💖 ùj unboxing kèpekkel

Tökéletesen megfogalmaztad, miért jó érzés képeket nézegetni arról, ki mit vett.:smiley:

Én utálom a hámlást. Elég nehezen vergődtem zöld ágra a tretinoinnal (a 0,025%-osból gyűröm a második tubust), mert más aktív hatóanyagokat is használok. Kinyírtam a barriert. Sok tretinoint kentem fel egyszerre. Kevés nyugtató összetevőt használtam, begyulladt ez-az, hámlottam, még a leggyengédebb bb krém is szétszikkasztotta a fejem.
Most már jobb a helyzet, de vágyakozom az A313 után, imádtam azt a szörnyű kenőcsöt.

4 Likes

Nekem az A313 sok volt a zsírossága miatt, hatását meg nem éreztem. Ez a gél bevált, hat és be is szívódik. Vastag a bőr a képemen, nem igazán kezdi ki semmi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Az állagát én se szerettem, de szebb lett tőle a bőröm és nem esett le az arcom. :slight_smile:
Ó, én is ebben a hitben éltem, egyedül a csodamogyorót kellett kerülnöm, aztán jött ez a kis méregzsák és hazavágott.

2 Likes

Kb. 3 héttel ezelőtt úgy szétcsaptam magam a tretinoinnal, hogy 1 hétig nem tudtam menni dolgozni. :grinning: Brutálisan festettem! :grinning: Azota nem mertem semmi ilyet használni. Feldagadtak a szemeim, égtek, viszketett, mint állat minden centiméter az arcomon… Allergiára való gyógyszert szedtem kettesével, jegeltem… Alig akart múlni. Gyanakszom, hogy a PC tretinoin csinált ki…Bár nem tudom hogyan…Azota se mertem ezeket kenni, de most a hosszú szabi alatt ismet probalkozom 0.025-sel. Szigorúan szendvics technikával, alá-felé vastagom krémezek…Hagyok közte napokat. Van A313 is itthon. Eskü visszasírom azt a kenőcsöt, ilyet az sose csinált. :grinning:

4 Likes

Jaj, szegény! Használtál más aktívot is ugyanazon rutinban? Nagyon megelégelte a bőröd.:exploding_head:
Ugye, hogy jó dolog az undi állagú A313? Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy amikor a tretinoin elfogy, visszatérek hozzá egy tubus erejéig.

1 Likes

Kétnaponta igyekszem kenni a 0.025 verziót, de semmi irritáció nem jelent meg. Már azon is elgondolkodtam, hogy nem hat és azért nem érzek semmit.
Naponta kellene? Vagy váltsak erősebbre?
Nekem még az első tubus tart, nem tudom nektek hogyan fogy ennyi🙂

1 Likes

Használsz ugyanazon rutinban vagy más napokon egyéb aktív összetevőket?
Lehet, hogy csúcsszuper hidratálóid vannak, azért nem (vagy azért sem) hámlasz.
A dekoltázsra és a kézfejre is kenem, azért fogy ilyen gyorsan. Az első tubussal az arcomra is bőségesen kentem, én balga, de erről már leszoktam.

1 Likes

Kép
Utolsó sor előre fuss :slight_smile:
Két napja rendeltem meg nem hittem, hogy még idén megkapom. A Glamour beauty oldalán volt 25%- os Shiseido akció, annak keretében szereztem be.
Legalább egy éve vernyogok , hogy megszűnt a Shiseido Perfect Hydrating BB legvilágosabb árnyalata és jajj- jajjj mi lesz velem nélküle. Jelenleg az utolsó, még itt a zsibin összekukázott példányom legvégét nyúzom, muszáj volt vennem egy utódot.
Ezt a kis cuki szürke flakonost szinte csak dicsérik és volt belőle világos árnyalat, így gondoltam teszek vele egy próbát. Ugyanaz a szín mint amit használtam, állagra sokkal könnyedebb , viszont kelleni fog alá fényvédő az biztos , mert összességében egy picit jobban és valahogy szárazabban fed mint az elődje. Annak van egy nagyon szép bőrfénye, ennek csak simán felkenve nincs,de így is nagyon szép a hatása. Lelkes vagyok :slight_smile:
A parfüm és a krémminta ajándék volt a rendelés mellé.

