Ezzel nem lett könnyebb dönteni
Köszönöm a leírást @zsazsi1 , @Lencseee
Lehet, hogy kevés volt a hidratálás, legalábbis erre tudok tippelni.
Vagy erős a PC retinol.
Általában úgy használtam, hogy hidratáló toner, aztán hidratáló krém, és ha beszívódott, jött a tretinoin. Mennyiségre a lehető legkevesebbet, amit még el tudok kenni.
Múltkor olvastam itt, valaki azt javasolta, hogy önmagában kellene használni, na kipróbáltam így is: száraz bőrre felvittem és ennyi. Így másnap jött is egy kis enyhe hámlás!
Vajon a hidratáló csak az irritációt csökkenti vagy a tretinoin hatékonyságát is?
Van még itthon LRP Cicaplast. Ezt tretinoinra kellene kenni ha beszívódott vagy pl. másnap este?
Egyéb aktívok: tretinoinnal együtt semmi, c-vitamin minden reggel és néha este is, amikor nincs tret, valamint BHA & AHA alkalmanként.
Nem hiszem, hogy a hidratáló csökkentené a tretinoin hatását. Józan paraszti ésszel arra gondolok, hogy olyan mértékben ideális a plusz hidratáló, amennyire az egyén bőre igényli. A Helloavabeuty Insta oldalán láttam, hogy tretinoin előtt és után is javasolják a hidratálókrémet, hogy elkerülhető / mérsékelhető legyen a hámlás.
Szerintem nyugodtan kenheted a Cicaplastot a beszívódott tretinoin fölé.
Elindult a Lush karácsonyi leárazása és végre sikerült időben odaérnem, nem volt még minden lefosztva.
Valamint úgy döntöttem, jövőre ismét az Anti-határidőnaplót fogom használni, rám fog férni.
Milyen csudi illatfelhő lehet most nálad!
Remélem, nekem is hagynak valamit.
Hajaj, már egy fürdőbomba is érződött, most van kilenc.
Az Alleeban még elég sok minden volt ma, de szerintem érdemes időben menni, sokan nézelődtek ott is, a Váci utcánál meg láttam Instán, hogy már reggel sor állt.
Nos, nekem az Árkád esik útba és csak délután. Ha marad valami, marad, ha nem, akkor spóroltam.
40%-os kedvezménnyel kihagyhatatlan volt a MAC-ben, hiába “uncsi” paletta:
Na tegnap este pont ezen agyaltam. Aztán megnézegettem a swatchokat és kiderült, hogy az őszies mustáros színen kívül az itthon meglévő Dusky Rose Times 9 paletta és a saját válogatott négyes palettámban lévő panek ugyanezeket a színeket tartalmazzák Így lemondtam róla, pedig 11.000-ért már a kicsi paletták sem kaphatóak Ettől függetlenül csodaszép! <3
Bocs a béndzsa képekért…
Ha pénzköltésről van szó, csak nekem kiálts!
Használd őket egészséggel!
Én is átvettem előbb a kicsikét (TF Terra), meg sajnos vásárolgattam ezt, azt… A bronzer a képen vmiért sötétebbnek tűnik, mint valójában. Csodaszép!
Gyönyörűek, használjátok örömmel! mindkettőtöknek a matt èrkezett? Nekem a szaténos bonzer van meg sztem az is nagyon szép.
Az elmúlt kb. 2 hét beszerzései. Dm, Notino, Lush.
A Balea sampon sok éve hű társam, az olajos testradírnak nagyon megörültem, mert a használata után nem kell testápolózni. Régen az Yves Rocher-nak volt hasonló darabja, azóta sirattam, hogy megszüntették.
Régen rühelltem a kamillateát, kb. egy éve azonban nagy örömmel iszogatom esténként, ráadásul üresen!
A wet n wild szemhéjalap és a körömlakklekosó régi motoros nálam, a Piz Buin fényvédőt, a Balea BHA hámlasztót fórumos vélemények alapján vettem.
A Lush leárazást el is felejtettem, még jó, hogy @Nita emlékeztetett rá, le is taroltam az Árkádban lévő üzletet. A csomagolt cuccok mind fürdőbombák, a gyermeki énem imádja a színes fürdővizet.
Arcápolàshoz òriás termékek