Én pár hetente néhány napot lakk nélkül hagyom, ez általában a sárgaságot megszünteti. De nekem is hajlamos beszíneződni… Meg néhány erősen fogó lakk zöldre-kékre-pirosra színezi, hiába használok én is alaplakkot mindig. Na azután nem lehet ezeket a félig átlátszó színeket kenni.
Hát nekem tavaly 1 hétig is lakk nélkül volt, de nem hatotta meg Színes még nem volt, csak sárga. Sajnos az áttetszőbb lakkok nálam sem játszanak, torzítják a színt a sárga körmeim. Olyankor rákenek egy sima nude lakkot mint alaplakk
Citromleves vagy enyhe ecetes vízbe történő áztatás megszünteti az elszíneződést
Profimed rendelés, a samponból eddig a Hair Growt típust használtam ebből ez a második, ugyanazt a hatást hozza mint az elődje.
Marvisból harmadszorra rendeltem , szerintem maradok ennél, nagyon megszerettem.
Hát ezt ki fogom próbálni, köszi
Megérkezett a házassági évfordulós ajándékom.
Másik verzió, ami kicsit “agresszívebb”, hogy magával a citrommal közvetlenül dörzsölöd végig a körmöt és a körömágyat, majd hagyod pár percet állni
Mentettem ezt is
Kész, vége. Nem beszélek veled Most teljesen felcsigáztál Csodaszép használd egészséggel
Gratulálok az évfordulóhoz, legyen sok örömöd a palettában
@anon21269124 Bocsika Köszi szépen!
@Alsace Köszönöm szépen! Sajnos egyelőre csak gyönyörködóm benne, mert épp utolért a covid mindkettőnket és rendesen kiütött, de majd bepótolom a játszadozást vele!
Uhh…jobbulást! Honnan tudjátok, hogy covid?
Köszönjük szépen!
A férjem kezdte, a semmiből lett 39.5 fokos láza, másnap a háziorvos csinált neki tesztet, ami pozitív lett (nekünk eszünkbe sem jutott, hogy covid is lehet…)
Ez ismerős, nálunk tegnap ugyanez volt, de a férjem tesztje negatív nekem semmi bajom jó, mondjuk én 3 hete voltam beteg, szóval már nem tudom.
Nekem tüdőgyulladásom volt két hete, háziorvos szerint vírusos, amúgy ezt nem tudom honnan tudja. Covid teszt fel sem merült, pedig nekem is eszembe jutott, de végülis nem változtatott volna semmin.
Jobbulást kívánok!
Az itthoni teszt nekünk is negatív volt amúgy csak a doki által készített lett pozitív.
Illetve nálam 2 nap csúszással kezdődött a férjemhez képest, magas folyamatos láz, iszonyú fejfájás, ízületi fájdalmak, szédülés, köhögés. Már voltam egyszer covidos tavaly tavasszal, de most rosszabbul vagyok, mint akkor.
Köszönjük szépen! Remélem te már meggyógyultál azóta!
Jobbulást! Szarul hangzik ez az állapot. Idén télen szeretnék minden betegséget megúszni, nem tudom sikerülni fog-e.
Jesszus jobbulást mindkettőtöknek!
Gyors felépülést kívánok! Oltva vagytok?
Bár nem tudom az kitart-e még