14 Likes

Szeretem ezt a márkát :shinto_shrine::jp:, jó kis akciót fogtál ki. :slightly_smiling_face:
A héten gyanítom minden webáruház megnyomta a karácsonyi csomagolást, hogy minden odaérjen a fa alá. :christmas_tree:

1 Likes

Legközelebb szólok majd az akció topicban róla, mindig kapom a hírlevelet , ez volt az első vásárlásom tőlük.
Ha jól emlékszem csak 1 napos volt, szerda éjfélig tartott, nevettem is magamon, hogy na drágám most aztán nincs időd heteket/ hónapokat/ éveket kérődzni a dolgon, ami kell vedd meg . Így ennek okán púdert nem vettem, pedig már egy éve nézegetem , hogy ez esetleg jó lehetne https://glamourbeauty.hu/invisible-silk-pressed-power/
:rofl:
Úgy érzem tavaszig ezt még át kell rágnom :upside_down_face:

3 Likes

Ha nem brutál zsíros a bőröd (és gyanítom, hogy nem) akkor szerintem tetszeni fog, nekem viszont pont emiatt nem vált be. Engem nem mattít eléggé, és az összes többi púderemhez viszonyítva ő a leggyengébb láncszem. Leginkább szubjektív, nehezen megindokolható érzéseim vannak vele kapcsolatban, de valahogy nincs eléggé finomra őrölve a por, és túl sok kell belőle, hogy valamit visszavegyen a bőrfényből, akkor viszont már poros, később vakolatszerű. Rettenetesen akartam szeretni, mert imádom a hatalmas tükröt benne, de a szivacs nekem haszontalan, a púder nem vált be, úgyhogy előbb-utóbb megválok tőle.

3 Likes

@Izar köszönöm a leírást.
Teljesen normál bőröm van, inkább csak rögzíteném vele a dolgokat, lehet, hogy nem is használnám minden nap.
3 van versenyben, mind a 3 Shiseido, a 7 színű Guerlain gyöngy kompakt koppintás, aztán egy tégelyes fényt is adó transzparens változat és ez amiről Te is írsz.
Még van időm dönteni :slight_smile:
Kép
Kép

5 Likes

Nevessetek ki nyugodtan, de nekem ez a BB azért nem került komolyan a látókörömbe, mert szentül hittem, hogy stick…mert úgy néz ki a tubus, mint a stiftes dezodorok :see_no_evil::sweat_smile:

1 Likes

Pont gondoltam is rád, hogy olvasod- e, mert tudom, hogy te is kerestél a Hydrating helyett valamit. Nem stift, kis flakonos :slight_smile:

1 Likes

:smiling_face_with_three_hearts:
Amúgy pont úgy vagyok, mint te, még van egy picike belőle. Viszont a jövőben a Bobbi tint-et tervezem helyette beszerezni, remélem hasonlóan jó lenne

Majd mesélj róla kérlek :slight_smile:

A felső Shiseido megvan nekem, imádom, egy multifunkciós darab, a teljes hétköznapi sminkem vele készítem. Kontúr, szem: sötétebbik fele, szem alá, kiemelésre: világosabbik rész. Először én is csak púderezni gondoltam vele, de aztán rájöttem milyen kis csodaszer. És ami még nagyon jó hogy nem lehet túlzásba esni vele, nappali hétköznapi sminknek tökéletes. Már a második darabot használom, innen a zsibiről :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Nekem mindkettő megvan, a translucent is és a 7lights is. Nagyon szuperek, magas minőséget képviselnek! Én mindkettőt haszbálom, csak másra: translucentet fixálásra, a 7lights pedig visszaadja a bőröm természetes fényét.
Én a “mariannyo”-bol szerzem be ezeket, amikor 30%os akcio van.

3 Likes

Én is azon gondolkodok az itteni leírások alapján, hogy valszeg nem jól használom… nekem nem szedi szét az arcomat napi használat mellett. (Rózsavíz, niacinamid, tretinoin es TO arcapolo krem 2 retegben,a masodikhoz sokszor keverek egy kis olajat is…és nem várok arcmosás után 30 percet, tretinoin után sem, hanem egymas után kenem, nincs idohúzás…)

2 Likes

Nem használok egyszerre több aktív összetevőt. 3 naponta úgy használtam a tretinoint, hogy száraz bőrre kentem, amire előtte vmi hidratalo tonikot cseppentettem. Tretinoin utan viszont semmi, hogy hasson. A tretinoinos utani napokban nagyon bőségesem hidratáltam, krémeztem. PC retinolra tippelek, hogy az sok volt a bőrömnek és megnyekkent.

2 Likes