💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon szép szín, megérte utánamenni :slight_smile:

1 Likes

Én szemhéjtusként is használom. Ezért vettem meg az Espresso árnyalatot, és ezért hajkurászom a Grey Black-et is - szemöldökre nekem az Ash brown a legközelebbi “match”, de annyira jó hegye van szemre is… ezzel tényleg tudok vékony vonalat húzni a szempillatőbe.

1 Likes

Nagyon szép, tényleg megérte messziről rendelni. :smiling_face_with_three_hearts:
Használd egészséggel és ugye kapunk képet a körmödről? :wink:

1 Likes

Igyekszem :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Hát én tényleg akartam, de nem tudom a színt rendesen lefényképezni, szóval ilyen kép sikerült csak:
20230930_212035
20230930_211836
2 rétegben. Pedig szép lila alapja van és rózsás fénnyel irizál.

17 Likes

Nagyon szép! Még úgy is, hogy nem látszik a valódi színe. Formás a körmöd, visszafogott, elegáns, szuper manikűr :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

De kedves vagy! :blush: :heart: Köszönöm szépen!

2 Likes

De szép formája van a körmeidnek! És szerencsés vagy, hogy ilyen hosszúak!

2 Likes

Ha ez lámpafényben készült, akkor azért nem jönnek át a színek. Még természetes fényben is nagyon nehéz lakkokat fotózni, de mesterségesben meg kábé képtelenség.
Az viszont átjön, hogy milyen szép körmeid vannak és milyen ápolt a körömágybőröd. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszi! Hát, jótékonyan eltüntette a hibákat is, nem csak a színt a teló :grin:
Tegnap nappali fényben is béna lett :expressionless:

1 Likes

Nem a te hibád: a múltkor amikor a három új Nailland szerzeményt akartam nektek befotózni, szomorúan konstatáltam, hogy képtelenség fotón visszaadni a tényleges színt, csillogást, komplexitást. :slight_smile:

1 Likes

Csak én vásárolok és ti jókislányok vagytok vagy nem valljátok be bűneiteket? :grin: :stuck_out_tongue_winking_eye: Akkor én gyónok:
Parfümöcske, lakkok és Lancome hasitasi a piactérről, görögdinnyés szemkörnyék-pakolás pedig N-betűs webáruház.
20231003_180846
20231003_180718
20231004_184142

18 Likes

Csak, hogy megnyugtassalak: én rengeteget bűnöztem az utóbbi hónapban, csak nem jöttem vallani. :smiley:

3 Likes

Szoktam venni ezt-azt, de egy ideje olyan irányba változott a fórumon uralkodó közhangulat, hogy inkább minél kevesebb dolgot osztok meg.

6 Likes

:frowning_face: megértem, hogy így nincs kedved.

1 Likes

Nekem mostanában csak 1-2 kencefice van általában amikor teszek egy drogériás kört, és úgy érzem olyan keveset felesleges megmutatni.
A te szerzeményeid viszont mindig szívesen nézegetem, sok kis mindenféle. :blush:

3 Likes

Egy darabot is öröm nézni is meg veled örülünk a szerzeménynek. Akkor is, ha ugyanazt a bevált krémet veszed, mert annak pont azért lehet örvendezni :smiley:
Kíváncsi vagyok mindenre! :wink:

11 Likes

Jelentősen kevesebbet vásároltam mostanában, de egy-két rendelést azért én is titokban tartottam :slight_smile:

2 Likes

Én amit veszek azokat mindig kirakom, úgy örülök a kincseknek és szeretem megosztani ezt az élményt.
Meg az is jó, ha valaki használja amit vettem és tudja véleményezni, tanácsot adni, hogy kenjem , mikor kenjem bevált/nem vált stb.
Parfümmintát én is fogok venni, meg lesz még egy ajándékcsomag is, illetve már kinéztem a rohamosan fogyó VS testpermet utódját szintén a márkától.
Jövő héten fogom megkapni őket, ha jól számolgattam.

10 Likes

Jó, akkor jövök hangulatjavítani a Notino mintáimmal, tegnap mentem el a második rendelésemért a Mammutba. Az első még várakozik egy mintára ami épp nincs nekik raktáron, úgyhogy nem tudtam megspórolni a két utat.

(Bementem viszont a Douglasba és örömmel konstatáltam, hogy kint van már teszter az Armani Lip Power 303-as és 304-es árnyalatából. Ősidők óta szemezek velük, csak nem mertem mégsem megvenni őket. A 303-as narancsosabb, a 304-es rózsaszínesebb, úgyhogy az utóbbi lesz a következő áldozat. Meg a 103-as, mert azt vakon is tudtam, hogy passzolni fog. :))

A mintákból eddig a Biotherm zacsisat próbáltam éjjelre: halvány barna krém, nagyon testes, nem vagy csak félig szívódik be, az illata enyhe, szinte természetes. Éjjelre teljesen jó nekem, nem lett zsírosabb a bőröm tőle mint amennyire szokott lenni, viszont az tetszett, hogy a szemkörnyéken még reggel is éreztem a krémet, nem tűnt el nyom nélkül. (Az az egyetlen terület az arcomon, ami száraz.) A reggeli bőrképem is tetszett.

Ma reggel ezt kentem fel, érdekes módon csípte a szemem környékét egy 5 másodpercig, úgyhogy nem vagyok elragadtatva. Sajnos az illatanyagot is nagyon túltolták (gondolom, ő a bűnös), pedig nem lenne rossz kis krém egyébként, hidratálni szépen hidratál.

20231005_081604

20 Likes