és ez így teljesen összezavar, hogy melyiket kenjem reggelente. Amelyiket később vettem azt el fogom tenni, hogy sorrendben haladjak. 
Hogy bírod ki?
Nekem mindent használnom kell, lehetőleg azonnal 
Hátööö…megpróbálom kibírni most egy kicsit, hogy nem bontom fel, mert van még pár cucc, amit kenegethetek
De ha tényleg hideg lesz (lehet, hogy idén nem nagyon megyünk 0 fok alá), akkor tutira nekiesek. Akkor majd mesélek róla, legalább a rövid távú működéséről

Itt, az első oldalt kivéve, elég jók a vélemények róla, bár inkább a 40-es vízhiányos és száraz bőrűek szeretik hideg időben: https://kremmania.hu/kremek/mizon-peptide-ampoule-cream?activesubtab=2#reviewstab
Szerintem ez csak sima megszokás , azt szoktam meg, hogy van AZ alapozó, meg A pirosító stb… és eszembe sem jut mást használni, meg mivel nincs belőlük több, így adott , hogy mit kenhetek.
A maximum az 3 árnyalat volt a Shiseido BB-ből, évszaknak megfelelően szedegettem elő a színeket, volt, hogy kevergettem is őket, visszagondolva azt még élveztem is, hogy minden reggel pöttyölök ebből is- abból is.
a darkot nemrég dobtam ki az fogyott a legkevésbé és már nem mertem felkenni.
A Pupa szempalettám úgy tűnik, hogy meghalt, múlt héten esemény volt akkor előszedtem, de nem mertem befotózni és betenni @Blanky képei után, max. csak a Viccek, poénok topicba 
Na szóval estére mire hazaértem , már veszettül viszketett a szemem, más nem lehetett a bűnös, így kuka lett szegény, mertem nagyot álmodni és most az Estée Laudernél nézelődök, meg a Clarinsnál is láttam 4-es színeket, idén év végéig adtam magamnak időt kiszenvedni magamból a rendelést.
Majd befotózom, hogy mire jutottam .
Megfejtettem: nekem a smink nem okoz örömet, csak felkenem, szép vagyok, mehetünk tovább kategória. Se a vásárlása, se a kenegetés / alkotás nem ad semmi pluszt, a végeredménnyel szoktam elégedett lenni, a napi rutin része.
Sminkből egyértelműen rúzs (bár felzárkózni igyekeznek a szemhéjpúderek), arcápolásból arckrém, mennyiségeket meg inkább nem mondok…

És @Luiselotte most nagyon irigyellek.

Szerintem nálam a rúzsok és szemceruzák versenyeznek. Bár őszintén szólva 3-4 van mindkét típusból használatban, szóval a maradék 15 teljesen felesleges. 
Cuki vagy , de nem kell.
Látom az árnyoldalát is a dolognak amit én kínlódok , mire megveszek valamit az már néha tragikus /komikus.
A lista írás az nekem sokat segít, főleg ha nem hagyom el a papírt amire gyűjtögetem az infót 
Az, hogy tavaly és idén is nyáron magamhoz képest pikk-pakk megvettem 1-1 parfümöt arra komolyan mondom, hogy büszke voltam, mert nem kérődztem hónapokat/ éveket rajta, hanem kinéztem/kipróbáltam/találtam jó áron és meg is vettem, kb. 10 nap alatt meg is voltam ötlettől a kiszállításig .
Barátnőim bíztatnak amúgy sokszor, hogy " vedd már meg , ne tipródj annyit" és újabban már van “beszéld meg a KRÉMMÁNIÁS LÁNYOKKAL”, válasz is, hiába, fogalom lettetek idehaza 
Okés, el tudom képzelni, hogy ennyi hezitálás is kellemetlen, de legalább a pénztárcád megússza. 
Rám a külföldi nagynéném mindig azt mondja, hogy olyan vagyok mint Lucky Luke, aki gyorsabban lőtt az árnyéknál, mert ha kér valamit vagy segítség kell neki (venne valamit itthonról vagy nem boldogul a technika ördögével), akkor mire kitalálja, hogy mi is a baja, én már meg is oldottam neki. Az a baj, hogy általában nem vacillálok sokat a dolgokon (Kos vagyok, na), meg mindent azonnal el akarok intézni, megoldani, viszont ez sajnos a kencéim mennyiségén is meglátszik. 
Nálam azt hiszem, a listaírás csak arra lenne jó, hogy még több dolgot megvegyek, mert úgy sosem felejteném el, hogy mit is akartam.
Apropó, a kolléganők vették át a Douglas csomim, úgyhogy kötelező jelleggel most együtt bontottuk és swatcholtuk, a főnökünk legnagyobb örömére. 
Fentről lefelé, balról jobbra: Club, Girlie, Ricepaper, Shale.
A swatchon Club, Ricepaper, Shale, Girlie.

A DM-ben jártam és megvettem életem első sminkszivacsát 
Ebelin, karácsonyi kiadásnak néz ki. Kibontottam, ki is mostam (jól megnőtt), aztán jutott eszembe, hogy nem is mutattam Nektek. 

Ezt most láttam Instagram-on:

Az csillagos tartó a sajátja? Tök jó! 
Kösziköszi! 
Igen, így nézett ki még egyben (DM appból van a kép).

De most nézem, hogy milyen cuki szivacsa is van még az Ebelinnek 

Notinos csomag, most érkezett, még meleg. 
Az Angel Nova nagy kedvencem, de nem akartam 30 milliset venni és végre ez a kisebb kiszerelés ismét elérhető volt.
Az ajándék mintát nem ismerem még. Szokatlan a Notinotól a minta küldés nekem, szóval örülök neki 

Csak a kiárusítás alatt lévő TT hajkeféért akartam bemenni, de többi is beugrott a kosárba.
Azóta kipróbáltam a szem alatti tapszt és a Plex krémet is.
A tapasz pénzkidobás, egy sima hialuron szérumnál nem jobb.
A Balea Plex krémmel éjszakára pácoltam be a hajam, és reggel megmostam egy balea keratinos samponnal. Semmi mást nem használtam, így tuti, hogy ennek a kis csodaszernek köszönhetően lett elkepesztően puha és fényes a hajam. Szuper cucc!
A Balea kézkrémet is kipróbáltam rögtön, a két karomon végigkentem. Konkrétan 1 perc alatt úgy beitta a bőröm, hogy nyoma se maradt. Szerintem ez egy tökéletes alapkrém.
Ezek a Balea cuccok ilyen kosárba ugrálós fajták

Téged is szponzorálhatnának 
Hétfőn HO- ban voltam, így eljutottam a kisboltba 

A maszkokat nem ismerem , 400 Ft volt darabja ennyit nekem megér próbálkozni, a Nivea tusit sem próbáltam még.
A Schauma és a HS sampon sokadszorra újravevős, a lila nagyon jól karbantartja a szőke hajat, hogy ne sárguljon a HS- t pedig a hosszabbításom csomóira használom havi 1x prevenció gyanánt.
A Micimackós-mézes-bumszlis szett Notinon!!
https://www.notino.hu/catrice/disney-winnie-the-pooh-ajandekszettaz-ajkakra/
Plusz mindenre is akció