Köszi
Lookfantastic rendelés
Volt egy mintám ebből a parfümből, megszerettem. Ezen az oldalon teljes áron is olcsóbb volt, mint Ausztriában bármelyik megbízható parfümériában akciósan. Első kifújásra nagyon hasonlított arra a bizonyos Tom Ford parfümre, amit megvettem tavaly, de utálom, de ebből hiányzik az ami abban zavar. A gumicukor ajándék volt.
Douglas:
Ez ajándék volt a rendeléshez:
TK:
Ilyen dobozom már van más színben.
Klipp:
Régen szóltam hozzá, de rendszeresen és szívesen olvaslak benneteket.
Megosztom veletek a legutóbbi “garázdálkodásomat”:
Mint nagy ISDIN-fan nem hagyhattam ki az új, anti-age fényvédőjüket. Ez a spanyol patikai márka nyugodtan felveheti a versenyt a domináló francia brand-okkal.
Számomra ez az egyetlen márka ami bármilyen körülmények között (izzadás, akaratlan szembedörzsölés, tengervízben) nem csípi a szememet , igaz ők fejlesztették ki és alkalmazzák a speciális, szemet kímélő “Safe-eye Tech” tecnológiát . Itt lehet még többet olvasni a márkáról.
Egy másik újdonság - ami nélkül ugyan meg lehet élni, de én nagyon akartam - a csak fizikai szűrőket alkalmazó COOLA Mineral Liplux Organic Tinted Lip Balm Sunscreen SPF 30.
Amint látható a fotón, ott van egy DM-es Balea niacinamide szérum is, amihez elsősorban “érzelmi szálak” kötnek , ui. nyitott egy kis DM a városunkban és számomra, ahogy belépve megcsap az a tipikus “DM illat”, kicsit olyan, mintha “otthon” lennék Bp-en . Ez a 2. alkalom, hogy a gazdag kínálat ellenére hűségesen ezt választottam, de ezúttal csalódtam, mert szerintem változtattak nemcsak a külcsinén, hanem az összetevőin is , mert nem az a “víz állagú” szérum, mint az előző, a mostani kissé olajos érzetű a bőrömön és fénylik is (számomra ).
A PM pirosító?
Jaj, a Moonchild! Imádom az ABH highlightereket, remélem, szeretni fogod.
Igen, pirosító. Kb. féláron van, most ezt is kipróbálom a márkától legalább.
A highlighter is “olcsó” volt, így jobb szívvel kísérletezek majd.
A PM melyik árnyalat? Nagyon gondolkoztam, hogy megkérlek, rendeld meg nekem a Nude Venus II-t, de előbb le kellene építenem itthon a többiből.
Elfogadnám, a Coola kívánságlistás.
Vétek lett volna otthagyni! Nekem nagyon tetszenek a márka pirosítói (majd a bronzert is szeretném kipróbálni), remélem, te is szeretni fogod.
A Moonchild kicsit extrémebb highlighterpaletta, de finoman suhintva az ecsettel abszolút hordható.
Nude Venus II
Úgy érzem, valami probléma van velem, mert a legjobban a doboz keltette fel az érdeklődésemet.
Nagyon klasszul néz ki!
És persze minden más is.
Nem hiszem, hogy baj van veled vagy ha igen, akkor velem is van , mert nekem is tetszik. Dobozb.zi vagyok
Erre most elcsábultam.
Pem Delian, új arcápolási márka, magyar, de made in EU. Nagyon szépen átgondolt design, angol nyelvű tájékoztató, QR-kód meg minden, szép INCI-vel. Abszolút instaképes
Ha beltartalom is hasonlóan szép, akkor újabb versenytársat kaphattak a tudatos márkák. Meglátjuk.
Nagyon jól néznek ki, meglestem az oldalukat, tényleg jól össze van rakva.
Ha elfogy a GG szérumom én is ki fogom próbálni, az Expertet néztem ki magamnak, árban is teljesen rendben van.
Majd írsz róla, ha elkezded használni?
Persze, mindenképp.
Nagyon jó az oldalon a szűrés bőrtípusra, én először kiválasztottam a termékeket, mondom poénból szűrök egyet, hogy mit ajánl, hát ugyanazokat.
Azt még nem néztem csak a szérumok èrdekeltek és leírás alapján lőttem be a dolgot.
Ma dm túra eredménye
Skinsmart újdonságok
Profimed rendelés, a pici fogkrém ajándék volt.
Szereted a Marvis fogkrémeket?
Még sosem próbáltam, ez lesz az első.