A zöldnek nem jut eszembe a neve, de Delicacyt rendeltem.
Csak jó szemed és memóriád van!
Ez mekkora! Gondolom, filléres kincs volt.
Óó, de izgulok! Remélem, szeretni fogod őket, tényleg vajpuhák, csak úgy siklanak a szemhéjon.
Hol van/ volt glamshop akciò a monòkra? A lengyel oldalon nem találtam . Vaksi vagyok
Első benyomásra (csak kézfejen próbálgattam őket) a legpuhább ceruzák, amikkel valaha találkoztam. Majd a satírozás lesz még teszt kérdése és a tartósságuk, nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Mindenesetre jó érzésem van velük kapcsolatban.
A lengyel oldalukon volt a 40% -os akció, ha jól emlékszem április 7-11 között.
Nem az én ötletem, bloomroombeauty-nál láttam instán. Volt vagy 400 Ft.
Az akciós topicban meg volt osztva:
De húsvétkor elég sok akció volt, nem csoda, hogy elkerülte a figyelmed.
Köszi , majd legközelebb
Stylevana rendelés.
Maximálisan meg vagyok elégedve: 2-3 hét alatt ideért, nincs vám/áfa, 50 euró felett nincs szállítási költség, jó akciók, kuponkódok. Egyetlen negatívum, hogy Jolse-szal ellentétben itt csak egy darab pici mintát kaptam.
Balról jobbra: kedvenc fényvédőm, sminklemosó olaj (még nem próbáltam olajos lemosót), toner, hidratáló krém, C-vitaminos szérum, szempillaspirál, fényvédő (ez a kuponkóddal ajándék volt).
Elsőre folyékony szappan utántöltőnek néztem az olajat. Jó nagy adagnak tűnik, egy darabig kitart majd, nem?
Rajtam elég jól bírják, az alsó pillatőhöz különösen ragaszkodnak, az olajos/balzsamos fellazítás és a sminklemosókorongos eltávolítás után még micivízre is szükség van, hogy minden maradványt eltávolítsak. Satírozni nem szoktam őket, de remélhetőleg ezen a téren is jól fognak teljesíteni.
A Tonymoly toner nagyon szuper, már újravettem. Remélem, neked is beválik.
Az írásodnak örülök, mert az instán csak panaszokat olvasok a stylevanáról, hogy csalók, nem szállítanak, stb. Most már bátran rendelek tőlük. Amint lesz rá keret.
Én is hallottam sok panaszt, de inkább arra, hogy lassúak. Hát engem ez nem zavar. Ebben a csoportban szoktam olvasgatni, itt sokan csak stylevana-ról rendelnek: K-BEAUTY: Koreai Kozmetikumok 🇰🇷 | Facebook
Remélem neked is pozitív tapasztalatod lesz
200 ml, egy darabig elég lesz, az biztos
A legjobb, ma reggel bevetés, kimérem a 1/2 teáskanálnyit, hűha, mondom, ez kicsit több, mint amit én szoktam felkenni, pedig nem spórolok vele.
Akkor eddig biztos keveset kentem az arcomra.
Szépen eldolgoztam, nem is baj, hogy van tartalék fényvédő, így gyorsabban fog fogyni.
Aztán csak megnéztem, hogy mennyit kell kimérni, az ajánlott pont a fele, kb. 1/4 teáskanálnyit.
A jó hír, hogy a dupla mennyiségű spf-et is fel lehet tenni, nincs vele gond.
Beszerzek eskü én is egy ilyen mérőszettet. Meghoztad a kedvem hozzá.
Nagyon vadásztam erre a palettára: 001 Warm Neutral
Cultbeauty, Saie skin tint, kell a világosabb árnyalat is. A press&glowt már régóta ki szeretném próbálni. Refillt vettem, a nyomokodós tetejű csomagolás nem szeretem.
Amúgy a cultbeauty egy fertő, sajnos fényvédőből csúnyán be kell majd vásárolnom.
ZUE Patika rendelés:
- CeraVe hidratáló testápoló: évek óta nagy kedvenc, most az 1 litereset vettem, amit a munkahelyemre hoztak ki, de nagyon nem akaródzik hazacipelni.
- LRP UVMUNE 400 Oil Control Fluid: tavaly a sima változatot használtam, idén örülök, hogy van egy oil-control változat, bár majd kiderül, hogy az én arcommal hogy boldogul… Minden esetre ebben a fényvédőben bízom, szóval szabadtéri programokhoz ő lesz a befutó.
- A sok kis minta kellemes meglepetés volt.