💖 ùj unboxing kèpekkel

Eurós bolt (A palettán én alapozót fogok keverni, nem szeretem kézen, a szérumos alapozókat azonnal kezdi “beinni” a bőröm.):
IMG_20230329_215843
Lookfantastic (Először is a futár mondjon le. Azt a hajban maradó hajápolót kutatom 1 éve, csak ezen a honlapon láttam, de általában hamar készlethiányos, most duplacsomagban megrendeltem - 30% lejött, maximum egyiket majd eladom. A cerkákat kinéztem a Notino oldalán, ott kifogyott, ebben a szettben nem teljesen ugyanazok a színek. Mire ideért a Notino újra forgalmazza a metálos szettet.):
IMG_20230329_215926
IMG_20230329_220008

19 Likes

Douglas
20230330_155458

21 Likes

Nem tudom itt volt-e az a helyzet, hogy valaki dohányszagú sminket kapott a zsibiről. Most én is így jártam :grimacing: Miután fertőtlenítettem és rendbe tettem a púdert és a szintén itt a fórumon megosztott kövesedést leszedő vidi alapján. 2 éjszakás kezelés után kijött a szag a púderből és a tokból is.

Hátha valakinek szüksége lenne rá (inkább ne :grimacing: ) Videó nincs róla és dohányszagú könyvere dobta ki a gugli a tippet. Ágynemű (de kb bármilyen textil, ami tiszta és pamut/len) én két pici törcsit használtam (még jó, hogy nem nem dobtam ki a leharcolt törcsit, hanem kisebb darabokra vágtam, törölgetni stb jó volt) Óvatosan a púder és a fedél közé tettem egy réteget és még óvatosabban becsomagoltam a másik törcsibe. Majd egy lezárható műanyag zacsiban amennyire lehetett lezártam (Ikeás lezárható zacsi) Így hagytam aznapra és egy éjszakára. Teljesen kijött másnap estére a szag belőle! A doboza még egy kört fut éppen, de már kevésbé kap el a hányinger a szagától.

1 Likes

Egyszer szereztem én is egy bagószagú púdert, de az csak kívül volt oltári büdi. Azért én se voltam boldog. 70%-os alkohollal törölgettem a tokot és magára hagytam egy időre, akkor jobb lett. Ez legalább belül nem volt cigiszagú.

1 Likes

Igen, én voltam! Visszaküldtem végül az eladónak és így 2000 Ft postaköltséget buktam.

Örülök, hogy neked sikerült kiszedni belőle a szagot! :slightly_smiling_face: Nekem bevallom, eszembe sem jutott, hogy menthető lenne.

1 Likes

Hát, én nagyon szerettem volna kipróbálni azt a púdert :pleading_face: Gondoltam Dr Gugli csak segít :sweat_smile: Az eladó nem mondott semmi a visszaküldés okára?

Jujjj, pont most néztem, hogy ennyire lemaradtam, hogy nem is tudtam, hogy van a Douglasban ilyen lemosó.
Én is szeretném kipróbálni. Nagyon. Nagyon kíváncsi vagyok.

1 Likes

Nem értette, mitől lett cigaretta szagú… Vártam, hogy visszaküldés után jelezze, ő milyennek találja. Mikor rákérdeztem, azt mondta, még nem kapta kézhez, mert más vette át helyette. Közben már eladáson fent volt a púder.

Nagyon kiábrándító adásvétel volt. :disappointed:

1 Likes

Jesszus ez nagyon gáz :grimacing: Sajnálom, hogy így alakult, legalább szó nélkül visszavette. Ugyan, mindenki tudja, hogyan lesznek ezek cigiszagúak. (Bent dohányzás, akkor is ha nyitva van az ablak)

1 Likes

Befotózni most nem tudom, szóval mindenki képzeljen ide egy Nive Cellular Luminous spf 50 nappali és egy esti krémet, valamint egy Nivea Rose testápolót.
Rossmann honlapját nézegettem, ott volt akció, kártyával+ valami újranyitási kedvezménnyel 40% - al olcsóbban hozta el nekem ezeket egy rokonom.
Azt gondolom ez így már egy igen szép kedvezmény :slight_smile:

9 Likes

Ma beugrottam a Douglasba, mert sehogy sem tudom lekérdezni a pontegyenlegem. Kiderült, hogy volt 2 hűségcsekkem és egy szülinapi 10%-om, ami mindjárt lejár, ráadásul pozitív csalódásként ért, hogy ezek tömbösítve is beválthatóak.
Egy Moisture surge krémet hoztam el, direkt az intense változatban, mert nagyon száraz a bőröm. Kikenegettem a többi verziót is, de ez tetszett érzetre is a legjobban. Remélem szeretni fogom :slightly_smiling_face:

20230405_175924

21 Likes

Bipa (csak tojásfestékért mentem be):

Duo chrome eye pencil (teszter ebből nem volt) és paletta, utóbbiból volt és a jobb felső " I wanna be like you" árnyalat miatt hoztam haza. Selyemfényű világos rózsaszín blush, van akin inkább highlighter szerintem. Nem tudom rendesen lefotózni, még rajta van a fólia.
IMG_20230406_155407

IMG_20230406_154527
IMG_20230406_154417
IMG_20230406_154346

Hajas ámokfutás:
A sprayt ismerem már (ez nyilván bőrre lesz), a többi új próbálkozás.
IMG_20230328_182753

24 Likes

Cultbeauty
20230411_153258

19 Likes

Írsz majd az Inkey fényvédőről? Nagyon gondolkodom rajta!

A márka előző fényvédője dekoltázsra lett száműzve, viszont több új termékük is bejött. Hátha ez is jó lenne :sun_with_face:

1 Likes

Persze, hétvégén tervezem kipróbálni. Skincarma nagyon tolja, hogy milyen szuper. Próbáltam a régit is, nem lettünk barátok.

2 Likes

Én a Saie tintről szeretnék majd véleményt kérni (nagyon felkapták a márkát, de egyelőre ellenállok).

2 Likes

ÉNISÉNISÉNIS kérek beszámolót a Saie tintről!

3 Likes

az új pirosító (hu, nagyon tartós), és a mini alapozó (régóta ki akartam próbálni:

20230412_131910

18 Likes

Hú de szépek, én meg erről kérek véleményt. :star_struck:

Szemhéjon is ki kell próbálnom:

20230412_132931

Bocsánat, nyugalom megzavarására alkalmas csokitojások vannak a háttérben.

13 Likes