💖 ùj unboxing kèpekkel

A pénz pedig szereti, ha elköltik.
Majd mindenről írj légyszi, a szemhéjalapozóra különösen kíváncsi vagyok!
(Nem engedett beleírni az előző kommentbe, ezért írtam újat.)

2 Likes

Igen, a fűszereseknek a legnagyobb luxus jár😊

Én is nagyon szeretem nézegetni itt a beszerzéseket, beszámolókat, sok szép dolgot látni, jó ötleteket lehet meríteni. Valóban örömforrás a sok munka és stressz közepette :slightly_smiling_face: De nem magyarázom a bizonyítványt, mert volt már téma és akkor is többen éreztük így.

Mindenképp hozok első benyomásokat! :wink:

3 Likes

Awww, teljesen jó, mivel ez egy krémmániásoknak szóló fórum, ennek itt létjogosultsága van. Akinek nem tetszik, ne olvassa. :slightly_smiling_face: Használd egészséggel!:slightly_smiling_face:

11 Likes

@Gloria után szabadon! :grinning:
20230427_211349

18 Likes

Igen, de nem baj, ha ismét előkerül, hátha addig bizonygatjuk egymásnak, amíg abbahagyjuk az önostorozást.:slightly_smiling_face:

2 Likes

( …és rendelünk még egy adag Glamshop monókupacot :smiley: )

10 Likes

Egy hete vettem repülőjegyeket, a nyaralásunkra, és az anyukámmal tervezett kiruccanásra. Micsoda dilemma volt, hogy kell-e ennyit költenem. Aztán meggyőztem magam, hogy az élményekért megéri.
Meg persze azért, hogy néhány sminkes kincset begyűjtsek :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

7 Likes

IMG_20230428_112859_edit_8134859104292539
Az Avène fényvédőt vettem, a többit egy kedves kolléganőtől kaptam, aki mellékállásban sminkel. Behozott egy kupac általa már nem használt terméket és lehetett válogatni a reggeli kávé mellett. :slightly_smiling_face:

20 Likes

Ú, az egy Kiko púder? Van ilyenem, ez a táskás púderem, mert olyan szép a kompakt, hogy öröm elővenni, nagy benne a tükör, jól záródik, és szépen leveszi a csillogást a fejemről anélkül, hogy durva púderes nyomot hagyna.

3 Likes

Kiko, de nem puder. A Glow Fusion Highlighter 02 arnyalata.
Huuuu, ha ezzel pudereznem le az arcom, ugy ragyognek, mint egy bronzszobor. :joy:
A kezfejemen kiprobaltam, rajtam teljesen olivas, bronzos, mar-mar zoldes beutese van. Ugy kepzelem el, hogy inkabb a kreol boron mutatna jol. De a napokban tartok majd egy naaaagy tesztelest az uj jatekokkal. :smiley:
Es ahogy mondod, kompakt, tukros, magnesesen zarodik, orom nyitni-zarni. Olyan kielegitoen szepen csukodik! :sweat_smile:

2 Likes

Notinos csomag. Alapozó ajándék volt.
20230428_172033

19 Likes

Mesélsz majd a Nars-ról? :blush:

2 Likes

Mindenkeppen. :slightly_smiling_face: Kézfejen swatcholva eddig wow!!!

3 Likes

Csak ne szeretném ezeket annyira… :grinning_face_with_smiling_eyes:
Pénteki garázdálkodás a LUSH-ban. A kézkrém, lábbalzsam és fogkrém újravett termékek, a minták pedig két olyan kence, amire kíváncsi voltam.

20230430_075244
20230430_075204
20230430_075147
20230430_075130
20230430_075112

16 Likes

Két kérdés a fogkrémmel kapcsolatban:
1: van benne mentol?
2: mi az hogy “nem szűz”?

1 Likes

Szerintem a csomija nem szűz, kimosták és újra felhasználták.

2 Likes

Ennek van logikája. Nem úgy mint az én gondolatmenetemnek (el lett b*szva valami) :see_no_evil:

4 Likes

Jó hát ki hol asszociál izgalmakra :rofl:

1 Likes

Nincs hála az égnek, utálom a fogkrémben a mentolt. Szegfűszeg olaj van benne. :slightly_smiling_face:
És igen, többször felhasznált a tégely.

1 Likes

Beszerzések mostanában:
A Rose Inc termékeire, köztük a krémpirosítókra, régóta kíváncsi voltam, a zsibin ellenállhatatlan áron bukkant fel ez a két darab. A piros tabi középen egy rúzsminta, Dior Rouge 999-es (élénkpiros) árnyalatban, a pirosítók mellé kaptam ajándékba.
A régi fekete lakkom (szintén Essence) már nagyon a végét járta és be is sűrűsödött, ilyenkor nincs mit tenni, új darabot kell venni. From dusk till yawn a neve, nagyon tetszik.:smiley:
A Dermedic Oilage szemkörnyékápoló @Kokapu hibája (gondolom, cserébe a Glamshop őrületért), de egyébként is szerettem volna egy szemkörnyékápolót, mert hiába kenek erre a környékre minden hidratálót, száraznak érzem. Régebben kényszerből használtam ide külön hidratálót, hogy elfogyjanak a kapott minták, aztán észrevétlenül megszerettette magát velem ez a termékkategória.
20230501_122404

19 Likes