💖 ùj unboxing kèpekkel

Úúúú de jó kis pakkod van :slight_smile:
A Lancastereket majd megírod milyenek? Én is használok belőle egy színezett 50 faktorosat és nagyon szeretem.
A Dior J1adoret már ismerem, de én is betettem a minták közé belőle egyet, a sima anyaillatból , eddig csak parfümériában fújtam belőle 1-1 puffot jó lesz idehaza tesztelni.

2 Likes

Persze, szerintem hétvégén lesz lehetőségem tesztelni őket ha kijutunk végre a dácsára. :grin:
A J’Adore-ból én csak az anyaillatot ismertem (és szeretem, szóval az kötelező volt), a másik kettőnél meg csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire térnek el.
A Kiehl’s MRC volt olyan, hogy több darabot is becsempésztem, mert volt egy ugyanilyen mintám belőle tavasszal és naaaaagyon tetszett (sokáig elég is volt), de tesztelném még egy kicsit tovább. :grin:

2 Likes

Miről maradtam le?

2 Likes

Én nem voltam jó gyerek. Majd fotózok.

5 Likes

Bátorítok mindenkit a posztolásra, olyan jó nézni a kincseket. :smiling_face_with_three_hearts:
Lehet, hogy nem jók az antennáim, de én nem érzek ellenséges hangulatot a fórumon. :roll_eyes:

Íme az én beszerzésem:

20231005_111749

Nekem is volt egy bőrápolós köröm a DM-ben. Jól bevásároltam, mert egész hónapban 20x-os pontokat adnak.
A Revox azelainja már bizonyított, a krémes állaga miatt választottam.

A Balea szérum @Gloria ajánlására jött, és hát tényleg szuper, lágy állagú, de érezhetően jól hidratálja, tölti a bőrt. Köszi, hogy szóltál róla! :slight_smile:

A Pem delian Meet the expert nagyon jó szérum, de ugye a peptidek hatása most nem mutatkozik. Viszont hidratáló és jól esik a bőrnek. A Balea szérum alá kentem.

Ma reggel kipróbáltam a Pem delian Phoenix-et. Úgy látszik nem nekem valóak az antioxidánsok, mert mindig olyan fura, töppedt, ráncos, de mégis kicsit ragacsos lesz utánuk a bőröm. Hidratáló krémmel sem komfortos viselet. Elhasználom, legfeljebb dekoltázsra kenem.

Nem jön be a Pem delian-os pipetta, nem tudom olyan pontosan adagolni vele a terméket. A kupak tetején lévő gomb megnyomásával lehet kinyomni a szérumot, de kis nyomásra nem jön semmi, ha erősebben nyomom, akkor meg kijön a pipetta teljes tartalma. Gyakorolnom kell még :smiley:

A G&G aPAD szérumot újravettem, kicsit olajosabbbnak tűnik az állaga, de az én bőrömmel csodát tesz. Selymes, puha, egységes lesz tőle másnapra (esténként használom).

20 Likes

Akkor még kirakom ezt is. Kb.1,5- 2 hete voltam DM-ben, amikor még vadásztam az utolsó More Than Nude lakkokra (To Be ContiNUDEd. Bocs, tudom, hogy unja már mindenki, :sweat_smile:) és egy szerényebb Balea/ Essence csomaggal tértem haza a lakk mellett.
A testápoló olcsó és bevált hálisten’. Innentől pedig színes-szagos maszkokat is kell vennem vásárfiaként a kamaszodó gyerekemnek. Vele már meg is dumáltuk, ha esetleg pattanásos lesz a bőre, akkor majd engedi, hogy kezeljem kozmetikumokkal :smiley: Most még bababőre van (12 lesz) és tapizom, simizem, nyoszorgatom, szaglolom is amennyit csak engedi :laughing:
balea, essence, catrice

22 Likes

Én nem érzékeltem a negatív közhangulatot…bár azt tény, hogy az utóbbi időben csak az ágyba zuhanás előtti pár pillanatban jut időm felnézni a fórumra… :timer_clock:
Kedves @umpalumpa, én sem vagyok jókislány a vásárlások terén, csak sorra elmarad a fotózás a fenti ok miatt…addig is a Ti képeitekben gyönyörködöm. :blush:

3 Likes

Én se érzek negatív közhangulatot. Ezeket vettem az elmúlt időszakban, utánpótlás mindkettő:
IMG_20231006_121203_edit_2665130999713635

16 Likes

Ezek az én szerzeményeim az elmúlt időszakból. Stylevana rendelés.
IMG_20231006_140832

Némelyik már doboz nélkül, mert egyből bevetésre kerültek. A hidratálóim teljesen elfogytak, így amíg nem jött meg a rendelés, kénytelen voltam mást használni a szérumok fölé, mert nem akartam drogériában venni. Argánolaj volt megbontva, így abból használtam 4-6 cseppet esténként és igazából bevált! Reggelente hidratáló szérumok + C-vitamin + fényvédő volt a “menü”.

