Külföldön nagyon felkapott, mindig látom másoknál. Kíváncsi lennék mitől olyan nagy szám.
Légyszi, majd írd meg, elrepített-e a fogkrémmennyországba.
Tegnap a picit az Aquatic Mint- et kipróbáltam, mintha friss dinnye lenne, nekem tetszett. Mérsékelten habzik és jól tisztít, a frissesség pedig hosszan megmaradt.
Nem tudtam, hogy hype van körülötte, azért vettem mert ki akartam próbálni valami újat és megtetszett a design.
Engem is a dizájn vonz, szeretem az ómódi dolgokat.
Úgy néz ki a tubus mintha egy 1940-ben gyártott cipőpaszta csomagolása lenne.
Én egy jázminost fogyasztottam el és érdekes élmény volt. Pont a szokatlansága tetszett. Természetes, erős, parfümszerű jázminíze volt, akármilyen hülyén is hangzik. (Összehasonlítva egy drogériás kókuszossal, ami műaromás ) Jó lett volna még más ízt is kipróbálni, de nem vettem még mindig, mert tartok kicsit attól, hogy az is csípni fog. Nem az ízzel volt baj, hanem talán az SLS-tal. Hozzáteszem nekem érzékeny a szájnyálkahártyám, más véleményében nem olvastam ilyet.
Köszi, hogy ezt megírtad, mert az enyém is érzékeny, legutóbb egy Sensodyne kimarta a szám szélét is.
Kókuszmacaságom idén nyáron is kiteljesedik
Rossmann és balatonboglári kisboltos szerzemények.
Kókuszmaca Zseniális!
Használd egészséggel!
Douglas rendelés, nem tudtam ellenállni az akcióknak…
Ma a nagy tubusos fehérítős kencét próbáltam ki.
Nem csak csomagolásra, hanem ízre is oldschool, a menthol olyan benne mint ami a régi lapràgókban volt (fehér alapon zöld cakkos szélű csomagolásban voltak ).
Nem csíp, jól habzik, nagyon hosszan megmarad az íz utána a számban, nekem tetszik.
Fehérítő hatását 3 mosás után még nem látom, ha a tubus közepénél tartok majd írok róla véleményt az oldalra.
Nekem tetszik, fogom még rendelni , árban sem olyan botrány mint az Opalescence.
A fogkefe amit vettem hozzá az is szuper ezt a változatot még nem próbáltam a márkától, kíváncsi vagyok mire megy együtt a kettő.
A Velvet Bloom árnyalat első pillantásra megragadta a figyelmemet, majd befurakodta magát a kívánságlistámra, megelőzve a többi ott található Lisa Eldridge terméket. Így végül, amikor elérhetővé vált a hivatalos oldalon is, meg is rendeltem
A lipgloss formuláját idáig nem próbáltam, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni, mivel alapvetően nem igazán vagyok szájfény rajongó
Notino és kisboltos szerzemények
Patikai vásárlás.
Dermo.hu, nagyon jó áron van minden.
A nagy Cerave SA máshol 6000 Ft, itt 4000 Ft.
(A férjem is elkezde használni és kérte, hogy vegyek, mert fogy. Jesszusmaris )
Az Uriage milky gel lemosót rég ki szeretném próbálni, na majd most.
Douglas:
Lábápoló szaküzlet online rendelés (a kötény ajándék volt, lehet hogy azt hitték pedikűrös vagyok):
Mai Douglas, ajándékkártyával
Morphe x Ariel, végre volt készleten 20% akcióval. Megjelenése óta szemezek vele.
És milyenekbl az ecsetek? Puhák? Van tartásuk?
Nagyon finomak, puhák, de van tartásuk. Kicsit olyan Bobbis érzésem van, tetszik. Jó minőségű.
Néztem mostanában pár Nikki La Rose videót, neki a bronzer ecset kedvenc. Meg is adta az utolsó lökést a rendeléshez.
De törjön el a kezem, ha még egy ecsetet veszek.