💖 ùj unboxing kèpekkel

Bocsánat, picit trollkodok, de steril sehogyan sem lesz. Valamennyi kórokozó akkor is marad, ha levág belőle, de szerintem a metrón több betolakodó éri az immunrendszert.

6 Likes

Micsoda csomagolás. Ilyet még sose láttam…

1 Likes

Itt jobban látszik a formája: https://www.youtube.com/watch?v=twmoMwk4U-c
(Lábra nem kenném.)

1 Likes

Igen valami ilyesmire gondoltam , én 96%- os alkoholt fújtam volna rá.
Még nem vettem használt sminket, a Meteorites darabokat rendszeresen meg szoktam nézni a zsibin, szerintem ha egy picit bele van pacsálva az még engem sem zavarna. Köszi a videót, nagyon jól néz ki , mint egy szép bronz színű kavics .

1 Likes

Uuu, de gyonyoru a csomagolas! A tartalom is nagyon szimpatikus es praktikusnak tunik. Labra en se kennem, az arcomon viszont szivesen eljatszadoznek vele.
Igy harom nap utan mik a tapasztalataid?

1 Likes

Az a helyzet, hogy még csak meztelen bőrön próbáltam ki. Könnyen használható, amikor felrajzolom és amikor az ujjammal eloszlatom. Kicsit féltem, hogy sötét lesz, de szépen szét lehet oszlatni. Tartósnak tűnt, ami kb 6 órát jelent és még tapperoltam is az arcomat, ahol persze majdnem lekopott :sweat_smile:
Gondolom egy jó alapozón egész nap megmarad és a profik ecsettel oszlatnák, de én az egyszerűsítésre törekszem- marad az ujjam.

2 Likes

Megérkezett a Notinoról rendelt motyó. :smiling_face_with_three_hearts:
A NYX termékek @Gloria és @dunaimano ajánlására, hidegebb tónusú bronzosítónak, kontúrnak (csináltam swatchokat) érkeztek.
A spirált az alsó pillák festésére vettem. Nem szeretem a szilikon keféket, de be kellett látnom, hogy az imádott bumszli fejű spirálokkal nem boldogulok ott.
A Carmexek közül ez a trópusi lett a kedvenc, nem olyan durván mentolos, mint az alap, könnyen kenhető, fényes és szuperül védi az ajkaimat.

20230828_174809

16 Likes

7scents rendelés, olyan illatfelhő árad a dobozból, hogy csak na. Első niche próbálkozás, ráadásul vakon. De mostanában csak mintákat fogok rendelni, nem vállalom be többet. :grinning:

20230831_122955

13 Likes

Nailland rendelés:

• bal felső sarok: egy frissen kipingált csülök (Egy réteg She’s Human, egy réteg Seashells. A kép messze nem adja vissza a színeket. Néha ibolyába hajló kékeslila, néha zöldes arany, máskor zöldes-pink, megint máskor csak ibolya.)
  • jobb felső sarok: Phoenix Indie - She’s Everything - She’s Human (Ez volt az egész rendelés apropója és nem csalódtam: pink alapban kék shimmer, valami meseszép, és nagyon megy a kékben úszó ruhatáramhoz.)
  • bal alsó sarok: Beaux Rêves Lacquer -Next Adventure - Seashells By The Seashore (Mókás benne a fehér glitter, egyébként már van nagyon hasonló színem.)
  • jobb alsó sarok: Phoenix Indie - PPU Rewind 2023 - Nebula Chain (Ő pedig akkor a harmadik nagyon hasonló szín… :woman_facepalming:t2: De ha egyszer ezek vonzanak. :smiley: )

20230831_170701
20230831_170043

18 Likes

Nekem is befutott az első Stylevana rendelésem, vám- és áfamentesen.
20230902_174743

20 Likes

De jó! :smiling_face_with_three_hearts: Nekem is érik a következő. Na nem mintha annyira ki lennék fogyva kencékből :laughing:
Kíváncsi vagyok, hogy a haruharu wonder milyen a bőrödnek. Az enyémet mintha zsírosabbá tette volna.

1 Likes

Majd beszámolok, de jön a hideg, és a fűtési szezon, az öregedő bőrömnek sztem pont jó lesz.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Egy kis Rossmannos beszerzés.
-A cuki maszk lehet, hogy a fiamnál landol majd (ellopkodta más fátyolmaszkjaimat is és vigyorogva mutatta, amikor az arcára tette).
-Azt olvastam, hogy kifutnak a More than nude körömlakkok, hát kellett a meglévő 1 db mellé még 2. Roses are rosy és Hopelessly romantic. Sajnos nem kifutó áruk volt, csak kedvezményesebb.
-A Revuele centellás szérumot bőven fogom locsolni és egy T-bar arcmasszírozóval tervezem a képembe rezegtetni.
20230904_135406

20 Likes

A körömlakkok a dm-ben tényleg kifutó áron vannak, ha jól emlékszem, 750 Ft, vettem is gyorsan négyet :see_no_evil::sweat_smile:

2 Likes

Ajj, én 1200-ért vettem :joy:
Ja, Rossmannban.

Najó, már megint itt vagyok :sweat_smile: Pár napja már megérkezett a csomag.
Ajándékutalványt kaptam :smiling_face_with_three_hearts: , nekem így csak 1-2 ezerbe került :smiley:

-Ziaja Med szemkence- már rég meg akartam rendelni itteni ajánlásra.
-Régimódi szempillafesték, mert újra próbálkoznék (persze most kellett bedurrania a szememnek, valszeg parlagfű :unamused:).
-A rezgő T-bar masszírozó, amivel szérumot tervezek bevinni.
-A micivizet nem kell bemutatni- kellett (Garnier-vel nyomultam, de fele olyan jó és gazdaságos sincs, mint ez a drágaSZág). 20230905_084651

19 Likes

Nem tudtam ellenállni az Hourglass új színezett hidratálójának
1000003724

21 Likes

Mi az a nyuszis cucc mellette?

egy Unlocked mini spirál, ennek a mini változata:

https://kremmania.hu/kremek/hourglass-unlocked-instant-extensions-mascara

2 Likes

Erről beszámolót kérek szépen. :kissing_heart:

3 Likes