Ó, a fenébe… na, majd BF idején lecsapsz a zöld palettára!
Még nem tudom, melyik a top 3, mindegyiket szeretem. A Tulle színre nagyon vágytam, amióta Instán láttam, ő az egyik szívcsücsköm. A többiek még versengenek a kegyeimért.
Tényleg klímasemlegesek a Rossmann sajátmárkás termékei? Nem csak a Rossmann.
Na, nem offolok itt többet.
@Piko888 Igen, van 8, 12 és 32 darab monohoz is paletta. A 8-as verzió ráadásul tükröt is tartalmaz. Töltöttem fel pár swatchot is a megfelelő topicban, pedig nagyon nem jellemző rám, nem szeretek swatcholni. Ezeknek viszont nem bírtam ellenállni.
@Amadea Sajnos BF-kor sem tudom beszerezni, mivel nem forgalmazzák már egyáltalán. A Tulle-t megértem, az elsők között landolt nálam is a kosárba.
Hogy miiii? Nem értem, miért vonnak ki szuper termékeket a forgalomból.
Bár biztosan vannak náluk nagyon hasonló árnyalatú monók.
Bánj vele óvatosan nagyon sérülékeny a paletta hozzám már törötten érkezett. Nagyon pigmentált. Remélem te szeretni fogod.
Köszönöm a tippet és a jókívánságot nekem eléggé masszívnak tűnt és hálistennek épségben kaptam meg
Valóban nagyon pigmentált, ma reggel kicsit sikerült is túllőni vele a célon de majd belejövök
Jól érzékelem, hogy neked annyira nem szíved csücske? Ha igen, miért nem?
A Douglasból rendeltem meg akcióban és az egyik pan már törött volt. Ez már rossz kezdet nálam. Igen a másik az ,hogy nagyon pigmentált és puha a festék ezért nehéz vele nem túllőni a célon ez sietős reggeleken nem éppen hiányzik.
Ezért nálam a fiók mélyén lapul és nagyon ritkán veszem csak elő.
Egy gyors DM kör alkalmával az imént megláttam ezt a szájfényt és 350 Ft-ért nem tudtam ott hagyni, pedig nem rajongok az Essence-ért.
02 Lovely Raspberry, iszonyú gyümölcsös, édes íze van. Tetszik.
Mást nem emlékeztet a Maybelline tubusos szájfényére a 2000-es évekből?
Nekem a Lancome Juicy Tubes jut eszembe róla, bár azt sosem próbáltam. 🥲
Nekem is a Juicy Tubes jutott róla eszembe. Volt is valaha, de már olyan régen, hogy nem tudnám összehasonlítani a kettőt.
Nekem is a Lancome Juicy Tubes ugrott be. Előttem van, ahogy az összes női magazin reklámozta.
Egyébként 2020-ban visszahozták, de valahogy nem durrant akkorát:
Hiába, ez arra a korszakra volt jellemző.
Nem tudtam megállni…
A szérum és a fényvédő újravásárlás, mindkettő bevált termék. A kézkrém akciós volt, és munkahelyen rengeteget krémezek.
Lányok, milyen mennyiséget kentek fel ebből a fényvédőből és mennyire behidratált alapra? Nem vergődök zöld ágra ezzel a krémmel. Vasárnap futás előtt használtam. Rémséges volt! Nem szívódott be es tiszta sargara összefogott mindent.
Most télen én is elkezdtem aláhidratálni, kicsit megnehezíti a beszívódást, pedig alapból nem volt valami gyors. Fényes, rettentő lassan szívódik, zsíros érzetű, de az érzettel ellentétben nem hidratál jól. Ha elfogy én biztosan nem veszem újra.
Én se veszem, alig várom, hogy elfogyjon. Mindig meg tudok lepődni azon, hogy vkinek egy krém mennyire nr 1 tud lenni, míg másnak kínszenvedés a használata.
Én tonert és a Natics c vitaminos szérumát teszem alá. Az én bőröm nyáron normál, télen inkább száraz, nyáron a 35 fokban én is soknak éreztem és nem szívódott be, de egyébként működik.
Az utóbbi 1 hónap termése.
A Clinique sárga púdere tökéletes ha éppen nem teljesen passzol az alapozóm.
A Kate Spade blind buy volt, és komplett hülyeség a részemről (csak szeretem a táskáikat), már fent is van a piactéren…
Az NYX púderek le voltak értékelve a Douglas oldalán és mivel nagyon szeretem a tiszta silica púdereket, így nem volt kérdés, hogy betárazok.
A MAC Powder Kiss Liquid szett része volt, 40%-os kedvezménnyel: a Billion $ Smile-ra pályáztam, őt megtartom, a másik (A Little Tamed) eladó, mert rúzs formában már megvan a szín, de úgy sem túlzottan rajongok érte.
Az Hourglass Caution Extreme Lash minta egy itteni ajánlás miatt került hozzám, és valóban a legjobb szempillaspirál amit valaha használtam. Konkrétan az egyetlen amiből egy molekulányi sem landol a szemem alatt, így megvett kilóra és soha nem akarok mást használni. Pici a keféje, de így precízem lehet vele dolgozni, szépen szétválaszt, tartja az ívet amit a göndörítővel készítettem, és nagyon szép mélyfekete. Nekem ennyi tökéletesen elég.
Az Urban Decy 24/7 szemcerka szintén szuper: puha, könnyű felvinni, de tegnap semmi sem kötött ki belőle a szemem alatt, ami főleg egy fekete színnél nálam csoda.
A CT Lip Cheat Pillow Talk Intense színben nem volt jó ötlet, mert túl sötét, bár valamit majd csak kezdek vele.
Woooowww! Így bevált neked az Hourglass Caution? Én is mindig kis méretet veszek, tök felesleges nagyot venni, sokáig tart ez a mini is, nem szárad be.
Jó kis spirál.