💖 ùj unboxing kèpekkel

Ma érkeztek. G&G és Skintegra kedvenc olajos lemosóm a Skinsmartról. Végre van Calm Down.
Az Ere Perez szokásos színezett krém keresés.:sunglasses:
Aveeno, régóta ki szeretném próbálni, de a Notinon nagyon durva ára van. Viszont a múlt héten a Lookfantastic-on 5-6 fontért osztogatták. A csomag másik fele úton van, ez a szérum valamiért külön jött. Érdekes, hogy egy 13000 Ft-os rendelés is megérte nekik az ingyen szállítással, az is duplán lesz. Az arcra való Calm itthon nem kapható, de a hidratálók árából kiindulva kb. harmadáron vásároltam meg az 5 terméket.
20230208_153958

21 Likes

Ez azt egy hámlasztót használod?

1 Likes

Nagyon lájtosan hámlasztok. Papírvékony, érzékeny bőröm van. BHA-t is elengedtem, nekem elég a Cerave SA bőrsimító hatása.
AHA a Bybi Day Glow tonik, a Paula’s Choice 5% és Calm Down. Heti kettő elég. De a Bybit nem veszem újra, néha sok.
A Skintegrának van glow tonere vagyis hámlasztója, azzal még szemezek.

Papírvékony, érzékeny nekem is. :frowning:
Az Almost BHA lemosójával, és előtte a Cerave szalicilsavas lemosójával én is elvoltam, de most Jelly jokerem van, szerintem maradok nála, mert szeretem, keresek hámlasztót.
Az Almost BHA-ja semmi extra a PC BHA-jahoz képest, és megőrülök attól, hogy mindig lecsavarodik a pipetta (sokan írják krémmánián), így gondolkodtam valami máson, ha elfogy.
Pl. Calm Down, vagy ez a termék, de ez nagyágyú szerintem az én bőrömnek:

Ha szabad megkérdeznem: cerave sa alatt a lemosót vagy a krémet érted? A lemosót nem próbáltam, de a krémet én nehéztüzérségként használom csak arcra, az az egyetlen BHA ami engem néha csíp (pedig ez az egyik a kettő állandóan jelen lévő hatóanyagból amit használok)

Bocs, a lemosót. Ez az egy Cerave van nekem, a többi termék sem rossz, de ez nálam HG.
Nyári tusfürdőnek etalon, nagyon puha lesz a bőröm. :slightly_smiling_face:

Az első scott barnes utazó ecseteim. Igaz, az utazóhoz képest normál hosszùságùak , de minik már vannak így ezek tökéletesek. A zöld mánia 1-2-3 év késéssel hozzám is megérkezett. :grin: igaz, van smoke Session meg 2-3 mono , de az csak a kezdés volt. 20230212_194642
20230212_194743
20230212_194752

24 Likes

Én még mindig nem vagyok zöld párti, de ez a Tinkerbell paletta nagyon szép, elfogadnám :blush:

1 Likes

Nekem is ilyen ecsetkészletem van, imádom. :heart_eyes:

1 Likes

Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy az ajánlottan feladott levelet a referencia szám alapján nem találta meg a posta csomagkvetési rendszere?
Nagyon várok egy zsibis vásárlást, de nem tudok rákeresni :frowning:

1 Likes

Van olyan, hogy nincs jò napja a csomagkövetèsi rendszernek. Èn ilyenkor vàrok egy napot ès màsnap màr meg szokta talàlni.

Ha sok napja nem làtja a rendszer, akkor èrdemes èrdeklődni egy postàn, ők többet làtnak

3 Likes

Köszönöm az információt!

Igen. Egyszer nekem is valahogy elkeveredett,nem találta a követési szám alapján. Szerencsére azért megérkezett.

Szokásos spf vadászat plusz a többi. :grinning:
Marionnaudban találtam a Solait fényvédőt, bedobtam harmadiknak a kosárba, kíváncsi vok.
A Dior limitált, utolsó darab, muszáj volt.
A Mádara arcra való spf-et szeretem, ez itt nagyobb szín nélküli kiszerelés, jó áron, Notino-ról.

20230214_163207

20230214_093956

23 Likes

Kíváncsi vagyok, hogy mit tud ez az új mini Hourglass spirál, a szemceruza a legtartósabb, amit valaha használtam, belső felső vízvonalra is tökéletes, esti eseményre arcra is rajzolunk néha vele, elmozdíthatatlan reggelig, a púder pedig a DIM LIGHt árnyalat:
20230215_084306

24 Likes

Notinos rendelés. A Montale ajándék lesz, nekem meg ki kell próbálni ugye az új Angelt. 🫣😁20230215_075136

18 Likes

Úúú majd írsz az Angelről?
Fragin nagyon lehúzták és bevallom én sem nagyon értem a koncepciót.
Az Elixír név és a sötétebb üveg azt sugallja nekem, hogy az anyaillatnál mélyebb, erősebb lesz, ehhez képest pont a földes jegyeket vették ki belőle.
Nagyon kíváncsi vagyok , egyből megdobbant a szívem mikor megláttam :relaxed:

Majd írsz a spirálról? :innocent:
Lassan elfogy a Bourjois, amit jelenleg használok, és ez a másik, ami felkeltette az érdeklődésem a Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up mellett

Megérkezett végre a Lisa Eldridge rendelésem :relaxed:
Mindenképp szerettem volna az új 2.5 árnyalatot kipróbálni, így vártam a rendeléssel, míg újra elérhetőek lettek az alapozóminták -ez be is váltotta a hozzáfűzött reményeket, viszont sajnos a rúzs nem, teljesen más színe van rajtam, mint amilyenre a swatchok és a leírás alapján számítottam :neutral_face:
Kép

12 Likes

Az első benyomás topikba írtam. :slightly_smiling_face:

1 Likes