Fényvédőről majd írjál. Köszi.
Egyszer én is vettem ilyen literes cerave-t, a világ legjobb dolga hogy nem kell spórolni vele
Hogy megragadjam a lényeget: nagyon jó ez a kép, mint egy reklámfotó Jól harmonizál a CeraVe a háttérben katonás rendben sorakozó iratrendezőkkel
Ezt a krémet én is nagyon szeretem. Én arcra használom, a párom pedig testre, ez az egyetlen testápoló amit hajlandó magára kenni.
@Gloria Mindenképpen fogok, vagy holnap, vagy a hétvégén letesztelem és beszámolok.
@random Igen, most én is úgy voltam vele, hogy évek óta ezt veszem, szeretem, szeretni fogom, akkor meg nem szórakozok a kisebb kiszerelésekkel. Ez is el fog fogyni.
@Piko888 Hőn szeretett kis irodám, ahol békén hagynak, egyedül vagyok, nem szól hozzám senki és dolgozhatok nyugodtan. Jó, ez azért nem igaz, feltalálták már a telefont, ami állandó zavaró tényező, de akkor is nagyon szeretek itt lenni. Minden rám van bízva, a múltkor az új takarító hölgy mondta, hogy életében nem látott még irodát, ahol ilyen rend lenne. Jó, tudom, biztos be akart vágódni nálam, de akkor is jól esett.
Nekem is az egyetlen testápoló, amit magamra bírok kenni. Egy hete vettem egy Body + Me ceramidosat mert kíváncsi voltam, és kellemetlen emlékeztetőt kaptam, hogy miért is utáltam régen (még pre-CeraVe időkben) a testápoló fogalmát.
Müllerben voltam, eredetileg csak férj hajára waxért mentem…
De az essence limitált ecsetei jók szoktak lenni, plusz folyékony fényes szemfesték, ha már a másik topicban szóba került a “40 felett csak mattot” ajánlás
A hővédő hajkrém makeup.hu-ról van.
Ezt a szemecsetet én is megvettem, annyira különleges ez a kékes-lila szín a rosegolddal meg a kis toll motívummal.
Óh igen, nem mellesleg csinos a design is
Jaj, ne, távozz tőlem, ecsetkísértés!
Ez semmiség ahhoz képest, hogy komolyan gondolkozom azon, hogy nekem is kéne pár glamshop mono… @Blanky gyönyörű sminkjei sem segítenek ellenállni
Milyen a Saie??? Mesélj! Milyen bőrre ajánlod?
Tényleg kellenek neked!
Köszönöm! A lassúság engem sem zavar. A lényeg, hogy szállítsanak.
ekozmetikum.hu rendelés.
Cicabio nélkül nem élet az élet. Tulajdonképoen teljesen felesleges hidratálókat próbálgatnom, amikor egyik sem érhet a nyomába.
Mindenki megcsodálhatja a kedvenc ágyneműmet is.
A bal oldali pirosító érkezett meg tegnap . A jobb oldalit már posztoltam, de aannyira szépek, hogy muszáj volt együtt lefotóznom. Ezek lesznek a táskában hordott tükrök. Elvileg a szép külső miatt vettem meg, persze használni fogom természetesen- szemre is - őket.
Úristen, hogy ezt mennyire imáááááááááádom, a fotókat is.
Arany kapcsos retikült szeretnék, benne textilzsebkendőt, és a textilkesztyűs kezemmel venném ki ezeket a csodákat, hogy megnézzem a buszon a sminkemet.
“Glamúrnapos” szerzemény a Benuból, kupon nélkül akcióztak. A Cicaplast gélt nem próbáltam, remélem, sminkalapnak beválik. A Cerave olajos lemosót újravettem, nagyon szeretem.
Az Isana arclamosó óriási kedvencem lett, ez már a 2. flakon, arclemosáskor második lépésként használom.
A Vichy sampon a férjemé.
Bocsánat, most már nagyon sok vagyok, de kaptam egy Douglas kupont, amit elsősorban a régóta áhított Bobbi Illuminating Bronzer Maui árnyalatára használtam fel. A kép sajnos nem adja vissza, de fényes és egyszerűen gyönyörű.
A többi dolog akciós volt, az Isadora bronzosító szerintem kiárusításban van. A Nyx-et folyékony bronzosítónak szánom, jó kis semleges tónusa van és nagyon picike elég belőle.
Miért lennél sok?
Az ABH micsoda, mini szemhéjbázis?
Mert mostanában kicsit elszaladt velem a ló
Igen, az! Nem ezt terveztem először, de Anastasia hét volt, úgyhogy elkezdtem utána olvasni és nagyon dícsérik, úgyhogy remélem valóban olyan jó lesz.
Bagoly mondja verébnek, de emiatt ne emészd magad. Azért (is) dolgozunk, hogy a megkeresett pénzt olyan dolgokra költsük, amelyek örömöt okoznak. Nem a kenyérre valót váltottad bronzosítóra és a fűszeres macskák (spice cats!) is jóllakottak sejtésem szerint.
Mi pedig szeretjük nézegetni a beszerzett kincseket és együtt örülünk veled.