💖 ùj unboxing kèpekkel

Én igyekszem mindig magamból kiindulni, akkor is, ha tudom, hogy a társadalom nagy része nem így gondolkozik. :confused:
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy bármelyikünk mire költi a pénzét, nekem sosem volt semmilyen rossz gondolatom egy haul / unboxing láttán, sőt kifejezetten örülök más örömének, legyen akár barát vagy idegen. (Tudom és tapasztalom, hogy mások részéről ez sokszor nem így van).
Eljutottam oda az életemben, hogy egyszerűen nem érdekel ki mit gondol többek között erről a témáról sem, természetesen a szűk családi kör és az igaz barátok kivétel. De nem akarok senkinek megfelelni és magyarázkodni sem, aki ismer, úgyis pontosan tudja, hogy mi a helyzet.
A mostani szomorú és bizonytalan helyzetben legalább egy annyi örömünk legyen néha, hogy bármivel örömet okozunk magunknak, legyen az termék, program, stb, kinek éppen mire van szüksége. :slight_smile:

Lehet kicsit elkalandoztam és hosszú lett, de a lényeg, hogy ne érezzétek rosszul magatokat emiatt! :slight_smile:

19 Likes

Csatlakozom Blanky álláspontjához :slight_smile:
Én pont a low-buy vonalat viszem, de nagyon szeretem nézni a szerzeményeiteket, soha egyszer sem fordult meg a fejemben az amiről írtok, remélem nem írtam olyat soha ami bántó lett volna .

10 Likes

Gyerünk Lányok, elő a farbával :smiley: ki vele, ki mit titkol! :sweat_smile: Ámulni és gyönyörködni szeretnék! :face_with_hand_over_mouth:

9 Likes

Itt biztosan nem szólunk le, főleg, hogy nagyon is átérzem ezt a vásárlási mániát :sweat_smile: de most pont szoros a gatyó, szóval nem nagyon vásárolok. Ellenben, annyira jó nézni a szerzeményeiteket, kicsit mintha az “enyém” is lenne. Légyszi légyszi, hadd csorgassa a csöveskukorica :corn: banda a nyálát a csodálatos kincseitekre :drooling_face: :heart_eyes: :star_struck:

13 Likes

Vagy naponta felteszem az érkezett kincseket, de akkor sok(k) vagyok, vagy egyben, de akkor meg egy kozmetikának, és sminkszobának néz ki majd a sok vásárolt termék.
Melyik legyen, melyik legyen? :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 Likes

Én úgy éreztem, hogy már felesleges vásárlásokba hajszolom magam bele, ezzel a fotó feltöltéssel…
Elég visszanézni a telefonomban, rengeteg kép, a cuccok feléről azt se tudom hol van.
Nem baj, betudom teszt időszaknak, mikor mindent is megveszel, de szeretnék egy jóval tudatosabb útra lépni.
Persze ez nem jelenti, hogy ne rendelnék a Douglasból, mondjuk havi 1x, de nincs az a kényszer rajtam, hogy rendelni kell, mert akció van.
Ehhez hozzájárul, hogy elteltem, tele van két nagy fiókom és nincs már olyan varázsa a rendelgetésnek.
Plusz a fókusz is változott, mióta kutyánk van, inkább veszek túrabakancsot mint sminkcuccot. :joy:

13 Likes

Itt nincs sok, nézegetni jó. :grinning:

2 Likes

@Blanky -hez tudok csatlakozni, ugyanakkor önkritikusan megjegyzem, hogy hajlamom van némi házmesterségre, de fejlődöm :slight_smile: mostanra addig eljutottam, hogy csak rácsodálkozásaim vannak, hogy ki mit csinál ennyi termékkel,mert nekem a negyede nem fogy el, pedig kenem tisztességgel :slight_smile: Cserébe borzalmasan élvezem, amikor nyitogattok és örülök, ha valakinek ez okoz örömet, hogy beszerzett valamit amire vágyott és megengedhette magának :slight_smile:
@Luiselotte -hez hasonlóan nálam is low-buy van, mert rájöttem, hogy hiába kívánok meg valamit, azért, hogy ott álljon, nem veszem meg.

