💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem is nagyon bejön a rúzs, extra tartós, és szép színekben kapható. Legszívesebben megvenném az összeset.

1 Likes

Nem kicsit ámultam @Blanky glamshop kincsein, úgyhogy amikor felmerült, mit szeretnék jövő héten a szülinapomra, nem sokat töprengtem. Nagyon gyorsak voltak, kedden rendeltem, ma érkezett.

20230126_152128

12+2 szín:
Crystal, Muse, Illusion, Goddess, Lacy Pink, Asteroid, Orzech, Fireworks, Turbo Candy, Babe, Virtual pink, Aurora, Tulle, Hocus pocus.
Ebből a 2 utolsó, ami kicsit kívül esik a komfortzónámon, viszont nagyon tetszik.

27 Likes

Hű mennyi szépség! :smiling_face_with_three_hearts: Nagyon szuper szülinapi ajándékok, használd őket egészséggel! Csillogja be a napjaidat a monok fénye. :blush:
Remélem te is nagyon szeretni fogod őket. Még nem használtam mindegyik árnyalatot, de nálam eddig imádat van, a legcsillogóbb szemhéjfestékeim szerintem.

2 Likes

De gyönyörűek :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Még csak kettőt próbáltam ki gyorsan, de már most imádom :blush:. Már választani is nagy kihívás volt, annyira sok gyönyörű színük van.

2 Likes

Kisboltos szerzemények:
Kép
Kép
A maszkokat még nem próbáltam remélem nem esik le tőlük a fejem. Szemrevaló 250 Ft arcravaló 400 Ft / db .
Head &Shoulders alapdarab, mert hajlamos beizzadni a fejem a póthaj alatt , korpás nem vagyok, de hogy ne is legyek ezt kenem kb. kéthetente. Nyáron a mentholosat szeretem mert jól hűsít, ezt a ( Danny haha ) Oceant meg nem próbáltam, majd írok róla.
Schauma silver shampoo, váltogatva használom a Lee Stafforddal , pont egy hete fogyott el, pótoltam.

13 Likes

Douglas. A TO hidratálót többször újravettem, az ecset pedig a kis százéves essence pirosító ecset utódja lesz.
20230129_133311

20 Likes

Egy kis ízelítő az Oden’s Eye Jewel Shine monokból. Sajnos hiányosan jött meg a rendelésem, de úton van az utánpótlás, az ügyfélszolgálatuk nagyon gyors volt. Egyébként postán kellett átvenni a csomagot, nem szállítják ki (legalábbis nekem nem hozták ki :slight_smile: )
Bele sem nyúlok egyikbe sem, amíg nincs nálam a teljes rendelés. :slight_smile:
Sorrendben: Kevin, Ingrid, Ella, Angela

image
image
image
image

26 Likes

Úristen ezek gyönyörűek, hát mik jönnek még ezek után :heart_eyes:

1 Likes

Már így sem tudom, hogy majd melyikhez nyúljak, ha nálam lesz mind a 12 szín :smiley:

2 Likes

Én már tudom, leginkább magamhoz, a csillámgyönyörtől :star_struck: :rofl:

5 Likes

Úrjézus, a mennybe kerültünk?:smiley:

2 Likes

Nem tudtam ezért az árért otthagyni a zsibin (2500 Ft).

halloween

17 Likes

Majd írd meg, hogy tetszik .
Nálam most fogyott el belőle egy 100 ml-s, biztosan újra fogom venni.
Jól megy a manikűrödhöz :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:
Feltétlen, miattad vettem meg :blush:

1 Likes

Bocsi, hogy ide írom, de itt nagyobb az élet. Valaki nem rendel Colourpopot mostanában? Egy db mono erejéig szeretnék bekéredzkedni. :slight_smile:

Dm és fodrászcikkes rendelés. Az Alverde spirál kivételével minden újravásárlás, bevált dolog, elfogyott/fogyóban lévő termék pótlására. Sampon meg balzsam fél évig nem kell, literes mindkettő
20230203_190138
20230204_105907

17 Likes

Ahhh odavagyok az óriás kiszerelésű balzsam/ pakolásokért, általában tégelyest veszek , jól esik beletapicskolni :slight_smile:
Gazdaságosak és ha utazom akkor tudok kis flakonba / tégelybe áttölteni belőlük. Szerintem jó dolog, hogy màr nem csak a szakmának elérhetőek a professzionális termékek.

7 Likes

Szerintem is jó, hogy bárki megveheti ezeket a termékeket, jók is és árban is kedvezőbbek a nagy kiszerelések.

1 Likes

Végre teljes a csapat. :heart_eyes:
image
image
image
image
image

26 Likes