Én amúgy tavasszal/nyáron gyakrabban vagyok beteg, már kezd elegem lenni az elmúlt fél évben háromszor volt már valami. Mindig ezekkel hozom összefüggésbe: légkondi, nyaralás, fesztivál, rendezvények stb. Munkatársaim nem betegek ennyiszer
Már megint vásároltam egy kicsit
Az ominózus Glowing Rose árnyalat, amit a Dior egyik lakkjához hasonlítanak. Apró arany csillámos áttetsző rózsaszín. A krém elvileg éjszakai maszk. Jóóóó illatos (finom, de sok).
Uhh, gyönyörű! Hol sikerült végül megtalálni?
A makeup.hu-n
A lilát szerintem már nem fogom megtalálni sehol (shine lavenderous).
@dunaimano, @Alsace Köszi szépen!
@umpalumpa Köszönjük szépen!
2szer voltunk oltva, bár már meg sem tudnám mondani mikor, olyan réginek tűnik a dolog.
Kedves Mindenki! A vágyott árnyalat ha jól látom itt
elérhető:)
Szép napot
Nagyon kedves vagy, köszi!
Tegnap megrendeltem innen, de míg nem érkezik meg nem akartam előre örülni.
Mennyi volt a szállítási díj?
Sok . Nem vagyok normi, de kellett. 3.539.- volt cakkumpakk
Jobbulást!
Az én környezetemben is meglepően sok embert utolért a covid most.
Kitartás!
Köszönöm szépen! Dokim szerint is rengetegen betegek.
Notino rendelés:
A híres Taupe a Nyx-től?
Egen, a meglévő nyolc (franc tudja, mennyi) bronzosító-kontúrozó szín mellé ez is kellett.
Kieg. megj.: Sweet Cheeks pirosítóból meg három darab is van, nagyon boldogok, hogy lett egy negyedik testvérük.
De képzeld, a meglévő két bb krémem nagyon fogyóban van, már közel a végítélet, nincs tartalékom, és csak most vettem újat!
Minden elismerésem! Komoly erő kell az ilyen tartalékolós késztetés legyőzéséhez!
Köszi. Lisa Eldridge alapozója volt az egyetlen, ami az utóbbi időben érdekelt ebből a termékkategóriából. Ill. még mindig érdekel, de csak akkor nézegetem meg közelebbről, ha elfogyasztom az ABH alapozót (ami eltart még pár hónapig).
Dorbézoltam megint. Persze nem úgy, hogy végre megrendelem amit már hónapokkal ezelőtt kinéztem, hanem inkább bementem bótokba, vettem ezt-azt.
Ez a szépség része amúgy, kajára többet költöttem, az a heti nagybevásárlás volt. Meg az egzotikus vackok, pl. kalóriamentes sóskaramella szirup, konjactészta, stb. De “shame on me, i guess”
Tulajdonképpen arcpermet az kellett mert elfogyott az előző, az ecsetek azok majdnempont olyanok amilyeneket egy másik márkától kinéztem (szerk: nem úgy működnek ahogy szerettem volna, szóval meg kell vennem azt is amit eredetileg kinéztem), a glittert nem lehetett otthagyni mert irizáló, a filc meg bevált termék, csak másik színben. Szóval csak a highlight ugrott be a kosaramba random.
Csak azt nem tudom hogy a kívánságlistám miért nem lett rövidebb?
Ó, vettem új késeket is a konyhába. Hármat. Most már van öt. Főzni.
Én is ezt szoktam csinálni. Nem engedem meg magamnak, hogy a vágyott cuccot szerezzem be, helyette elaprózom más vackokra a pénzemet. Ha szerencsém van beválnak, ha nem, akkor költhetek még többet arra, amit először kellett volna megvásárolni
Az a szemöldökfilc nagyon jó szerzet! Én is használtam.
Megérkezett a vágyott, drágaságos Shine Lavenderous szín a Catrice More Than Nude lakkjai utójából. Jelentem, teljes a csapat Bőszen lakkozom a körmeimet, nincs pihenő.
A postán még igazolványt sem kértek úgy lehetett felvenni a nemzetközi csomagnak becézett dobozt
És teljes a kollekció akkor