💖 ùj unboxing kèpekkel

Azt ki is felejtettem, hogy külön jó érzés, hogy ez a minőség egy magyar márkától származik (ugyanígy szuper a GG munkássága is). Nekem szimpatikus tőlük az hogy, amint csökkentek a beszer áraik, csökkentették a fogyasztói árakat is az ecsetekre, szerintem ritka ez a hozzáállás.
Én a mostani tapasztalat után a tavalyi Real Techniques rendelésemet ikszelném ki. Bár semmi rosszat nem tudok mondani róluk és szeretem őket, de körülbelül u.ez az árkategória és így első blikkre a KAP szerintem jobb és felhasználóbarátabb.

4 Likes

Annyira örülök, hogy nektek is tetszenek az ecsetek!
Engem anno a termékleírások is meggyőztek, pl. a púderecsetnél olyasmi szerepel, hogy “olyan puha, hogy komoly veszély fenyeget, hogy elalszol”. Ezen úgy elkacarásztam és olyan kíváncsi lettem, hogy muszáj volt kipróbálni.

Az is szimpatikus bennük, hogy törekednek a magyarországi gyártásra.

6 Likes

Úúú de szépek :star_struck: Az a nagggyon nari melyik árnyalat?

1 Likes

Igen, gyönyörűek! :heart: Puskáznom kellett, ő egy marble formulájú mono, a Scandal. :slight_smile: Azt hiszem egyik legbrutálabb színem tőlük. :slight_smile: Hozzád megérkeztek már a kis csodák?

2 Likes

Már akartam kérdezni amúgy többször is, csak mindig elmaradt. Írtad, hogy minden nap mosod az ecseteket: ezt úgy érted, hogy vízzel és samponnal vagy sebbenzinnel? Pont láttam, hogy a sebbenzint ajánlja a KAP, de azért én azt csak gyors megoldásként szeretem, jobb érzés elmosni rendesen.

Amit adott reggel használtam, azt minden nap este vízzel, samponnal mosom. Szivacsot is, de azt heti egyszer a mosógépbe is bedobom 60 fokra.
Krémes dolgokat először teafaolajjal oldom ki belőlük.
Még sosem próbáltam a sebbenzint. Egyrészt nekem ez ilyen “mánia”, hogy minden ecset legyen patyolat (szóval igen, nekem is jobb érzés), másrészt félek, hogy a sebbenzin kiszárítaná.
Nekem az esti ecsetmosás már napi rutin, nem is túl sok db egyszerre, reggelre megszáradnak. Egyébként egyik sem szenvedett tőle kárt, még a 7-8 éve meglévők is tökéletes állapotban vannak.

*még annyit a pontos metódusról :grinning:, hogy
Az utolsó öblítés után jól megtörlöm, az asztalomon pedig van egy kisebb törcsi aminek az utolsó negyede fel van tekerve, tehát úgy fektetem rá az ecsetet, hogy döntve legyen fejjel előre. Így a bent maradt nedvesség kifelé folyik, nem a foglalat felé.
(Jajj indítok egy ecsettudomány phd kurzust, annyit tudok erről szövegelni :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::see_no_evil:)

12 Likes

Jaj, de jó, köszi szépen a részletes beszámolót. :slight_smile: Nagyon szeretem, amikor valaki ennyire szereti és ápolgatja a dolgait, látszik, hogy szenvedélyesen beszélsz a témáról, nekem nagyon szimpatikus. :slight_smile: Én töredelmesen bevallom, nem minden nap mosom ki őket, kb 2-3 naponta szoktam. De jó lenne átszokni a te módszeredre. :slight_smile:
A törcsis ötlet nagyon jó, lopom. :slight_smile:

1 Likes

Köszi, repült is a kívánságlistára :heart_eyes:
Megérkeztek pénteken barátnőmhöz, de már vidéken lakik, hétfőn tudom átvenni majd tőle a munkahelyén, az övéit megmutatta, állati szépek, hamarosan én is jövök velük az unboxingba :star_struck:

4 Likes

Kevésbé izgalmas csomagom, de szívből ajánlom termékek. Itthon még nem kapni, Ausztriában találtam őket, és most jött az utánpótlás. A kézkrém is szuper, de nekem a testápoló is bejött :slight_smile: remélem hamarosan itthon is elérhető lesz.
20230416_095733

13 Likes

Jól néz ki, remélem behozzák ide is.

