💖 ùj unboxing kèpekkel

Ilyen Morphe ecseteim nekem is vannak, szerintem nagyon jó vétel volt. Legkisebb fejük van az egész kollekciómban, eszméletlenül pontosan lehet velük dolgozni.

3 Likes

Még több minta Notinoról, plusz egy 30 ml-es Embryolisse krém és 3 db sajátmárkás parfümszóró.

20231012_090711

20231012_091114

16 Likes

LUSH körút:

• King of Skin testápoló tömb - Ngyon régen használtam már, pedig az egyik kedvencem volt. Sokáig nem gyártották, aztán egy közönségszavazáson visszaszavazták a vevők. Jól tették. :slight_smile:
  • Charity Pot - Lábkrémnek használom, meg mindenhova ahol egy táplálóbb krém kell.
  • Repeat - Lábbalzsam, sokadszor veszem újra. Nappal használom, olyankor a harisnyám megmentője, de nemrég írtam véleményt is róla KM-án.
  • Veganese hajbalzsam - Az egyetlen hajbalzsam amit a fejbőröm elvisel mostanában és amitől tényleg fényesebb a hajam.
  • Once Upon a Time testápoló minta - Egy 100 milist biztos, hogy fogok venni, mert egyrészt nagyon jó kis krém (zsírosabb, táplálóbb fajta, pont ilyet kerestem most a hideg időre), másrészt nagyon hasonlít az illata a L’Occitane mandulás termékcsaládjának az illatához, csak picikét olcsóbb, és szerintem az összetevői is jobbak.

20231012_120440

20231012_120608

16 Likes

Erre a L’Occitane-hasonmásra rákukkantok majd. Nagyon szeretem én is az illatát, de sose engedtem meg magamnak a megvételét, mindig csak miniket szereztem innen-onnan.

1 Likes

Én a múltkor találtam a mandulás testkrémükből egy mintát itthon, kipróbáltam, és imádtam az illatát, de az árától hátrahőköltem. Aztán találtam egy 20 milis változatot itt (meg egy csomó más mintát sokszor egész jó áron), de a több mint 2000 Ft-os szállítási költség láttán elment a kedvem a rendeléstől. Annyi pénzért vehetnék még egy ilyen krémet. :smiley:

A LUSH verziója nem 100%-ban ugyanaz, de nekem nagyon hasonló. Érdemes kérni egy mintát belőle, a Deák téren lévő boltba szoktam járni, ott kedvesek és nagyon szívesen adnak mindig. (Sosem veszek ott semmit anélkül, hogy ne kérnék valami mintát is mellé, volt, hogy többet is kaptam.) Így ki tudod próbálni az illatát meg a hatását egy picit hosszabb távon. A színe elég erősen zöld (a fotó nem adja vissza), de nem látom visszaköszönni a ruháimon, úgyhogy nem zavar.

2 Likes

Nagyjából ezzel kifújt a Glamour nálam, már nem foglalkozok vele, de a 20% Skinsmart kupon jól esett. Ki korán kel, aranyat lel, tegnap szinte hajnalban rendeltem, ma meg is megérkezett.
Ezt a bha a téli kedvenc, de elég a 60ml, a toner újdonság és már szerelem, ez újrarendelés.
A nia body serum, mit ne mondjak álom az állaga, egy travelt elhasználtam, na ebből jöhet a nagy kiszerelés. Arcra használom, az első nia, amit szeretek és bírja bőröm is.

