💖 ùj unboxing kèpekkel

Elegáns csomag! :heart_eyes:

Szerény zsákmány. A homályos részen 2 kis talpas piercing, mert a fülcimpám pluszlyukaira nem figyeltem és beforrtak 1-2 hónap alatt, újra szeretném lyukasztatni.
Lakk H&M, kis és nagy flitterekkel. Van egy illatgyertya is, de arra mérges vagyok, nem teszem ide, mert jóformán illatmentes :face_with_symbols_over_mouth: Arclemosó Müllerből.
20231021_131513

Ezt a Micimackóst pedig keresem égen-földön. Láttátok valahol, akár online?
WTP Lip care set

15 Likes

Nincs sajnos , végignéztem az összes online Shopot, az ebayen van 6 euró helyett 20+ postaköltségért feltéve…:rage:
Viszont az amazonon találtam koreai vagy kínai kis tubuskákat. Ha àprilisban még aktuális lesz, szívesen rendelek és viszek neked :smiling_face_with_three_hearts:
Screenshot_20231023_171226_Amazon Shopping

1 Likes

De kedves vagy, köszönöm szépen, hogy utána néztél! :smiling_face_with_three_hearts: Ezek is oltári édesek! Akkor áprilisban folyt. köv :kissing_heart:

1 Likes

Én ezeket találtam:

3 Likes

Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:
Huh, az emagosoknak van ára! A Frudiát Rossmannban is láttam.
Talán divatba jönnek ezek a kis köcsögök más cégnél is. :shopping_cart:

Már túlzásnak tűnhet, de a kis mézekiszedő bumszli is kell :sweat_smile: :sweat_smile: :see_no_evil: :face_with_hand_over_mouth: Tudom, hülye vagyok… :crazy_face: :nerd_face:

3 Likes

Fú, az első emagos árát most nézem csak, nincsenek maguknál…
A második emagos linken viszont van kis kiszedő bizgentyű is hozzá. És nem vagy egyáltalán: ha ilyen cuki csuprot csinálnak a balzsamnak, akkor a minimum, hogy bumszli is járjon hozzá, különben az egész nem ér semmit. :smiley:

2 Likes

Ja, tényleg, a másodiknak nem is olyan vészes az ára! :sweat_smile:
Ugye, hogy kell a bumszli? :laughing:

1 Likes

@umpalumpa Abszolút! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ezeket most hozta a futár.
Érdekes volt az egész dolog: október 8-án rendeltem a Kiehl’s oldaláról, majd mivel egy hét után sem történt semmi, rájukírtam. Kiderült, hogy valamiért nem került be a rendszerükbe a rendelésem. (Létezik ilyen…?) Elnézést kértek, majd október 16-án (másnap) feladták DPD-vel (belföldről!), aki mostanáig ült rajta. Mindegy, csak nagyobb bajom ne legyen. :smiley:
15 milis Midnight Recovery, meg 5 db minta hozzá, nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
A pipettát már most nagyon szeretem: icipici cseppeket adagol, pont akkorákat, mint ami a kis műanyag minta fiolából is jön, és amiből nekem egy bőven elég az egész arcomra, ha krémhez vagy szérumhoz keverem.
(És igen, természetesen múlt héten vertem a fejem a falba, amikor 20%-al olcsóbban tudtam volna megvenni. :woozy_face:)

20231024_121058

13 Likes

Ez most nem impulzusvásárlás volt, viszont számomra új webshop, így nem vettem meg mindent egyszerre - jobb is, mert voltak komplikációk, legközelebb okosabb leszek.
20231024_125814
A púder a Paese Glowing Powder - bár én csak Mgła-nak hívom - ez az új formula, a régi nagy kedvenc volt, ez hozza ugyanazt. Elvileg sima arcpúder, nekem highlighter nappalra, vagy ha extra nyúzott vagyok, szem alá is teszek egy picit.
A rószaszín RT szivacs is újravétel, bevált, de a régit ideje volt kidobni már. A kéket nem ismerem, ez valami memóriahabos cucc, de így duóban akciós volt, gondoltam így még akkor is jobban megéri ha a kék végül is nem jön be.
A Hakuro márka eddig ismeretlen volt nekem, de meggyőzött. Ez a két ecset a J szériából van, elvileg ez a professzionális vonaluk, innen minden ecsetből van rövidebb fekete vagy hosszabb barna nyelű. Nekem vakegérnek a rövid fekete nyél pont ideális.

