Douglas akció
Gyönyörűek, legyen bennük sok sok örömöd
Olyan gyönyörűek!
Majd megmutatod a sminkeket?
Az anti-aging eddig szuper!
Megérkezett életem első Glamshop rendelése, természetesen ez a ti hibátok. 12 színt választottam, javarészt akciósak voltak, valamint ajándékba kaptam egy elég nagy kiszerelésű szemhéjalapot is.
A 12 szín sorrendben: Raspberry Liqueur, Techno Peach, Cherry Praline, Dream, Show, Trend for Success, Super Duper, Fancy Holo, Wizard, Abracadabra, Origami, Flora.
Annyira gyönyörűek élőben, és sok mindent nem rendeltem még meg, szóval lehet idén összerakok majd tőlük még egy palettát.
Csodálatosak! Nem csodálom, hogy téged is beszippantott, elég ragályos tud lenni. És ha kipróbálod, utána még inkább.
Lecseréltem a micellákat.
Erre az új Clinique-re nagyon kíváncsi voltam.
Azok a zöldek
Hirtelen azt hittem két külön paletta van a képeken.
Tényleg ragályos és ugye, hogy szinte lehetetlen 12 színnél kevesebbet rendelni? Muszáj legalább egy kis palettát megtölteni
Egyébként hatalmas a választék, mindenki megtalálja a kedvenceit. Ahogy néztem most hármunk rendelését, alig van átfedés
Egyik szebb mint a másik
“Kisebb” illat özön érkezett
Nem, ugyanaz a paletta. Csak a márka küld minden palettához egy kis lapot meg matricákat. Ezekkel személyre lehet szabni és a paletta “fedelébe” becsúsztatni ezt a kidíszített lapocskát.
Eredetileg nyolcat szerettem volna, de aztán úgy kellet visszaszorítanom 12-re.
Ma felkentem az Origamit, rögtön meg is dícsérték.
Kíváncsi vagyok, hogy tetszik a Violet Blossom. Írsz majd róla?
Mindenképp Izgalmas lesz, mert főleg a Fragrantica alapján választottam az illatokat.