Nagyon szépségesek és hát tényleg méltóan gyönyörű palettába is kerültek!
Köszönöm Lányok
Még nagggyon régen rendeltük aliról, üresen állt azóta is Biztosan csak az Igazi(aka)t várta
Nem tudom mi okozta (tonik még nem ütött ki korábban, tej, krém már igen), de az arctisztítót majd úgyis lemosom, talán nem okoz gondot. Tonikom van egy másik otthon, a Pyunkang Yul Essence toner, az bevált, maradtam mellette. A Fenty Fat Water is bejött, gondolom a nia… miatt, az meg itt van. Először az Elyn’s Lab termékét kezdem el használni, a pumpás kiszerelés kényelmesebb és jobban elfér jelenleg.
Honnan rendelted glamshopból? Gyönyörűség mindegyik
Igen és köszönöm
Kemény 11 ezer Ft volt szállítással , kb. 15 éves 2 gombos modell.
A vásárlás oka: a fodrászom , ha ezzel loknizza be a hajam akkor 1 hétig is megmaradnak a hullámok, sajnos a duci Babyliss vas az semmit sem ért nekem , kb. két órát ha tart az angyalhaj.
Kipróbáltam egyelőre eléggé vérszegény az eredmény , még nincs benne a kezemben a technika, ha legközelebb megyek május elején majd elviszem és megmutatja.
Első Glamshopos rendelésem! Teljesen kész vagyok tőlük
Félek, hogy ez egy gyönyörű barátság kezdete… Szegény bankszámlám!
Douglas glamour napok
Kirúgtam a hámból, és Notinós “Glamour napokat” tartottam, azaz, levadásztam akciókat.
A Lancome spirál régi kedvenc, amióta minimumra tekertem le a sminkkészletem, ő az állandó one and only. (A képen szereplőt itt vettem a piacon, de nincs kedvem a dobozos újat előásni. Sajnos ez az elvileg általam bontott példány kicsit szárazabb, mint amiket a Notinoról veszek, ezért akartam egy garantáltan origi újat.)
A Shiseido Microliner Ink 2000 forinttal volt olcsóbb, mint a mostani ára, de csak a fekete. Barnát szerettem volna, de az nem volt leárazva.Nagyon kíváncsi vagyok, tudok-e vele ceruzás tusvonalat húzni, mert ez a cél. Kézfejen álomszerűen siklik, majd meglátjuk a ráncos szemhéjamon. Alsó pillatövet már ezer éve nem festek, feladtam a nem-elkenődési álmaimat.
Wet n’ Wild MegaLast fényes rúzs: jókat olvastam róla, az ára baráti. Rose and Slay, biztonsági választás volt, elkenegetni jó lesz, mert olyan kis helyeske. A képen sötétebbnek néz ki, valójában mályvás-rózsaszínes-rendesasszony színe van. Nagy elvárásaim nincsenek felé.
“Rendesasszony színe”, ez jó!
Igenis, köszönöm az emlékeztetőt!
Csodaszépek, főleg az az arany kék bogyókkal és a magenta színű!
Igen, azért is raktam ki róla külön képet.
Ma ezt az árnyalatot használtam, sajnos a kék pelyhek nem nagyon érvényesülnek, de majd kipróbálom kék alapon is.
Gyönyörűek. A matt az a Washed olive? Nagyon hasonlít arra, amire én is lecsaptam a legutóbbi rendelés során. Nagyon szép a kékes szín fölötti mono is, olyan mintha a Delicacy lenne. Ha valóban eltaláltam az árnyalatokat, akkor lehet el kell gondolkodnom azon, hogy problémáim vannak.
Én is felszálltam a Glamshop vonatra.
Sajnos nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk, ugyanis egy rendelt mono (Bella) kimaradt a csomagból. De nagyon hamar válaszoltak, és visszatérítik az árát. Remélem, egy következő akció alkalmával sikerül majd megrendelni, mert ez a kis fiaskó nem szegte a kedvem.
Próbálta valaki a bázist?
A felső sor jobb szélén lévő multikróm, a Crazy. Kezdő multikrómosoknak, vagy aki nem szeretne túl erős hatást ideális, szerintem gyönyörű (a gyerkőcnek is ez tetszett a legjobban a kézfejemen).
Itt picit jobban látszik, hogy milyen árnyalatok vannak benne:
Ezer éve akarok ilyet, megláttam egy vietnami boltban. Mérhetem a fényvédőt.
Baszki, sírok, kva jó!!!
Szerintem lassan a glamshop fizethetne nekünk a sok ingyen reklámért.
@Amadea 30%-os kedvezménnyel végül lecsaptam az ajánlott ceruzákra, fekete és méregzöld színben.
Én most küldtem el a sminkes barátnőmnek néhány fotót a Glamshop-ból, kíváncsi leszek, hogy reagál rájuk.