Remélem, nem bántottam meg senkit, mert senki cipőjében nem vagyok és mindenki arra költ, amire akar :wink: És igen, légysziiiiii posztoljatok, mert a nyálcsorgatás kicsit mindannyiunknak jól esik :wink: Ez pedig azt hiszem az a csapat, aki nem ítélkezik, max ha az eszmecserében nem ért egyet, tapintatosan csendben marad :slight_smile: Szóval így tovább csajok :slight_smile:

13 Likes

Ez az előbb érkezett. Soha, de soha nem használtam Olaplex terméket.
Ez egy 100 millis a Cultbeauty-ról.
20221215_123816

19 Likes

Az ott egy Hourglass highlighter? :drooling_face:

Púder Diffused Light színben.

5 Likes

Én nagyon szeretem nézni, mit vettetek, ha már nekem most nincs rá lehetőségem. Egyébként meg megdolgoztatok érte, nem kell szégyellni. Mi pedig nem ítélkezni járunk ide. Kivéve ha egy rúzs tartósságáról értekezünk. :upside_down_face:

14 Likes

Én olyan értelemben vagyok minimalista (az vagyok? nem vagyok? mindegy), hogy mindig egy termékem van kategóriánként.
Azaz egy db alapozó, egy púder, egy bronzosító, egy szemöldökzselé, egy szempillaspirál. Amiből több van, az a szemhéjpúder, szemceruza, parfüm.
Kicsi lakás átka, vagyis inkább előnye. Pedig van egy gyönyörű sminkasztalom @Blanky -tól. Én sose leszek influencer, mert nem tudok sminkszelektálós videót forgatni, akkor nem marad semmim… :rofl: :rofl: :rofl:

12 Likes

Nálam a kutya= egy jó párkapcsolat volna, de vannak sajnos elakadásaim, mint ez idén egyértelművé vált számomra. :frowning: És nem tudom, hogyan fogok ezeken túllendülni.
Szerencsére a Szeretteimnek is vásárolok, és általában nem haszontalan dolgokat.

Én már nyugodtan nyithatnék a lakásomban egy Sephorát…

12 Likes

Valahol ide kapcsolódik, hogy nálam az Instagram okozta ugyanezt: sokkal inkább hajlamos voltam nem átgondolni a vásárlásaim és megvenni valamit, amire úgy igazából semmi szükségem nem volt, csupán azért, mert fel fogom tudni tenni Instára. Ez volt az egyik ok, hogy már nem posztolok ott semmit. (Volt sok más is, de azt hagyjuk.) Azóta sokkal kevesebbet költök sminkre, bár ez is relatív: magamhoz képest kevesebbet, sok más nőhöz képest túl sokat. És persze még így is teljesen felesleges, bár nálam már sajnos rég nem arról szól a dolog, hogy mire van szükségem. (Sminkre biztos nem, pszichológusra annál inkább…)

És igen, én is Sephorát nyithatnék a lakásomban… :sweat_smile:

8 Likes

Ahhhh, mikor nyitnak nálunk Sephorát? :roll_eyes:

6 Likes

Én szeretem nézni az itteni posztokat, sok szép és hasznos dolgot vásároltok, és sokszor merítek ötletet innen, sokszor látok meg itt olyan terméket, amit nem ismertem addig, de utánanézve jó lehet az én igényeimhez is.
Minden negatív él nélkül, én is rácsodálkozom néha a mennyiségre, én nem halmozok fel mert tartok tőle, hogy rám romlana, és mivel az anyagi lehetőségek messze nem végtelenek, attól rosszul érezném magam. Nekem is egy termékem van kategóriánként ezért, kivéve a szemhéjpúdert és pirosítóm van 3 db.
Egy időben szerettem kísérlezetni és keresgélni, kipróbálni, de most jobban élvezem azt, hogy bevált dolgaim vannak, és azokból pótolok, ha elfogy.
Szóval, légyszi osszatok meg nyugodtan mindent, hadd gyönyörködjünk! :slightly_smiling_face:

