💖 ùj unboxing kèpekkel

Hú, ez igen, gyorsan szállították! Majd beszámolót kérünk mindenről! :slight_smile:

1 Likes

Notino rendelés, kedvezmény volt a hajápolókra és a testpermetre is.
IMG_7192
A Kallos pakolót sokadszorra veszem, nagyon jól karbantartja a hajam 2 festés közt, nem zsírosít , puha, selymes lesz tőle a hajam az ára pedig nagyon baráti, gazdagon használva nekem 4 hónapig biztosan elég.
Orofluido olaj: a 100 ml verziójában már csak egy nyalintásnyi van így megrendeltem most a kisebb, utazásbarátabb verziót. A nagy kiszerelés nekem heti 1-2 használat mellett legalább 2 évig húzta.
Marvis fogkrém nagy siker lett nálam, így újravettem.
VS testpermet: végre ez is normális áron volt, nagyon szeretem ezeket fújkodni, nemsokára elfogy a Coconut Passion és vége a nyárnak, így jöhet az Endless Autumn vagy mi van ennek a hátára írva.

11 Likes

Milyen gyakran használod a hajpakolást?
Nekem is van, de tart lassan másfél éve :open_mouth: 2-3 hetente használom, de én se sajnálom a hajamra, bőven rakom. Néha, ha lustább vagyok kimarad hosszabb időszak, lehet emiatt nem fogy annyira.

2 Likes

Hetente 1x kenem fel, jó vastagon, póthajasoknak kötelező mert különben kiszárad és tönkremegy a csalás a fejünkön.
Kallostól nagyon jó a : Keratin, Silk, Caviar, Silver reflex.
Régebben meg folyton a Serical Lattét vettem de azt legalább 15 évig :slight_smile: az is jó, csak már meguntam.
Sokkal gazdaságosabbak mint a Gliss Kur vagy Elseve tégelyesek , azokból is próbálgattam , de nem hozták ezt a hatást.
Lee Staffordnak is vannak jók, mint a Hair Growt vagy a Coco Loco , Ice Blonde de azok inkább problémamegoldók az év nagy részében nekem a nagy kiszerelésűek mennek.

2 Likes

Köszi.
Kallostól a Silk-et próbáltam, szeretem, jójó, nem egy nagyágyú, de ez a minden hajmosásnál bevetett pakolásom. (Heti 2-4 alkalommal mosom.) A Keratin még kívánságlistás, a Caviarnak utánanézek.
Az én problémamegoldó nagyágyúm a L’Oreal Absolut Repair. Ezt általában több ideig rajta hagyom (minimum fél órát), pihe-puha hajam lesz utána, imádom a hatását. Ha elfogy, kipróbálok valami újat, addig is ezzel maximálisan elégedett vagyok.

3 Likes

Nekem ami még bejött az a hajkrém.
A L’ oreal Extraodrinaryt használtam évekig de itthon már nem nagyon lehet kapni.
Váltottam a Mythic Oil változatra ami szintén krém és azt is nagyon szeretem.
Lehet nedves és száraz hajon is használni őket, nagyon jók és sokáig elég 1-1 tubus.

1 Likes

Nekem is megérkezett a hétvégi rendelés. Nagyon erősen gondolkodom, hogy rendelek még.

IMG_20230808_130014

13 Likes

Nem tudlak lebeszélni :joy:

2 Likes

Notino rendelés, a parfümöt vélemények és leírás alapján vakon rendeltem és a sampon is újdonság számomra.IMG_20230808_182521

16 Likes

Pont ma viseltem ezt az illatot, hűvösebb időben nagyon szeretem! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jaj de tünemények :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat:

Imádom a kis okos, csini buksikájukat :heart: :heart: :heart: :heart:

1 Likes

20230809_095843

18 Likes

Megjött a stylevana rendelésem:
IMG_20230810_143926

(Munkahelyi kép)
A két Beauty of Joseon fényvédő nővéremnek lesz, a mini fênyvédő ajándék volt, a többi az enyém. Nagyon nehéz volt megállni a kosárba pakolásban, de semmi értelme a tartalékokat tovább halmozni. Már van egy évre előre kb. mindenem.

20 Likes

Chanel rendelés a hivatalos honlapról. A szállítás ingyenes volt, Belgiumból küldték, 4 munkanap alatt ideért. Adnak a csomagolásra.
IMG_20230810_085620_1_edit_12556979098083
IMG_20230810_085705_edit_12534220527774
IMG_20230810_085805_edit_12513761532465

2 Notino rendelés, remélem a sminkek eredetiek. A miniecsetszett ajándék volt. A folttalanitó szérumot még nem próbáltam, de 1+1 volt, így jóval olcsóbban jutottam hozzá, testen lévő foltot halványítanék, ezer éve vettem utoljára Nivea arcápolót. A 2 alapozómintát csak bedobta a srác a rendelések mellé (elmentem érte), nos nem vagyok afrikai, a szín biztos nem lenne jó. A szándék a fontos, szerintem gőze nem volt mit osztogat.
IMG_20230810_161150_edit_12481419700178
IMG_20230810_161248_edit_12450179803308
IMG_20230810_161401_edit_12427612142895

21 Likes

Jól néz ki a Chanel rendelés!
Az alapozómintákat esetleg bronzosítónak (kontúrnak) elhasználni?

Nem szeretem a macskanyelv formájú ecseteket, de ezt az YSL-t kipróbálnám, olyan kis gusztusos! :smiley: :see_no_evil:

1 Likes

Ennyire barna nem lennék 1 hónap folyamatos napozás után se, esélytelen. Ha bentégnék egy szoláriumban, akkor talán.

1 Likes

Hát, akkor nem törsz Kim Kardashian babérjaira. :slight_smile:
Az a baj, hogy annyira sötétek, hogy még otthonra sem szívesen kenné fel az ember, hogy legalább meglássa, hogy működik a bőrön (átfénylik-e, stb.).
Ez nem lett nekik reklám…

1 Likes

Halloweenkor talán.

1 Likes

Nekem annyira sikerült elhasználni mindent, hogy már a szétvágott tubusból kentem a hidratáló krémet, egy adag maradt, és aznap jött meg a Stylevana rendelésem. Jól kicentiztem​:grin: Mondjuk fényvédővel nem csinálnám ezt. És olyan jó érzés, hogy egyből bonthatom fel az új szerzeményt :grinning:

6 Likes

Na igen, utálom, hogy most várhatok egy csomót. :smiley: Főleg a fényvédőkkel, szerintem tavasszal kerülnek leghamarabb elő. A Missha ampulla szérum olaj akármit téli bevetésre vettem, az már csak pár hónap legalább:D

2 Likes