Ezeknek a termékeknek nagy részéről még nem is hallottam, pedig leírásod alapján kifejezetten figyelemre méltók.
És nagyon szép a dobozod a háttérben! (A lényeg!)
Majd jön még este egy “első benyomások” beszámoló, de a lényeg, hogy minden tetszik. A matt Tocobo ajakbalzsamot még kipróbálom pirosítónak, a kézfejemen próbálva nagyon úgy tűnik, hogy annak ideális lenne. Az Anessa egyelőre
, sajnálom, hogy ennyit vártam a kipróbálásával.
A doboz egy Bomo Art darab az Arizona mintájukkal. 
Ugyanilyen mintás csomagolópapír van az asztalomon plexi alatt, és a mappáim is ebből vannak. Jól passzolt a szobám színeihez. (Zöld-rózsaszín-arany, kis bordóval megspékelve itt-ott.)
Ahhh a Bomo nekem is szívem csücske, tervezek dobozokat rendelni tőlük.
Az Arizona nagyon szép, szerintem én a Tavirózsák vagy a Fák titokzatos élete mintát fogom kérni. Bécs 1877 is tetszik 
A Tavirózsák csodálatosan szép, abból én is szeretnék majd valamit a magaménak tudni. A Fák titokhatos életéből egyszer csináltattam Anyumnak egy határidőnaplót, természetesen nem használta mert “túl szép”. (Tudhattam volna…
) Na mindegy, de maga a könyv és a minta gyönyörű. 
Majd befotózom ha megkaptam őket szerintem karácsonyra fogom ezeket venni magamnak.
Kellene három kör alakú és egy nagyobb téglalap alakú is.
Én is néztem a határidőnapló szolgáltatásukat de bevallom szerintem a Paperblanks azért sokkal szebb, meg az új felfedezettem a Notique is jobban tetszik.
Mindenképp mutasd majd őket, nagyon szeretek ilyesmiket nézegetni. 
Igen, a Paperblanks nekem is sokkal jobban tetszik, csak tőlük vannak jegyzetfüzeteim. A Bomo-tól a képeslapokat szoktam venni, meg a szobámba ami kell. Ránéztem most a Notique-ra, a Mucha kollekciójuk nagyon szép, de náluk nekem a Bomo jobban tetszik.
Persze mindenképp, idén Notiquetól a mágneses verzióból a Van Gogh Csillagos éj van meg, jövőre vagy Monet Tavirózsái lesznek vagy megint egy Van Gogh csak csendélet.
Már kaphatóak 

A Paperblanksból a Slim méretet vettem évekig, tavaly előtt is alig lehetett kapni idehaza csak 2-3 mintával volt elérhető, tavaly ha jól emlékszem már csak 2 félét találtam cserébe botrány áron.
A Notique szállítással kijön 5 ezerből.
Tegnap láttam instán a Balea Med szérumot, tudtam, hogy kell, a többit is kipróbálom. Nagyon szeretem hogy csak beszaladok a DM-be. 

Ezt a Balea intenzív hidratáló szérumot feltétlenül próbáljátok ki, 1890 Ft, bőven jobb, mint az ára.
Folyékonyabb mint az Elyns Lab hidratáló szérum, szerintem jobb is attól, itta a bőröm. Hű, ebből veszek még, mert állandóan üres lesz a DM polca.
Pumpás a csomagolás, szép összetevős, jó a formula. Húha.
Köszi, ezt megírtam a barátnőmnek, mert az ő bőre nagyon szereti a hialuronsavat, és mindig szívesen veszi az olcsóbb opciókat. 
Hirtelen felindulásból elkövetett Notino rendelés, leglább is a sminkszerek. Az arcápolók régen listán voltak már.
Balról: ajándék bazinagy Essence highlighter paletta, Catrice folyékony pír, Essence ecsetes korrektor, Essence foly. szemhéjfesték, Catrice rúzs, Olival hámlasztó toner, Matis “szemfürdő” (vattakorongra önthető szempakolás).

Megérkezett a “szállítmány” barátnőmtől
A kendőt ajándékba kaptam tőle.

De gyönyörű a kendő és a Velvet Morning (is)!

Milyen kedves barinőd van! 

Köszönöm 
Ohhhhhhhhhhhhhhh, én is ezt imádom, hogy a DM egy kincsesbánya lett.
Mikor a párom közli, hogy megvár az autóban, amíg beugrom, csak nevetek.
Köszi, hogy megosztottad.
Piactérről vadásztam le. Krémes stick bronzer. A legsötétebb változat. A szín jó és szépen lehet oszlatni, könnyű a formát kezelni. Inkább kontúrozónak való, aminek örülök.

Ú de jól néz ki, tetszik a csomagolása is, meg maga a stick formula.
Amint ősszel leszedi a bőrgyógyász néni a foltokat a homlokomról ( most CC krém van rajta , aki nem tudja, hogy van az észre sem veszi, de nem akarom ráterelni a figyelmet) , megfogadtam, hogy én is kipróbálom majd a bronzosítást/ kontúrozást , nézegettem bronzereket hozzá.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok írni, de várom már, hogy próbálgassam. 
Akié volt nem használta vagy ilyenkor le kell belőle vágni egy réteget, hogy steril legyen?
Köszi 
Használt volt. Nem tudom, hogy az eladó fertőtlenítette-e feladás előtt. Én 70%-os alkoholos zsepivel szoktam áttörölni az ilyesmit, aztán annyi
, már kenem is magamra.
Van aki nem szereti a használt holmikat, nekem nincs bajom vele (kivéve szempillafesték és tégelyes krém,ezeket nem veszem meg használtan).
Bocsánat, picit trollkodok, de steril sehogyan sem lesz. Valamennyi kórokozó akkor is marad, ha levág belőle, de szerintem a metrón több betolakodó éri az immunrendszert.