Nekem is nagyon bejön a rúzs, extra tartós, és szép színekben kapható. Legszívesebben megvenném az összeset.
Nem kicsit ámultam @Blanky glamshop kincsein, úgyhogy amikor felmerült, mit szeretnék jövő héten a szülinapomra, nem sokat töprengtem. Nagyon gyorsak voltak, kedden rendeltem, ma érkezett.
12+2 szín:
Crystal, Muse, Illusion, Goddess, Lacy Pink, Asteroid, Orzech, Fireworks, Turbo Candy, Babe, Virtual pink, Aurora, Tulle, Hocus pocus.
Ebből a 2 utolsó, ami kicsit kívül esik a komfortzónámon, viszont nagyon tetszik.
Hű mennyi szépség! Nagyon szuper szülinapi ajándékok, használd őket egészséggel! Csillogja be a napjaidat a monok fénye.
Remélem te is nagyon szeretni fogod őket. Még nem használtam mindegyik árnyalatot, de nálam eddig imádat van, a legcsillogóbb szemhéjfestékeim szerintem.
De gyönyörűek
Még csak kettőt próbáltam ki gyorsan, de már most imádom . Már választani is nagy kihívás volt, annyira sok gyönyörű színük van.
Kisboltos szerzemények:
A maszkokat még nem próbáltam remélem nem esik le tőlük a fejem. Szemrevaló 250 Ft arcravaló 400 Ft / db .
Head &Shoulders alapdarab, mert hajlamos beizzadni a fejem a póthaj alatt , korpás nem vagyok, de hogy ne is legyek ezt kenem kb. kéthetente. Nyáron a mentholosat szeretem mert jól hűsít, ezt a ( Danny haha ) Oceant meg nem próbáltam, majd írok róla.
Schauma silver shampoo, váltogatva használom a Lee Stafforddal , pont egy hete fogyott el, pótoltam.
Douglas. A TO hidratálót többször újravettem, az ecset pedig a kis százéves essence pirosító ecset utódja lesz.
Egy kis ízelítő az Oden’s Eye Jewel Shine monokból. Sajnos hiányosan jött meg a rendelésem, de úton van az utánpótlás, az ügyfélszolgálatuk nagyon gyors volt. Egyébként postán kellett átvenni a csomagot, nem szállítják ki (legalábbis nekem nem hozták ki )
Bele sem nyúlok egyikbe sem, amíg nincs nálam a teljes rendelés.
Sorrendben: Kevin, Ingrid, Ella, Angela
Úristen ezek gyönyörűek, hát mik jönnek még ezek után
Már így sem tudom, hogy majd melyikhez nyúljak, ha nálam lesz mind a 12 szín
Én már tudom, leginkább magamhoz, a csillámgyönyörtől
Úrjézus, a mennybe kerültünk?
Nem tudtam ezért az árért otthagyni a zsibin (2500 Ft).
Majd írd meg, hogy tetszik .
Nálam most fogyott el belőle egy 100 ml-s, biztosan újra fogom venni.
Jól megy a manikűrödhöz
Köszönöm
Feltétlen, miattad vettem meg
Bocsi, hogy ide írom, de itt nagyobb az élet. Valaki nem rendel Colourpopot mostanában? Egy db mono erejéig szeretnék bekéredzkedni.
Dm és fodrászcikkes rendelés. Az Alverde spirál kivételével minden újravásárlás, bevált dolog, elfogyott/fogyóban lévő termék pótlására. Sampon meg balzsam fél évig nem kell, literes mindkettő
Ahhh odavagyok az óriás kiszerelésű balzsam/ pakolásokért, általában tégelyest veszek , jól esik beletapicskolni
Gazdaságosak és ha utazom akkor tudok kis flakonba / tégelybe áttölteni belőlük. Szerintem jó dolog, hogy màr nem csak a szakmának elérhetőek a professzionális termékek.
Szerintem is jó, hogy bárki megveheti ezeket a termékeket, jók is és árban is kedvezőbbek a nagy kiszerelések.
Végre teljes a csapat.