Ez azt egy hámlasztót használod?
Nagyon lájtosan hámlasztok. Papírvékony, érzékeny bőröm van. BHA-t is elengedtem, nekem elég a Cerave SA bőrsimító hatása.
AHA a Bybi Day Glow tonik, a Paula’s Choice 5% és Calm Down. Heti kettő elég. De a Bybit nem veszem újra, néha sok.
A Skintegrának van glow tonere vagyis hámlasztója, azzal még szemezek.
Papírvékony, érzékeny nekem is. 
Az Almost BHA lemosójával, és előtte a Cerave szalicilsavas lemosójával én is elvoltam, de most Jelly jokerem van, szerintem maradok nála, mert szeretem, keresek hámlasztót.
Az Almost BHA-ja semmi extra a PC BHA-jahoz képest, és megőrülök attól, hogy mindig lecsavarodik a pipetta (sokan írják krémmánián), így gondolkodtam valami máson, ha elfogy.
Pl. Calm Down, vagy ez a termék, de ez nagyágyú szerintem az én bőrömnek:
Ha szabad megkérdeznem: cerave sa alatt a lemosót vagy a krémet érted? A lemosót nem próbáltam, de a krémet én nehéztüzérségként használom csak arcra, az az egyetlen BHA ami engem néha csíp (pedig ez az egyik a kettő állandóan jelen lévő hatóanyagból amit használok)
Bocs, a lemosót. Ez az egy Cerave van nekem, a többi termék sem rossz, de ez nálam HG.
Nyári tusfürdőnek etalon, nagyon puha lesz a bőröm. 
Az első scott barnes utazó ecseteim. Igaz, az utazóhoz képest normál hosszùságùak , de minik már vannak így ezek tökéletesek. A zöld mánia 1-2-3 év késéssel hozzám is megérkezett.
igaz, van smoke Session meg 2-3 mono , de az csak a kezdés volt. 

Én még mindig nem vagyok zöld párti, de ez a Tinkerbell paletta nagyon szép, elfogadnám 
Nekem is ilyen ecsetkészletem van, imádom. 
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy az ajánlottan feladott levelet a referencia szám alapján nem találta meg a posta csomagkvetési rendszere?
Nagyon várok egy zsibis vásárlást, de nem tudok rákeresni 
Van olyan, hogy nincs jò napja a csomagkövetèsi rendszernek. Èn ilyenkor vàrok egy napot ès màsnap màr meg szokta talàlni.
Ha sok napja nem làtja a rendszer, akkor èrdemes èrdeklődni egy postàn, ők többet làtnak
Köszönöm az információt!
Igen. Egyszer nekem is valahogy elkeveredett,nem találta a követési szám alapján. Szerencsére azért megérkezett.
Szokásos spf vadászat plusz a többi. 
Marionnaudban találtam a Solait fényvédőt, bedobtam harmadiknak a kosárba, kíváncsi vok.
A Dior limitált, utolsó darab, muszáj volt.
A Mádara arcra való spf-et szeretem, ez itt nagyobb szín nélküli kiszerelés, jó áron, Notino-ról.

Kíváncsi vagyok, hogy mit tud ez az új mini Hourglass spirál, a szemceruza a legtartósabb, amit valaha használtam, belső felső vízvonalra is tökéletes, esti eseményre arcra is rajzolunk néha vele, elmozdíthatatlan reggelig, a púder pedig a DIM LIGHt árnyalat:

Notinos rendelés. A Montale ajándék lesz, nekem meg ki kell próbálni ugye az új Angelt. 🫣😁
Úúú majd írsz az Angelről?
Fragin nagyon lehúzták és bevallom én sem nagyon értem a koncepciót.
Az Elixír név és a sötétebb üveg azt sugallja nekem, hogy az anyaillatnál mélyebb, erősebb lesz, ehhez képest pont a földes jegyeket vették ki belőle.
Nagyon kíváncsi vagyok , egyből megdobbant a szívem mikor megláttam 
Majd írsz a spirálról? 
Lassan elfogy a Bourjois, amit jelenleg használok, és ez a másik, ami felkeltette az érdeklődésem a Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up mellett
Megérkezett végre a Lisa Eldridge rendelésem 
Mindenképp szerettem volna az új 2.5 árnyalatot kipróbálni, így vártam a rendeléssel, míg újra elérhetőek lettek az alapozóminták -ez be is váltotta a hozzáfűzött reményeket, viszont sajnos a rúzs nem, teljesen más színe van rajtam, mint amilyenre a swatchok és a leírás alapján számítottam 

Az első benyomás topikba írtam. 
Dmben jártam és itteni ajánlások alapján vettem micellás vizet és hidratálót is. Előbbi az örök próbálkozásaim egyike, hogy találjak jó és olcsó alternatívát a Bioderma Sensibiora, de lehet ha ez se válik be, abbahagyom a kísérletezést.