💖 ùj unboxing kèpekkel

Én amúgy tavasszal/nyáron gyakrabban vagyok beteg, már kezd elegem lenni :pensive: az elmúlt fél évben háromszor volt már valami. Mindig ezekkel hozom összefüggésbe: légkondi, nyaralás, fesztivál, rendezvények stb. Munkatársaim nem betegek ennyiszer :pensive:

1 Likes

Már megint vásároltam egy kicsit :see_no_evil:
Az ominózus Glowing Rose árnyalat, amit a Dior egyik lakkjához hasonlítanak. Apró arany csillámos áttetsző rózsaszín. A krém elvileg éjszakai maszk. Jóóóó illatos (finom, de sok).
Makeup.hu-ról

10 Likes

Uhh, gyönyörű! Hol sikerült végül megtalálni?

1 Likes

A makeup.hu-n :grinning_face_with_smiling_eyes:
A lilát szerintem már nem fogom megtalálni sehol (shine lavenderous). :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Likes

@dunaimano, @Alsace Köszi szépen!:slightly_smiling_face:

@umpalumpa Köszönjük szépen! :slightly_smiling_face:
2szer voltunk oltva, bár már meg sem tudnám mondani mikor, olyan réginek tűnik a dolog.

2 Likes

Kedves Mindenki! A vágyott árnyalat ha jól látom itt

elérhető:)
Szép napot

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszi! :smiling_face_with_three_hearts:
Tegnap megrendeltem innen, de míg nem érkezik meg nem akartam előre örülni. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Mennyi volt a szállítási díj?

1 Likes

Sok :sweat_smile:. Nem vagyok normi, de kellett. 3.539.- volt cakkumpakk :face_with_hand_over_mouth:
image

3 Likes

Jobbulást!
Az én környezetemben is meglepően sok embert utolért a covid most.
Kitartás!

1 Likes

Köszönöm szépen!:slightly_smiling_face: Dokim szerint is rengetegen betegek.

1 Likes

Notino rendelés:
20230919_181427

19 Likes

A híres Taupe a Nyx-től? :wink:

1 Likes

Egen, a meglévő nyolc (franc tudja, mennyi) bronzosító-kontúrozó szín mellé ez is kellett.
Kieg. megj.: Sweet Cheeks pirosítóból meg három darab is van, nagyon boldogok, hogy lett egy negyedik testvérük.

De képzeld, a meglévő két bb krémem nagyon fogyóban van, már közel a végítélet, nincs tartalékom, és csak most vettem újat!

6 Likes

Minden elismerésem! :medal_sports: Komoly erő kell az ilyen tartalékolós késztetés legyőzéséhez! :muscle:

2 Likes

Köszi.:slightly_smiling_face: Lisa Eldridge alapozója volt az egyetlen, ami az utóbbi időben érdekelt ebből a termékkategóriából. Ill. még mindig érdekel, de csak akkor nézegetem meg közelebbről, ha elfogyasztom az ABH alapozót (ami eltart még pár hónapig).

1 Likes

Dorbézoltam megint. Persze nem úgy, hogy végre megrendelem amit már hónapokkal ezelőtt kinéztem, hanem inkább bementem bótokba, vettem ezt-azt.
Ez a szépség része amúgy, kajára többet költöttem, az a heti nagybevásárlás volt. Meg az egzotikus vackok, pl. kalóriamentes sóskaramella szirup, konjactészta, stb. De “shame on me, i guess”
20230928_235132
20230928_234947
Tulajdonképpen arcpermet az kellett mert elfogyott az előző, az ecsetek azok majdnempont olyanok amilyeneket egy másik márkától kinéztem (szerk: nem úgy működnek ahogy szerettem volna, szóval meg kell vennem azt is amit eredetileg kinéztem), a glittert nem lehetett otthagyni mert irizáló, a filc meg bevált termék, csak másik színben. Szóval csak a highlight ugrott be a kosaramba random.
Csak azt nem tudom hogy a kívánságlistám miért nem lett rövidebb? :grinning_face_with_smiling_eyes: :see_no_evil:
Ó, vettem új késeket is a konyhába. Hármat. Most már van öt. Főzni.

13 Likes

Én is ezt szoktam csinálni. Nem engedem meg magamnak, hogy a vágyott cuccot szerezzem be, helyette elaprózom más vackokra a pénzemet. Ha szerencsém van beválnak, ha nem, akkor költhetek még többet arra, amit először kellett volna megvásárolni :sweat_smile:
Az a szemöldökfilc nagyon jó szerzet! Én is használtam.

2 Likes

Megérkezett a vágyott, drágaságos Shine Lavenderous szín a Catrice More Than Nude lakkjai utójából. Jelentem, teljes a csapat :grin: Bőszen lakkozom a körmeimet, nincs pihenő.
A postán még igazolványt sem kértek úgy lehetett felvenni a nemzetközi csomagnak becézett dobozt :confused:

shine lavenderous

18 Likes

:partying_face: :partying_face: :partying_face:
És teljes a kollekció akkor :star_struck:

1 Likes