Notino rendelés, kedvezmény volt a hajápolókra és a testpermetre is.

A Kallos pakolót sokadszorra veszem, nagyon jól karbantartja a hajam 2 festés közt, nem zsírosít , puha, selymes lesz tőle a hajam az ára pedig nagyon baráti, gazdagon használva nekem 4 hónapig biztosan elég.
Orofluido olaj: a 100 ml verziójában már csak egy nyalintásnyi van így megrendeltem most a kisebb, utazásbarátabb verziót. A nagy kiszerelés nekem heti 1-2 használat mellett legalább 2 évig húzta.
Marvis fogkrém nagy siker lett nálam, így újravettem.
VS testpermet: végre ez is normális áron volt, nagyon szeretem ezeket fújkodni, nemsokára elfogy a Coconut Passion és vége a nyárnak, így jöhet az Endless Autumn vagy mi van ennek a hátára írva.
Milyen gyakran használod a hajpakolást?
Nekem is van, de tart lassan másfél éve
2-3 hetente használom, de én se sajnálom a hajamra, bőven rakom. Néha, ha lustább vagyok kimarad hosszabb időszak, lehet emiatt nem fogy annyira.
Hetente 1x kenem fel, jó vastagon, póthajasoknak kötelező mert különben kiszárad és tönkremegy a csalás a fejünkön.
Kallostól nagyon jó a : Keratin, Silk, Caviar, Silver reflex.
Régebben meg folyton a Serical Lattét vettem de azt legalább 15 évig
az is jó, csak már meguntam.
Sokkal gazdaságosabbak mint a Gliss Kur vagy Elseve tégelyesek , azokból is próbálgattam , de nem hozták ezt a hatást.
Lee Staffordnak is vannak jók, mint a Hair Growt vagy a Coco Loco , Ice Blonde de azok inkább problémamegoldók az év nagy részében nekem a nagy kiszerelésűek mennek.
Köszi.
Kallostól a Silk-et próbáltam, szeretem, jójó, nem egy nagyágyú, de ez a minden hajmosásnál bevetett pakolásom. (Heti 2-4 alkalommal mosom.) A Keratin még kívánságlistás, a Caviarnak utánanézek.
Az én problémamegoldó nagyágyúm a L’Oreal Absolut Repair. Ezt általában több ideig rajta hagyom (minimum fél órát), pihe-puha hajam lesz utána, imádom a hatását. Ha elfogy, kipróbálok valami újat, addig is ezzel maximálisan elégedett vagyok.
Nekem ami még bejött az a hajkrém.
A L’ oreal Extraodrinaryt használtam évekig de itthon már nem nagyon lehet kapni.
Váltottam a Mythic Oil változatra ami szintén krém és azt is nagyon szeretem.
Lehet nedves és száraz hajon is használni őket, nagyon jók és sokáig elég 1-1 tubus.
Nekem is megérkezett a hétvégi rendelés. Nagyon erősen gondolkodom, hogy rendelek még.

Nem tudlak lebeszélni 
Notino rendelés, a parfümöt vélemények és leírás alapján vakon rendeltem és a sampon is újdonság számomra.
Pont ma viseltem ezt az illatot, hűvösebb időben nagyon szeretem! 
Jaj de tünemények

Imádom a kis okos, csini buksikájukat

Megjött a stylevana rendelésem:

(Munkahelyi kép)
A két Beauty of Joseon fényvédő nővéremnek lesz, a mini fênyvédő ajándék volt, a többi az enyém. Nagyon nehéz volt megállni a kosárba pakolásban, de semmi értelme a tartalékokat tovább halmozni. Már van egy évre előre kb. mindenem.
Chanel rendelés a hivatalos honlapról. A szállítás ingyenes volt, Belgiumból küldték, 4 munkanap alatt ideért. Adnak a csomagolásra.

2 Notino rendelés, remélem a sminkek eredetiek. A miniecsetszett ajándék volt. A folttalanitó szérumot még nem próbáltam, de 1+1 volt, így jóval olcsóbban jutottam hozzá, testen lévő foltot halványítanék, ezer éve vettem utoljára Nivea arcápolót. A 2 alapozómintát csak bedobta a srác a rendelések mellé (elmentem érte), nos nem vagyok afrikai, a szín biztos nem lenne jó. A szándék a fontos, szerintem gőze nem volt mit osztogat.

