💖 ùj unboxing kèpekkel

A zöldnek nem jut eszembe a neve, de Delicacyt rendeltem.
Csak jó szemed és memóriád van!:grinning:

1 Likes

Ez mekkora! Gondolom, filléres kincs volt.

1 Likes

Óó, de izgulok! Remélem, szeretni fogod őket, tényleg vajpuhák, csak úgy siklanak a szemhéjon.

1 Likes

Hol van/ volt glamshop akciò a monòkra? A lengyel oldalon nem találtam . Vaksi vagyok

Első benyomásra (csak kézfejen próbálgattam őket) a legpuhább ceruzák, amikkel valaha találkoztam. :slight_smile: Majd a satírozás lesz még teszt kérdése és a tartósságuk, nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Mindenesetre jó érzésem van velük kapcsolatban. :slight_smile:

2 Likes

A lengyel oldalukon volt a 40% -os akció, ha jól emlékszem április 7-11 között. :confused:

1 Likes

Nem az én ötletem, bloomroombeauty-nál láttam instán. Volt vagy 400 Ft. :grinning:

1 Likes

Az akciós topicban meg volt osztva:

Screenshot_2023-04-19-18-29-05-004_com.android.chrome

De húsvétkor elég sok akció volt, nem csoda, hogy elkerülte a figyelmed.

Köszi :blush:, majd legközelebb

1 Likes

IMG_20230419_195518
Stylevana rendelés.
Maximálisan meg vagyok elégedve: 2-3 hét alatt ideért, nincs vám/áfa, 50 euró felett nincs szállítási költség, jó akciók, kuponkódok. Egyetlen negatívum, hogy Jolse-szal ellentétben itt csak egy darab pici mintát kaptam.

Balról jobbra: kedvenc fényvédőm, sminklemosó olaj (még nem próbáltam olajos lemosót), toner, hidratáló krém, C-vitaminos szérum, szempillaspirál, fényvédő (ez a kuponkóddal ajándék volt).

18 Likes

Elsőre folyékony szappan utántöltőnek néztem az olajat. :sweat_smile: Jó nagy adagnak tűnik, egy darabig kitart majd, nem? :blush:

Rajtam elég jól bírják, az alsó pillatőhöz különösen ragaszkodnak, az olajos/balzsamos fellazítás és a sminklemosókorongos eltávolítás után még micivízre is szükség van, hogy minden maradványt eltávolítsak. Satírozni nem szoktam őket, de remélhetőleg ezen a téren is jól fognak teljesíteni.

1 Likes

A Tonymoly toner nagyon szuper, már újravettem. Remélem, neked is beválik. :slight_smile:
Az írásodnak örülök, mert az instán csak panaszokat olvasok a stylevanáról, hogy csalók, nem szállítanak, stb. Most már bátran rendelek tőlük. Amint lesz rá keret. :laughing:

1 Likes

Én is hallottam sok panaszt, de inkább arra, hogy lassúak. Hát engem ez nem zavar. Ebben a csoportban szoktam olvasgatni, itt sokan csak stylevana-ról rendelnek: K-BEAUTY: Koreai Kozmetikumok 🇰🇷 | Facebook
Remélem neked is pozitív tapasztalatod lesz :slightly_smiling_face:

2 Likes

200 ml, egy darabig elég lesz, az biztos :slightly_smiling_face:

1 Likes

A legjobb, ma reggel bevetés, kimérem a 1/2 teáskanálnyit, hűha, mondom, ez kicsit több, mint amit én szoktam felkenni, pedig nem spórolok vele.
Akkor eddig biztos keveset kentem az arcomra.:open_mouth:
Szépen eldolgoztam, nem is baj, hogy van tartalék fényvédő, így gyorsabban fog fogyni.

Aztán csak megnéztem, hogy mennyit kell kimérni, az ajánlott pont a fele, kb. 1/4 teáskanálnyit. :joy:

A jó hír, hogy a dupla mennyiségű spf-et is fel lehet tenni, nincs vele gond. :sunglasses:

9 Likes

Beszerzek eskü én is egy ilyen mérőszettet. :smiley: Meghoztad a kedvem hozzá.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon vadásztam erre a palettára: 001 Warm Neutral

20230420_122931

22 Likes

Cultbeauty, Saie skin tint, kell a világosabb árnyalat is. A press&glowt már régóta ki szeretném próbálni. Refillt vettem, a nyomokodós tetejű csomagolás nem szeretem.
Amúgy a cultbeauty egy fertő, sajnos fényvédőből csúnyán be kell majd vásárolnom.

20230420_113920

17 Likes

ZUE Patika rendelés:

• CeraVe hidratáló testápoló: évek óta nagy kedvenc, most az 1 litereset vettem, amit a munkahelyemre hoztak ki, de nagyon nem akaródzik hazacipelni. :grimacing: :sweat_smile:
  • LRP UVMUNE 400 Oil Control Fluid: tavaly a sima változatot használtam, idén örülök, hogy van egy oil-control változat, bár majd kiderül, hogy az én arcommal hogy boldogul… Minden esetre ebben a fényvédőben bízom, szóval szabadtéri programokhoz ő lesz a befutó.
  • A sok kis minta kellemes meglepetés volt. :slight_smile:

20230420_153120

20 Likes