1 Likes

Hatásra is jónak tűnnek. Párom állandóan kiszáradt kezét a kézkrém szépen rendbe hozta, és végre tényleg puha is tőle a bőre.
A testápolót arcon is kipróbáltam, rajta van a dobozon, hogy oda is használható. Teljesen jó volt, nem ült meg a pofimon, beszívódott, és nekem megfelelően hidratál is. Nyáron mondjuk lehet, hogy sok lesz, de majd azért kipróbálom.

Még otthon vettem legutóbb (DM), a ti kedvenceitek, gondoltam kipróbálom ezeket is. A G&G márka tonere nekem pattanásokat okozott, azóta nem vettem a márkától semmit.
IMG_20230416_193800

17 Likes

Remélem, szeretni fogod a lemosókat!
Sajnálom, hogy így jártál a tonerrel.:exploding_head: Nekem a Hydration Station okozott ilyen gondokat, pedig olyan jó állaga van.

1 Likes

Én kidobtam azt a tonert, apró patrik jöttek elő tőle, de mindig csak azután, hogy azt használtam, az volt az otthoni tonerem. Ha reggel használtam, már kora délután ott volt a sok pici genya. Aztán beleolvastam a KM oldalán a véleményekbe, más is járt így, a hiba nem nálam van. Pedig szimpatikus a márka, főleg, hogy bemegyek a drogériába és bármikor megvehetem, nem kell rendelni.

3 Likes

Ú, @Blanky és @Piko888 , örülök hogy beváltak a KAP ecsetek. Sejtettem hogy nem fognak csalódást okozni! Nagyon gondolkodtam én is rajta, de végül nem vettem. Lehet később még megbánom, de most kell a pénz az utazásra. Majd máskor bevásárolok belőle :slight_smile:
Egyébként én nagy Zoeva rajongó vagyok, de kb ugyanaz a kategória lehet. Akinek van mindkettő, tudna nekem összehasonlítást írni?

Ezt a törcsis dolgot én is pont így csinálom. :relieved: Tegnapi adag:
IMG_20230417_080620

8 Likes

@Montelino, van olyan, ami mindkettőben van, szerintem érdemes megnézni azokat az összetevőket, hátha az a sárgával jelölt összetevő okoz gondot, komedogén nem hiszem, hogy lenne köztük, de ki tudja:

https://kremmania.hu/kremek/osszehasonlit/159848,136111

Ha ez a lemosó is gondot okoz neked, akkor érdemes mindhárom összetevőjét átnézni, és kiszűrni azt a fránya összetevőt:
https://kremmania.hu/kremek/osszehasonlit/159848,136111,136654

Nekem nincs túl sok Zoeva ecsetem, csak 3-4 db. Az egyedüli, amit valóban majdnem napi szinten használok és nagyon szeretek az a 104 Buffer ecset, nagy becsben van tartva nálam. :slight_smile: Egyelőre jobban szeretem használni (vagy csak megszoktam), mint a KAP 200-as ecsetét, az kisebb.
A többi Zoeva ecsetem nekem nem lett valahogy nagy kedvenc.
A KAP eddig sokkal jobban elnyerte a tetszésemet. A Zoevától megvan a 105 Highlight ecset, kb sosem nyúlok érte, nem szeretem. A KAP highlighter ecsete viszont az eddig általam használtak közül egy álom. Az egyik kedvencem a rendeltek közül.

2 Likes

Nálam is itt vannak már a kicsikék :star_struck: Eszméletlen szépek és tényleg bombabiztos a csomagolásuk! Megtaláltam álmaim zöldjét is, gondolom nem kell bemutatni melyik az :smiley: Beletettem a régebbieket is így már együtt van a kis csapat. (És már megint 1 mono hely van csak, mint a Lethalnál :rofl: ez ellen tenni kell majd :smiley: )

329434189_563426779104905_4078592906629190185_n

A tok amiben laknak kívülről:
329924235_186239970932627_632172940279648854_n

18 Likes

Jaj, de széééépek! A tok igazi szemkiverős!

1 Likes