A pénz pedig szereti, ha elköltik.
Majd mindenről írj légyszi, a szemhéjalapozóra különösen kíváncsi vagyok!
(Nem engedett beleírni az előző kommentbe, ezért írtam újat.)
Igen, a fűszereseknek a legnagyobb luxus jár😊
Én is nagyon szeretem nézegetni itt a beszerzéseket, beszámolókat, sok szép dolgot látni, jó ötleteket lehet meríteni. Valóban örömforrás a sok munka és stressz közepette De nem magyarázom a bizonyítványt, mert volt már téma és akkor is többen éreztük így.
Mindenképp hozok első benyomásokat!
Awww, teljesen jó, mivel ez egy krémmániásoknak szóló fórum, ennek itt létjogosultsága van. Akinek nem tetszik, ne olvassa. Használd egészséggel!
Igen, de nem baj, ha ismét előkerül, hátha addig bizonygatjuk egymásnak, amíg abbahagyjuk az önostorozást.
( …és rendelünk még egy adag Glamshop monókupacot )
Egy hete vettem repülőjegyeket, a nyaralásunkra, és az anyukámmal tervezett kiruccanásra. Micsoda dilemma volt, hogy kell-e ennyit költenem. Aztán meggyőztem magam, hogy az élményekért megéri.
Meg persze azért, hogy néhány sminkes kincset begyűjtsek
Az Avène fényvédőt vettem, a többit egy kedves kolléganőtől kaptam, aki mellékállásban sminkel. Behozott egy kupac általa már nem használt terméket és lehetett válogatni a reggeli kávé mellett.
Ú, az egy Kiko púder? Van ilyenem, ez a táskás púderem, mert olyan szép a kompakt, hogy öröm elővenni, nagy benne a tükör, jól záródik, és szépen leveszi a csillogást a fejemről anélkül, hogy durva púderes nyomot hagyna.
Kiko, de nem puder. A Glow Fusion Highlighter 02 arnyalata.
Huuuu, ha ezzel pudereznem le az arcom, ugy ragyognek, mint egy bronzszobor.
A kezfejemen kiprobaltam, rajtam teljesen olivas, bronzos, mar-mar zoldes beutese van. Ugy kepzelem el, hogy inkabb a kreol boron mutatna jol. De a napokban tartok majd egy naaaagy tesztelest az uj jatekokkal.
Es ahogy mondod, kompakt, tukros, magnesesen zarodik, orom nyitni-zarni. Olyan kielegitoen szepen csukodik!
Notinos csomag. Alapozó ajándék volt.
Mesélsz majd a Nars-ról?
Mindenkeppen. Kézfejen swatcholva eddig wow!!!
Csak ne szeretném ezeket annyira…
Pénteki garázdálkodás a LUSH-ban. A kézkrém, lábbalzsam és fogkrém újravett termékek, a minták pedig két olyan kence, amire kíváncsi voltam.
Két kérdés a fogkrémmel kapcsolatban:
1: van benne mentol?
2: mi az hogy “nem szűz”?
Szerintem a csomija nem szűz, kimosták és újra felhasználták.
Ennek van logikája. Nem úgy mint az én gondolatmenetemnek (el lett b*szva valami)
Jó hát ki hol asszociál izgalmakra
Nincs hála az égnek, utálom a fogkrémben a mentolt. Szegfűszeg olaj van benne.
És igen, többször felhasznált a tégely.
Beszerzések mostanában:
A Rose Inc termékeire, köztük a krémpirosítókra, régóta kíváncsi voltam, a zsibin ellenállhatatlan áron bukkant fel ez a két darab. A piros tabi középen egy rúzsminta, Dior Rouge 999-es (élénkpiros) árnyalatban, a pirosítók mellé kaptam ajándékba.
A régi fekete lakkom (szintén Essence) már nagyon a végét járta és be is sűrűsödött, ilyenkor nincs mit tenni, új darabot kell venni. From dusk till yawn a neve, nagyon tetszik.
A Dermedic Oilage szemkörnyékápoló @Kokapu hibája (gondolom, cserébe a Glamshop őrületért), de egyébként is szerettem volna egy szemkörnyékápolót, mert hiába kenek erre a környékre minden hidratálót, száraznak érzem. Régebben kényszerből használtam ide külön hidratálót, hogy elfogyjanak a kapott minták, aztán észrevétlenül megszerettette magát velem ez a termékkategória.