💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez a Cerave lemosó nálam is nagy kedvenc lett, olyan pihepuha a bőröm, hogy legszívesebben egész nap simogatnám a karomat. :see_no_evil:

Quebecket imádom, nagyon vagány nő a kedvező árú termékei mellett.

3 Likes

Ez a cerave testre vagy csak arcra van?

1 Likes

Csatlakozom @Amadea -hoz, ez a legjobb lemosó, amit eddig próbáltam. Sajnos most megint lasszóval kell vadászni, és nagy kiszerelést most nem sikerült szereznem, de az előző majdnem egy évig kitartott. :slight_smile:

2 Likes

@Amadea Nagyon jófej csaj tényleg. Úgy érzem fogok még zsibizni nála :blush:

@Isabelle Mehet testre is, csak én arra sajnálom :innocent:

@Brunettee Én is sokáig kerestem a nagy kiszerelést. Még van 1 és egy negyed a kicsiből, de pont volt ebből, akciós is volt. Én reggel-este ezt használom, úgyhogy belátható időn belül el szoktak fogyni.

2 Likes

Én tusfürdőnek használom, meg néha arcra is második lemosónak. Szemkörnyékre nem ajánlott, csíp, kiszárítja a vékony bőrt. Testre csodás, nagyon puha és sima lett a bőröm, ezt egy testápoĺóval sem értem el. Próbáld ki.

2 Likes

Fotó ismételten nem készült, de egy MAC Painterly Paint Pot jött velem haza a douglas-ből 15% kedvezmény + hűségcsekk kombóval :slight_smile: szemhéjbázisnak terveztem az ABH alá :slight_smile:

7 Likes

Én is hatalmas rajongója vagyok ennek a lemosónak, testre, arcra is tökély. Zseniális, de most se tudtam beszerezni, legközelebb többet rendelek.

Én is rákaptam a “sötét púder bronzosítóként” vonalra, szuper áttetszőség az eredmény. Ez melyik árnyalat?

IMG_20230613_144412
Vegyek, vigyem?

1 Likes

Ezek szerint Ausztriában kapható. A német oldalakon rámentem 6-7- Re, mindenhol hiánycikk. Erre egy francia oldalon, németországi beszállítàssal kapható. :crazy_face: A közkedveltségre való tekintettel- ki kell próbálnom :grin:.

1 Likes

Te leszel a km forum kedvenc hiánycikkek beszállítója :rofl::wink:Találtam egy német oldalon is :upside_down_face:

Most megyek majd haza, azért aktuális. Ma azt mondták 26 kezdek, nem elsején, addig elintézek otthon mindent.

Dark tan :slightly_smiling_face: valójában picit világosabb, mint a képen

1 Likes

Nem tudom, mi történt a német Douglassal, de rengeteg szettet, sminket leáraztak a drogériàstòl a high end make upig 50 %-osan.Vissza fogtam magam, így néhány disney terméket, to c vitaminosat és egy nuxe ajakbalzsamot rendeltem. Igen, a nuxe termékes képen a jobb oldalon lévő ajakápolò a rendelt termék, a bal oldalon pedig az ajándék : 100 ml tusfürdő, szárazolaj arcra és egy nesszeszer. :smiling_face_with_three_hearts:
És még egy ct arcpaletta + szemfesték jött haza. Kép később
20230622_130801
20230622_130703
20230622_131640

19 Likes

Szép fogás! :lion::slightly_smiling_face:

1 Likes

A Nala-s pirosítót nagyon eltalálták, enyhén fényes, pigmentált és tartós, szuper a többi dolog is😊

1 Likes

Dm beszerzés (nem friss, csak sose jutottam odáig, hogy megmutassam):
20230625_194851

15 Likes

Nyaralós Sephora-s vásárlás. A naptejet és az ajakbalzsamot ismerem már, beváltak nagyon.

A rúzs Sephora saját márkás, az eladóhölgy ajánlotta, azt mondta a kedvence, a színe nagyon én vagyok. :heart_eyes:
IMG_20230626_172418

IMG_20230626_172430

24 Likes

Gyönyörű az a rúzs, a kedvenc színem :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ez hányas árnyalat ?

IMG_20230626_231244

Egészen pontosan. :blush:

1 Likes