20231013_141126

18 Likes

Ez nem Glamour, hanem csere-bere eredménye. Eredetileg csak a Honest Dragon Fruit ajakápoló lett volna a tárgy, de ajiba kaptam a nagylelkű partnertől a Peripera készletet :smiling_face_with_three_hearts:
20231012_231042

23 Likes

Szerdán bőrgyógyásznál voltam konzultáción+ kezelésen, ott kaptam ezt a mintacsomagot.
IMG_7788

16 Likes

Adventi naptárat ki vett az idén? Mutiiiiii! :pleading_face: :drooling_face:

20231016_154840
Glamúros szerzemények
Újravett kedvencek: Isana arctisztító hab, maybelline spirálok, Balea plex szérum és a tangli hajkefe, amit most a nagyobb méretben vettem meg.
A többi lényegében félig-meddig tervezett/impulzus vásárlás.
Anyukámnak vettem az egyik Balea ill. a CV arckrémet. A Balea barrierkrém 2. összetevője a panthenol, úgyhogy szerintem nagyon nem lőttem vele mellé.
Erre az új müller sajátmárkás ecsetre kíváncsi vagyok, vajon mennyire “mesterpiece”, ha már annak mondja magát.
Balea hajparfüm - erről áradoztak a dm német oldalán a vélemények szekcióban, úgyhogy remélem tényleg jó lesz.
Az essence pirosítóval találkoztam korábban, de megállapítottam akkor hogy túl csillámos és nincs rá szükségem, de másodszorra ez már valahogy nem jutott az eszembe…

22 Likes

Csak egy kis illat és arcszérum …:smiling_face_with_three_hearts: A háttérkupit ne nézzétek​:rofl:20231017_143908

20 Likes

Notinos pakk

20231017_175415

20231017_175130

Nagyjából mind utánrendelés, elfogytak, illetve spájzolok. A parfüm, a hajkaparó (hehe) és az alapozó minták a kíváncsiságom eredménye. :smiley:

19 Likes

De ari a csiga :heart_eyes: Milyen szép a parfüm körítése!

1 Likes

Nagyon odatette magát a Lattafa, csodálkoztam is rajta :slightly_smiling_face:

2 Likes

Glamour ideje alatt, de nem G-kuponnal vásároltak. Szóval én nem glamúroztam, ahogy korábban is említettem :sweat_smile::speak_no_evil:
N. weboldalról a korrektor, zsibiről a fincsi krémmaszk.
20231017_194250

22 Likes

Natural Skin-rőn rendeltem. Szemkörnyékápoló volt a cél, erre vettem az Antipodes szérumot és a Bybi bakuchiolos krémet.

Ezenkívül tropa a körmöm, kíváncsi vagyok, hogy a Nailberry lakk dob-e rajta.

Az intimlemosó akciós volt, ezért kettőt is vettem.
IMG_20231017_203100

19 Likes

De gyönyörű az az Alien üveg! :heart_eyes:
Ha nem bánod, csak rápillantottam a háttérre, és kiszúrtam a MAC Vibe Tribe kompaktot. Amikor kijött, nagyon fájt érte a szívem, az egyik legszebb LE volt tőlük. Most már nem bánom persze, hogy nem vettem meg, de azért jó szembetalálkozni így vele. :smiling_face_with_three_hearts:

Az én nem glamour kuponos bevásárlásom. Este vettem át, fények meg napközben vannak. Az egyik fele rögtön a munkahelyre került, a többi itthon van/lesz bevetésen. (A munkahelyen van kupi a háttérben :smiley: )
IMG_20231020_161118
IMG_20231019_173222

18 Likes

Nem glamouroztam, de a rossmannban parfüm akció van és férjjel ezt szeretjük. Most az egy áráért vettem kettőt, mert 50% volt rá.
A szemöldökcerka a leggagyibb, amit kapni lehet, de kb 2 hetente kopik ki a szemöldökfestésem és csak szálakat pótolok be éppenhogy. Arra tökéletes.
A nivea a szokásos irodai kézkrém. A láb-izéket most fogom kipróbálni. Nyavikolósak a futóműveim újabban, pedig még fogytam is…394233149_702755884692356_8583044196772519965_n (1)

13 Likes

Szintén nem glamouroztam, de a piactérről becsúszott pár dolog. :slight_smile:

20231021_113852

20231021_113921

20231021_114028

17 Likes