Notino, most van olyan ára, hogy nem olcsó, de lényegesen jobb, mint az eredeti ár. Otthon majd azt mondom, hogy mikulásbácsi hozta. 

Notino, most van olyan ára, hogy nem olcsó, de lényegesen jobb, mint az eredeti ár. Otthon majd azt mondom, hogy mikulásbácsi hozta. 

Majd kíváncsi leszek a véleményedre róla! Én is láttam az akciót, de még így sem szántam rá magam.
Attól tartok nem lesz olcsóbb.
Bár a mini verzió 21000 Ft körül van, de abban nincs hűtő funkció. Ha az vkinek nem fontos, akkor érdemes megfontolni a minit, méretre a sima ufo meg a mini ugyanakkora.
Tegnap kiruccantunk Komarnoba és az egyik DM-ben leltem erre a szemöldök gélre. Itthon eddig csak Notino-n láttam, a helyi üzletekben nem elérhető. Remélem lesz olyan jó mint a Catrice-é volt, bár muszáj neki, mert elég borsos ára van.

Mi a különbség az Ufo 2 és eközött? Az árukon kívül?
Szeretek a kinti dm-ben nézelődni, összehasonlíthatatlan a kínálat az itthonihoz képest. 
Annyi, hogy 5x gyorsabban melegszik az UFO2. Tegnap kipróbáltam, így elsőre:
A marketing őrült jó, meg appról megy a gép, jó a design, regisztrálja az eszközt a garanciához stb., ügyes volt aki kitalálta. 
2022-es év utolsó rendelése is megérkezett, ezzel kezdetét veszi a 2023-as no buy év, amivel kapcsolatban nagyon eltökélt vagyok. 
A MAC 40%-os akció keretében adtam le ezt a rendelést, a mini rúzsokból álló szett ajándék lesz (hacsak nem vette meg magának az illető). 
MAC Lustreglass Sheer-Shine Lipstick - Bubbles & Bows - I’ve_Been_Naughty!
MAC Love Me Lipstick - Daddy’s Girl
MAC Lipstick / Wakanda Forever - Story of Home
MAC Taste Of Bubbly Mini Lipstick Kit :

Kitartást 
Nekem biztosan nem lesz no buy, viszont összeírtam már, hogy miket terveznék beszerezni/ újravenni az év során és ehhez igyekszem tartani magam. A sorrend majd a lehetőségektől függ, igyekszem figyelni a kedvezményeket.
Nekem is rögtön a kínálat tűnt fel, rengeteg minden volt, amit előtte csak neten láttam, vagy ott se. A szemöldök géllel Notino-n már szemeztem, de ezen kívül igyekeztem nem nagyon szétnézni 
Köszönöm!
A tiéd is nagyon jó taktika, így könnyebb az impulzusvásárlásokat teljesen kiküszöbölni, neked is kitartást kívánok! 
Nekem van egy meghatározott összegem (bőrápolás + smink → 5000 Ft / hónap
) amit elfogyott termékek pótlására költhetek szükség esetén. Ez nagyon minimális összeg ahhoz képest, hogy eddig mennyit költöttem, mikor épp nem voltam no buy-on.
De az eddigi költéseket sem bánom, mert szeretem a megvásárolt termékeket és örömet okoz a használatuk. 
Egy kis zsibizés.
Régóta szerettem volna kipróbálni valamit az Oden’s Eye-tól. Mini Urd a neve, élőben sokkal szebbek a színei 

Ú, de gyönyörű zöldek! 
Pedig azt hittem lecsitult a zöld b.zulásom

Zöldből sosem lehet elég.
Az egyik legcsábítóbb szín számomra. 
A tavalyi évben nem sok sminkterméket vettem, de a végét azért megkoronáztam. 
Ma érkezett meg, és hát gyönyörű, ráadásul végre vannak benne bőséggel matt színek (szám szerint 9). 

Gyorsan mellé tettem az elmúlt évek karácsonyi palettáihoz:

Az idei egyébként súlyra a legnagyobb, az előző években 19,8 g volt a nettó súly, most 22,7 g. Nem mintha attól tartanék, hogy valaha el fog fogyni. 

A ződ mindenek felett!
@Blanky , @Amadea Mindennek ellenállunk akkor kivéve ha a ződ kísért, főleg amelyik teljesen birtokba vesz, a kis drágaszágom 
Annyi zöld színem van, hogy a számukat se tudom.
Még sötétzöld rúzsom is van!
Na, ez aztán a drágaszágom kategória
Mondd, hogy hordod is légyszi