💖 ùj unboxing kèpekkel

@Piko888 @Key4U aki tud, az tud, na! Fontos megfigyelni, hogy különböző megvilágításban hogyan mutat a szemsmink, szimmetrikus-e a két oldal, jól sikerült-e a satírozás… és persze hogy hogyan szikrázik a fényes szemfesték.:see_no_evil:

5 Likes

Az is kérdés lesz, hogy melyik púderrel fog jól mutatni, ami csontmatt hatást ad, az lehet, hogy a DW-rel karöltve extra olajtermelésre fogja sarkallni a bőröd. Micsoda türelemjáték ez…

Azt az elvetemültséget is kipróbáltam, hogy hidratáló alapozóval, ill. BB krémmel kevertem össze. Szárazabb napokon így nem szikkadt szét az arcom, de nem is élvezhettem az igazi DW hatást. Ja, és ez a színben tökéletes alapozó (Alabaster), ezer okból kifolyólag ragaszkodom hozzá.

A tretinoin, nos, az alaposan próbára tett. Eddig vidoran locsolhattam bármit, bármilyen mixben az arcomra (kivéve a csodamogyorót), semmi bajom nem volt. Ez a kis mocsadék meg letépi az arcom és még a szeretett alapozómtól is meg akart fosztani, még mit nem, nem adom a DW-t, inkább visszatérek a cipőpaszta állagú A313 szintjére.
Akkor a te esetedben lassú gyilkos volt a tretinoin?

2 Likes

Kép
Notino rendelés :slight_smile:
Lancaster bőrszépítő naptej ráncok és pigmentfoltok ellen , nálam a tavalyi év sztárja volt, nem kérdés, hogy idén is újra megvettem.
Egységesíti a bőrképet, picit színez is az összhatás pedig ragyogó.
Könnyű viselni, nem tapad, nem ragad, azonnal beszîvódik, 40 fokban sem izzadom le magamról, sminkalapnak is jó és én lightos sminknek is szoktam használni.Hazaindulás előtt simán újra tudom kenni, nem lesz kukacos az előző réteg. Szememet sem csípi, nekem ez a tökéletes naptej arcra.
(Van belőle pigment nélküli változat is. )
Opalescence fogkrém, most jó áron volt egyébként majdnem 5 ezer ft a 100 ml belőle. Nekem ez vált be legjobban fehérítésre, az íze is kellemes.
Kallos Silk hajpakolás, szintén póthajas barátnőm ajánlotta, eddig a Keratinost használtam tőlük és a Silver reflexet , majd megírom ez milyen volt. Ár/ érték arányban a legjobbak ezek a kilós pakolók :slight_smile:

19 Likes

@Isabelle Ma is jól teljesített: vendégségben voltam, feltettem fél 11 körül, 8-ra értem haza és közben egyszer púdereztem, de végig a helyén maradt. Felitatni nem volt most lehetőségem, de az NYX silica púderéből nem kellett sok, hogy lemattitsam. Nem csodálom, hogy te is szereted, tényleg nagyon jól fed, és nekem ez egy teljesen új élmény, hogy egész nap fent marad. Verem a fejem a falba, hogy miért nem adtam neki még egy esélyt amikor évekkel ezelőtt próbálkoztam vele, de végül is értem magam. Akkoriban még elég félve merészkedtem be Douglas, Marionnaud és hasonló helyekre, és nem volt annyi hasznos infó a neten sem, vagy csak én nem ismertem őket annyira. Azt hittem, hogy ha hasonló árkategóriában van vele egy másik alapozó, az is biztos kell olyan jó legyen, de hát úgy tűnik, hogy nagyon nem. Sebaj, jobb később mint soha.

