💖 ùj unboxing kèpekkel

Ezzel nem lett könnyebb dönteni :rofl:
Köszönöm a leírást @zsazsi1 , @Lencseee

2 Likes

Lehet, hogy kevés volt a hidratálás, legalábbis erre tudok tippelni.

1 Likes

Vagy erős a PC retinol. :roll_eyes:

Általában úgy használtam, hogy hidratáló toner, aztán hidratáló krém, és ha beszívódott, jött a tretinoin. Mennyiségre a lehető legkevesebbet, amit még el tudok kenni.
Múltkor olvastam itt, valaki azt javasolta, hogy önmagában kellene használni, na kipróbáltam így is: száraz bőrre felvittem és ennyi. Így másnap jött is egy kis enyhe hámlás!
Vajon a hidratáló csak az irritációt csökkenti vagy a tretinoin hatékonyságát is?:thinking:
Van még itthon LRP Cicaplast. Ezt tretinoinra kellene kenni ha beszívódott vagy pl. másnap este?

Egyéb aktívok: tretinoinnal együtt semmi, c-vitamin minden reggel és néha este is, amikor nincs tret, valamint BHA & AHA alkalmanként.

3 Likes

Nem hiszem, hogy a hidratáló csökkentené a tretinoin hatását. Józan paraszti ésszel arra gondolok, hogy olyan mértékben ideális a plusz hidratáló, amennyire az egyén bőre igényli. A Helloavabeuty Insta oldalán láttam, hogy tretinoin előtt és után is javasolják a hidratálókrémet, hogy elkerülhető / mérsékelhető legyen a hámlás.
Szerintem nyugodtan kenheted a Cicaplastot a beszívódott tretinoin fölé.

4 Likes

Elindult a Lush karácsonyi leárazása és végre sikerült időben odaérnem, nem volt még minden lefosztva. :smiley:
Valamint úgy döntöttem, jövőre ismét az Anti-határidőnaplót fogom használni, rám fog férni.
IMG_20221227_151423

18 Likes

Milyen csudi illatfelhő lehet most nálad! :heart:

1 Likes

Remélem, nekem is hagynak valamit. :slight_smile:

1 Likes

Hajaj, már egy fürdőbomba is érződött, most van kilenc. :smiley:

2 Likes

Az Alleeban még elég sok minden volt ma, de szerintem érdemes időben menni, sokan nézelődtek ott is, a Váci utcánál meg láttam Instán, hogy már reggel sor állt.

1 Likes

Nos, nekem az Árkád esik útba és csak délután. Ha marad valami, marad, ha nem, akkor spóroltam. :slight_smile:

3 Likes

40%-os kedvezménnyel kihagyhatatlan volt a MAC-ben, hiába “uncsi” paletta:

IMG_20221228_200540

25 Likes

Na tegnap este pont ezen agyaltam. Aztán megnézegettem a swatchokat és kiderült, hogy az őszies mustáros színen kívül az itthon meglévő Dusky Rose Times 9 paletta és a saját válogatott négyes palettámban lévő panek ugyanezeket a színeket tartalmazzák :smiley: Így lemondtam róla, pedig 11.000-ért már a kicsi paletták sem kaphatóak :frowning: Ettől függetlenül csodaszép! <3

3 Likes

Bocs a béndzsa képekért…
20221229_123136
20221229_123221

23 Likes

Hála @koalace infójának, TF szépségek kihagyhatatlan áron. Köszi mégegyszer. :kissing_heart:
IMG_20221230_132752

28 Likes

Ha pénzköltésről van szó, csak nekem kiálts!:grinning:
Használd őket egészséggel!:kissing_heart:

5 Likes

Én is átvettem előbb a kicsikét (TF Terra), meg sajnos vásárolgattam ezt, azt… A bronzer a képen vmiért sötétebbnek tűnik, mint valójában. Csodaszép!
20221230_163855

24 Likes

Gyönyörűek, használjátok örömmel! :smiling_face_with_three_hearts: mindkettőtöknek a matt èrkezett? Nekem a szaténos bonzer van meg sztem az is nagyon szép.

1 Likes

Az elmúlt kb. 2 hét beszerzései. Dm, Notino, Lush.
A Balea sampon sok éve hű társam, az olajos testradírnak nagyon megörültem, mert a használata után nem kell testápolózni. Régen az Yves Rocher-nak volt hasonló darabja, azóta sirattam, hogy megszüntették.
Régen rühelltem a kamillateát, kb. egy éve azonban nagy örömmel iszogatom esténként, ráadásul üresen!
A wet n wild szemhéjalap és a körömlakklekosó régi motoros nálam, a Piz Buin fényvédőt, a Balea BHA hámlasztót fórumos vélemények alapján vettem.
A Lush leárazást el is felejtettem, még jó, hogy @Nita emlékeztetett rá, le is taroltam az Árkádban lévő üzletet. A csomagolt cuccok mind fürdőbombák, a gyermeki énem imádja a színes fürdővizet.

20221224_124024

20221230_194434

20221230_201822

22 Likes

Arcápolàshoz òriás termékek :smiling_face_with_three_hearts:
20230101_144315

16 Likes