Szégyenszemre bevallom, hogy nem.
Aaaa nemááár Mondjuk én is csak valami művészi vagy extra smink elemeként tudnám elképzelni… De aki hétköznap is bevállalja atyaég, oltárt emelek neki, ZŐDET
Elcsábultam a Notino ajánlatra és beszereztem egy 50 millis bujaságot 20% kedvezménnyel.
Látszik, hogy krémes kézzel fogdostam meg.
Munkába még nekem is sok lenne, pedig nem vagyok szívbajos a sminket illetően.
Ez sokkal szebb, minőségibb paletta élőben, mint gondoltam. Köszönöm @Gloria, hogy szóltál az akcióról!
Jaj, de jó, hogy megvetted! Minden JSC paletta szebb élőben, mint a képeken.
A Crematednek csodálatos a minősége, remélem, szeretni fogod! A színes sminkekhez is nagyon jó kiegészítő paletta.
Féltem tőle, hogy túl szürke színek lesznek benne, de szerencsére nem. És belenyúltam előbb pár panbe. Jajj, olyan csodálatosan puhák, és nem utolsó sorban óriásiak! Ez a minőség ennyi pénzért ajándék!
Elhiszem, én is tartottam tőle, de érdekes módon nem leszek tőle vízihulla.
Igen, csodálatos ajándék. És még tárolható is, pár másik palettájával ellentétben.
Egy csoda ez a paletta, a kedvenceim közt van egyértelműen! Remélem te is nagyon fogod szeretni.
Szemezek vele egy ideje, de mivel rajtam a vaníliás és fehér színeken, valamint a nagyon világos púderszíneken kívül minden szürkévé és feketévé változik, így még nem mertem beruházni Csodaszép! Használd egészséggel
Megérkeztek a Lisa Eldridge rúzsok:
Palazzo és Velvet Enchantment
Ez gyors volt! Csodaszépek!
A Palazzoval én is kacérkodom a Luxuriously Lucent Lip formula nálam elnyerte a “legjobb mindennapi rúzs” díját
Uhh, ez fincsiiii
Egy kis Pupa.
A MAC akciónak én se tudtam ellenállni, miniben nagyon szerettem ezt a spirált.
A két tretinoin zsibis vásárlás Rekarettől.
(A kékes fény a növények piros-lila led lámpája miatt van, bocsi.)
Zoknik: Sinsay - ferfi reszleg. Nagy meret, az anyag se a legcsodasabb, de nem erdekel!
Wonder Water: Notinos rendeles. Ha mar ingyenes szallitas volt, lecsaptam ra. Reg meg akartam venni.
De szép
Egy púderes, rózsás testápoló, egy szappanválogatás és egy hialuronsav koncentrátum-kúra gyöngy formában
DM
Essie lakk a karácsonyiból, leárazva, nem vagyok rózsaszínes, de nagyon szép árnyalat, 13 mademoiselle.
G&G, a Happier Barrier-t próbáltam, ebből egy árválkodott, beugrott a kosárba.
Alverde sensitiv szempilla spirál barna, @Blanky ajánlásával. Feljegyeztem magamnak.
Nivea Luminous fényvédő, okosszepseg szerint hasonló a Paula’s Choicehoz, meglátjuk. Hétvégén kipróbálom.
Elfogyott a parfümöm - a férjes malőr után nem próbálkozott szegényem - és fényes pirosítót is keresgettem. Aztán végül a Douglas honlapról megrendeltem és ma vettem át a boltban.
Az alapozó és a parfümminták ajándék volt, a EL spirál pedig a boltban valahogy becsúszott a táskába, nem is értem…