Igyekszem minél hamarabb felavatni. A Dreamy is nemrég érkezett, maga a mennyország!
A Dreamy nekem is nagy kedvenc
Bocsánat, hogy idepofátlankodok, nekem van 6 monóm és 3 palettám, de a monó nem olyan jó mint a paletta. A pegasus árnyalat kimondottan csalódás volt
Egy kicsit én is beleszólok. Több monóm van, szeretem őket, ha önmagukban nézem, jó minőségűek, de egyértelműen a Dreamy a Nabla csúcsa. Utána jön picivel lemaradva a Soul Blooming és vele kb. egy szinten a monók. A régebbi monók állítólag nem olyan jók, az enyémek közüla mattok az újabb csapatból (tollmintás a papirdobozkájuk) vannak, a fényesek régebbiek.
A kézre húzott swatchos videókkal óvatosan, a valóságban nem olyan vakítóan fényesek a színek.
Rendeltem párat kipróbálásra, alapszínek. Az nem gond, ha nem annyira erős a szín, az eldolgozhatóság érdekel.
A paletták, bármilyen csábító is, nem az én színvilágom.
Nekem csak egy db olivazöld nabla monom van, és hááát… elég nehéz foltmentesen elsatírozni. És a szemhéjon a színe se az igazi.
Köszönöm, remélem azért ezek a natúr színek amit rendeltem hozzák valamennyire a minőséget.
Szerintem sem ugyanaz a minőség. Van egy-egy kivétel pl a Citron nagyon jó de inkább paletta.
Megérkeztek a Melt ceruzatartóim, az egyikbe már be is költöztem.
Szájceruzák:
Szemceruzák:
Remélem, hogy holnap én is megkaparintom őket!
Első zsibis beszerzésem
Az arany glitteres lakkot és a Seche restore üvegben lévő keverék lakkot ajándékba kaptam
A lemezek pedig így néznek ki belül:
Szép zsákmány! Nagyon szeretem a MoYou lemezeket.
Igen emlékszem, mondtad hogy szereted, részben ez is arrafelé billentette a mérleg nyelvét, hogy megvegyem, másrészt próbáltam olyasmiket választani amik nincsenek a Moyrás lemezeken vagy van hasonló, de egy olyan nagy lemezt úgysem használnék ki teljesen, mint pl. a törzsi mintás vagy a csipkés lemezeiket, ezeken a MoYou-kon minden minta tetszik és valahogy sokkal egységesebbek az egy lemezen lévő minták és tényleg mélyebben vésettek
A Pet’la lemezek meg szinte túl mélyen vésettek, de ez még mindig a jobbik véglet a Moyrához képest.
Majd mutasd meg, miket alkottál az új lemezekkel, remélem, használni is jó lesz majd őket.
Ilyen gyönyörű rendben, ennyi szép színű ceruza!
Nekem is jó ránézni.
Béna vagyok swatch terén. Szemhéjon a türkiz teljesít a leggyengébben, de nem adom fel!
Elmehetnél sminkesnek ezzel a kis kollekcóval
Nagyon szépek!