💖 ùj unboxing kèpekkel

Fényvédőről majd írjál. Köszi.

1 Likes

Egyszer én is vettem ilyen literes cerave-t, a világ legjobb dolga hogy nem kell spórolni vele :heart_eyes:

1 Likes

Hogy megragadjam a lényeget: nagyon jó ez a kép, mint egy reklámfotó :slightly_smiling_face: Jól harmonizál a CeraVe a háttérben katonás rendben sorakozó iratrendezőkkel :blush:
Ezt a krémet én is nagyon szeretem. Én arcra használom, a párom pedig testre, ez az egyetlen testápoló amit hajlandó magára kenni.

2 Likes

@Gloria Mindenképpen fogok, vagy holnap, vagy a hétvégén letesztelem és beszámolok. :slight_smile:

@random Igen, most én is úgy voltam vele, hogy évek óta ezt veszem, szeretem, szeretni fogom, akkor meg nem szórakozok a kisebb kiszerelésekkel. Ez is el fog fogyni. :smiley:

@Piko888 Hőn szeretett kis irodám, ahol békén hagynak, egyedül vagyok, nem szól hozzám senki és dolgozhatok nyugodtan. Jó, ez azért nem igaz, feltalálták már a telefont, ami állandó zavaró tényező, de akkor is nagyon szeretek itt lenni. Minden rám van bízva, a múltkor az új takarító hölgy mondta, hogy életében nem látott még irodát, ahol ilyen rend lenne. Jó, tudom, biztos be akart vágódni nálam, de akkor is jól esett. :blush:
Nekem is az egyetlen testápoló, amit magamra bírok kenni. Egy hete vettem egy Body + Me ceramidosat mert kíváncsi voltam, és kellemetlen emlékeztetőt kaptam, hogy miért is utáltam régen (még pre-CeraVe időkben) a testápoló fogalmát. :grin:

7 Likes

Müllerben voltam, eredetileg csak férj hajára waxért mentem… :see_no_evil:
De az essence limitált ecsetei jók szoktak lenni, plusz folyékony fényes szemfesték, ha már a másik topicban szóba került a “40 felett csak mattot” ajánlás :smiley:
A hővédő hajkrém makeup.hu-ról van.
20230421_182550

17 Likes

Ezt a szemecsetet én is megvettem, annyira különleges ez a kékes-lila szín a rosegolddal meg a kis toll motívummal. :blush:

1 Likes

Óh igen, nem mellesleg csinos a design is :blush:

1 Likes

Jaj, ne, távozz tőlem, ecsetkísértés!

1 Likes

Ez semmiség ahhoz képest, hogy komolyan gondolkozom azon, hogy nekem is kéne pár glamshop mono… :see_no_evil::rofl: @Blanky gyönyörű sminkjei sem segítenek ellenállni :wink:

3 Likes

Milyen a Saie??? Mesélj! Milyen bőrre ajánlod?

Tényleg kellenek neked!:slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm! A lassúság engem sem zavar. A lényeg, hogy szállítsanak. :slight_smile:

1 Likes

ekozmetikum.hu rendelés.
Cicabio nélkül nem élet az élet. Tulajdonképoen teljesen felesleges hidratálókat próbálgatnom, amikor egyik sem érhet a nyomába.
Mindenki megcsodálhatja a kedvenc ágyneműmet is.
20230422_200807

19 Likes

20230423_133800
20230423_133821
A bal oldali pirosító érkezett meg tegnap :smiling_face_with_three_hearts:. A jobb oldalit már posztoltam, de aannyira szépek, hogy muszáj volt együtt lefotóznom. Ezek lesznek a táskában hordott tükrök. Elvileg a szép külső miatt vettem meg, persze használni fogom természetesen- szemre is - őket.

24 Likes

Úristen, hogy ezt mennyire imáááááááááádom, a fotókat is.

Arany kapcsos retikült szeretnék, benne textilzsebkendőt, és a textilkesztyűs kezemmel venném ki ezeket a csodákat, hogy megnézzem a buszon a sminkemet.

8 Likes

20230418_172340
“Glamúrnapos” szerzemény a Benuból, kupon nélkül akcióztak. A Cicaplast gélt nem próbáltam, remélem, sminkalapnak beválik. A Cerave olajos lemosót újravettem, nagyon szeretem.
Az Isana arclamosó óriási kedvencem lett, ez már a 2. flakon, arclemosáskor második lépésként használom.
A Vichy sampon a férjemé.

17 Likes

Bocsánat, most már nagyon sok vagyok, de kaptam egy Douglas kupont, amit elsősorban a régóta áhított Bobbi Illuminating Bronzer Maui árnyalatára használtam fel. A kép sajnos nem adja vissza, de fényes és egyszerűen gyönyörű.
A többi dolog akciós volt, az Isadora bronzosító szerintem kiárusításban van. A Nyx-et folyékony bronzosítónak szánom, jó kis semleges tónusa van és nagyon picike elég belőle.

20230427_154519

20230427_162115

20230427_161820

23 Likes

Miért lennél sok?
Az ABH micsoda, mini szemhéjbázis?

Mert mostanában kicsit elszaladt velem a ló :no_mouth:
Igen, az! Nem ezt terveztem először, de Anastasia hét volt, úgyhogy elkezdtem utána olvasni és nagyon dícsérik, úgyhogy remélem valóban olyan jó lesz.

1 Likes

Bagoly mondja verébnek, de emiatt ne emészd magad. Azért (is) dolgozunk, hogy a megkeresett pénzt olyan dolgokra költsük, amelyek örömöt okoznak. Nem a kenyérre valót váltottad bronzosítóra és a fűszeres macskák (spice cats!) is jóllakottak sejtésem szerint.
Mi pedig szeretjük nézegetni a beszerzett kincseket és együtt örülünk veled.

10 Likes