💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon jó a béta-glükán szérum, szeretek benne tocsogni. :grin: Jobban szereti a bőröm, mint a hialuronsavat. Remélem, neked is beválik. :slightly_smiling_face:

Megérkezett Laylie csomagja, kíváncsi vagyok a cushionokra. :see_no_evil: :smiling_face_with_three_hearts:
A szemránckrém újrarendelés, szépen hidratáltan tartja a bőrömet. Már hiányzik, ha nem használom.

20230222_182249

18 Likes

Az enyém konkrétan kipirosodik és enyhén ég a hialuronsavtól, szóval annál bármi jobb. :grinning_face_with_smiling_eyes: A béta-glukánban való tocsogást már most szeretem, úgyhogy nem csodálom, hogy te is. :smiley:
A Clio cushionokkal én is szemeztem, majd számolj be kérlek, hogy milyenek. Melyik színt vetted?
Azt a szemránckrémet én is használom, tényleg jó nagyon. :slight_smile:

2 Likes

A Fixer 5-ös (sand), a Founwear 4-es (ginger).
Rettentő kíváncsi vagyok, vágyok olyan termékre, ami tartós, de nem oxidálódik. A Pupa Made to last es a Wonder me botrányosan narancsos lesz rajtam, 2 árnyalattal sötétedik.

1 Likes

Köszönöm! Kíváncsi leszek, hogy hogyan válnak be Neked. :slight_smile:

1 Likes

Tegnapi beszerzés. :smiling_face_with_three_hearts:

20230225_133350

20 Likes

Nekem már most születésnap van, igaz 2 hónappal korábban :smiling_face_with_three_hearts:. A barátnőm beautybox “függő” havonta nem tudom mennyit kap, 3-4 darab minimum. Ebben nekem az a nagy előny, hogy amit nem fog használni, azt bb áron adja tovább nekem, így sok termékt kipròbálhatok kedvezményesebben az eredeti àrnàl. Szóval örömködök , a foreo az1. számú.
20230226_204608
20230226_204526
20230226_204509

25 Likes

Face GYM nekem is megvan, 2 db is, de még nem tudtam vele mit kezdeni…ha lesz tapasztalatod légyszi oszd meg.

1 Likes

Mindenképp :blush: tegnap már nézegettem a youtubeon videókat. Kipróbáltam, tetszett, relaxál, persze kozmetikusnál is nagyon szeretem, ha kezeli az arcom. Mivel egyre több ilyen - kézzel masszírozòs videót látok a tiktokon is, megjött a kedvem hozzà. Főleg, hogy nálam is alakulnak a szemem alatti szarkalábak. :crazy_face:

1 Likes

Cult, LF

20230228_165359

22 Likes

A Saiae termékekre nagyon kíváncsi vagyok!

1 Likes

hú, nagyon izgalmas márkák…

1 Likes

IMG_20230301_175554

Ma ez erkezett: egy La Roche-Posay Gel Lavant 750 ml-es kiszerelesben es melle egy ajandek dobozka (nem mini teszterekkel, hanem eleg nagyocska termekekkel - lenti kepen lathato a doboz tartalma is).
Azt hiszem 24 ora se telt el a vasarlas es a kezbesites kozott, le vagyok nyugozve. A termekeknek meg jobban orulok, hiszen gyakorlatilag csak a gelert fizettem es osszesen 5 termekkel lettem gazdagabb. Alig varom, hogy kiprobalhassam oket!
Ime, a teljes arzenal egy kepen :grinning: :
IMG_20230301_175239

27 Likes

Wow, honnan rendelted?

1 Likes

Notino rendelés, a szérumokat szerettem volna kipróbálni, és a spirált vettem, a többi hozzá érkezett.

20230301_185939

20 Likes

Ja, még ez is jött, csak elbújt a 200 kg csomagolásban.
20230301_194124

16 Likes

Nagy buzgosagomban ki akartam irni nektek is, hogy honnan es miket lehet rendelni. De aztan eszembejutott, hogy talan ez csak nekem olyan nagy deal. :sweat_smile: Es inkabb nem akartam egetni magam. :stuck_out_tongue:
Na de: hogyha szeretnetek barmit, nagyon szivesen megveszem, postazom vagy talan meg el is vihetem szemelyesen. Lehet, hogy 11-en Budapesten leszek.

Szoval itt a gyogyszertar weboldala:

Az akcio abbol all, hogy ha legalabb egy termeket megveszel a hatbol, akkor jar melle egy ilyen dobozka.
Erre meg ra kell szamolni egy 1200 ft-nyi szallitasi koltseget. Szerintem igy is nagyon jo arban jon ki az osszesen 5 termek.

Ha erdekel valakit a dolog, szoljon es intezzuk. :slight_smile:

10 Likes

Egy gyors Rossmann-os vásárlás, nemsokára ki is próbálom mindkét arcápolót.
A Neutrogena kb. féláron van most, 2599 Ft, a L’Oreal is akciós, kuponnal csak 2200 Ft-ot fizettem érte. Így megérte mindkettő. :slightly_smiling_face:
IMG_20230301_182803

17 Likes

Jöttem gyónni. :see_no_evil: Viccet félretéve, sajnos nem tudtam ellenállni az új kollekció egyik palettájának, az én álomszíneim egy helyen, szóval “muszáj” volt megvennem. :slight_smile: És ha már a palettát megrendeltem, jött még pár mono is, hogy ingyen szállítás legyen (illetve mert imádom őket :heart_eyes:)
Az első képről lemaradt az egyik mono véletlenül.
image
image
image

És az új monok:
image

A legnagyobb baj az, hogy a márka beszippantott és ha kijönnek még olyan limitált palettával, aminek a színeit szeretem akkor iszonyú harc lesz lebeszélni saját magamat. :smiley: Valószínüleg nem a racionális énem fog győzni akkor sem. :smiley:

28 Likes

Hú b@szki :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Ez a Flora Story Palette :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Én meg meló után kulloghatok a dm-be tisztítószert venni :smiley:

1 Likes

Vagy hagyod a fenébe a tisztítószert és rendelsz Flora Story palettát.

10 Likes