Notino, most van olyan ára, hogy nem olcsó, de lényegesen jobb, mint az eredeti ár. Otthon majd azt mondom, hogy mikulásbácsi hozta.
Majd kíváncsi leszek a véleményedre róla! Én is láttam az akciót, de még így sem szántam rá magam.
Attól tartok nem lesz olcsóbb.
Bár a mini verzió 21000 Ft körül van, de abban nincs hűtő funkció. Ha az vkinek nem fontos, akkor érdemes megfontolni a minit, méretre a sima ufo meg a mini ugyanakkora.
Tegnap kiruccantunk Komarnoba és az egyik DM-ben leltem erre a szemöldök gélre. Itthon eddig csak Notino-n láttam, a helyi üzletekben nem elérhető. Remélem lesz olyan jó mint a Catrice-é volt, bár muszáj neki, mert elég borsos ára van.
Mi a különbség az Ufo 2 és eközött? Az árukon kívül?
Szeretek a kinti dm-ben nézelődni, összehasonlíthatatlan a kínálat az itthonihoz képest.
Annyi, hogy 5x gyorsabban melegszik az UFO2. Tegnap kipróbáltam, így elsőre:
- a hűtő funkció ér a legtöbbet, minit emiatt nem ajánlom
- a HOT funkció nagyon meleg, érzékeny bőrre óvatosan, még nem jöttem rá lehet csökkenteni
- 7skinhez érdemes használni, jópofa, ahhoz hatékony is, aki szeret tonerezni vagy skincarefan mint én
- Foreo original maszkok nekem felejtős, nincs illatmentes, ha lesz, majd kipróbálom
- viszont lehet használni a saját tonereidet, úgyis működik, ez pozitív
- ár: semmiképp sem adnék érte 100ezret, nem éri meg
- sum: nem bántam meg, de nem hiszem, hogy bármilyen Foreo cuccra beruházok mégegyszer
A marketing őrült jó, meg appról megy a gép, jó a design, regisztrálja az eszközt a garanciához stb., ügyes volt aki kitalálta.
2022-es év utolsó rendelése is megérkezett, ezzel kezdetét veszi a 2023-as no buy év, amivel kapcsolatban nagyon eltökélt vagyok.
A MAC 40%-os akció keretében adtam le ezt a rendelést, a mini rúzsokból álló szett ajándék lesz (hacsak nem vette meg magának az illető).
MAC Lustreglass Sheer-Shine Lipstick - Bubbles & Bows - I’ve_Been_Naughty!
MAC Love Me Lipstick - Daddy’s Girl
MAC Lipstick / Wakanda Forever - Story of Home
MAC Taste Of Bubbly Mini Lipstick Kit :
- Burnt Sugar (Amplified)
- Sugar Spiked (Lustreglass)
- Dulce De Hooray! (Matte)
Kitartást
Nekem biztosan nem lesz no buy, viszont összeírtam már, hogy miket terveznék beszerezni/ újravenni az év során és ehhez igyekszem tartani magam. A sorrend majd a lehetőségektől függ, igyekszem figyelni a kedvezményeket.
Nekem is rögtön a kínálat tűnt fel, rengeteg minden volt, amit előtte csak neten láttam, vagy ott se. A szemöldök géllel Notino-n már szemeztem, de ezen kívül igyekeztem nem nagyon szétnézni
Köszönöm! A tiéd is nagyon jó taktika, így könnyebb az impulzusvásárlásokat teljesen kiküszöbölni, neked is kitartást kívánok!
Nekem van egy meghatározott összegem (bőrápolás + smink → 5000 Ft / hónap ) amit elfogyott termékek pótlására költhetek szükség esetén. Ez nagyon minimális összeg ahhoz képest, hogy eddig mennyit költöttem, mikor épp nem voltam no buy-on. De az eddigi költéseket sem bánom, mert szeretem a megvásárolt termékeket és örömet okoz a használatuk.
Egy kis zsibizés.
Régóta szerettem volna kipróbálni valamit az Oden’s Eye-tól. Mini Urd a neve, élőben sokkal szebbek a színei
Ú, de gyönyörű zöldek!
Pedig azt hittem lecsitult a zöld b.zulásom
Zöldből sosem lehet elég. Az egyik legcsábítóbb szín számomra.
A tavalyi évben nem sok sminkterméket vettem, de a végét azért megkoronáztam.
Ma érkezett meg, és hát gyönyörű, ráadásul végre vannak benne bőséggel matt színek (szám szerint 9).
Gyorsan mellé tettem az elmúlt évek karácsonyi palettáihoz:
Az idei egyébként súlyra a legnagyobb, az előző években 19,8 g volt a nettó súly, most 22,7 g. Nem mintha attól tartanék, hogy valaha el fog fogyni.
A ződ mindenek felett!
@Blanky , @Amadea Mindennek ellenállunk akkor kivéve ha a ződ kísért, főleg amelyik teljesen birtokba vesz, a kis drágaszágom
Annyi zöld színem van, hogy a számukat se tudom. Még sötétzöld rúzsom is van!
Na, ez aztán a drágaszágom kategória Mondd, hogy hordod is légyszi