Gyönyörű ez a paletta!
Igen, már a honlapon is csini volt, pedig nem vitték túlzásba a képeket De most kibontottam és…
A doboz is eléggé masszív. Picit a Sleek és a MAC szerelem-gyereke. A csomagolás meg az UD Naked-ek dobozára hajaz. Dombornyomott, szép…szóval na
Már csak abban reménykedem, hogy nem csap ki és diszkógömböt sem gyártok magamból
Nagyon szép Erről a márkáról még nem is hallottam…mondjuk általában le vagyok maradva…
Óh de szépséges! A napokban futottam bele ebbe a márkába a Douglas oldalán. Legyen sok örömöd benne
Tretinoin krém a zsibiről Rékától, a testápoló utánpótlás, nekünk száraz bőrre bevált, a maszkok meg egy kis plusz kényeztetésnek.
Ú, én is most csaptam le erre a lakkra. Picit megijedtem, mert elég halvány pink. De azt kell mondjam, hogy most 2 nap után is imádom!!!
Most én is ezt a tretinoint vettem, remélem, jobban fog passzolni a bőrömhöz, mint Menarini.
A Balea Med maszk tök jó!
Én is megvettem délelőtt.
Vivantis rendelés (a buborékos borítékban parfümminták vannak):
A lakk gyönyörű, régen keresem ezt a színt. A rúzs pedig ugyanaz az árnyalat.
Ez az üveg, mint csillagos égbolt
Nem közötködésből, hanem tudásszomjból: olvastam a szépséges Youstar pír palettánál a D. weboldalán, hogy klímasemleges termék. Ez vajon mit takar? Mit értenek a gyártók ezalatt? Nem szállítják? Újrahasznosított valami belőle? Teljesen lebomló? Újratölthető?
Az évfordulós ajándékom meg is érkezett a Glamshoptól, sokkal gyorsabbak voltak, mint gondoltam. Alig várom, hogy használhassam, most 02.22-ig csak csodálni fogom, ha a férjemnek nem esik meg a szíve rajtam és adja ide hamarabb.
Gyönyörűek amúgy, fotón egyszerűen lehetetlen átadni mennyire. Az Oden’s Eye csomagot még fel sem adták
A színek sorrendben: Aurora, Zigzag, Laser, Tulle, Wektor, Multi Unicorn, Narcissus, Ficus, Pluto, Elvish, Abracadabra, Asteroid
Nagyon gyorsak voltak! Vannak átfedéssk az én beszerzéseimmel.
Örülök, hogy épségben megérkeztek, szeretni fogod őket!
Őszintén szólva, fogalmam sincs. Németül vajmi keveset gagyogok, annyit pont nem, hogy megértsem az eredeti német honlapot. Viszont eléggé meggyőzőek voltak a márkáról máshol a leírások és a honlap tetszett. Rendelés előtt azért lecsekkoltam Kíváncsi leszek. Remélem, minden rendben lesz. Tapasztalataim szerint a németek nem szoktak rossz dolgokat gyártani a Niveából kiindulva, ami nálam működik Bízom benne, hogy ez a klímasemlegesség azt jelenti, amit leírtál
@dyna igen, én is lemaradok mindig rendelés előtt lecsekkoltam, mert bevallom, először kívülről tetszett meg a dolog
@LiliMae köszönöm
Álomszépek!
Kitartás, legyen majd sok sok örömöd bennük, nemsokára használhatod is őket
Sok vélemény elolvasása után választottam ezt a krémes fajtát, nem a gélest. Remélem nem esik le egyben az arcom
Majd írd meg, mit művel az arcodon.
Őszintén szólva én sem tudom, mit jelenthet ez, de mostanában több márkánál is láttam ezt, hogy klìmasemlegesként hirdetik a termékeiket, talán a gyártási folyamattal függget össze.
@Amadea Olyan félve bontogattam ki egyesével a monokat. Én is nagyon örülök, hogy nem tört össze egyik sem, nagyon igényesen be voltak csomagolva. Neked melyik a top 3 színed a sajátjaid közül?
Illetve a Zielone palettát néztem (álomszép), de már sajnos nem kapható az oldalukon, pedig azok a zöldek…
@Alsace Köszönöm szépen! Van egy olyan érzésem, hogy már a napokban használatban lesz Mindenesetre majd hozok sminkes fotót, amint felavatom őket.
A csomagolás ùjrahasznosítható , és a termékek klímasemlegesek: olyan összetevőkből àllnak, amik nem kàrosítjàk a környezetet, nem tartalmaznak pl. mikrogyöngyöt, vagy pàlmaolajat, amivel csökken a növények száma, vegàn, állatkísérlet végzése nélkül , acetonmentes stb.
Klímasemleges: nagyban hozzájárulnak a széndioxid kibocsájtás csökkentéséhez: a dhl széndioxid mentes autóival szállítjàk a rendeléseket, és támogatnak egy esőerdő és klímavédő projektet - gondolom az eladott termék àràból x szàzalékkal.
Ez a projekt a következőket taralmazza: napenergia - napelem minden templomra, iskola, kórházra . Zöld energia. Vízerőművek építése, egy esőerdő terület megòvása , a szénenergia megszüntetése.
Minden cég, aki jelentkzik, kap egy ID számot - Identifikationsnumber-
Így elleőrizhető minden bfokyt és ràfordított összeg.Az ID szàm mellett láthatò, hogy a beruházàsokkal mennyi co2- vel csökkentették a klímàt.
Pl. Németországban minden aldi rendelkezik napelemmel, és ki van írva, hogy az ezàltal elhasznált zöld energiával mennyi széndioxitòl òvtàk meg a környezetet.
Itt van angolul az oldal.
https://fpm.climatepartner.com/m/tracking/project/13786-1910-1001/1032/en
De gyönyörűek A palettát is be lehet náluk szerezni hozzá?