A bal oldali a Chanel Water Fresh Touch.
Elsőre jóval sűrűbbnek tűnik az Hourglass, meglátjuk.
Megérkezett a Suva rendelésem, kár hogy a fotón nem tudom visszaadni a valóságot
A második fotón próbáltam megmutatni, hogy UV fényben hogyan néznek ki a színek, de meg sem közelíti az élőben tapasztalt élményt. Azt hiszem lesz mivel szórakozni.
17 óra van, túl vagyok egy ülésen,így frissíteni nem tudtam napközben a sminkem, mégis mozdulatlan, így egy dolgot tudok mondani: Wowwwww!
Ez tényleg “Light Coverage, Radiant Finish, Hydrating, Long-wearing”
Hourglass melyik árnyalata?
Szia, enyém a 3-as:
Szia, köszönöm.
Ajjaj, túl jó hír.
Kíváncsi leszek mit szólsz a szemkrémhez, remélem neked is bejön
Én is. Köszönöm az ötletet!
Őszinte leszek, sokat gondolkodtam a megvásárlásán, de Wayne Goss lelkendezése a videójában meggyőzött.
Azok az influenszerek, akik insta sminket csinálnak, felkennek a fejükre 5 réteg alapozót, üvölt a bőrükről a sok réteg, azok baromira nem érdekeltek, mikor elmondták, hogy nem fed, nem éri meg az árát, és milyen pici.
Nem is tudom, 35 ml. Nekem ez nem pici. A Sephorás kuponommal akciósan vettem.
Érett bőröm van, kész. El kell fogadjam, de nem kell extra fedés, extra mattítás. Egy 63 éves vlogger-nél láttam, hogy aki nem szereti a brutál fedést hétköznap, hanem csak a minimális bőrtökéletesítést, annak ez pöpec.
Alkalmakra van egy Armani Luminous Silk-em, ami egyszerűen csodálatos, bámulatos, őrületesen tartós, de hétköznapra keresem azokat a termékeket, amik ápolják is a bőrt, de van némi fedése, nem használok alapozót.
Amiket mostanában próbáltam:
- Chanel Water Fresh vonal, Tint és Touch
- Almost színezett fényvédő (sűrű)
- Bareminerals Complexion (nagy kedvencem, de a színemben nincs mindig)
- Omorovicza Complexion Perfector (ez is beszerezhetetlen már a legvilágosabb árnyalatban).
Ezek nekem nagyon beváltak, de most kijelenthetem, hogy a legtartósabb mind közül az Hourglass. Tényleg ezen a színezett vonalon a legtartósabb cucc, néha a többiről azt láttam, hogy eltűnt az arcomról a nap végére.
Ez nem alapozó, ez egy minimális, fátyolszerű fedést ad, elképesztő ragyogást, nekem ennyire van szükségem, és POKOLIAN jól hidratál. Azért a többi termékhez képest ennek komoly fedése van.
Ahogy az Armani alapozónál is megdöbbentem, hogy jé, ez mozdulatlan, itt is ezt éreztem, én fölé a Veil porpúdert használom, vagy a Diffusion Light kompakt-ját az Hourglassnak, én nem használok mattító púdereket.
Amire nagyon kíváncsi leszek, mert sok vékony, könnyű fedésű terméknél láttam ezt korábbiakban, hogy bronzerek jobban halványodnak az ilyen alapokon, majd megírom a tapasztalatomat erről is a krémmániás véleményemben. Illetve az én esetemben érdekes, hogy a termékben lévő olajok (főleg a shea) hosszú távon nem okoznak-e gondot. Meglátjuk.
Bocsánat, hosszú voltam.
Szerintem sokunknak hasznosak ezek az infók, úgyhogy köszönöm
Na, azóta nálam is elszakadt a gépszíj és még 2-félét szereztem. Egyik már nálam van-az végre 750-ért sikerült, másik érkezik. Akkor 5 lesz itthon (1 már volt régebbről) A nevem umpalumpa és függő vagyok.
Neked melyik színek vannak meg?
Négy árnyalatom van összesen, a 07 nudie beautie (ez volt a legelső, még teljes áron vettem, de már tartalék is van belőle ), 06 roses are rosy, 12 glowing rose és 13 to be continuded. De hétfőn megyek dmbe és ha lesz még, szerintem veszek Nem tehetek róla, annyira isteni ez a körömlakk, hogy előre félek, mi lesz velem, ha elfogynak
Nekem is szenvedés leállni a vásárlásukról
3 ugyanolyanunk van (lesz): 06, 12, 13.
Még a 16 Hopelessly Romantic és a régebbi beszerzésű 02 Pearly Ballerina vannak a tulajdonomban.
Nekem már csak egy lilás kéne: 11 Shine Lavaenderous és teljes a bódogság egy időre.
Ezt nézd @aalexaa , végünk van: Sheer Beauties lakkok
Megnyugodtam, hogy akkor mégsem vonták ki őket, csak új csomagolást kaptak Megérte akkor ilyen készletet felhalmozni
Szerintem jó vásárt csináltál, mert 750 volt darabja, ez vigasztaljon, ügyes voltál!
@umpalumpa @aalexaa bevittetek engem is a bűnbe! Először vettem négyet (bár ebből kettő Brave Metallics), aztán még kettőt.
Mindet DM-ből 749-ért.
Na tessék
Te is jó helyen vásároltál, csak én voltam balek , de így is örülök.
Neked melyok színek jöttek be?
Ugyanitt keresem a more than nude 11 shine lavenderous színt. Ha valaki belefut kérem, gondoljon rám
Tegnap érkezett, Morphe Midnight Dune
Tudom, unalmas, de ez van, sminkek terén unalmas vagyok 🤷 Rendet raktam a sminkcuccaim között, kíméletlenül kiszelektáltam azokat, amiket nem használok. Az viszont kiderült, hogy szükségem van egy hideg-semleges alap nude palettára, hosszas böngészés után végül rá esett a választásom. Vele & a két kis Catrice ötösömmel mindent lefedtem, amit használok/használnék. Nem tudom, hogy mennyire sikerült színhűre a kép, a reggeli napsütésben készült, még mielőtt reggel belemásztam volna. Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve