💖 ùj unboxing kèpekkel

Én is szeretem nézegetni a szerzeményeiteket és sokszor inspirálódok innen.
Én is azok közé tartozok, akiknek van most egy kis bűntudata. Szerencsére az év végénk jól alakul, talán ezért is történt, hogy eredetileg már jövőre ütemezett dolgokat is idén vettem meg, de még akciókkal is elég borsos volt. Ez egy elég drága hobbi tud lenni. Egyébként hiányérzetem nincs, mindenem megvan, csak nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni. Amire viszont büszke vagyok, hogy szinte teljesen felhagytam az impulzusvásárlással. Mindennek hetekig nézek utána. Ma majdnem beleestem. Már kifizetett zsibis vásárlásom mondták vissza, hogy mégsem eladó. A Douglas felé vitt az utam, ahol “bánatomban” 2-3 dolgot is a kosárba tettem. Aztán arra gondoltam, hogy korábban ezeket nem is akartam megvenni, csak rossz kedvem van. Nem vettem semmit végül.

10 Likes

A fényvédő könnyen beszívódik? Nem kukacosodik?
Pont 30 faktorosat keresek télre, mert nincs szívem az 50 faktorosokat most elpacsálni.

Vicces, hogy jelen van a két véglet: se a kevés beszerzést, se a sokat nem merjük kirakni.:rofl::rofl::rofl:

6 Likes

Avéne-t imádom, főleg a fényvédőket.

1 Likes

Igen, szerintem is vicces. :sweat_smile:
A fenyvedo konnyen beszivodik, nem kukacosodik, konnyed, minden szep es jo. Annyi zavar benne, hogy van illata. De nem kataszrofa ez sem, viszonylag hamar elillan es nem irrital.
Hozzad hasonloan en se szerettem volna az 50 faktorosat pocsekolni telen.

1 Likes

Ez az, amit nem értek: miért ne lenne normális a nagy kollekció? Miért sajnálatos, hogy nem vagy ezen a téren minimalista?
Gyönyörű sminkeket készítesz, szereted ezt csinálni, ez a lényege egy hobbinak, nem?
Nem kötekedésből kérdezem (remélem, egyértelmű), mert nyilván valahol bennem is ez dolgozik, csak van mellette egy erős dac is.

(Persze mindenki annyit sminkel vagy nem sminkel annyi és olyan termékkel, amennyit akar, állandó lábjegyzet vége.)

6 Likes

En is szeretem a markat. A kedvenc fenyvedom is az ovek, de telen sporolok vele. :grin:

1 Likes

Akkor lecsapok rá a Notinón, mert persze már ki kellett kotorni az internetről, hogy hol lehet beszerezni.:slight_smile:
Nagyon köszi!

1 Likes

Igazan nincs mit! Remelem te is elegedett leszel vele!

1 Likes

À, dehogy! Ne hülyéskedj! Mièrt kellen megindokolni vagy szabadkozni? Mutassátok a kincseket!!! Én olyan őszintén tudok örülni veletek együtt- nézegetve a beszerzéseket!! Akàr naponta is! Senki sem sok !!:gift_heart::sparkling_heart::heartpulse:

8 Likes

Kezdem én, csak egy drogériàs zsàkmànnyal. Tudom, a batistról csak vásárlástkövetően olvastam a hozzászòlàsokat. De ha màr megvettem akkor vagy elhasználom vagy elcserèlem :see_no_evil:.Ùgy látszik, hogy tudat alatt a zöld termékeket előnyben részesítem. Mùltkor láttam egy zöld kenderfüves krémet, meg kellett vennem azt is… 20221125_212122

16 Likes

Nekem a kombinált/zsíros bőrömre a kedvenceim között van ez a BB krém :slight_smile: Mondjuk valóban csak vékony rétegben, mert brutál a fedése.

1 Likes

@Izar - nak sok szeretettel :slight_smile: Kép

18 Likes

Megjött a Pupa rendelésem, ingyen kihozták , a páros dolgokat ajándékba kapja a fodrászom és a kozmetikusom, csereberélhetnek is, ha nem tetszik az illat, a testvaj pedig az enyém.
Ősszel mindig a sima testápolójukat kenem, de télen átállok a testvajakra, nagyon kiadósak, egyáltalán nem zsírosak és az illatuk még este is érződik.
Kép
Kép

18 Likes

Ez a Cyber Monday MAC rendelésem, amit végül sosem mutattam, mert volt két hét őrültek háza a munkahelyemen, amit a Zyrtec-D álmosító hatása mellett kellett valahogy átvészelnem, és mire hazaértem, már csak arra volt erőm, hogy ágyba zuhanjak és aludjak másnap reggelig…

Naszóval, a két Powder Kiss folyékony rúzs ajándék volt (Mull It Over és Fashion Sweetie).
Előbbi megvan rúzs formában, szóval előbb-utóbb gazdát cserél, a másik viszont visszafogottan alkalmazva erősen hajaz a Charlotte Tilbury Walk of No Shame rúzsára, szóval imádat van és marad nálam. :smiley:

A világos Glow Play Blush a Cheeky Devil, szegényke elég halovány, úgyhogy kell egy kicsit gyötörni, de tetszik. A másik a Groovy, na őt elég épp csak megérinteni, van pigment rendesen. Szuper neonos korall (narancs, enyhe rózsaszín beütéssel), és persze a swatch fotón ebből semmi sem látszik.

A Love Me rúzs az Under The Covers: olyan MLBB szín nekem csak picit hideg-be hajlik, de abszolút szép és nagyon kényelmes, krémes formula.

A Dazzleshadow Liquid a Diamond Crumble, én is vagy linernek, vagy a szemzugba tervezem.

A Studio Fix alapozó kiszerelése aranyos, van a kupakjában egy kis spatula, szóval elvileg hozzá lehet férni az utolsó csepp cucchoz is. Amikor frissen vittem fel elképesztően szépen mutatott az arcomon, de már egy óra múlva ritka ronda állaga lett. A bőröm zsírosságától teljesen szétvált kis tócsákba, teljesen vállalhatatlan rajtam. Pedig milyen szépen indult…

A szemhéjpúder palettám is bővült még két színnel: a jobb oldali tartóban fent a jobb oldali két szín, a L.E.S Artiste és az In Living Pink. Előbbi elég csillámos, úgyhogy majd inkább alkalmakra használom, a másik egy teljesen korrekt kis rózsaszín, ha valaki használ higlightert, arra a célra is tökéletesen alkalmas. Úgy értem, hogy visszafogott fénye van, nincs benne csillám, és olyan pink-arany, de nem elég intenzív ahhoz, hogy mondjuk pirosítónak használjam. Ellentétben a Sushi Kiss-el a paletta alján, középen. :blush:

(Ja, @Luiselotte, megérkezett közben a Paperblanks vászontatyóm is, ő a háttér. :smiley:
Nagyon szép a Van Gogh naptárod, jó vétel volt! )

20221217_103737
20221217_103924
20221217_104031
20221217_104101
20221217_104149

23 Likes

Szép dolgokat vettél.:slight_smile:
A Love Me rúzs állagát én is nagyon szeretem, meg a Glow Play pirosítót is.
Mindig szemeztem a Studio Fixszel, de a tretinoin és a tél úgy kiszárítja a bőröm, hogy még néha még a bb krémet is alig bírja el, úgyhogy egyelőre nem próbálkozom vele.

3 Likes

Elsőre nekem is olyan pikkelyes lett tőle az orrom, hogy csak néztem. (Tretinoinozok én is is, bár mellette így is nagyon zsíros a bőröm.) Egy arcradír ezt megoldotta szerencsére, és utána már nagyon szép volt az alapozó, de sajnos nem sokáig…

1 Likes

Huhh, ez kész horror, mert ha napközben dönt úgy az alapozó, hogy rondaságot művel és emberek között vagy, lehetetlen vele bármit is csinálni.

1 Likes

Sajnos az én bőrömön elég sok alapozó dönt így, mert extrém zsíros szegényke. Vannak mindenféle hormonális bajok, és mindkét szülőm bőre nagyon zsíros volt, szóval öröklött is, meg a szervezetem még rátett egy lapáttal. Az a rossz, mikor a zsíros bőröm a szempillaspirált is leoldja lassan ahogy pislogok, mert ugye vízálló, de nem zsírálló… Na olyankor van az, hogy már egy csomó kollégával találkoztam aznap, majd eljutok végre a mellékesbe, és kb. szörnyet halok amikor a tükörbe nézek. :scream: :rofl: :sob:

Napi többször rituálé (kéne legyen) az olajitatós papír, alapozó helyenkénti újrakenése, majd púder (ami a csövön kifér). Na de kinek van erre ideje…?

Alapvetően ha tudom, hogy nem lesz időm sokat korrigálni napközben (utazás a főnökkel, tolmácsolás, vendégfogadás itthon), akkor megvan a bevált alapozó, ami megbízhatóan tart és nem csúnya (legfeljebb zsíros az arcom, de ezzel nem tudok mit tenni). Lancome Teint Idole Ultra Wear: semmi más nem bírja úgy a strapát mint ő, egyébként pont most vettem újra, lassan be is fut a csomag. :smiley:

2 Likes

Az már egy mentőmellény, ha van egy megbízható alapozód.:slight_smile:
Gondolom, mindent kipróbáltál már, hogy kevésbé zsírosodjon a bőröd.

1 Likes

Igen, a fogamzásgátlótól kezdve a gyógyteákon, illóolajokon át az összes létező kozmetikumig. Sokminden van, ami a bőröm állapotán (pattanások, hegek) sokat javított, de a zsírosodáson semmi.
Persze ha valakinek bármi bevált, ne tartsa magában, soha nem késő megszabadulni egy ilyen istencsapástól. :smiley:

3 Likes