💖 ùj unboxing kèpekkel

A bal oldali a Chanel Water Fresh Touch.
Elsőre jóval sűrűbbnek tűnik az Hourglass, meglátjuk.
1000003732

12 Likes

Megérkezett a Suva rendelésem, kár hogy a fotón nem tudom visszaadni a valóságot :slight_smile:
A második fotón próbáltam megmutatni, hogy UV fényben hogyan néznek ki a színek, de meg sem közelíti az élőben tapasztalt élményt. :slight_smile: Azt hiszem lesz mivel szórakozni. :grinning: :see_no_evil:

20230906_111900
20230906_112033

17 Likes

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Screenshot_20230906-160946_Facebook

5 Likes

17 óra van, túl vagyok egy ülésen,így frissíteni nem tudtam napközben a sminkem, mégis mozdulatlan, így egy dolgot tudok mondani: Wowwwww! :heart_eyes:
Ez tényleg “Light Coverage, Radiant Finish, Hydrating, Long-wearing”

5 Likes

Hourglass melyik árnyalata?

Szia, enyém a 3-as:

image

image

1 Likes

Szia, köszönöm.

Ajjaj, túl jó hír. :money_with_wings:

Kíváncsi leszek mit szólsz a szemkrémhez, remélem neked is bejön :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én is. Köszönöm az ötletet! :heart:

1 Likes

Őszinte leszek, sokat gondolkodtam a megvásárlásán, de Wayne Goss lelkendezése a videójában meggyőzött.
Azok az influenszerek, akik insta sminket csinálnak, felkennek a fejükre 5 réteg alapozót, üvölt a bőrükről a sok réteg, azok baromira nem érdekeltek, mikor elmondták, hogy nem fed, nem éri meg az árát, és milyen pici.
Nem is tudom, 35 ml. Nekem ez nem pici. A Sephorás kuponommal akciósan vettem.
Érett bőröm van, kész. El kell fogadjam, de nem kell extra fedés, extra mattítás. Egy 63 éves vlogger-nél láttam, hogy aki nem szereti a brutál fedést hétköznap, hanem csak a minimális bőrtökéletesítést, annak ez pöpec.
Alkalmakra van egy Armani Luminous Silk-em, ami egyszerűen csodálatos, bámulatos, őrületesen tartós, de hétköznapra keresem azokat a termékeket, amik ápolják is a bőrt, de van némi fedése, nem használok alapozót.
Amiket mostanában próbáltam:

• Chanel Water Fresh vonal, Tint és Touch
  • Almost színezett fényvédő (sűrű)
  • Bareminerals Complexion (nagy kedvencem, de a színemben nincs mindig)
  • Omorovicza Complexion Perfector (ez is beszerezhetetlen már a legvilágosabb árnyalatban).
    Ezek nekem nagyon beváltak, de most kijelenthetem, hogy a legtartósabb mind közül az Hourglass. Tényleg ezen a színezett vonalon a legtartósabb cucc, néha a többiről azt láttam, hogy eltűnt az arcomról a nap végére.
    Ez nem alapozó, ez egy minimális, fátyolszerű fedést ad, elképesztő ragyogást, nekem ennyire van szükségem, és POKOLIAN jól hidratál. Azért a többi termékhez képest ennek komoly fedése van.
    Ahogy az Armani alapozónál is megdöbbentem, hogy jé, ez mozdulatlan, itt is ezt éreztem, én fölé a Veil porpúdert használom, vagy a Diffusion Light kompakt-ját az Hourglassnak, én nem használok mattító púdereket.
    Amire nagyon kíváncsi leszek, mert sok vékony, könnyű fedésű terméknél láttam ezt korábbiakban, hogy bronzerek jobban halványodnak az ilyen alapokon, majd megírom a tapasztalatomat erről is a krémmániás véleményemben. Illetve az én esetemben érdekes, hogy a termékben lévő olajok (főleg a shea) hosszú távon nem okoznak-e gondot. Meglátjuk.
    Bocsánat, hosszú voltam.
12 Likes

Szerintem sokunknak hasznosak ezek az infók, úgyhogy köszönöm :slightly_smiling_face::hugs:

3 Likes

Na, azóta nálam is elszakadt a gépszíj és még 2-félét szereztem. Egyik már nálam van-az végre 750-ért sikerült, másik érkezik. Akkor 5 lesz itthon (1 már volt régebbről) :face_with_hand_over_mouth: :speak_no_evil: :sweat_smile: :speak_no_evil: A nevem umpalumpa és függő vagyok.

Neked melyik színek vannak meg? :laughing:

2 Likes

Négy árnyalatom van összesen, a 07 nudie beautie (ez volt a legelső, még teljes áron vettem, de már tartalék is van belőle :smiley: ), 06 roses are rosy, 12 glowing rose és 13 to be continuded. De hétfőn megyek dmbe és ha lesz még, szerintem veszek :see_no_evil: Nem tehetek róla, annyira isteni ez a körömlakk, hogy előre félek, mi lesz velem, ha elfogynak :sweat_smile:

1 Likes

Nekem is szenvedés leállni a vásárlásukról :joy:
3 ugyanolyanunk van (lesz): 06, 12, 13.
Még a 16 Hopelessly Romantic és a régebbi beszerzésű 02 Pearly Ballerina vannak a tulajdonomban.
Nekem már csak egy lilás kéne: 11 Shine Lavaenderous és teljes a bódogság egy időre.

Ezt nézd @aalexaa , végünk van: Sheer Beauties lakkok :laughing:

1 Likes

Megnyugodtam, hogy akkor mégsem vonták ki őket, csak új csomagolást kaptak :blush: Megérte akkor ilyen készletet felhalmozni :joy:

1 Likes

Szerintem jó vásárt csináltál, mert 750 volt darabja, ez vigasztaljon, ügyes voltál! :clap: :smiley:

2 Likes

@umpalumpa @aalexaa bevittetek engem is a bűnbe! Először vettem négyet (bár ebből kettő Brave Metallics), aztán még kettőt. :see_no_evil:
Mindet DM-ből 749-ért.

3 Likes

Na tessék :laughing:
Te is jó helyen vásároltál, csak én voltam balek :sweat_smile:, de így is örülök.
Neked melyok színek jöttek be?

Ugyanitt keresem a more than nude 11 shine lavenderous színt. Ha valaki belefut kérem, gondoljon rám :pleading_face: :pray: :blush:

2 Likes

Tegnap érkezett, Morphe Midnight Dune :see_no_evil:
20230912_064046~2

Tudom, unalmas, de ez van, sminkek terén unalmas vagyok 🤷 Rendet raktam a sminkcuccaim között, kíméletlenül kiszelektáltam azokat, amiket nem használok. Az viszont kiderült, hogy szükségem van egy hideg-semleges alap nude palettára, hosszas böngészés után végül rá esett a választásom. Vele & a két kis Catrice ötösömmel mindent lefedtem, amit használok/használnék. Nem tudom, hogy mennyire sikerült színhűre a kép, a reggeli napsütésben készült, még mielőtt reggel belemásztam volna. Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve :blush:

22 Likes