Úúúú de jó kis pakkod van
A Lancastereket majd megírod milyenek? Én is használok belőle egy színezett 50 faktorosat és nagyon szeretem.
A Dior J1adoret már ismerem, de én is betettem a minták közé belőle egyet, a sima anyaillatból , eddig csak parfümériában fújtam belőle 1-1 puffot jó lesz idehaza tesztelni.
Persze, szerintem hétvégén lesz lehetőségem tesztelni őket ha kijutunk végre a dácsára.
A J’Adore-ból én csak az anyaillatot ismertem (és szeretem, szóval az kötelező volt), a másik kettőnél meg csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire térnek el.
A Kiehl’s MRC volt olyan, hogy több darabot is becsempésztem, mert volt egy ugyanilyen mintám belőle tavasszal és naaaaagyon tetszett (sokáig elég is volt), de tesztelném még egy kicsit tovább.
Miről maradtam le?
Én nem voltam jó gyerek. Majd fotózok.
Bátorítok mindenkit a posztolásra, olyan jó nézni a kincseket.
Lehet, hogy nem jók az antennáim, de én nem érzek ellenséges hangulatot a fórumon.
Íme az én beszerzésem:
Nekem is volt egy bőrápolós köröm a DM-ben. Jól bevásároltam, mert egész hónapban 20x-os pontokat adnak.
A Revox azelainja már bizonyított, a krémes állaga miatt választottam.
A Balea szérum @Gloria ajánlására jött, és hát tényleg szuper, lágy állagú, de érezhetően jól hidratálja, tölti a bőrt. Köszi, hogy szóltál róla!
A Pem delian Meet the expert nagyon jó szérum, de ugye a peptidek hatása most nem mutatkozik. Viszont hidratáló és jól esik a bőrnek. A Balea szérum alá kentem.
Ma reggel kipróbáltam a Pem delian Phoenix-et. Úgy látszik nem nekem valóak az antioxidánsok, mert mindig olyan fura, töppedt, ráncos, de mégis kicsit ragacsos lesz utánuk a bőröm. Hidratáló krémmel sem komfortos viselet. Elhasználom, legfeljebb dekoltázsra kenem.
Nem jön be a Pem delian-os pipetta, nem tudom olyan pontosan adagolni vele a terméket. A kupak tetején lévő gomb megnyomásával lehet kinyomni a szérumot, de kis nyomásra nem jön semmi, ha erősebben nyomom, akkor meg kijön a pipetta teljes tartalma. Gyakorolnom kell még
A G&G aPAD szérumot újravettem, kicsit olajosabbbnak tűnik az állaga, de az én bőrömmel csodát tesz. Selymes, puha, egységes lesz tőle másnapra (esténként használom).
Akkor még kirakom ezt is. Kb.1,5- 2 hete voltam DM-ben, amikor még vadásztam az utolsó More Than Nude lakkokra (To Be ContiNUDEd. Bocs, tudom, hogy unja már mindenki, ) és egy szerényebb Balea/ Essence csomaggal tértem haza a lakk mellett.
A testápoló olcsó és bevált hálisten’. Innentől pedig színes-szagos maszkokat is kell vennem vásárfiaként a kamaszodó gyerekemnek. Vele már meg is dumáltuk, ha esetleg pattanásos lesz a bőre, akkor majd engedi, hogy kezeljem kozmetikumokkal Most még bababőre van (12 lesz) és tapizom, simizem, nyoszorgatom, szaglolom is amennyit csak engedi
Én nem érzékeltem a negatív közhangulatot…bár azt tény, hogy az utóbbi időben csak az ágyba zuhanás előtti pár pillanatban jut időm felnézni a fórumra…
Kedves @umpalumpa, én sem vagyok jókislány a vásárlások terén, csak sorra elmarad a fotózás a fenti ok miatt…addig is a Ti képeitekben gyönyörködöm.
Én se érzek negatív közhangulatot. Ezeket vettem az elmúlt időszakban, utánpótlás mindkettő:
Ezek az én szerzeményeim az elmúlt időszakból. Stylevana rendelés.
Némelyik már doboz nélkül, mert egyből bevetésre kerültek. A hidratálóim teljesen elfogytak, így amíg nem jött meg a rendelés, kénytelen voltam mást használni a szérumok fölé, mert nem akartam drogériában venni. Argánolaj volt megbontva, így abból használtam 4-6 cseppet esténként és igazából bevált! Reggelente hidratáló szérumok + C-vitamin + fényvédő volt a “menü”.
Szép fogás! Ez az oldal azért jó, mert olcsóbbak a kenceficék, mint máshol?
Az argánolajat én is szeretem. Eddig bármibe kevertem nagyon szépen elegyedett vagy önmagában toner vagy szérum fölé pár csepp, ahogy te is csináltad, teszek. Hűvös időben megmentő lehet.
Azért jó, mert nem kell áfát vagy vámot fizetni, így nincs meglepetés Alapból sem rosszak az árak, de instára mindig tesznek ki kuponkódokat, így még nagyobb a kedvezmény és általában ajándék terméket is lehet kapni. Kb. két hét alatt jön meg a rendelés. Jóval olcsóbb, mint egy hazai koreai termékes webshop és a választék is nagyobb.
Aha, szóval a kuponokkal is számolni kell Köszi!
Megerősítem, a Son&Park nagy kiszerelésű arctonikhoz fele annyiért jutottam hozzá, mint ha itthon veszem.
A Shiseido Anessa is sokkal olcsóbb volt mint máshol és azóta is áldom az eszem, hogy megrendeltem végre.
Annyi, hogy talán egy hónapja az egyik fórumtag írta a Rendelés külföldről topikban, hogy a NAV-tól kapott egy levelet amiben megbírságolták 30.000 Ft-ra, mivel nem fizetett import vámot és áfát. (Persze, hogy nem, ha senki sem kérte tőle…) Szóval ezek szerint van rizikója.
Én mondjuk meg fogom kockáztatni ismét ha elfogy az Anessa.
Akkor ez is vám- és ÁFA-köteles, csak eddig valahogy átcsúsztak a csomagok?
Ha jól olvastam az oldalukon közvetlenül jönnek a holmik és nem európai raktárból vagy ilyesmi…
Hát én annyit spórolok, hogy ez sem fog visszatartani
Igen, valahogy kijátsszák a rendszert, mert egy ideig az én csomagom is Hollandiában időzött, vagyis talán köze lehet hozzá. Van egy K-BEAUTY: Koreai kozmetikumok nevű fb csoport és ott is szinte csak pozitív tapasztalatok vannak.
Az lenne, mert elvileg Európán kívülről jön, de a Stylevana vásárláskor nem szedi be az importköltségeket, sem a futárszolgálat a csomag érkezésekor. Mintha olyasmit olvastam volna, hogy átcímkézik, hogy úgy nézzen ki mintha az EU-ból jött volna, de jobb ha végigolvasod a topikot ahol ezt tárgyalták.
Ettől függetlenül nem értem továbbra sem a NAV-ot, mert honnan kéne a mezei (magánember) vásárlónak tudnia, hogy honnan jön a csomagja és volt-e a vételárban import? (Jó, utóbbit éppenséggel tudhatja.) Én minden esetre az eladót büntetném, nem a vevőt.
Azon a topicon, ha jól emlékszem rá, soha nem derúlt ki, miért, mi alapján kellett volna fizetnie a fórumtársnak pontosan. Én bátran rendelnék az oldalról, ha nem lenne mindenből tartalékom
Vicus, remélem, végül bejön a cévitaminos szérum!
Mondjuk igen, az igaz, hogy indoklást nem láttunk. Túlzottan én sem aggódom, csak érdemesnek láttam megemlíteni olyannak, aki először rendel onnan.
Én eléggé parázom, de már alig van tonerem (az alján lötyög) és kéne valami jóféle. De a 30ezer forintos toner gondolata eléggé riasztó