13 Likes

Honnan rendelted és mi volt a probléma?
A Hakuro ecsetekkel én is szemezek egy jóideje már…

Nekem ilyen van, Sheinről. Igaz, én nem akarom használni, a Laneige-tól szerintem nincs jobb. De a tégelynek nem tudtam ellenállni. :see_no_evil:
IMG_20231024_150954

Ez a hivatalos kép:
Screenshot_2023-10-24-15-13-43-880_com.zzkko

16 Likes

Váó, ez nagyon menő! :star_struck:

1 Likes

Kedvenc fényvédőm, Avéne illatmentes krém és mostanában fedeztem fel az illatmentes fluid verziót, úgyhogy muszáj kipróbálni. A parfimo.hu oldalról rendeltem.

20231025_130641

16 Likes

Parfüm.hu? Mi volt a gond?

Egy kis csomag PinkPanda. Ezer éve rendeltem innen utoljára. Most épp minden együtt volt raktáron, amit akartam, hát ez a bolt nyert.
20231025_193738

21 Likes

Mi ez az árnyalat? Imádás.
Az eleganciát is imádom ezen a képen.

1 Likes

Nem, makeup.cy - a makeup.hu itteni verziója - és a kiszállítóval volt a tortúrám. (Milyen csomagpont az, ahol csak kp-ban lehet fizetni, kártyával nem? GapAkis, sztem ez otthon nincs.) Mondjuk a webshoppal is volt probléma, valamiért rendeléskor (mobilról legalábbis) nem engedte kiválasztani az online fizetést, ezért lett végül utánvétes.

@Buklika , én csak ajánlani tudom az ecseteket, nagyon stramm és puha mindkettő, igaz, a J799 meglepően apró fejű. Igen, a hivatalos weboldalon fenn van a pontos mm, de még így is. Feltöltöttem és véleményeztem őket, remélem segít

P.s.: na közben rájöttem hogy ha be van kapcsolva a google translate, akkor nem tudok kiválasztani kp-s fizetésen kívül másik funkciót. Ami csodás, mert az oldal csak görögül elérhető. Mindegy, úton a kövi rendelés, ami valszeg az utolsó lesz, legalábbis egy jó darabig, nekem erre nincs energiám…

3 Likes

510 Prim-O! árnyalat, Marc Jacobs nagyméretű szemhéjfesték. :slight_smile:
Van egy ilyen kattanásom, egyszerűen bolondulok a Marc Jacobs sminktermékek csomagolásáért, és picikét gyűjtöm őket. Nem nagy a gyűjtemény, van ez, meg egy pirosítóm, egy háromrészes szemhéjpúderem, egy púderem és egy highlighterem amit nagyrészt az óriási kompakt (=óriási tükör) miatt vettem meg. És persze szakad a szívem, hogy megszűntették a sminkes vonalat.

És igen, valahogy összejött, hogy mindegyiknek fekete és elegáns a csomagolása. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Hát én már megint vásároltam :see_no_evil: :sweat_smile:
KM made me buy it= nem is én voltam, hanem a Krémmánia kényszerített a peptides krém megvételére :blush:
Peptides krém és ginzenges fátyolmaszk meg az ajcsi-minták.
20231026_192400

És a köv. kép szerint 2 vágyam teljesült. Egyik a Micimackós highlighter, másik pedig a Catrice rózsaszín tokos ajakápolója. Utóbbi nagy kedvencem volt, de már nem kapni sehol. Véletlenül találtam rá a Lovebrands webárházban. Ha lejárt az se bánom :grinning: A Micimacis ajakápoló csak ráadás. Ha jól számolom 8 darab ajakír van itthon és ebből 5-öt használok felváltva (táska, polc, neszesszer, kabátzsebek…)
20231026_192233

Erről jut eszembe: nektek melyik arcápolási/dekor kategóriából van otthon a legtöbb? Azt hiszem nálam a rúzsok vezetnek (de javítom holnap, ha összeszámoltam).

20 Likes