Ez a Cerave lemosó nálam is nagy kedvenc lett, olyan pihepuha a bőröm, hogy legszívesebben egész nap simogatnám a karomat.
Quebecket imádom, nagyon vagány nő a kedvező árú termékei mellett.
Ez a Cerave lemosó nálam is nagy kedvenc lett, olyan pihepuha a bőröm, hogy legszívesebben egész nap simogatnám a karomat.
Quebecket imádom, nagyon vagány nő a kedvező árú termékei mellett.
Ez a cerave testre vagy csak arcra van?
Csatlakozom @Amadea -hoz, ez a legjobb lemosó, amit eddig próbáltam. Sajnos most megint lasszóval kell vadászni, és nagy kiszerelést most nem sikerült szereznem, de az előző majdnem egy évig kitartott.
@Amadea Nagyon jófej csaj tényleg. Úgy érzem fogok még zsibizni nála
@Isabelle Mehet testre is, csak én arra sajnálom
@Brunettee Én is sokáig kerestem a nagy kiszerelést. Még van 1 és egy negyed a kicsiből, de pont volt ebből, akciós is volt. Én reggel-este ezt használom, úgyhogy belátható időn belül el szoktak fogyni.
Én tusfürdőnek használom, meg néha arcra is második lemosónak. Szemkörnyékre nem ajánlott, csíp, kiszárítja a vékony bőrt. Testre csodás, nagyon puha és sima lett a bőröm, ezt egy testápoĺóval sem értem el. Próbáld ki.
Fotó ismételten nem készült, de egy MAC Painterly Paint Pot jött velem haza a douglas-ből 15% kedvezmény + hűségcsekk kombóval szemhéjbázisnak terveztem az ABH alá
Én is hatalmas rajongója vagyok ennek a lemosónak, testre, arcra is tökély. Zseniális, de most se tudtam beszerezni, legközelebb többet rendelek.
Én is rákaptam a “sötét púder bronzosítóként” vonalra, szuper áttetszőség az eredmény. Ez melyik árnyalat?
Vegyek, vigyem?
Ezek szerint Ausztriában kapható. A német oldalakon rámentem 6-7- Re, mindenhol hiánycikk. Erre egy francia oldalon, németországi beszállítàssal kapható. A közkedveltségre való tekintettel- ki kell próbálnom .
Te leszel a km forum kedvenc hiánycikkek beszállítója Találtam egy német oldalon is
Most megyek majd haza, azért aktuális. Ma azt mondták 26 kezdek, nem elsején, addig elintézek otthon mindent.
Dark tan valójában picit világosabb, mint a képen
Nem tudom, mi történt a német Douglassal, de rengeteg szettet, sminket leáraztak a drogériàstòl a high end make upig 50 %-osan.Vissza fogtam magam, így néhány disney terméket, to c vitaminosat és egy nuxe ajakbalzsamot rendeltem. Igen, a nuxe termékes képen a jobb oldalon lévő ajakápolò a rendelt termék, a bal oldalon pedig az ajándék : 100 ml tusfürdő, szárazolaj arcra és egy nesszeszer.
És még egy ct arcpaletta + szemfesték jött haza. Kép később
Szép fogás!
A Nala-s pirosítót nagyon eltalálták, enyhén fényes, pigmentált és tartós, szuper a többi dolog is😊
Dm beszerzés (nem friss, csak sose jutottam odáig, hogy megmutassam):
Nyaralós Sephora-s vásárlás. A naptejet és az ajakbalzsamot ismerem már, beváltak nagyon.
A rúzs Sephora saját márkás, az eladóhölgy ajánlotta, azt mondta a kedvence, a színe nagyon én vagyok.
Gyönyörű az a rúzs, a kedvenc színem
Ez hányas árnyalat ?
Egészen pontosan.