Sajnos teljesen lutri szerintem mikor jön. Én még azt hittem javában vámkezelik (a követési rendszerben ez szerepelt tegnap reggel). Viszont a másik csomagomat is benyelte a vám (szintén vámhatár alatti). Kezdem azt érezni, hogy minden csomagot megnéznek…
Szerintem a karantén alatt nem néztek szinte semmit, most meg bepótolják.
Gyorsan leadtam én is egy TBS rendelést. Eddig nem nagyon jött be semmi tőlük, de a testvajakba beleszerettem (sajnos), úgyhogy rendeltem egy nagy eprest.
Te milyet rendeltél?
Moringásat. Annak kellemes tavaszi-nyári mézes illata van.
Gondolkoztam-e rajta, hogy várjam meg a kupon napokat, de szerintem most jobban jártam, mert a szettek nem szoktak akkor akciósak lenni. A nagy testvajak is kifejezetten baráti áron vannak, szóval szerintem jó vásárt csináltál .
Ismételten csere (Beauty blender, pupa rúzs (bár ezért fizettem 1500-at,), Catrice és Rimmel rúzs. Megmondom őszintén a Pupa rúzs színe nagyon illik hozzám szerintem, imádom, majd készítek róla képet. Illetve az Yves Rocher tusfürdő ingyenes volt .
Mindig pufogtam magamban a kuponos napokon, mert elég fukarnak találtam a TBS akcióját, úgyhogymost nem is kérettem magam. Karácsony után, 2 ünnep között is megéri betárazni náluk.
Nekem is karácsony utánról van még egy csomó tusfürdőm. Szerintem, ha a nemrég kibontott Vanilla Pumpkin elfogy, akkor egy banánost fogok, az olyan nyárias (nekem). Aztán vissza a tököshöz.
Ennek a Vanilla Pumpkinnak annyira tetszik az illata, hogy a karácsony utáni akcióban testvajat is vettem, pedig konkrétan utálom kenegetni magam. Hát, ebbe sem nyúltam még bele, csak szagolgatni szoktam.
Kinek a Technocol, kinek a testvaj.
Tusfürdők terén elég igénytelen és sóher vagyok, szeretek újdonságokat kipróbálni ebben a kategóriában is, de képtelen vagyok több ezet ft-ot kiadni érte (kell a pénz szemfestékre, na). És érdekes módon 2-nél több nincs kibontva, idegesít, ha sok sorakozik belőlük. Volt egy kávés Isana, meg anno az Yves Rocher káves darabja (inni bezzeg nem szoktam), azokat imádtam. Remélem, a TBS nem hoz ki ilyen illatút, mert még képes leszek megvenni.
Én is utálok testápolózni, de muszáj, ha kihagyok 1-2 alkalmat, olyan száraz a bőröm, mintha ki akarnának fordítani belőle.
A Rimmel rúzsnak annyira finom az illata .
@Kokapu Ha jól emlékszem a Nyugatinál lévő Westendben van TBS- bolt? Milyen akciók voltak karácsonykor, utánna? 50 százalékos?
Ilyenek voltak:
Szerintem most is nagyjából hasonló akciók vannak. Csak a honlapon a virtuális polcok már le vannak fosztva.
Lehet, hogy tévedek, de mintha a saját kapacitásaikat tesztelnék a jövő évi változásokra készülve.
Ma hosszú idő óta először eljutottam a Müllerbe a mézes palettából is volt még, de élőben túlságosan sárga volt (mi is vártam egy mézes palettától ), így csak egy ecset jött velem
De szuper az a tartó is! Az ecsetke úton van felém is
Már régóta szemeztem vele és most végre lecsaptam rá
Tegnap érkeztek! Pur paletta, gyönyörű színek, nagyon pigmentált, hihetetlen gyönyörű a külseje szerintem. . Illata is van, szerintem citromtorta illatú, alig várjam hogy kipróbáljam, már swatcholni swatcholtam. És igen, látszik ahogy kipróbáltam . Csere volt a NYX szempillaspirál, ajakceruza és alverde szemhéjfesték.
Tényleg csodaszép paletta! Még kis tükör is van benne, tök cuki
@Alsace, bénán fotózok a valóságban százszor szebb, csak ebben a szögben nagyon látszik, hogy milyen árnyalatok pontosan a palettában a színek. Örülök, hogy ez egy ismeretlen paletta, én tapasztalhatom ki milyen . Amúgy szivesen vadásznék az ilyen “hazánkban ismeretlen” termékekre.
Kíváncsian várom majd a véleményed és ha van időd a swatchokat is A fotó kontra valóság örök probléma