💖 ùj unboxing kèpekkel

Dmben jártam és itteni ajánlások alapján vettem micellás vizet és hidratálót is. Előbbi az örök próbálkozásaim egyike, hogy találjak jó és olcsó alternatívát a Bioderma Sensibiora, de lehet ha ez se válik be, abbahagyom a kísérletezést.
IMG_20230218_140741

17 Likes

A Helia-D micivizét próbáltad esetleg? Én nagyon szeretem, nem érzem a különbséget a Biodermához képest. Igaz nekem vaddisznó bőröm van.

4 Likes

Esetleg a nívea 5 az 1ben micivizet? Én ezt használom most, és tökéletes, nekem megfelel bioderma helyett. A szememet sem csípi. Érzéleny bőrre .
16767344265013875500649988969103

5 Likes

Nem tudom, hogy próbáltad-e már, de én például a sima Garnier rózsaszín kupakos micellás vize és a Bioderma Sensibio között semmi különbséget nem érzek az árán kívül (napi szintű használat)

Próbáltam, de sajnos nem voltam vele teljesen elégedett, viszont a kis 50 ml-es üvegét használom azóta is utazáshoz, mindig újratöltöm. :slight_smile:

1 Likes

Ezt nem próbáltam még, köszi a tippet :slight_smile:

1 Likes

Nekem a Garnier nem szedte le tökéletesen a sminket, de még az állt legközelebb a Biodermához.

Nekem a Mixa Optimal Tolerance vált be, minden is csípi a szemem :roll_eyes: Niveák, rózsaszín Garnier, Balea az összes…

1 Likes

Nem tudom, hogy más is járt- e így, de a Nivea hialuronos micellása kifejezetten égeti a szemkörnyékemet. Mondjuk egy Mixa és egy Cosmia volt csak eddig, mert inkább krémes szemfestéklemosót, valamint arcra olajos arctisztítót és habzó géleset használok, így a mici víz nekem felesleges. A Niveat is nyertem, nem saját vásárlás volt.

Hm, érdekes :thinking: nekem eddig mindennel megbirkózott (szemfesték, szempillaspirál, teljes arc)

20230221_090757

20 Likes

Csak a :bathtub: miatt vettem meg, a kenceket valoszinuleg tovabbadom majd ajandekba.
IMG_20230222_092907

25 Likes

Tökéletesn érthető a késztetés :laughing:

8 Likes

Tegnap a Tinamu felé vitt a lábam. :smiley:
A béta-glukán egy ideje izgatja a fantáziám, kifejezettem centella szérumot pedig még sosem próbáltam, úgyhogy itt volt az ideje. A krém mérsékelt lelkesedést váltott ki belőlem, de a többi nagyon tetszik elsőre. :slight_smile:

20230222_114118

20 Likes

Hol vetted???
az a kád valami gyönyörűség

Az egyik Dr. Max gyogyszertarban volt meg egy utolso darab. Szerintem is nagyon szep a pici kad! :heart_eyes:

Kénytelen voltam megnézni, olyan szép, és mind egy műalkotás, még pink cipő is van :smiley:

2 Likes

Szerintem a marketingesek szégyentelenül arra apelláltak, hogy a vásárlók 80%-át a kis kád fogja vásárlásra sarkallni, avagy ez egy jó példa, hogyan adjunk el egy unalmas fürdőtermék-csomagot.:smiley:

7 Likes

Pont igy! :joy:

1 Likes

Gyorsan belefotóztam a fiókba, Lookfantastic rendelés. A kék bársony szütyő a termékekkel a tetején ajándék a rendelés mellé, kellemes meglepetés.
Az Aveeno arclemosó és toner még ma fel lesz avatva. :grinning:

20230222_151726

25 Likes