💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon szépségesek és hát tényleg méltóan gyönyörű palettába is kerültek! :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm Lányok :smiling_face_with_three_hearts:
Még nagggyon régen rendeltük aliról, üresen állt azóta is :pleading_face: Biztosan csak az Igazi(aka)t várta :smiley:

1 Likes

Nem tudom mi okozta (tonik még nem ütött ki korábban, tej, krém már igen), de az arctisztítót majd úgyis lemosom, talán nem okoz gondot. Tonikom van egy másik otthon, a Pyunkang Yul Essence toner, az bevált, maradtam mellette. A Fenty Fat Water is bejött, gondolom a nia… miatt, az meg itt van. Először az Elyn’s Lab termékét kezdem el használni, a pumpás kiszerelés kényelmesebb és jobban elfér jelenleg.

Honnan rendelted glamshopból? Gyönyörűség mindegyik :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Likes

Igen és köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Kép
Kemény 11 ezer Ft volt szállítással , kb. 15 éves 2 gombos modell.
A vásárlás oka: a fodrászom , ha ezzel loknizza be a hajam akkor 1 hétig is megmaradnak a hullámok, sajnos a duci Babyliss vas az semmit sem ért nekem , kb. két órát ha tart az angyalhaj.
Kipróbáltam egyelőre eléggé vérszegény az eredmény , még nincs benne a kezemben a technika, ha legközelebb megyek május elején majd elviszem és megmutatja.

15 Likes

20230418_133308
Első Glamshopos rendelésem! Teljesen kész vagyok tőlük :heart_eyes:

Félek, hogy ez egy gyönyörű barátság kezdete… Szegény bankszámlám! :laughing:

19 Likes

Douglas glamour napok
20230418_133922

22 Likes

Kirúgtam a hámból, és Notinós “Glamour napokat” tartottam, azaz, levadásztam akciókat.
A Lancome spirál régi kedvenc, amióta minimumra tekertem le a sminkkészletem, ő az állandó one and only. (A képen szereplőt itt vettem a piacon, de nincs kedvem a dobozos újat előásni. Sajnos ez az elvileg általam bontott példány kicsit szárazabb, mint amiket a Notinoról veszek, ezért akartam egy garantáltan origi újat.)
A Shiseido Microliner Ink 2000 forinttal volt olcsóbb, mint a mostani ára, de csak a fekete. Barnát szerettem volna, de az nem volt leárazva.Nagyon kíváncsi vagyok, tudok-e vele ceruzás tusvonalat húzni, mert ez a cél. Kézfejen álomszerűen siklik, majd meglátjuk a ráncos szemhéjamon. :smiley: Alsó pillatövet már ezer éve nem festek, feladtam a nem-elkenődési álmaimat.
Wet n’ Wild MegaLast fényes rúzs: jókat olvastam róla, az ára baráti. Rose and Slay, biztonsági választás volt, elkenegetni jó lesz, mert olyan kis helyeske. A képen sötétebbnek néz ki, valójában mályvás-rózsaszínes-rendesasszony színe van. Nagy elvárásaim nincsenek felé. IMG_20230418_194332

25 Likes

“Rendesasszony színe”, ez jó!:grinning:

8 Likes

(Várjuk a Glamshop zsákmányt @Blanky -val :pleading_face: :heart_eyes: :star_struck: )

2 Likes

Igenis, köszönöm az emlékeztetőt!
20230419_061255

20230419_061328

19 Likes

Csodaszépek, főleg az az arany kék bogyókkal és a magenta színű!

1 Likes

Igen, azért is raktam ki róla külön képet.
Ma ezt az árnyalatot használtam, sajnos a kék pelyhek nem nagyon érvényesülnek, de majd kipróbálom kék alapon is.

1 Likes

Gyönyörűek. :heart_eyes: A matt az a Washed olive? Nagyon hasonlít arra, amire én is lecsaptam a legutóbbi rendelés során. :slight_smile: Nagyon szép a kékes szín fölötti mono is, olyan mintha a Delicacy lenne. Ha valóban eltaláltam az árnyalatokat, akkor lehet el kell gondolkodnom azon, hogy problémáim vannak. :smiley:

1 Likes

Én is felszálltam a Glamshop vonatra. :grinning:

Sajnos nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk, ugyanis egy rendelt mono (Bella) kimaradt a csomagból. De nagyon hamar válaszoltak, és visszatérítik az árát. Remélem, egy következő akció alkalmával sikerül majd megrendelni, mert ez a kis fiaskó nem szegte a kedvem.

Próbálta valaki a bázist?

IMG_20230419_093531

A felső sor jobb szélén lévő multikróm, a Crazy. Kezdő multikrómosoknak, vagy aki nem szeretne túl erős hatást ideális, szerintem gyönyörű (a gyerkőcnek is ez tetszett a legjobban a kézfejemen).
Itt picit jobban látszik, hogy milyen árnyalatok vannak benne:

IMG_20230419_093609

18 Likes

Ezer éve akarok ilyet, megláttam egy vietnami boltban. Mérhetem a fényvédőt. :joy:

20230419_122331

20 Likes

Baszki, sírok, kva jó!!!:grinning:

2 Likes

Szerintem lassan a glamshop fizethetne nekünk a sok ingyen reklámért. :smiley:

@Amadea 30%-os kedvezménnyel végül lecsaptam az ajánlott ceruzákra, fekete és méregzöld színben. :slight_smile:
20230419_132306

7 Likes

Én most küldtem el a sminkes barátnőmnek néhány fotót a Glamshop-ból, kíváncsi leszek, hogy reagál rájuk.
:smiley:

2 Likes