Jól néz ki a Chanel rendelés!
Az alapozómintákat esetleg bronzosítónak (kontúrnak) elhasználni?
Nem szeretem a macskanyelv formájú ecseteket, de ezt az YSL-t kipróbálnám, olyan kis gusztusos!

Ennyire barna nem lennék 1 hónap folyamatos napozás után se, esélytelen. Ha bentégnék egy szoláriumban, akkor talán.
Hát, akkor nem törsz Kim Kardashian babérjaira. 
Az a baj, hogy annyira sötétek, hogy még otthonra sem szívesen kenné fel az ember, hogy legalább meglássa, hogy működik a bőrön (átfénylik-e, stb.).
Ez nem lett nekik reklám…
Halloweenkor talán.
Nekem annyira sikerült elhasználni mindent, hogy már a szétvágott tubusból kentem a hidratáló krémet, egy adag maradt, és aznap jött meg a Stylevana rendelésem. Jól kicentiztem:grin: Mondjuk fényvédővel nem csinálnám ezt. És olyan jó érzés, hogy egyből bonthatom fel az új szerzeményt 
Na igen, utálom, hogy most várhatok egy csomót.
Főleg a fényvédőkkel, szerintem tavasszal kerülnek leghamarabb elő. A Missha ampulla szérum olaj akármit téli bevetésre vettem, az már csak pár hónap legalább:D
Befutott az imént a Stylevana rendelésem, amit augusztus 1-én adtam le.
A követés tegnap még azt mutatta, hogy valahol Európában kalandozik, ma meg már kaptam az SMS-t, hogy kézbesítik kora délután. 
- Son&Park Beauty Water - Az itthoni árak feléért tudtam megvenni, így lecsaptam rá, mert már nagyon untam a GG Liquid Hydration-ját. (Utóbbi jó, csak már évek óta őt használom.)
- VT - Cica Single Origin Essence - Ki akartam próbálni valami csak cica és más semmi cuccot, ez pedig pont az, úgyhogy meglátjuk, este bevetem.
-
Shiseido - Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Milk SPF 50+ PA++++ - Csupáncsak 20 éve fáj rá a fogam.
Kézfejen próbáltam az imént: ha ez nem lesz az a fényvédő amit képes vagyok mindennap a fejemre kenni, akkor semmi sem. Nagyon szépen mattra száradt egy pillanat alatt, nem ragad, nem fehér, szóval holnap ez megy smink alá. Egy enyhe illata van, ami nagyon finom, és még most 15 perccel később is érzem.
(Huhh, jut eszembe, poralapozó alá szerintem fantasztikus alap lesz.
) - Shu Uemura - Ultime8 Sublime Beauty Cleansing Oil - 15ml - Ez is 20 éve várólistás, akkoriban minden beauty blogger erre esküdött. A kíváncsiságom ezzel a két 15 milissel ki van elégítve, jöhet a következő rég vágyott kence. Holnap este kiderül, tényleg olyan jó-e.
- A’PIEU - Juicy-Pang Jelly Blusher (VL01 Grape) - A MAC Glow Play Blush-t imitálja, és nagyon szép hideg rózsaszín, szerintem jól fog állni.
- TOCOBO - Glass Tinted Lip Balm - 3.5g (012 Better Pink) - Végre egy világos rózsaszín ajakbalzsam ami jól is áll. Mondjuk fényes úgy kb. az első egy percben tud lenni, utána bemattul, de így is tetszik.
- TOCOBO - Powder Cream Lip Balm - 3.5g (032 Rose Petal) - Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a színt akartam megrendelni, de mindegy is. Nem rossz, de szerintem eladom vagy elajándékozom, mert sem az állaga, sem a színe nem a kedvencem.
Összességében teljesen pozitív az első benyomásom a cégről, amihez valószínű hozzájárul, hogy én is csak raktáron lévő termékeket rendeltem, így viszonylag gyorsan feladták és rövid idő alatt ide is ért. Dobozban jött, bubis fóliába csomagolva, 1 db fényvédő mintácskát is kaptam hozzá, és nagyon jó áron jutottam hozzá a termékekhez. Esélyes, hogy fogok még tőlük rendelni, ha mást nem a Beauty Water utánpótlását, és lehet, hogy az Anessát is.