💖 ùj unboxing kèpekkel

Gyönyörű ez a paletta! :relaxed:

1 Likes

Igen, már a honlapon is csini volt, pedig nem vitték túlzásba a képeket :slight_smile: De most kibontottam és… :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
A doboz is eléggé masszív. Picit a Sleek és a MAC szerelem-gyereke. A csomagolás meg az UD Naked-ek dobozára hajaz. Dombornyomott, szép…szóval na :slight_smile:
Már csak abban reménykedem, hogy nem csap ki és diszkógömböt sem gyártok magamból :stuck_out_tongue:

2 Likes

Nagyon szép :blush: Erről a márkáról még nem is hallottam…mondjuk általában le vagyok maradva… :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Óh de szépséges! :heart_eyes: A napokban futottam bele ebbe a márkába a Douglas oldalán. Legyen sok örömöd benne :slightly_smiling_face:

1 Likes

Tretinoin krém a zsibiről Rékától, a testápoló utánpótlás, nekünk száraz bőrre bevált, a maszkok meg egy kis plusz kényeztetésnek.
20230112_124620

14 Likes

Ú, én is most csaptam le erre a lakkra. Picit megijedtem, mert elég halvány pink. De azt kell mondjam, hogy most 2 nap után is imádom!!!

2 Likes

Most én is ezt a tretinoint vettem, remélem, jobban fog passzolni a bőrömhöz, mint Menarini.
A Balea Med maszk tök jó!

1 Likes

Én is megvettem délelőtt. :grinning:

2 Likes

Vivantis rendelés (a buborékos borítékban parfümminták vannak):

IMG_20230111_111349

A lakk gyönyörű, régen keresem ezt a színt. A rúzs pedig ugyanaz az árnyalat.
IMG_20230112_091809

Ez az üveg, mint csillagos égbolt :heart_eyes:

IMG_20230111_111603

18 Likes

Nem közötködésből, hanem tudásszomjból: olvastam a szépséges Youstar pír palettánál a D. weboldalán, hogy klímasemleges termék. Ez vajon mit takar? Mit értenek a gyártók ezalatt? Nem szállítják? Újrahasznosított valami belőle? Teljesen lebomló? Újratölthető?

3 Likes

Az évfordulós ajándékom meg is érkezett a Glamshoptól, sokkal gyorsabbak voltak, mint gondoltam. :slight_smile: Alig várom, hogy használhassam, most 02.22-ig csak csodálni fogom, ha a férjemnek nem esik meg a szíve rajtam és adja ide hamarabb. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Gyönyörűek amúgy, fotón egyszerűen lehetetlen átadni mennyire. :heart: Az Oden’s Eye csomagot még fel sem adták :unamused:

A színek sorrendben: Aurora, Zigzag, Laser, Tulle, Wektor, Multi Unicorn, Narcissus, Ficus, Pluto, Elvish, Abracadabra, Asteroid

20230112_140244
20230112_140254
20230112_140300
20230112_140355

27 Likes

Nagyon gyorsak voltak! Vannak átfedéssk az én beszerzéseimmel.:slight_smile:
Örülök, hogy épségben megérkeztek, szeretni fogod őket!

1 Likes

Őszintén szólva, fogalmam sincs. Németül vajmi keveset gagyogok, annyit pont nem, hogy megértsem az eredeti német honlapot. Viszont eléggé meggyőzőek voltak a márkáról máshol a leírások és a honlap tetszett. Rendelés előtt azért lecsekkoltam :slight_smile: Kíváncsi leszek. Remélem, minden rendben lesz. Tapasztalataim szerint a németek nem szoktak rossz dolgokat gyártani a Niveából kiindulva, ami nálam működik :slight_smile: Bízom benne, hogy ez a klímasemlegesség azt jelenti, amit leírtál :slight_smile:
@dyna igen, én is lemaradok mindig :slight_smile: rendelés előtt lecsekkoltam, mert bevallom, először kívülről tetszett meg a dolog :laughing:
@LiliMae köszönöm :slight_smile:

2 Likes

Álomszépek! :toilet: :running_woman: :star_struck: :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face:
Kitartás, legyen majd sok sok örömöd bennük, nemsokára használhatod is őket :blush:

2 Likes

Sok vélemény elolvasása után választottam ezt a krémes fajtát, nem a gélest. Remélem nem esik le egyben az arcom :smiley:

1 Likes

Majd írd meg, mit művel az arcodon. :slight_smile:

Őszintén szólva én sem tudom, mit jelenthet ez, de mostanában több márkánál is láttam ezt, hogy klìmasemlegesként hirdetik a termékeiket, talán a gyártási folyamattal függget össze.

1 Likes

@Amadea Olyan félve bontogattam ki egyesével a monokat. :smiley: Én is nagyon örülök, hogy nem tört össze egyik sem, nagyon igényesen be voltak csomagolva. Neked melyik a top 3 színed a sajátjaid közül? :slight_smile:
Illetve a Zielone palettát néztem (álomszép), de már sajnos nem kapható az oldalukon, pedig azok a zöldek… :green_heart: :drooling_face:

@Alsace Köszönöm szépen! :relaxed: Van egy olyan érzésem, hogy már a napokban használatban lesz :smiley: Mindenesetre majd hozok sminkes fotót, amint felavatom őket. :relaxed:

4 Likes

A csomagolás ùjrahasznosítható , és a termékek klímasemlegesek: olyan összetevőkből àllnak, amik nem kàrosítjàk a környezetet, nem tartalmaznak pl. mikrogyöngyöt, vagy pàlmaolajat, amivel csökken a növények száma, vegàn, állatkísérlet végzése nélkül , acetonmentes stb.
Klímasemleges: nagyban hozzájárulnak a széndioxid kibocsájtás csökkentéséhez: a dhl széndioxid mentes autóival szállítjàk a rendeléseket, és támogatnak egy esőerdő és klímavédő projektet - gondolom az eladott termék àràból x szàzalékkal.
Ez a projekt a következőket taralmazza: napenergia - napelem minden templomra, iskola, kórházra . Zöld energia. Vízerőművek építése, egy esőerdő terület megòvása , a szénenergia megszüntetése.
Minden cég, aki jelentkzik, kap egy ID számot - Identifikationsnumber-
Így elleőrizhető minden bfokyt és ràfordított összeg.Az ID szàm mellett láthatò, hogy a beruházàsokkal mennyi co2- vel csökkentették a klímàt.
Pl. Németországban minden aldi rendelkezik napelemmel, és ki van írva, hogy az ezàltal elhasznált zöld energiával mennyi széndioxitòl òvtàk meg a környezetet.

Itt van angolul az oldal.
https://fpm.climatepartner.com/m/tracking/project/13786-1910-1001/1032/en

12 Likes

De gyönyörűek :heart_eyes: A palettát is be lehet náluk szerezni hozzá?