Sikerült a beszerző körút és kb. 4-5 év kihagyás után újra van púderom is.
Voltam a Pupában, le vannak árazva a napozó szerek és ez a testápoló nagyon jó már harmadszorra veszem újra.
@Mse - t idekukacolom , mert ígértem, írok mire jutottam sminkkel kapcsolatban.
Bevallom fogalmam sem volt az IT márkáról, de miután az eladó néni kiszedte belőlem azt az infót, hogy alapozó kellene, de tulajdonképp rühellem az alapozókat és igazából egy BB lenne jó , de ne a Shiseido sport mert az már van, akkor vette az irányt a CC krém felé.
Több árnyalatot kipróbáltam, nagyon jól fed, de nem ragad, mintha nem lenne rajtam semmi, remélem beválik.
A púdert volt türelmem odahaza nézegetni és tudtam hogy ezt szeretném translucent van ráírva meg -50%.
A Redupetin a múltkori patikai pakkból lemaradt, most ide tettem.
Az it cc tavaly nálam viszketést és apró kis kiütéseket okozott, de valószínűleg a téli hisztis bőröm volt az oka, mert lassan a 15ml elfogy és most semmi irritációt nem észleltem. És nagyon jól fed ez igaz, + hamar beszívódik.
Köszönöm, hogy szóltál, remélem engem nem csap ki, két napja hordom és eddig nagyon tetszik.
Úgy vettem észre, mivel ez egy vastagabb krém, kell egy kis idő,hogy megtalálja a helyét az arcomon, de utána ott marad a helyén és szép bőrképet ad.
Pirosító és highliter sem mászik el róla.
Sőt ma tettem a vadonatúj púderemből is rá és nem lett aszott az eredmény, egészen elégedett vagyok a termékekkel.
Már csak egy olyan Guerlain gyöngy izét kell beszereznem mert azt úgy 15 éve fontolgatom.
Életem első Stylevana rendelése
Pár hónapja nem vásároltam sminkeket, de most beszereztem pár palettát, amiknek nem tudtam ellenállni.
Glamshopnál jelenleg 2+1 akció van.
Skinsmart és egy kis zsibi.
A háttérben megbúvó gyönyörűségből kettő is van itthon, ajánlom mindenkinek
Nagyon jól sikerültek ezek a Glamshop paletták. Általában jobban szeretem én összeválogatni a színeket, de ezek - a különösen a második - abszolút az én színvilágom
A Cosmosról le tudtam beszélni magam szerencsére . Gyönyörű színei vannak, de én nem vagyok elég kreatív a kombinálásukhoz. Ha lesz kedved, megmutatod sminkben?
Megmutatod őket?
Abszolút megértem, én sem vettem eddig palettát tőlük, de ez a kettő annyira megfogott, hogy tudtam, így vagy úgy az enyémek lesznek.
A Cosmosról nagyon sokszor beszéltem le magam, de valahogy mindig rá gondoltam előbb utóbb, így nem álltam ellen tovább. Igyekszem nem elfelejteni és fotózni majd, ha sminkelek vele, hogy tudjam megosztani.
Reggel láttam egy Caroline Hirons posztot, aminek az lett a vége, hogy rájöttem, a z o n n a l be kell szereznem 5%-os niacinamide és azelain szérumot is. Hálistennek a DM-ben lehet.
Kicsit bénácska kép, egy újabb Douglas rendelésem érkezett…
Artdeco szájfény, Honest Beauty maszk, szemöldökceruza (ez már megvan és nagyon bevált), korrektor, egy fogkrém. És sok minta.
Egyik kollegina kiárusítást tartott, ott csíptem el bolthoz képest kevesebb mint féláron, 2 fújás hiánnyal.
Nagyon boldog vagyok vele , csodaszép, trópusi virágos - krémes illat , tartóssága is kiváló.
Notino: enyém - húgomé - enyém
Nagyon szép ez a Cosmos paletta abszolute nem a színeim, de rajtad tuti szuperek lesznek használd egészséggel
Köszi szépen! Még nem avattam fel, de hamarosan sorra kerül.
Na jó, az a nyakkendős fotó, hát milyen édes kispofi bár ez mindkét bársonytalpútokra vonatkozik
A nyakkendős felida tekintete nem sok jót üzen.
Tegnap délelőtt rendeltem, ezt már szeretem. Így most már mindent ki tudok próbálni.
Ezzel 20% akcióval elég baráti ár volt 5 termékért 16000 Ft.