💖 ùj unboxing kèpekkel

Ezeknek a termékeknek nagy részéről még nem is hallottam, pedig leírásod alapján kifejezetten figyelemre méltók.
És nagyon szép a dobozod a háttérben! (A lényeg!)

2 Likes

Majd jön még este egy “első benyomások” beszámoló, de a lényeg, hogy minden tetszik. A matt Tocobo ajakbalzsamot még kipróbálom pirosítónak, a kézfejemen próbálva nagyon úgy tűnik, hogy annak ideális lenne. Az Anessa egyelőre :sparkling_heart:, sajnálom, hogy ennyit vártam a kipróbálásával.

A doboz egy Bomo Art darab az Arizona mintájukkal. :slight_smile:
Ugyanilyen mintás csomagolópapír van az asztalomon plexi alatt, és a mappáim is ebből vannak. Jól passzolt a szobám színeihez. (Zöld-rózsaszín-arany, kis bordóval megspékelve itt-ott.)

3 Likes

Ahhh a Bomo nekem is szívem csücske, tervezek dobozokat rendelni tőlük.
Az Arizona nagyon szép, szerintem én a Tavirózsák vagy a Fák titokzatos élete mintát fogom kérni. Bécs 1877 is tetszik :slight_smile:

2 Likes

A Tavirózsák csodálatosan szép, abból én is szeretnék majd valamit a magaménak tudni. A Fák titokhatos életéből egyszer csináltattam Anyumnak egy határidőnaplót, természetesen nem használta mert “túl szép”. (Tudhattam volna… :unamused:) Na mindegy, de maga a könyv és a minta gyönyörű. :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Majd befotózom ha megkaptam őket szerintem karácsonyra fogom ezeket venni magamnak.
Kellene három kör alakú és egy nagyobb téglalap alakú is.
Én is néztem a határidőnapló szolgáltatásukat de bevallom szerintem a Paperblanks azért sokkal szebb, meg az új felfedezettem a Notique is jobban tetszik.

Mindenképp mutasd majd őket, nagyon szeretek ilyesmiket nézegetni. :smiling_face_with_three_hearts:
Igen, a Paperblanks nekem is sokkal jobban tetszik, csak tőlük vannak jegyzetfüzeteim. A Bomo-tól a képeslapokat szoktam venni, meg a szobámba ami kell. Ránéztem most a Notique-ra, a Mucha kollekciójuk nagyon szép, de náluk nekem a Bomo jobban tetszik.

1 Likes

Persze mindenképp, idén Notiquetól a mágneses verzióból a Van Gogh Csillagos éj van meg, jövőre vagy Monet Tavirózsái lesznek vagy megint egy Van Gogh csak csendélet.
Már kaphatóak :slight_smile:
IMG_7290

A Paperblanksból a Slim méretet vettem évekig, tavaly előtt is alig lehetett kapni idehaza csak 2-3 mintával volt elérhető, tavaly ha jól emlékszem már csak 2 félét találtam cserébe botrány áron.
A Notique szállítással kijön 5 ezerből.

5 Likes

Tegnap láttam instán a Balea Med szérumot, tudtam, hogy kell, a többit is kipróbálom. Nagyon szeretem hogy csak beszaladok a DM-be. :grinning:
20230818_145740

19 Likes

Ezt a Balea intenzív hidratáló szérumot feltétlenül próbáljátok ki, 1890 Ft, bőven jobb, mint az ára.
Folyékonyabb mint az Elyns Lab hidratáló szérum, szerintem jobb is attól, itta a bőröm. Hű, ebből veszek még, mert állandóan üres lesz a DM polca.
Pumpás a csomagolás, szép összetevős, jó a formula. Húha.

17 Likes

Köszi, ezt megírtam a barátnőmnek, mert az ő bőre nagyon szereti a hialuronsavat, és mindig szívesen veszi az olcsóbb opciókat. :slight_smile:

Hirtelen felindulásból elkövetett Notino rendelés, leglább is a sminkszerek. Az arcápolók régen listán voltak már.
Balról: ajándék bazinagy Essence highlighter paletta, Catrice folyékony pír, Essence ecsetes korrektor, Essence foly. szemhéjfesték, Catrice rúzs, Olival hámlasztó toner, Matis “szemfürdő” (vattakorongra önthető szempakolás).
20230819_142830

16 Likes

Megérkezett a “szállítmány” barátnőmtől :heart_eyes: A kendőt ajándékba kaptam tőle. :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

368179844_626310816149843_8945868457963466161_n

22 Likes

De gyönyörű a kendő és a Velvet Morning (is)! :heart_eyes: :star_struck:
Milyen kedves barinőd van! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ohhhhhhhhhhhhhhh, én is ezt imádom, hogy a DM egy kincsesbánya lett.
Mikor a párom közli, hogy megvár az autóban, amíg beugrom, csak nevetek.
Köszi, hogy megosztottad.

3 Likes

Piactérről vadásztam le. Krémes stick bronzer. A legsötétebb változat. A szín jó és szépen lehet oszlatni, könnyű a formát kezelni. Inkább kontúrozónak való, aminek örülök.
20230825_124518

14 Likes

Ú de jól néz ki, tetszik a csomagolása is, meg maga a stick formula.
Amint ősszel leszedi a bőrgyógyász néni a foltokat a homlokomról ( most CC krém van rajta , aki nem tudja, hogy van az észre sem veszi, de nem akarom ráterelni a figyelmet) , megfogadtam, hogy én is kipróbálom majd a bronzosítást/ kontúrozást , nézegettem bronzereket hozzá.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok írni, de várom már, hogy próbálgassam. :slight_smile:
Akié volt nem használta vagy ilyenkor le kell belőle vágni egy réteget, hogy steril legyen?

1 Likes

Köszi :grinning:
Használt volt. Nem tudom, hogy az eladó fertőtlenítette-e feladás előtt. Én 70%-os alkoholos zsepivel szoktam áttörölni az ilyesmit, aztán annyi :sweat_smile:, már kenem is magamra.
Van aki nem szereti a használt holmikat, nekem nincs bajom vele (kivéve szempillafesték és tégelyes krém,ezeket nem veszem meg használtan).

1 Likes

Bocsánat, picit trollkodok, de steril sehogyan sem lesz. Valamennyi kórokozó akkor is marad, ha levág belőle, de szerintem a metrón több betolakodó éri az immunrendszert.

6 Likes