💖 ùj unboxing kèpekkel

Az it cc tavaly nálam viszketést és apró kis kiütéseket okozott, de valószínűleg a téli hisztis bőröm volt az oka, mert lassan a 15ml elfogy és most semmi irritációt nem észleltem. És nagyon jól fed ez igaz, + hamar beszívódik.

1 Likes

Köszönöm, hogy szóltál, remélem engem nem csap ki, két napja hordom és eddig nagyon tetszik.
Úgy vettem észre, mivel ez egy vastagabb krém, kell egy kis idő,hogy megtalálja a helyét az arcomon, de utána ott marad a helyén és szép bőrképet ad.
Pirosító és highliter sem mászik el róla.
Sőt ma tettem a vadonatúj púderemből is rá és nem lett aszott az eredmény, egészen elégedett vagyok a termékekkel.
Már csak egy olyan Guerlain gyöngy izét kell beszereznem mert azt úgy 15 éve fontolgatom. :smiley:

3 Likes

Életem első Stylevana rendelése :smiling_face_with_three_hearts:

20230725_155924

18 Likes

Pár hónapja nem vásároltam sminkeket, de most beszereztem pár palettát, amiknek nem tudtam ellenállni. :heart:
Glamshopnál jelenleg 2+1 akció van. :slight_smile:

20230726_113706
20230726_113918
20230726_113829

19 Likes

Skinsmart és egy kis zsibi.

20230726_153622

25 Likes

A háttérben megbúvó gyönyörűségből kettő is van itthon, ajánlom mindenkinek :blush::cat2:

6 Likes

Nagyon jól sikerültek ezek a Glamshop paletták. Általában jobban szeretem én összeválogatni a színeket, de ezek - a különösen a második - abszolút az én színvilágom :slightly_smiling_face:

A Cosmosról le tudtam beszélni magam szerencsére :innocent: . Gyönyörű színei vannak, de én nem vagyok elég kreatív a kombinálásukhoz. Ha lesz kedved, megmutatod sminkben? :blush:

1 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: :cat:
Megmutatod őket? :heart_eyes_cat:

2 Likes

Abszolút megértem, én sem vettem eddig palettát tőlük, de ez a kettő annyira megfogott, hogy tudtam, így vagy úgy az enyémek lesznek. :slight_smile:

A Cosmosról nagyon sokszor beszéltem le magam, de valahogy mindig rá gondoltam előbb utóbb, így nem álltam ellen tovább. :slight_smile: Igyekszem nem elfelejteni és fotózni majd, ha sminkelek vele, hogy tudjam megosztani. :slight_smile:

Reggel láttam egy Caroline Hirons posztot, aminek az lett a vége, hogy rájöttem, a z o n n a l be kell szereznem 5%-os niacinamide és azelain szérumot is. Hálistennek a DM-ben lehet. :slightly_smiling_face:
20230728_150509

20 Likes

Kicsit bénácska kép, egy újabb Douglas rendelésem érkezett…
Artdeco szájfény, Honest Beauty maszk, szemöldökceruza (ez már megvan és nagyon bevált), korrektor, egy fogkrém. És sok minta. :slightly_smiling_face:
IMG_20230728_112558

21 Likes

IMG_7106
Egyik kollegina kiárusítást tartott, ott csíptem el bolthoz képest kevesebb mint féláron, 2 fújás hiánnyal.
Nagyon boldog vagyok vele , csodaszép, trópusi virágos - krémes illat , tartóssága is kiváló.

21 Likes

IMG_20230731_172703_edit_477053540978246
Notino: enyém - húgomé - enyém

15 Likes

Nagyon szép ez a Cosmos paletta :star_struck: abszolute nem a színeim, de rajtad tuti szuperek lesznek :slight_smile: használd egészséggel :slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen! :relaxed: Még nem avattam fel, de hamarosan sorra kerül. :slight_smile:

Bocsi, hogy offtopic, de mutatom őket @Alsace :
:blush:
Babér & Kömény
FB_IMG_1691426559662

20220115_083341

30 Likes

Na jó, az a nyakkendős fotó, hát milyen édes kispofi :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: bár ez mindkét bársonytalpútokra vonatkozik :blush:

A nyakkendős felida tekintete nem sok jót üzen.:smiley:

1 Likes

Tegnap délelőtt rendeltem, ezt már szeretem. Így most már mindent ki tudok próbálni.
Ezzel 20% akcióval elég baráti ár volt 5 termékért 16000 Ft.
20230808_093906

15 Likes

Hú, ez igen, gyorsan szállították! Majd beszámolót kérünk mindenről! :slight_smile:

1 Likes