@Amadea Igen, sok még a kérdésem: kell-e alá arckrém (ezt már tudom, hogy igen), mi van ha primert teszek alá (holnap kiderül :smiley:), na de melyik primert szereti, és milyen púder menjen rá, tegyek-e egyáltalán amikor frissen vittem fel, vagy majd csak napközben, mit szól egy Hourglass púderhez vagy egy Meteorites-hez, amiket az utóbbi időben a fényességük miatt hanyagolnom kellett? Huhh, ez valóban türelemjáték, de az a fajta, amit nagyon élvezek. :relaxed:
Krémmel vagy BB-vel én is összekeverem majd, mert kíváncsi vagyok, hogy azzal tud-e természetesebben kinézni. Sejtem, hogy a tartósságát be kell áldozni cserébe, de majd meglátjuk. Gondolkoztam a DW primeren is, de a képek alapján eléggé emlékeztet a folyós állagú japán fényvédőkre (pl.: Bioré Bright Milk), olyanom meg van. És tartok tőle, hogy megint csak a tartósságot áldoznám be vele.
A313: :grimacing:😵‍💫 (Volt, egyszer felkentem és megállapítottam, hogy ha van a világon krém ami az én bőrömmel a lehető legkevésbé kompatibilis, akkor meg is találtam. :laughing:)
A tretinoinnal nem volt semmi bajom, újra is kéne kezdenem. November körül volt egy egészségügyi problémám, ami azóta sem igazán rendeződött (bár valamivel jobb), és akkor úgy gondoltam, hogy az arcomat érintő része a tretinoin miatt van. Már tudom, hogy nem, és nincs semmi ok, hogy ne kezdjem újra, csak nagyon lefoglalt agyilag a nyavalyám, és egyszerűen nem jutottam el oda, hogy megint beépítsem a rutinomba. De jó, hogy mondod, mert ott van több tubusnyi, amit el kell használnom. Szerintem nálam az, hogy fél évig Differint használtam előtte, azelőtt meg a GG 5 és 10-es retinal szérumát, az eléggé szintre hozta a bőröm, mert a 0,05-ös tretinoin krémre úgy tértem át, hogy kezdettől minden este használtam és meg se kottyant. A 0,5-ös gél már igen…

5 Likes

Mivel más a bőrtípusunk, nem igazán tudok segíteni, de tényleg jó játék ezzel sakkozni (ha már van egy jól működő termék és csak finomhangolni kell).
Ha nagyon mattnak találod az arcodon, akkor a Meteorites / Hourglass kicsit lágyítani fog rajta és ez a kombinációnem fogja úgy húzni a bőröd, mint a DW+mattító púder páros.
Az is árnyalja a képet, hogy hosszú távon hogyan fog rá reagálni a bőröd, bár írtad, hogy nem tervezed mindennap felkenni.
Nekem eddig a könnyedebb és a szilikonbomba primerekkel is jól működött, neked az utóbbira nemigen van szükséged.
Bevallom, nem szeretem összekeverni más alapozó jellegű termékkel, mert oda a színe, a finish-e, a tartóssága, minden, amiért a DW-t szeretem. Természetesebb lesz a látvány, demite végére érek a sminkelési folyamatnak, már fénylik a homlokom és az orrnyergem melleti rész az orcákon és határozottan kell a mattító púder.

Remélem, hamarosan teljesen magad mögött hagyod a nyavalyát!
Az is érdekes meccs lesz, hogy a tretinoinnal kezelt bőrön hogy fog viselkedni a DW.

A DW nekem az az alapozó, amit már “kinőttem” a hétköznapokban, mert ahogy öregszem, és egyre vízhiányosabb lesz a bőröm, már nem bírja a Double Weart.
Konkrétan pirosodásig, hámlásig szárad alatt, bármennyit hidratálom, fújom arcpermettel előtte. Pedig kombinált a bőröm, de ha egy héten többször használom, kiszedi belőle az életet.
Jön a DE:
Csodás bőrképet ad, ha eseményre megyek, ami garantáltan hajnalig tart, a Double Wear és a MAC Blot púder a legtökéletesebb páros. A Blot púdert csak ecsettel teszem fel, hajnalban belenézek a tükörbe, és minden hibátlan. Ezt csak a DW tudja nekem nyújtani. Van, hogy a Blot púdert beteszem a ridikülömbe, de már az is felesleges.

