💖 ùj unboxing kèpekkel

Befutott az imént a Stylevana rendelésem, amit augusztus 1-én adtam le.
A követés tegnap még azt mutatta, hogy valahol Európában kalandozik, ma meg már kaptam az SMS-t, hogy kézbesítik kora délután. :smiley:

• Son&Park Beauty Water - Az itthoni árak feléért tudtam megvenni, így lecsaptam rá, mert már nagyon untam a GG Liquid Hydration-ját. (Utóbbi jó, csak már évek óta őt használom.)
  • VT - Cica Single Origin Essence - Ki akartam próbálni valami csak cica és más semmi cuccot, ez pedig pont az, úgyhogy meglátjuk, este bevetem.
  • Shiseido - Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Milk SPF 50+ PA++++ - Csupáncsak 20 éve fáj rá a fogam. :grinning_face_with_smiling_eyes: Kézfejen próbáltam az imént: ha ez nem lesz az a fényvédő amit képes vagyok mindennap a fejemre kenni, akkor semmi sem. Nagyon szépen mattra száradt egy pillanat alatt, nem ragad, nem fehér, szóval holnap ez megy smink alá. Egy enyhe illata van, ami nagyon finom, és még most 15 perccel később is érzem.
    (Huhh, jut eszembe, poralapozó alá szerintem fantasztikus alap lesz. :heart_eyes:)
  • Shu Uemura - Ultime8 Sublime Beauty Cleansing Oil - 15ml - Ez is 20 éve várólistás, akkoriban minden beauty blogger erre esküdött. A kíváncsiságom ezzel a két 15 milissel ki van elégítve, jöhet a következő rég vágyott kence. Holnap este kiderül, tényleg olyan jó-e.
  • A’PIEU - Juicy-Pang Jelly Blusher (VL01 Grape) - A MAC Glow Play Blush-t imitálja, és nagyon szép hideg rózsaszín, szerintem jól fog állni.
  • TOCOBO - Glass Tinted Lip Balm - 3.5g (012 Better Pink) - Végre egy világos rózsaszín ajakbalzsam ami jól is áll. Mondjuk fényes úgy kb. az első egy percben tud lenni, utána bemattul, de így is tetszik.
  • TOCOBO - Powder Cream Lip Balm - 3.5g (032 Rose Petal) - Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a színt akartam megrendelni, de mindegy is. Nem rossz, de szerintem eladom vagy elajándékozom, mert sem az állaga, sem a színe nem a kedvencem.

Összességében teljesen pozitív az első benyomásom a cégről, amihez valószínű hozzájárul, hogy én is csak raktáron lévő termékeket rendeltem, így viszonylag gyorsan feladták és rövid idő alatt ide is ért. Dobozban jött, bubis fóliába csomagolva, 1 db fényvédő mintácskát is kaptam hozzá, és nagyon jó áron jutottam hozzá a termékekhez. Esélyes, hogy fogok még tőlük rendelni, ha mást nem a Beauty Water utánpótlását, és lehet, hogy az Anessát is.

20230817_130512

20230817_125951

20 Likes

Ezeknek a termékeknek nagy részéről még nem is hallottam, pedig leírásod alapján kifejezetten figyelemre méltók.
És nagyon szép a dobozod a háttérben! (A lényeg!)

2 Likes

Majd jön még este egy “első benyomások” beszámoló, de a lényeg, hogy minden tetszik. A matt Tocobo ajakbalzsamot még kipróbálom pirosítónak, a kézfejemen próbálva nagyon úgy tűnik, hogy annak ideális lenne. Az Anessa egyelőre :sparkling_heart:, sajnálom, hogy ennyit vártam a kipróbálásával.

A doboz egy Bomo Art darab az Arizona mintájukkal. :slight_smile:
Ugyanilyen mintás csomagolópapír van az asztalomon plexi alatt, és a mappáim is ebből vannak. Jól passzolt a szobám színeihez. (Zöld-rózsaszín-arany, kis bordóval megspékelve itt-ott.)

3 Likes

Ahhh a Bomo nekem is szívem csücske, tervezek dobozokat rendelni tőlük.
Az Arizona nagyon szép, szerintem én a Tavirózsák vagy a Fák titokzatos élete mintát fogom kérni. Bécs 1877 is tetszik :slight_smile:

2 Likes

A Tavirózsák csodálatosan szép, abból én is szeretnék majd valamit a magaménak tudni. A Fák titokhatos életéből egyszer csináltattam Anyumnak egy határidőnaplót, természetesen nem használta mert “túl szép”. (Tudhattam volna… :unamused:) Na mindegy, de maga a könyv és a minta gyönyörű. :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Majd befotózom ha megkaptam őket szerintem karácsonyra fogom ezeket venni magamnak.
Kellene három kör alakú és egy nagyobb téglalap alakú is.
Én is néztem a határidőnapló szolgáltatásukat de bevallom szerintem a Paperblanks azért sokkal szebb, meg az új felfedezettem a Notique is jobban tetszik.

