Igen, nagyon! Használtam Lancome Hypnose-t, Helena Rubinstein Feline Black-et, most egy Clarins 4D-t nyúztam éppen (mind a vízálló változat), de még ezek is folyton a szemem alatt kötöttek ki pár óra után. Az Hourglass nem, egész nap meg sem mozdul és felvitelkor is nagyon gyorsan szárad, így lepislogni sem tudom olyankor. Ezzel megszűnik az egész napos csekkolás a tükörben, hogy úgy nézek-e már ki mint egy pandamaci, és hát a luxus szerintem az, amikor egy termék elvesz némi stresszt az életemből. Ezen túl hoz mindent amit egy szempilla spiráltól elvárok, Lancome Bi-Facil segítségével azért le lehet szedni, és a mini-t jó áron be lehet szerezni. Mi kell még?
Egy kis arcápolás:
A 3 catrice féláron volt, így kipróbálásra tökéletes àr.
Sminklemosó pad szett: 4x6 db , nagyon puha, a mérete is tökéletes, és majdnem 1 havi adag, de mivel van még másik 4 db, így teljesen jó. Monika nem gépben fogom, mert nem szeretném ha a mosószer irritálnà a bőrömet- forralok fel vizet és beledobom a mosószappant , majd végig nyomkodom és dörzsölöm egyenként.
A la prairie púder egy 56 grammos óriás . Már egy 10 grammosat elfogyasztottam, ebből utántölthető. ,
A La Prairie púder mit tud amiért hűséges maradtál hozzá?
A sminklemosó párnákon én is gondolkoztam, lehet, hogy beruházok egy szettre, köszi a tippet!
A sminklemosó párnákat hol vetted? Pont ilyen vékonyakat szeretnék, mert a jelenlegiek túl vastagok.
Nekem még nagy favorit a Clinique Lash Power spirálja, kicsi keféje van, ha vízállónak nem is mondható, de nem nagyon lehet lekönnyezni (érzékeny szemem gyakran könnyezik, de ez is jól bírja). Nagyon tartós.
Most egy Sensai 38C-os spirálon vagyok túl, tök jó, az is hő-, pára-, könny- és izzadságálló szempillaspirál, és simán meleg vízzel lemosható, morzsalékosan. Ennél egy dolog fura, hogy olyan, mintha csak alul festene, és nem éri el a pillák végét. Nem tudom máshogy mondani, hátha érted. De a wellnesst is jól bírta.
Tervben van még Tilbury spirálja kipróbálásra, miniben zseniális volt, és a Lash Clay YSL, sok jót hallottam róla.
Megnézem majd őket!
Ezt a morzsalákos lemosást még nem volt szerencsém tapasztalni, pedig egyesek a Caution-ra is azt mondták, hogy lejön úgy, de eszében sincs, még a Bi-Facillal is többet kell dörzsölni mint a többit.
Nekem a zsíros bőröm a probléma, előbb-utóbb mindent ledob/leold magáról, igen, még a spirált is ahogy pislogok és a pilláim hozzáérnek a szemem alatti bőrhöz. De a Caution nagyon ellenáll.
A YSL Lash Clash-ről pont ma hallottam Ali Andreeát ódákat zengeni, de most annyira az új kedvencem bővöletében élek még, hogy nem hozott lázba. Ha az Hourglass hosszú távon beválik, akkor maradok ennél, mert a szempillaspirál mint terméktípus nem izgat túlzottan; csak legyen egy ami minden szempontból jó, és hűséges leszek hozzá.
Tediben vettem @Amadea .
@Izar azért, mert parfümmentes és nagyon finomra van őrölve, és nem látszik, hogy pùder van az arcomon. Le is volt árazva, szinte drogériás árban vettem.
A H&M-ben láttam ilyeneket. Ugyanilyen szütyőben és vékony anyagból.
