Elegáns csomag!
Szerény zsákmány. A homályos részen 2 kis talpas piercing, mert a fülcimpám pluszlyukaira nem figyeltem és beforrtak 1-2 hónap alatt, újra szeretném lyukasztatni.
Lakk H&M, kis és nagy flitterekkel. Van egy illatgyertya is, de arra mérges vagyok, nem teszem ide, mert jóformán illatmentes Arclemosó Müllerből.
Ezt a Micimackóst pedig keresem égen-földön. Láttátok valahol, akár online?
WTP Lip care set
Nincs sajnos , végignéztem az összes online Shopot, az ebayen van 6 euró helyett 20+ postaköltségért feltéve…
Viszont az amazonon találtam koreai vagy kínai kis tubuskákat. Ha àprilisban még aktuális lesz, szívesen rendelek és viszek neked
De kedves vagy, köszönöm szépen, hogy utána néztél! Ezek is oltári édesek! Akkor áprilisban folyt. köv
Én ezeket találtam:
Köszönöm!
Huh, az emagosoknak van ára! A Frudiát Rossmannban is láttam.
Talán divatba jönnek ezek a kis köcsögök más cégnél is.
Már túlzásnak tűnhet, de a kis mézekiszedő bumszli is kell Tudom, hülye vagyok…
Fú, az első emagos árát most nézem csak, nincsenek maguknál…
A második emagos linken viszont van kis kiszedő bizgentyű is hozzá. És nem vagy egyáltalán: ha ilyen cuki csuprot csinálnak a balzsamnak, akkor a minimum, hogy bumszli is járjon hozzá, különben az egész nem ér semmit.
Ja, tényleg, a másodiknak nem is olyan vészes az ára!
Ugye, hogy kell a bumszli?
@umpalumpa Abszolút!
Ezeket most hozta a futár.
Érdekes volt az egész dolog: október 8-án rendeltem a Kiehl’s oldaláról, majd mivel egy hét után sem történt semmi, rájukírtam. Kiderült, hogy valamiért nem került be a rendszerükbe a rendelésem. (Létezik ilyen…?) Elnézést kértek, majd október 16-án (másnap) feladták DPD-vel (belföldről!), aki mostanáig ült rajta. Mindegy, csak nagyobb bajom ne legyen.
15 milis Midnight Recovery, meg 5 db minta hozzá, nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
A pipettát már most nagyon szeretem: icipici cseppeket adagol, pont akkorákat, mint ami a kis műanyag minta fiolából is jön, és amiből nekem egy bőven elég az egész arcomra, ha krémhez vagy szérumhoz keverem.
(És igen, természetesen múlt héten vertem a fejem a falba, amikor 20%-al olcsóbban tudtam volna megvenni. )
Ez most nem impulzusvásárlás volt, viszont számomra új webshop, így nem vettem meg mindent egyszerre - jobb is, mert voltak komplikációk, legközelebb okosabb leszek.
A púder a Paese Glowing Powder - bár én csak Mgła-nak hívom - ez az új formula, a régi nagy kedvenc volt, ez hozza ugyanazt. Elvileg sima arcpúder, nekem highlighter nappalra, vagy ha extra nyúzott vagyok, szem alá is teszek egy picit.
A rószaszín RT szivacs is újravétel, bevált, de a régit ideje volt kidobni már. A kéket nem ismerem, ez valami memóriahabos cucc, de így duóban akciós volt, gondoltam így még akkor is jobban megéri ha a kék végül is nem jön be.
A Hakuro márka eddig ismeretlen volt nekem, de meggyőzött. Ez a két ecset a J szériából van, elvileg ez a professzionális vonaluk, innen minden ecsetből van rövidebb fekete vagy hosszabb barna nyelű. Nekem vakegérnek a rövid fekete nyél pont ideális.
Honnan rendelted és mi volt a probléma?
A Hakuro ecsetekkel én is szemezek egy jóideje már…
Nekem ilyen van, Sheinről. Igaz, én nem akarom használni, a Laneige-tól szerintem nincs jobb. De a tégelynek nem tudtam ellenállni.
Ez a hivatalos kép:
Váó, ez nagyon menő!
Kedvenc fényvédőm, Avéne illatmentes krém és mostanában fedeztem fel az illatmentes fluid verziót, úgyhogy muszáj kipróbálni. A parfimo.hu oldalról rendeltem.
Parfüm.hu? Mi volt a gond?
Egy kis csomag PinkPanda. Ezer éve rendeltem innen utoljára. Most épp minden együtt volt raktáron, amit akartam, hát ez a bolt nyert.
Mi ez az árnyalat? Imádás.
Az eleganciát is imádom ezen a képen.
Nem, makeup.cy - a makeup.hu itteni verziója - és a kiszállítóval volt a tortúrám. (Milyen csomagpont az, ahol csak kp-ban lehet fizetni, kártyával nem? GapAkis, sztem ez otthon nincs.) Mondjuk a webshoppal is volt probléma, valamiért rendeléskor (mobilról legalábbis) nem engedte kiválasztani az online fizetést, ezért lett végül utánvétes.
@Buklika , én csak ajánlani tudom az ecseteket, nagyon stramm és puha mindkettő, igaz, a J799 meglepően apró fejű. Igen, a hivatalos weboldalon fenn van a pontos mm, de még így is. Feltöltöttem és véleményeztem őket, remélem segít
P.s.: na közben rájöttem hogy ha be van kapcsolva a google translate, akkor nem tudok kiválasztani kp-s fizetésen kívül másik funkciót. Ami csodás, mert az oldal csak görögül elérhető. Mindegy, úton a kövi rendelés, ami valszeg az utolsó lesz, legalábbis egy jó darabig, nekem erre nincs energiám…
510 Prim-O! árnyalat, Marc Jacobs nagyméretű szemhéjfesték.
Van egy ilyen kattanásom, egyszerűen bolondulok a Marc Jacobs sminktermékek csomagolásáért, és picikét gyűjtöm őket. Nem nagy a gyűjtemény, van ez, meg egy pirosítóm, egy háromrészes szemhéjpúderem, egy púderem és egy highlighterem amit nagyrészt az óriási kompakt (=óriási tükör) miatt vettem meg. És persze szakad a szívem, hogy megszűntették a sminkes vonalat.
És igen, valahogy összejött, hogy mindegyiknek fekete és elegáns a csomagolása.
Hát én már megint vásároltam
KM made me buy it= nem is én voltam, hanem a Krémmánia kényszerített a peptides krém megvételére
Peptides krém és ginzenges fátyolmaszk meg az ajcsi-minták.
És a köv. kép szerint 2 vágyam teljesült. Egyik a Micimackós highlighter, másik pedig a Catrice rózsaszín tokos ajakápolója. Utóbbi nagy kedvencem volt, de már nem kapni sehol. Véletlenül találtam rá a Lovebrands webárházban. Ha lejárt az se bánom A Micimacis ajakápoló csak ráadás. Ha jól számolom 8 darab ajakír van itthon és ebből 5-öt használok felváltva (táska, polc, neszesszer, kabátzsebek…)
Erről jut eszembe: nektek melyik arcápolási/dekor kategóriából van otthon a legtöbb? Azt hiszem nálam a rúzsok vezetnek (de javítom holnap, ha összeszámoltam).