Nagyon jó a béta-glükán szérum, szeretek benne tocsogni. Jobban szereti a bőröm, mint a hialuronsavat. Remélem, neked is beválik.
Megérkezett Laylie csomagja, kíváncsi vagyok a cushionokra.
A szemránckrém újrarendelés, szépen hidratáltan tartja a bőrömet. Már hiányzik, ha nem használom.
Az enyém konkrétan kipirosodik és enyhén ég a hialuronsavtól, szóval annál bármi jobb. A béta-glukánban való tocsogást már most szeretem, úgyhogy nem csodálom, hogy te is.
A Clio cushionokkal én is szemeztem, majd számolj be kérlek, hogy milyenek. Melyik színt vetted?
Azt a szemránckrémet én is használom, tényleg jó nagyon.
A Fixer 5-ös (sand), a Founwear 4-es (ginger).
Rettentő kíváncsi vagyok, vágyok olyan termékre, ami tartós, de nem oxidálódik. A Pupa Made to last es a Wonder me botrányosan narancsos lesz rajtam, 2 árnyalattal sötétedik.
Nekem már most születésnap van, igaz 2 hónappal korábban . A barátnőm beautybox “függő” havonta nem tudom mennyit kap, 3-4 darab minimum. Ebben nekem az a nagy előny, hogy amit nem fog használni, azt bb áron adja tovább nekem, így sok termékt kipròbálhatok kedvezményesebben az eredeti àrnàl. Szóval örömködök , a foreo az1. számú.
Mindenképp tegnap már nézegettem a youtubeon videókat. Kipróbáltam, tetszett, relaxál, persze kozmetikusnál is nagyon szeretem, ha kezeli az arcom. Mivel egyre több ilyen - kézzel masszírozòs videót látok a tiktokon is, megjött a kedvem hozzà. Főleg, hogy nálam is alakulnak a szemem alatti szarkalábak.
Ma ez erkezett: egy La Roche-Posay Gel Lavant 750 ml-es kiszerelesben es melle egy ajandek dobozka (nem mini teszterekkel, hanem eleg nagyocska termekekkel - lenti kepen lathato a doboz tartalma is).
Azt hiszem 24 ora se telt el a vasarlas es a kezbesites kozott, le vagyok nyugozve. A termekeknek meg jobban orulok, hiszen gyakorlatilag csak a gelert fizettem es osszesen 5 termekkel lettem gazdagabb. Alig varom, hogy kiprobalhassam oket!
Ime, a teljes arzenal egy kepen :
Nagy buzgosagomban ki akartam irni nektek is, hogy honnan es miket lehet rendelni. De aztan eszembejutott, hogy talan ez csak nekem olyan nagy deal. Es inkabb nem akartam egetni magam.
Na de: hogyha szeretnetek barmit, nagyon szivesen megveszem, postazom vagy talan meg el is vihetem szemelyesen. Lehet, hogy 11-en Budapesten leszek.
Szoval itt a gyogyszertar weboldala:
Az akcio abbol all, hogy ha legalabb egy termeket megveszel a hatbol, akkor jar melle egy ilyen dobozka.
Erre meg ra kell szamolni egy 1200 ft-nyi szallitasi koltseget. Szerintem igy is nagyon jo arban jon ki az osszesen 5 termek.
Egy gyors Rossmann-os vásárlás, nemsokára ki is próbálom mindkét arcápolót.
A Neutrogena kb. féláron van most, 2599 Ft, a L’Oreal is akciós, kuponnal csak 2200 Ft-ot fizettem érte. Így megérte mindkettő.
Jöttem gyónni. Viccet félretéve, sajnos nem tudtam ellenállni az új kollekció egyik palettájának, az én álomszíneim egy helyen, szóval “muszáj” volt megvennem. És ha már a palettát megrendeltem, jött még pár mono is, hogy ingyen szállítás legyen (illetve mert imádom őket )
Az első képről lemaradt az egyik mono véletlenül.
És az új monok:
A legnagyobb baj az, hogy a márka beszippantott és ha kijönnek még olyan limitált palettával, aminek a színeit szeretem akkor iszonyú harc lesz lebeszélni saját magamat. Valószínüleg nem a racionális énem fog győzni akkor sem.