💖 ùj unboxing kèpekkel

Ó, a fenébe… na, majd BF idején lecsapsz a zöld palettára!
Még nem tudom, melyik a top 3, mindegyiket szeretem. A Tulle színre nagyon vágytam, amióta Instán láttam, ő az egyik szívcsücsköm. A többiek még versengenek a kegyeimért.:slight_smile:

1 Likes

Tényleg klímasemlegesek a Rossmann sajátmárkás termékei? :unamused: Nem csak a Rossmann.
Na, nem offolok itt többet.

@Piko888 Igen, van 8, 12 és 32 darab monohoz is paletta. :slight_smile: A 8-as verzió ráadásul tükröt is tartalmaz. Töltöttem fel pár swatchot is a megfelelő topicban, pedig nagyon nem jellemző rám, nem szeretek swatcholni. Ezeknek viszont nem bírtam ellenállni. :see_no_evil:

@Amadea Sajnos BF-kor sem tudom beszerezni, mivel nem forgalmazzák már egyáltalán. :confused: A Tulle-t megértem, az elsők között landolt nálam is a kosárba. :smiley:

1 Likes

Hogy miiii? Nem értem, miért vonnak ki szuper termékeket a forgalomból. :frowning:
Bár biztosan vannak náluk nagyon hasonló árnyalatú monók.

1 Likes

Bánj vele óvatosan nagyon sérülékeny a paletta hozzám már törötten érkezett. Nagyon pigmentált. Remélem te szeretni fogod.

1 Likes

Köszönöm a tippet és a jókívánságot :slight_smile: nekem eléggé masszívnak tűnt és hálistennek épségben kaptam meg :slight_smile:

Valóban nagyon pigmentált, ma reggel kicsit sikerült is túllőni vele a célon :sweat_smile: de majd belejövök :slight_smile:

Jól érzékelem, hogy neked annyira nem szíved csücske? Ha igen, miért nem? :slight_smile:

A Douglasból rendeltem meg akcióban és az egyik pan már törött volt. Ez már rossz kezdet nálam. Igen a másik az ,hogy nagyon pigmentált és puha a festék ezért nehéz vele nem túllőni a célon ez sietős reggeleken nem éppen hiányzik.
Ezért nálam a fiók mélyén lapul és nagyon ritkán veszem csak elő.

1 Likes

Egy gyors DM kör alkalmával az imént megláttam ezt a szájfényt és 350 Ft-ért nem tudtam ott hagyni, pedig nem rajongok az Essence-ért.
02 Lovely Raspberry, iszonyú gyümölcsös, édes íze van. Tetszik. :sweat_smile:
IMG_20230117_141141

17 Likes

Mást nem emlékeztet a Maybelline tubusos szájfényére a 2000-es évekből? :upside_down_face:

2 Likes

Nekem a Lancome Juicy Tubes jut eszembe róla, bár azt sosem próbáltam. 🥲

2 Likes

Nekem is a Juicy Tubes jutott róla eszembe. Volt is valaha, de már olyan régen, hogy nem tudnám összehasonlítani a kettőt.

1 Likes

Nekem is a Lancome Juicy Tubes ugrott be. Előttem van, ahogy az összes női magazin reklámozta.
Egyébként 2020-ban visszahozták, de valahogy nem durrant akkorát:

Hiába, ez arra a korszakra volt jellemző. :smiley:

2 Likes

Nem tudtam megállni…

20230117_225937

9 Likes

A szérum és a fényvédő újravásárlás, mindkettő bevált termék. A kézkrém akciós volt, és munkahelyen rengeteget krémezek.
20230116_102404
20230118_102136
20230118_102122

16 Likes

Lányok, milyen mennyiséget kentek fel ebből a fényvédőből és mennyire behidratált alapra? Nem vergődök zöld ágra ezzel a krémmel. Vasárnap futás előtt használtam. Rémséges volt! Nem szívódott be es tiszta sargara összefogott mindent.

Most télen én is elkezdtem aláhidratálni, kicsit megnehezíti a beszívódást, pedig alapból nem volt valami gyors. Fényes, rettentő lassan szívódik, zsíros érzetű, de az érzettel ellentétben nem hidratál jól. Ha elfogy én biztosan nem veszem újra.

1 Likes

Én se veszem, alig várom, hogy elfogyjon. Mindig meg tudok lepődni azon, hogy vkinek egy krém mennyire nr 1 tud lenni, míg másnak kínszenvedés a használata.

2 Likes

Én tonert és a Natics c vitaminos szérumát teszem alá. Az én bőröm nyáron normál, télen inkább száraz, nyáron a 35 fokban én is soknak éreztem és nem szívódott be, de egyébként működik.

1 Likes

Az utóbbi 1 hónap termése.

A Clinique sárga púdere tökéletes ha éppen nem teljesen passzol az alapozóm.
A Kate Spade blind buy volt, és komplett hülyeség a részemről (csak szeretem a táskáikat), már fent is van a piactéren…
Az NYX púderek le voltak értékelve a Douglas oldalán és mivel nagyon szeretem a tiszta silica púdereket, így nem volt kérdés, hogy betárazok. :slight_smile:
A MAC Powder Kiss Liquid szett része volt, 40%-os kedvezménnyel: a Billion $ Smile-ra pályáztam, őt megtartom, a másik (A Little Tamed) eladó, mert rúzs formában már megvan a szín, de úgy sem túlzottan rajongok érte.
Az Hourglass Caution Extreme Lash minta egy itteni ajánlás miatt került hozzám, és valóban a legjobb szempillaspirál amit valaha használtam. Konkrétan az egyetlen amiből egy molekulányi sem landol a szemem alatt, így megvett kilóra és soha nem akarok mást használni. Pici a keféje, de így precízem lehet vele dolgozni, szépen szétválaszt, tartja az ívet amit a göndörítővel készítettem, és nagyon szép mélyfekete. Nekem ennyi tökéletesen elég.
Az Urban Decy 24/7 szemcerka szintén szuper: puha, könnyű felvinni, de tegnap semmi sem kötött ki belőle a szemem alatt, ami főleg egy fekete színnél nálam csoda.
A CT Lip Cheat Pillow Talk Intense színben nem volt jó ötlet, mert túl sötét, bár valamit majd csak kezdek vele.

20230119_115554
20230119_115624
20230119_115630

21 Likes

Woooowww! Így bevált neked az Hourglass Caution? Én is mindig kis méretet veszek, tök felesleges nagyot venni, sokáig tart ez a mini is, nem szárad be.
Jó kis spirál.

1 Likes