💖 ùj unboxing kèpekkel

Hát ez valami gyönyörű!
Melyik árnyalatot vetted meg az alapozóból? Mire odáig jutottam, nem volt a legvilágosabból.

A 2-es árnyalatot vettem meg, még volt belőle.

1 Likes

Én az 1.5-ösre pályáztam volna.

Majd számolj be az alapozó alkoholtartamlát miként tolerálja a bőröd.
Pirosítóhoz kérhetek linket?
Meseszép!
Köszönöm szépen!:slightly_smiling_face:

Az 50-es árnyalatot vettem.

Az alapozótól első blikkre nem estem hanyatt, kíváncsi vagyok, miért ekkor a hype körülötte.

4 Likes

@Blanky
20230413_061545

Tegnap este kipróbáltam, tényleg jobb az állaga, mint az általam próbált lemosóbalzsamoknak (de az olajos lemosókhoz nem leszek hűtlen).

10 Likes

Akkor nálad nem sikerült egyelőre első helyre felkúsznia (persze 1 használat után :slight_smile:
Remélem azért szeretni fogod összességében. :slight_smile: Nálam napról napra nagyobb a szerelem, a bőröm is sokkal szebb állapotban van és azt hiszem ő a legnagyobb oka.

2 Likes

Általában sikerül majdnem ennyiért olajos lemosókat vennem és azok nagyobb kiszerelésűek, ez a fő mozgatórugó.
Plusz kényelmesebb egy pumpát nyomkodni, nem szeretek tégelyekbe kézzel belenyúlkálni.

Kíváncsi leszek, az én problémás bőrömre lesz-e valamilyen hatása.

2 Likes

Ha már a Mighty Melt a téma, ők ma érkeztek :blush: Egy utánpótlás magamnak és egy ajándékba a barátnőmnek. :slight_smile:
Illetve befutott a glamshop rendelésem is. :slight_smile: A folyékony highlighter ajándék volt. A monokat majdnem mind a kiárusított darabok közül választottam kb 400-700 Ft körül mozgott így darabja.
20230413_142300

19 Likes

Abszolút megértem. Meg hát mikor valamiből megvan az etalon termék(típus), akkor ahhoz mindig nehéz felérni amúgy is. A pumpa használata meg egyértelműen kényelmesebb. :slight_smile:

Amúgy nem hazudtolom meg magam, kíváncsiságból vezetem a használatok számát a lemosóbalzsam esetében is, szóval ha elfogy, lesz adatom arra vonatkozóan is, hogy hány használatra elég és mennyire éri meg ár-érték arányban, majd megosztom azért veletek is. :slight_smile: (nekem mindenképp megéri bármekkora is lesz ez a szám, csak kíváncsi vagyok)

3 Likes

Jaj, mennyi szépség, biztos nagyon szép sminkeket fogsz velük alkotni!

1 Likes

Azt kifelejtettem, hogy a Mighty Meltet direkt… hát, nem mondom, hogy belemostam a szemembe, de merészen masszírozgattam a vízvonalat vele, nem irritálta szemem.
Ha nagyon megszeretem, újra fogom vásárolni (a Bioderma Sensibio micivíznek nem találtam eddig olcsóbb alternatíváját, úgyhogy őt veszem továbbra is).

Kíváncsi leszek, hány használatra lesz elég a MM!

Tegnap este a lemosás magyar termékekkel történt: Mighty Melt, KAP PaMacska arctisztító korong és Elyn’s Lab géles lemosó.

1 Likes

Örülök, hogy neked sem irritálta a szemedet. :slight_smile: Én is nagyon félek mindig ettől minden új terméknél, mert nagyon érzékeny a szemkörnyékem és tud csúnyán reagálni dolgokra. De ezzel szerencsére semmi bajom nekem sem.

Mindenképp megírom a használatok számát majd :slight_smile:

2 Likes

20230414_124225
Notinoról érkezett

15 Likes

Annyira szuper ez a szemhéjbázis!

Igen, egyet már elhasználtam belőle, valóban jó termék.

1 Likes

Én is ezt használom, szuper!

2 Likes

Vichy webáruház rendelés, jövő tavaszig megvagyok ezzel a mennyiséggel.
Kép

15 Likes

Tegnap megérkeztek :blush: Gondosan csomagolva, még a foglalatok is fóliázva, hogy ne karcolódjanak.
Párat ki is próbáltam, hát ez tényleg nagybetűs minőség. Nagyon, de nagyon puhák, gyönyörűen veszik fel és adják le a színt, álomkönnyű velük sminkelni. Költői túlzás, de a szemhéjpúder ecsetek szinte maguktól elsatírozzák a festéket, pikkpakk készen voltam.
Mosni is nagyon egyszerű őket. A nagy púderecsetet púderhez és bronzosítóhoz is használtam, az alapozóecsetet pedig szem alatti púderezéshez és pirosításra. Abszolút meggyőzött, a jövőben biztosan szerzek még be belőlük és jó szívvel ajánlom annak, aki még nem próbálta.

20230414_162858

20 Likes

Minden szavaddal egyetértek! :heart: Hozzám is megérkeztek tegnap, csak elfelejtettem lefotózni őket. :slight_smile: Az első ecsetsuhintásnál már az volt bennem, hogy magyar márkák között is mekkora minőségbeli különbség van. Turbucz Timi ecseteiből párat próbáltam és hát, hogy is fogalmazzam szépen… nem lehet egy napon emlegetni őket. (kivétel a szemöldök és tusvonal ecset, azokat imádom). Ha visszamehetnék az időben abból a pénzből is KAP ecseteket vennék. Nem beszélve arról, hogy a KAP ecsetei jóval olcsóbbak akció nélkül is. Nem az utolsó rendelésem tőlük az biztos. :slight_smile: Csodásak!

6 Likes