💖 ùj unboxing kèpekkel

Douglas akció

20230206_142340

14 Likes

Gyönyörűek, legyen bennük sok sok örömöd :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat:

1 Likes

Olyan gyönyörűek!:heart_eyes::heart_eyes::heartpulse::heartpulse::heartpulse::scream::scream::scream::parrot:

1 Likes

@Alsace, @Amadea Köszönöm, szerintem is csodásak, alig várom, hogy felavathassam őket. :heart_eyes:

2 Likes

Majd megmutatod a sminkeket? :pleading_face:

1 Likes

Az anti-aging eddig szuper! :heart_eyes:

20230207_090433

13 Likes

@Alsace Persze, pont most töltöttem fel fotókat a mai sminkemről a megfelelő topicban :slight_smile:

1 Likes

Megérkezett életem első Glamshop rendelése, természetesen ez a ti hibátok. :smiley: 12 színt választottam, javarészt akciósak voltak, valamint ajándékba kaptam egy elég nagy kiszerelésű szemhéjalapot is.
A 12 szín sorrendben: Raspberry Liqueur, Techno Peach, Cherry Praline, Dream, Show, Trend for Success, Super Duper, Fancy Holo, Wizard, Abracadabra, Origami, Flora.
Annyira gyönyörűek élőben, és sok mindent nem rendeltem még meg, szóval lehet idén összerakok majd tőlük még egy palettát. :sweat_smile::blush:
IMG_20230207_101435
IMG_20230207_103048
IMG_20230207_103101

23 Likes

Csodálatosak! :heart_eyes: Nem csodálom, hogy téged is beszippantott, elég ragályos tud lenni. :smiley: És ha kipróbálod, utána még inkább. :smiley:

3 Likes

Lecseréltem a micellákat. :wink:
Erre az új Clinique-re nagyon kíváncsi voltam.

20230207_130536

21 Likes

Azok a zöldek :star_struck: :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Hirtelen azt hittem két külön paletta van a képeken.

1 Likes

Tényleg ragályos :grinning: és ugye, hogy szinte lehetetlen 12 színnél kevesebbet rendelni? Muszáj legalább egy kis palettát megtölteni :heart_eyes:
Egyébként hatalmas a választék, mindenki megtalálja a kedvenceit. Ahogy néztem most hármunk rendelését, alig van átfedés :slightly_smiling_face:

1 Likes

Egyik szebb mint a másik :heart_eyes:

1 Likes

“Kisebb” illat özön érkezett :blush:

20230207_161145

20 Likes

Nem, ugyanaz a paletta. :slight_smile: Csak a márka küld minden palettához egy kis lapot meg matricákat. Ezekkel személyre lehet szabni és a paletta “fedelébe” becsúsztatni ezt a kidíszített lapocskát. :slight_smile:

Eredetileg nyolcat szerettem volna, de aztán úgy kellet visszaszorítanom 12-re. :sweat_smile:

5 Likes

Ma felkentem az Origamit, rögtön meg is dícsérték. :slight_smile:

1 Likes

Kíváncsi vagyok, hogy tetszik a Violet Blossom. Írsz majd róla? :slightly_smiling_face::relaxed:

1 Likes

Mindenképp :slightly_smiling_face: Izgalmas lesz, mert főleg a Fragrantica alapján választottam az illatokat.

1 Likes