23 Likes

Szép fogás! Ez az oldal azért jó, mert olcsóbbak a kenceficék, mint máshol?

Az argánolajat én is szeretem. Eddig bármibe kevertem nagyon szépen elegyedett vagy önmagában toner vagy szérum fölé pár csepp, ahogy te is csináltad, teszek. Hűvös időben megmentő lehet.

1 Likes

Azért jó, mert nem kell áfát vagy vámot fizetni, így nincs meglepetés :slightly_smiling_face: Alapból sem rosszak az árak, de instára mindig tesznek ki kuponkódokat, így még nagyobb a kedvezmény és általában ajándék terméket is lehet kapni. Kb. két hét alatt jön meg a rendelés. Jóval olcsóbb, mint egy hazai koreai termékes webshop és a választék is nagyobb.

5 Likes

Aha, szóval a kuponokkal is számolni kell :smiley: Köszi!

Megerősítem, a Son&Park nagy kiszerelésű arctonikhoz fele annyiért jutottam hozzá, mint ha itthon veszem.
A Shiseido Anessa is sokkal olcsóbb volt mint máshol és azóta is áldom az eszem, hogy megrendeltem végre.
Annyi, hogy talán egy hónapja az egyik fórumtag írta a Rendelés külföldről topikban, hogy a NAV-tól kapott egy levelet amiben megbírságolták 30.000 Ft-ra, mivel nem fizetett import vámot és áfát. (Persze, hogy nem, ha senki sem kérte tőle…) Szóval ezek szerint van rizikója.
Én mondjuk meg fogom kockáztatni ismét ha elfogy az Anessa.

1 Likes

Akkor ez is vám- és ÁFA-köteles, csak eddig valahogy átcsúsztak a csomagok? :open_mouth:
Ha jól olvastam az oldalukon közvetlenül jönnek a holmik és nem európai raktárból vagy ilyesmi…

Hát én annyit spórolok, hogy ez sem fog visszatartani :see_no_evil:
Igen, valahogy kijátsszák a rendszert, mert egy ideig az én csomagom is Hollandiában időzött, vagyis talán köze lehet hozzá. Van egy K-BEAUTY: Koreai kozmetikumok nevű fb csoport és ott is szinte csak pozitív tapasztalatok vannak.

1 Likes

Az lenne, mert elvileg Európán kívülről jön, de a Stylevana vásárláskor nem szedi be az importköltségeket, sem a futárszolgálat a csomag érkezésekor. Mintha olyasmit olvastam volna, hogy átcímkézik, hogy úgy nézzen ki mintha az EU-ból jött volna, de jobb ha végigolvasod a topikot ahol ezt tárgyalták.
Ettől függetlenül nem értem továbbra sem a NAV-ot, mert honnan kéne a mezei (magánember) vásárlónak tudnia, hogy honnan jön a csomagja és volt-e a vételárban import? (Jó, utóbbit éppenséggel tudhatja.) Én minden esetre az eladót büntetném, nem a vevőt.

2 Likes

Azon a topicon, ha jól emlékszem rá, soha nem derúlt ki, miért, mi alapján kellett volna fizetnie a fórumtársnak pontosan. Én bátran rendelnék az oldalról, ha nem lenne mindenből tartalékom :grinning:

3 Likes

Vicus, remélem, végül bejön a cévitaminos szérum!:slight_smile:

Mondjuk igen, az igaz, hogy indoklást nem láttunk. Túlzottan én sem aggódom, csak érdemesnek láttam megemlíteni olyannak, aki először rendel onnan. :slight_smile:

2 Likes

Én eléggé parázom, de már alig van tonerem (az alján lötyög) és kéne valami jóféle. De a 30ezer forintos toner gondolata eléggé riasztó :sweat_smile:

2 Likes