Szerk.: Nem találom már a H&M-est, de ez is olyan:
https://www.dm.hu/ebelin-sminklemoso-korong-mosohaloval-p4058172833625.html
Sőt Jysk-ben is van
Ma érkeztek:
- 15 ml-es Double Wear alapozó 1W2 Sand árnyalatban (vakon rendeltem netes swatchok és leírások alapján, de telitalálat)
- Nudestix teljes méretű szemcerka Immortal árnyalatban
- Nudestix mini trio (balról jobbra: Nudity, Burnish és Smoke)
A szemcerka swatch 2 szappanos kézmosás után készült; azt hiszem, a tartóssággal nem lesz gond.
A Bobbi krém jól fog jönni, mert még ki kell kísérleteznem, hogy a DW-t hogyan érdemes felvinni, de valami kelleni fog alá az biztos.
Nudity, Smoke, Burnish, Immortal:
Nagyon köszi!
Ha zsíros a bőröd és nem vagy irtózatosan hajlamos a vízhiányra, valószínűleg nem kell olyan gondosan aláhidratálnod a DW alá. Nekem kombinált bőröm van, amíg nem tretinoinoztam, addig bármilyen hidratáló+primer elég volt alá.
Nálam alapozó alá max tonik meg szérum megy, arckrém soha. Ez alá fog.
Nagyon zsíros a bőröm, viszont a vízhiány is hajlamos megjelenni. Most rajta van, és bár van alatta krém (amit más alapozó alá nem szoktam tenni), még így is érzem, hogy feszít és szipkázza a nedvességet.
Sok éve próbáltam már a DW-t, akkor a színválasztáson bukott meg a dolog, mert a Váci utcai boltban azzal a kis kütyüvel próbálták meghatározni a színem, de állandóan C színkódú cuccokat kaptam pedig W vagyok. Ez utóbbit akkor még persze nem tudtam, épp abban az időben jöttem rá, hogy sárgás alapozókat kell keresnem, és végül a Shiseido-nál kötöttem ki. De a szárító hatás akkor is megvolt.
Nem mindennap fogom hordani, inkább csak akkor amikor be kell mennem az irodába és nem érek rá egész nap a tükröt bámulni, hogy helyén van-e még és kell-e már mattítani meg púderezni. Arra viszont ahogy most elnézem tökéletes lesz.
Remélem, hogy jóban lesztek, nekem megváltás ez az alapozó, úgy érzem, vele végre elfogadható kinézetem van.
Nem fénylett át?
De igen, viszont tekintve, hogy volt alatta arckrém, nem tettem rá púdert, és összesen egyszer kellett napközben felitatni és újrapúderezni, az én mércémmel világklasszis ez az alapozó. Már csak azért is, mert amikor napközben felitatom a zsírt, az alapozóim fele is a papírom landol, ebből meg szinte semmi nem jött le. Így az itatás elég is lett volna, púder nem is nagyon kellett volna rá talán.
Persze a többi alapozóm kicsit természetesebb és bőrszerűbb, de eljutottam oda, hogy nem érdekel, csak tartson ki végre rajtam valami egész nap, mert a sírba tesz, hogy folyton foglalkozni kell a sminkemmel és még úgy is egy tragédia az egész.
Először az Hourglass spirál, most ez az alapozó… 40 évesen végre megtalálom, hogy mi kell nekem.
Fogok még kísérletezni vele: kíváncsi vagyok, hogy primerrel, sminkfixáló spray-vel hogy teljesít, mert ezeket én eddig soha nem használtam, de a DW-nek lehet, hogy fognak segíteni.
Te hogy használod, mit teszel alá, fölé? Mivel viszed fel?
Kíváncsi lennék, hogy ha felvitel után kicsit lepúdereznéd az olajosodásra hajlamos részeken, meddig tartana ki, mikor kellene felitatni?
Megértem, ez nekem is a halálom, munka közben nincs felesleges idegszálam azon gondolkodni, hogy vajon diszkógömbbé változott-e fejem. Amikor kiszaladok a mosdóba, kézmosás közben leellenőrzöm (közben megcsodálom a szemsminkem😃), mennyire fénylett át, aztán, ha szükségem, leitatom.