Mindenképp mutasd majd őket, nagyon szeretek ilyesmiket nézegetni. :smiling_face_with_three_hearts:
Igen, a Paperblanks nekem is sokkal jobban tetszik, csak tőlük vannak jegyzetfüzeteim. A Bomo-tól a képeslapokat szoktam venni, meg a szobámba ami kell. Ránéztem most a Notique-ra, a Mucha kollekciójuk nagyon szép, de náluk nekem a Bomo jobban tetszik.

1 Likes

Persze mindenképp, idén Notiquetól a mágneses verzióból a Van Gogh Csillagos éj van meg, jövőre vagy Monet Tavirózsái lesznek vagy megint egy Van Gogh csak csendélet.
Már kaphatóak :slight_smile:
IMG_7290

A Paperblanksból a Slim méretet vettem évekig, tavaly előtt is alig lehetett kapni idehaza csak 2-3 mintával volt elérhető, tavaly ha jól emlékszem már csak 2 félét találtam cserébe botrány áron.
A Notique szállítással kijön 5 ezerből.

5 Likes

Tegnap láttam instán a Balea Med szérumot, tudtam, hogy kell, a többit is kipróbálom. Nagyon szeretem hogy csak beszaladok a DM-be. :grinning:
20230818_145740

19 Likes

Ezt a Balea intenzív hidratáló szérumot feltétlenül próbáljátok ki, 1890 Ft, bőven jobb, mint az ára.
Folyékonyabb mint az Elyns Lab hidratáló szérum, szerintem jobb is attól, itta a bőröm. Hű, ebből veszek még, mert állandóan üres lesz a DM polca.
Pumpás a csomagolás, szép összetevős, jó a formula. Húha.

17 Likes

Köszi, ezt megírtam a barátnőmnek, mert az ő bőre nagyon szereti a hialuronsavat, és mindig szívesen veszi az olcsóbb opciókat. :slight_smile:

Hirtelen felindulásból elkövetett Notino rendelés, leglább is a sminkszerek. Az arcápolók régen listán voltak már.
Balról: ajándék bazinagy Essence highlighter paletta, Catrice folyékony pír, Essence ecsetes korrektor, Essence foly. szemhéjfesték, Catrice rúzs, Olival hámlasztó toner, Matis “szemfürdő” (vattakorongra önthető szempakolás).
20230819_142830

16 Likes

Megérkezett a “szállítmány” barátnőmtől :heart_eyes: A kendőt ajándékba kaptam tőle. :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

368179844_626310816149843_8945868457963466161_n

22 Likes

De gyönyörű a kendő és a Velvet Morning (is)! :heart_eyes: :star_struck:
Milyen kedves barinőd van! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ohhhhhhhhhhhhhhh, én is ezt imádom, hogy a DM egy kincsesbánya lett.
Mikor a párom közli, hogy megvár az autóban, amíg beugrom, csak nevetek.
Köszi, hogy megosztottad.

3 Likes

Piactérről vadásztam le. Krémes stick bronzer. A legsötétebb változat. A szín jó és szépen lehet oszlatni, könnyű a formát kezelni. Inkább kontúrozónak való, aminek örülök.
20230825_124518

14 Likes

Ú de jól néz ki, tetszik a csomagolása is, meg maga a stick formula.
Amint ősszel leszedi a bőrgyógyász néni a foltokat a homlokomról ( most CC krém van rajta , aki nem tudja, hogy van az észre sem veszi, de nem akarom ráterelni a figyelmet) , megfogadtam, hogy én is kipróbálom majd a bronzosítást/ kontúrozást , nézegettem bronzereket hozzá.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok írni, de várom már, hogy próbálgassam. :slight_smile:
Akié volt nem használta vagy ilyenkor le kell belőle vágni egy réteget, hogy steril legyen?

1 Likes

Köszi :grinning:
Használt volt. Nem tudom, hogy az eladó fertőtlenítette-e feladás előtt. Én 70%-os alkoholos zsepivel szoktam áttörölni az ilyesmit, aztán annyi :sweat_smile:, már kenem is magamra.
Van aki nem szereti a használt holmikat, nekem nincs bajom vele (kivéve szempillafesték és tégelyes krém,ezeket nem veszem meg használtan).

1 Likes