💖 ùj unboxing kèpekkel

Igyekszem minél hamarabb felavatni.:slight_smile: A Dreamy is nemrég érkezett, maga a mennyország!

3 Likes

A Dreamy nekem is nagy kedvenc :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

@Anheszenamon, a Nabla refill mono is olyan minőségű, mint a paletták?

Bocsánat, hogy idepofátlankodok, nekem van 6 monóm és 3 palettám, de a monó nem olyan jó mint a paletta. A pegasus árnyalat kimondottan csalódás volt :frowning:

2 Likes

Egy kicsit én is beleszólok. Több monóm van, szeretem őket, ha önmagukban nézem, jó minőségűek, de egyértelműen a Dreamy a Nabla csúcsa. Utána jön picivel lemaradva a Soul Blooming és vele kb. egy szinten a monók. A régebbi monók állítólag nem olyan jók, az enyémek közüla mattok az újabb csapatból (tollmintás a papirdobozkájuk) vannak, a fényesek régebbiek.
A kézre húzott swatchos videókkal óvatosan, a valóságban nem olyan vakítóan fényesek a színek.

3 Likes

Rendeltem párat kipróbálásra, alapszínek. Az nem gond, ha nem annyira erős a szín, az eldolgozhatóság érdekel.
A paletták, bármilyen csábító is, nem az én színvilágom.

2 Likes

Nekem csak egy db olivazöld nabla monom van, és hááát… elég nehéz foltmentesen elsatírozni. És a szemhéjon a színe se az igazi.

1 Likes

Köszönöm, remélem azért ezek a natúr színek amit rendeltem hozzák valamennyire a minőséget. :smile:

1 Likes

Szerintem sem ugyanaz a minőség. Van egy-egy kivétel pl a Citron nagyon jó de inkább paletta.

1 Likes

Megérkeztek a Melt ceruzatartóim, az egyikbe már be is költöztem. :slightly_smiling_face:
IMG_20200607_134540

Szájceruzák:
IMG_20200607_134606

Szemceruzák:
IMG_20200607_134632

18 Likes

Remélem, hogy holnap én is megkaparintom őket! :mailbox_with_mail:

2 Likes

IMG_20200606_1507291

Első zsibis beszerzésem :smiley:
Az arany glitteres lakkot és a Seche restore üvegben lévő keverék lakkot ajándékba kaptam

A lemezek pedig így néznek ki belül:
IMG_20200606_0852141

12 Likes

Szép zsákmány! Nagyon szeretem a MoYou lemezeket.

1 Likes

Igen emlékszem, mondtad hogy szereted, részben ez is arrafelé billentette a mérleg nyelvét, hogy megvegyem, másrészt próbáltam olyasmiket választani amik nincsenek a Moyrás lemezeken vagy van hasonló, de egy olyan nagy lemezt úgysem használnék ki teljesen, mint pl. a törzsi mintás vagy a csipkés lemezeiket, ezeken a MoYou-kon minden minta tetszik és valahogy sokkal egységesebbek az egy lemezen lévő minták és tényleg mélyebben vésettek :smiley:

1 Likes

:slight_smile:
A Pet’la lemezek meg szinte túl mélyen vésettek, de ez még mindig a jobbik véglet a Moyrához képest.
Majd mutasd meg, miket alkottál az új lemezekkel, remélem, használni is jó lesz majd őket.:slight_smile:

2 Likes

Ilyen gyönyörű rendben, ennyi szép színű ceruza! :star_struck:

1 Likes

Nekem is jó ránézni. :grinning:

Béna vagyok swatch terén. Szemhéjon a türkiz teljesít a leggyengébben, de nem adom fel!

139

14 Likes

Elmehetnél sminkesnek ezzel a kis kollekcóval :grinning:

1 Likes

Nagyon szépek!

1 Likes