Szerintem, ha kimatekozod, pontosan mivel kell “összepárosítani”, jó barátod lesz ez az alapozó a leírásod alapján.
Neked ez valószínűleg sok lenne, de leírom az összes lépést: hidegvizes arcmosás, toner, esszencia, hidratáló, fényvédő, a PC hdyrating treatment maskja mint primer, CT Hollywood Flawless Filter majdnem-highlighter izéje, EL DW ujjal felpöttyözve az arcra, ecsettel eldolgoz (nekem ez vált be a legjobban és ehhez kell a legkevesebb alapozómennyiség). Korrektor és az egész sminkelési folyamat végén egy kis púdet puffnival belenyomkodva a bőrbe a homlokomon és az orrom két oldalán.
Ez az alkotmány kb. délig kibírja.
Igencsak lesokkolódtál, de a kombinált, a tretinoin miatt vízhiányosabb-szárazabb és durva bőrhibákkal teli arcomon ez működik.
Jelen!
Igen, holnap le fogom, csak most kíváncsi voltam így elsőre, hogy önmagában mit tud. Felvitel után olyan matt volt, hogy nem is nézett volna ki túl jól púderrel. Ja, meg itthon ültem, így volt lehetőségem kísérletezni. Púder nélkül nem teszem ki a lábam az ajtón, szóval fog kapni még belőle bőven.
Igen, szerintem is jó barátok leszünk, bár tényleg ki kell kísérleteznem, hogy mivel működik, mert ez az egyetlen alapozó amin érzem, hogy ott van az arcomon és azt is, hogy szárít. Ehhez nem vagyok hozzászokva, és oda kell figyelnem rá, mert olyan könnyedén nem lehet vele meglenni, mint a többi alapozómmal. Azok jók lennének úgy is, ha semmit nem teszek alájuk.
Igen, ha én ezt mind az arcomra tenném, amit leírtál, akkor DW ide vagy oda, de 5 perc múlva lefolyna a teljes sminkem. De megértem, a tretinoin nem játék, jó sok éve bőszen nekiálltam és pár nap alatt leesett az egész arcom tőle… (Tavaly úgy 9 hónapig használtam lassú, türelmes bevezetés után, pár hónap Differinnel kezdve, és elég gyorsan eljutottam oda, hogy a 0,025-ös tret önmagában elég volt, általában toniktól nedves arcra vittem fel, vártam 20 percet, és bekrémeztem az arcom, de ha elfelejtettem bekrémezni, simán elvoltam vele csak úgy magában másnap reggelig, fél óra múlva úgyis tiszta zsír volt már a fejem. )
Én is melegen ajánlom a double weart, sok évig használtam én is. Az imàdat úgy kezdődött, hogy a parfümériában vagy az ùjsàgban volt egy próba. Mikor felvittem az arcomra, nem hittem el, hogy milyen jól fed és milyen sokáig tart. Akkoriban a Highlight nekem a Max factor és a loreal volt . De a DW- re megérte kiadnom az àrát. Az utóbbi években annyi hormonelle pati és seb éktelenkedik ( mert persze piszkálom, nyomkodom mindet- tudom kövezzetek meg - ) az arcbőrömön, hogy a DW màr nem tüntette el, akkor kezdődött a DW maximum cover imàdat ami aztán mindent lefed. Emlékszem meglepődve említettem, hogy nyàron is muszáj volt néha hasznàlnom, és a melegben izzadtam. A zsepin csak az izzadság volt, az alapozò fent maradt. Nem tudom, hogy működik, de működik Egyébként a T zónám zsíros.
Én is, én is!
Én se bírom megállni, hogy ne piszkáljam az arcom.
Maximum Cover? Ó, ki kell próbálni! (Majd ha valamelyik alapozó elfogy.)