Hozzám is megérkezett @Isabelle csomagja. Az enyém csak ilyen mini a tietekhez képest. A szemceruza ajándék volt amit innét is köszönök szépen.
Szia ha jól láttam, több helyre is kiírtad a kérdést. Nem kell, mert pl itt is mindannyian látjuk :).
Szia! Igen, először a parfümös csoportba írtam, de azért másoltam be ide is, mert ez a legaktívabb (legalábbis a parfümösnél aktívabbnak tűnő)csoport, így gondoltam talán több ember elolvassa.
Régen vásároltam sminkes dolgokat, így megjutalmaztam magam ezekkel:
Olcsó árkategória, meglátjuk, hogy mit működnek!
Attól, hogy nem írunk egy topikba minden nap az nem jelenti azt, hogy ha írsz azt nem olvassuk el.
Sajnos nem tudok segíteni.
Amiken nincs felirat, azok mik?
Csere eredménye, mini Mac rúzsok és Essence Glow paletta, a kis rúzs tartó ajándék volt
Értem, bocsánat, nem szoktam nagyon fórumozni, nem tudom mi hogy megy itt
De szépek, az a rúzstartó nagyon cuki
Nagyon szép
Jobb oldalon a három darab az Glazel Visage égetett szemhéjpúder, bal oldalon egy Beauty UK pirosító, középen egy Beauty UK Baked Box /No.3 Halo/
Jól esnek az ilyen kis ajándékok az ember lelkének .
Nagyon szépek .
Ma sikerült “kirabolnom” a foxpost automatát, kiskarácsony volt!
@Isabelle csomagja, remélem, hogy lesz alkalmam idén használni őket!
Ezek a szepségek pedig zsibiről vannak. Már nagyon régen szeretnék egy Soft Frost highlightert, és a Beaming Blush is nagyon szép. A Bobbi szemceruza sötétlila, pici csillámmal.
Kicsit közelebbről:
Lámpafénynél, vaku nélkül:
Amikor végre beengednek a munkahelyemre a csomagokért… Az érzés felülmúlhatatlan
Beugrottam még a mini Notinos rendelésemért is:
Jókedvemben még a dmbe is beugrottam:
Azta, micsoda karácsony! Kiéhezetten rájuk vetetted magad, ugye?
Kellett kamuzni vagy simán beengedtek végre? Irtó szép kis termés gyűlt össze
Most be kellett menni, kiüríteni az asztalokat, úgyhogy kötelező volt
Ó igen, számoltam vissza a napokat, jobb volt mint a karácsony