Dmben jártam és itteni ajánlások alapján vettem micellás vizet és hidratálót is. Előbbi az örök próbálkozásaim egyike, hogy találjak jó és olcsó alternatívát a Bioderma Sensibiora, de lehet ha ez se válik be, abbahagyom a kísérletezést.
A Helia-D micivizét próbáltad esetleg? Én nagyon szeretem, nem érzem a különbséget a Biodermához képest. Igaz nekem vaddisznó bőröm van.
Esetleg a nívea 5 az 1ben micivizet? Én ezt használom most, és tökéletes, nekem megfelel bioderma helyett. A szememet sem csípi. Érzéleny bőrre .
Nem tudom, hogy próbáltad-e már, de én például a sima Garnier rózsaszín kupakos micellás vize és a Bioderma Sensibio között semmi különbséget nem érzek az árán kívül (napi szintű használat)
Próbáltam, de sajnos nem voltam vele teljesen elégedett, viszont a kis 50 ml-es üvegét használom azóta is utazáshoz, mindig újratöltöm.
Ezt nem próbáltam még, köszi a tippet
Nekem a Garnier nem szedte le tökéletesen a sminket, de még az állt legközelebb a Biodermához.
Nekem a Mixa Optimal Tolerance vált be, minden is csípi a szemem Niveák, rózsaszín Garnier, Balea az összes…
Nem tudom, hogy más is járt- e így, de a Nivea hialuronos micellása kifejezetten égeti a szemkörnyékemet. Mondjuk egy Mixa és egy Cosmia volt csak eddig, mert inkább krémes szemfestéklemosót, valamint arcra olajos arctisztítót és habzó géleset használok, így a mici víz nekem felesleges. A Niveat is nyertem, nem saját vásárlás volt.
Hm, érdekes nekem eddig mindennel megbirkózott (szemfesték, szempillaspirál, teljes arc)
Csak a miatt vettem meg, a kenceket valoszinuleg tovabbadom majd ajandekba.
Tökéletesn érthető a késztetés
Tegnap a Tinamu felé vitt a lábam.
A béta-glukán egy ideje izgatja a fantáziám, kifejezettem centella szérumot pedig még sosem próbáltam, úgyhogy itt volt az ideje. A krém mérsékelt lelkesedést váltott ki belőlem, de a többi nagyon tetszik elsőre.
Hol vetted???
az a kád valami gyönyörűség
Az egyik Dr. Max gyogyszertarban volt meg egy utolso darab. Szerintem is nagyon szep a pici kad!
Kénytelen voltam megnézni, olyan szép, és mind egy műalkotás, még pink cipő is van
Szerintem a marketingesek szégyentelenül arra apelláltak, hogy a vásárlók 80%-át a kis kád fogja vásárlásra sarkallni, avagy ez egy jó példa, hogyan adjunk el egy unalmas fürdőtermék-csomagot.
Pont igy!
Gyorsan belefotóztam a fiókba, Lookfantastic rendelés. A kék bársony szütyő a termékekkel a tetején ajándék a rendelés mellé, kellemes meglepetés.
Az Aveeno arclemosó és toner még ma fel lesz avatva.