9 Likes

Én is szívesen szoktam nézni a szerzeményeiteket :blush:
Sminkeket ugyebár egy ideje ritkán veszek, tudom, hogy mi az, amit úgysem használnék ki/nem állna jól stb. Persze ehhez kellett pár évvel ezelőtt az ámokfutós időszak, amikor én is kb ész nélkül vettem minden újdonságot. Tapasztalatnak jó volt, na :sweat_smile:
Azt én is észrevettem, hogy ha kevésbé vagyok rendben magammal, akkor jobban vágyakozom új dolgokra, mintha egy új parfüm/rúzs/táska/ akármi helyretenne. A másik hiba, amibe rendszeresen beleestem (már igyekszem tudatosan figyelni rá, de időnként még mindig belefutok), hogy drágállom a vágyott, tökéletesnek tartott dolgot, ezért veszek egy olcsóbbat, ami majdnem olyan, de mégsem. Aztán rövid időn belül kiderül, hogy nem volt jó a kompromisszum, veszek akkor egy másikat is, és így tovább, összességében pedig jobban jártam volna, ha elsőre megveszem a drágább, de nem kompromisszumos akármit.

14 Likes

Annyira nehéz és szubjektív téma amúgy ez az egész, mert mind mások vagyunk és nem lehet ugyanaz a jó és helyes mindannyiunknak. :slight_smile:
Én teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem átlagos/normális a kollekcióm, volt időszak amikor ez frusztrált is, de már másképp gondolok erre. Ez csak smink, nem olyan káros szenvedély, amivel bárkinek fájdalmat/rosszat okozok, jó érzéssel kéne eltöltsön és örömet okozzon. Minden reggelem ezzel indul és a napom egyik kedvenc része, az énidőm, a kreativításom kiélése, stb.

Viszont minden évben szeretek emiatt project panninget tartani, mert szeretem elhasználni is a dolgaimat :slight_smile: Természetesen például paletta esetében eszembe sem jut ilyen, ennél a mennyiségnél az lehetetlen lenne, de az a gyengém és imádom, hogy folyton variálhatom, hogy mivel sminkelek. :slight_smile:
Nagyon örülnék, ha boldoggá tenne egy nagyon minimalista kollekció, de sajnos nagyon nem ez a helyzet. Pedig másnál imádom nézni az ilyet és nagyon tetszik.

11 Likes

En is szivesen nezegetem, hogy ki miket szerez be. :slight_smile:
Ennek ellenere megse fotoztam be vagy toltottem fel, amiket vettem. Kicsit ugy ereztem, hogy rohej lenne, mert edeskeves es nem is valami izgalmas. (Altalaban evente egyszer vagy ketszer rendelek kenceket, elore megveszem az egy evre valo municiot akkor, amikor epp a legolcsobbnak itelem a beszerzesuket. Tenyleg nem egy nagy izgalom kepen visszanezni.)
De akkor most bepotolom, amit kihagytam. :grin:

Ezeket itt nyaron vettem az oszi-teli honapokra, mar hasznalatban vannak:
IMG_20221215_162600
Az Avene krem nem ujdonsag, hasznaltam korabban is. Csak a csomagolas valtozott, a belbecs a regi. Szeretem.
A Holika BB krem viszont ujdonsag volt, azelott meg nem hasznaltam ezt a kek verziot. Sajnos nem szeretem annyira, mint a zold vagy rozsaszin tarsait. Ez itt elegge vaskos allagu es a fedese siman feler egy alapozo fedesevel, egy BB kremtol nekem ez tul sok.
A fenyvedot mar reeeeeg ki akartam probalni. Igazsag szerint az 50 faktorosra fajt a fogam. Mikor meglattam anno, hogy GEL cream 50 faktorral, akkor nagyon csabitova valt. Arra szamitottam, hogy egy valoban geles (zseles, attetszo) valami lesz az 50 faktorszammal jaro vedelemmel. A nyari kanikulaban pont ilyesmire vagyik az ember. Valami konnyed allagra eros vedelemmel.
Epp meglattam valahol online a 30 faktorosat es gondoltam telre pont jo lesz. Legalabb kiderul milyen az allaga, es az alacsonyabb faktorszam miatt meg olcsobb is. Probanak jo lesz, mindenkepp el tudom hasznalni.
Hat, sajnos nem gel, hanem inkabb egy lotion. De nem nagy gond, elhasznalom igy is. Viszont mostmar legalabb tudom, hogy nem kell tovabb vadasznom az 50 faktoros verziora. :sweat_smile:

Ezeket pedig novemberben rendeltem a kovetkezo evre. Egyik sem ujdonsag.
IMG_20221215_163320

16 Likes