Fűazannya! Ilyen csomagesőt én is elfogadnék
Gyors körön voltam a Rossmann-ban. A spirált régóta szeretném kipróbálni, most elég baráti ára volt (akciós). A balzsam most már jó fél éve kedvenc. Csodát nem tesz, ahogy semmi, de isteni az illata és a hajam is szereti.
Ma nekem is karácsony volt. Zsibiről érkeztek:
Én a sampont imádom , remélem bejön neked a Snapscara .
Gyönyörűszépek! Milyen viszonylag visszafogott Juvia paletta :D. Én is nézegettem egy ilyen kicsi Natasha palettát, nagyon szép színek vannak bennük .
Sampont eddig az YR-től használtam, aztán áttértem a Lush-ra. De ez a balzsam a szívem csücske.
Ma a Snapscara-t használtam. Nem rossz. Nem lett olyan műszempillás az eredmény, mint az Essence használatakor, de határozottan tetszik.
A CT-ről majd írj lécci!
Melyik Essence spirált használod? Lehet kérdeztem már? Gondolkodom más szempillaspirál kipróbálásán, de a halálom ha morzsolódik . Pedig olyan jó lenne kísérletezni :).
A You better Work kiadás vízálló verzióját. Egyet már elfogyasztottam, most a másodikat nyúzom épp. Nálam tartós, néha mikor úgy adódik simán futni is elmegyek benne, nem mozdul meg.
Ma megérkezett hozzám a Babor fényvédője tesztelésre. Nagyon örültem neki.
Na de maga a termék.
A csomagolása szerintem nagyon praktikus és higiénikus.
Ugyan nincs benne illatanyag, de én egy nagyon enyhe “naptejillatot” érzek rajta. Először megijedtem, hogy hófehér lesz a fejem tőle, de nagyon szépen beszívódott és nem hagyott fehér réteget.
Sok fényvédővel ellentétben Ő ténylegesen mattította az arcomat.
Nem lett a végeredmény természetellenesen matt, én azt nem szeretem.
Nem hagyott maga után nehéz érzést sem, nekem ez az egyik fő problémám a fényvédőknél.
Szóval nagyon tetszik eddig, bár így egy használat után nem lehet teljes véleményt írni róla.
Ez nem a legkisebb paletta, azok a minik. Nekem kicsiből a Mini Star van meg, és az ekkora:
Tapasztalsz minőségbeli különbséget a kettő között?
(Mikor nekem a Mini Sunset nem vált be, hallottam olyat, hogy a mini paletták minősége nem olya, mint a nagyoké.)
Ma vele sminkeltem. Elsőre nem ájultam el tőle. Csináltam swatchokat is. A fényes színben apró glitterek vannak. Most 10 óra elteltével azért már látok kopást. Szép kis paletta de nem tud többet egy Nablánál (sőt…)
Ezt a sminket reggel csináltam és minden színét használtam:
Holnap fogom kipróbálni a nagyobbat. A mini Star nagyon szépen pigmentált de mintha nem lenne annyira tartós mint a Sunrise (nagy paletta)
figyi, lehet ez most hülye kérdés, de az essence You Better Work-ből nem mindkettő vízálló? én úgy tudtam hogy csak abban különböznek, hogy a görbe kefés dúsít meg “göndörít”, a másik meg hosszabbít…
Abszolút lehet, hogy igazad van. Megnézem, hogy melyik az enyém.
Kíváncsian várom!
Nem értem egyébként, hogy mi a logika abban, hogy a mininek nem olyan a minősége? A Mini Sunset alapján én tutira nem fogok nagyobb palettát venni.
Annyit ment itt a Nabla, hogy elcsábultam.
De jó az a neszi! és az ecsetek is