7 Likes

Hmmmmmm… Maximum Cover. Tetszik.
Köszi a tippet!

Félek is attól az időtől, amikor már nem tudom használni.:roll_eyes:

Hasonlóan vagyok vele, én tavaly tavasszal éreztem először - sok éves használat után - hogy nekem már nem komfortos a full fedés. Ami bevált, hogy " keverem" az arcomon, vagy csak a T-vonalban pöttyözöm fel, és az arcom nagyobb részére BB-t (Holika- zöld) teszek. Így számomra még egy elég komoly fedést nyújt, a kritikus részeken, de közben az arcom természetesebb marad, nem érzem a maszk hatást.

2 Likes

Vasárnap esti unboxing. Megrendeltem a Lancome Teint Idole alapozót a Marionnaud-tól, pont le volt árazva. Nem szoktam ilyen magas árkategóriájú alapozót vásárolni, de egy mintám volt belőle, ami lenyűgözött. :star_struck:

Üzletben vettem át a rendelést, azt viszont nem értem, hogy lehet, hogy amúgy törzsvásárlói kártyával is 990 Ft-ért hozta volna házhoz a GLS, a kapott kis papír szerint 11.000 Ft felett ingyenes a szállítás. :thinking: Csak nekem furi a webshopjuk?

IMG_20230122_175646

19 Likes

Ma van elvileg 30% Marionnaud, ha jól értesültem…ti tudtok róla?

1 Likes

Én ilyen hírlevelet kaptam ma:
Screenshot_2023-01-23-12-22-48-865_com.google.android.gm

3 Likes

20230123_133410
Douglas night shopping szerzemények, a Duraline-t régóta szerettem volna kipróbálni, egyrészt szemsmink tartóssá tételére, másrészt a meglévő dolgaim élettartamának hosszabbítására. Sosem volt még Morphe ecsetem, szerettem volna egy kisebb satírozót, ez pedig pont olyannak tűnik, amilyet kerestem (M506). A Nyx Soft Matte rúzst is először próbálom, elégedett voltam eddig minden termékükkel, ezzel sincs másképp. Mintha rajtam sem lenne, nem csinál múmia-ajkakat, egész tartós és szépen kopik :slight_smile: Shanghai árnyalat, egy szép,
sárgás alapú középrózsaszín, hétköznapra tökéletes lesz. Az alapozó pedig ajándék minta volt.

18 Likes

Az öregedő bőrre javasolták több helyen, úgyhogy egy hirtelen vásárlás volt az Emag-ról. :grin:
20230123_184416

16 Likes

És kibontottam a másik csomagot is. :laughing:

20230123_191210

15 Likes

Ez fent van az én listámon is. Mesélj majd milyennek találtad és mit tesz a bőröddel.

1 Likes

Mindenképpen. Kíváncsi vagyok, lesz dolga rendesen. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Ma érkezett Winter,Spring és Summer. Autum már csak félig van. Ma lett teljes a csapat :heart_eyes: nagyon jó és egész tartós illatok. Egyedül a Spring emlékeztet Ck One-ra,a többit nem tudom mihez hasonlítani.IMG_20230124_212526_782

13 Likes

Douglas rendelés még az appos akcióból. A MAC ecsetmosója all time kedvencem, ugyanígy a Sally Hansen fedőlakk is. A NYX folyékony rúzsra kíváncsi vagyok.

IMG_20230126_093053

Pat McGrath púder szemkörnyékre.
“Mother approved.” :grinning:

IMG_20230126_093422

Nyuszika (egyébként a Nyúl évében születtem - ezer éve)
IMG_20230126_094507

22 Likes

Én szeretem azt a nyx rúzst, kíváncsi leszek a te véleményedre is. Sokkal kényelmesebb mint a l’oreal csokis/macaronos vonal, alig érezhető, és tartósabb is rajtam. Jótanács: húzogasd le az applikátorról az extrát, feleslegesen sokat felvesz.

1 Likes