Befutott az imént a Stylevana rendelésem, amit augusztus 1-én adtam le.
A követés tegnap még azt mutatta, hogy valahol Európában kalandozik, ma meg már kaptam az SMS-t, hogy kézbesítik kora délután.
- Son&Park Beauty Water - Az itthoni árak feléért tudtam megvenni, így lecsaptam rá, mert már nagyon untam a GG Liquid Hydration-ját. (Utóbbi jó, csak már évek óta őt használom.)
- VT - Cica Single Origin Essence - Ki akartam próbálni valami csak cica és más semmi cuccot, ez pedig pont az, úgyhogy meglátjuk, este bevetem.
-
Shiseido - Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Milk SPF 50+ PA++++ - Csupáncsak 20 éve fáj rá a fogam. Kézfejen próbáltam az imént: ha ez nem lesz az a fényvédő amit képes vagyok mindennap a fejemre kenni, akkor semmi sem. Nagyon szépen mattra száradt egy pillanat alatt, nem ragad, nem fehér, szóval holnap ez megy smink alá. Egy enyhe illata van, ami nagyon finom, és még most 15 perccel később is érzem.
(Huhh, jut eszembe, poralapozó alá szerintem fantasztikus alap lesz. ) - Shu Uemura - Ultime8 Sublime Beauty Cleansing Oil - 15ml - Ez is 20 éve várólistás, akkoriban minden beauty blogger erre esküdött. A kíváncsiságom ezzel a két 15 milissel ki van elégítve, jöhet a következő rég vágyott kence. Holnap este kiderül, tényleg olyan jó-e.
- A’PIEU - Juicy-Pang Jelly Blusher (VL01 Grape) - A MAC Glow Play Blush-t imitálja, és nagyon szép hideg rózsaszín, szerintem jól fog állni.
- TOCOBO - Glass Tinted Lip Balm - 3.5g (012 Better Pink) - Végre egy világos rózsaszín ajakbalzsam ami jól is áll. Mondjuk fényes úgy kb. az első egy percben tud lenni, utána bemattul, de így is tetszik.
- TOCOBO - Powder Cream Lip Balm - 3.5g (032 Rose Petal) - Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a színt akartam megrendelni, de mindegy is. Nem rossz, de szerintem eladom vagy elajándékozom, mert sem az állaga, sem a színe nem a kedvencem.
Összességében teljesen pozitív az első benyomásom a cégről, amihez valószínű hozzájárul, hogy én is csak raktáron lévő termékeket rendeltem, így viszonylag gyorsan feladták és rövid idő alatt ide is ért. Dobozban jött, bubis fóliába csomagolva, 1 db fényvédő mintácskát is kaptam hozzá, és nagyon jó áron jutottam hozzá a termékekhez. Esélyes, hogy fogok még tőlük rendelni, ha mást nem a Beauty Water utánpótlását, és lehet, hogy az Anessát is.