Ágika rosszalkodott…
Ez jó, rosszalkodott.
Dm. A fürdető családi alapdarab, a lábkrém muszáj. A szérum új nekem, még a márkától sem használtam semmit eddig. Elfogyott a Helia-d antioxidáns szérumom és megint valami c vitaminost szerettem volna, de a hűtőben tartandókat nem szeretem.
És a nem tervezett beszerzések:
Azt hittem, már sosem ér ide ez a paletta
Egy csoda ez a paletta. Én is meg akartam venni, erre pont ma érkezett egy meglepi csomagom Karácsonyra, barátnőm megelőzött és megrendelte nekem.
Nekem is ma érkezett meg, csoda ez a paletta, holnap örömmel felavatom.
Ha majd belenyúltok, csináltok róla swatch-okat? Mármint a valódi fotókra nagyon kíváncsi lennék. Promo képeket láttam a neten, azok persze gyönyörűek.
Az utóbbi 1 hónapban érkeztek hozzám ezek a kincsek.
A MAC termékeket az 50%-os kedvezmény során vadásztam le, a blot púderből kettőt is vettem.
Az ABH Nouveau palettát és a két Catrice palettát magamnak vettem Karácsonyra. Az Elixir paletta barátnőmtől volt meglepi ajándék és az ND Retro palettát pedig a férjemtől kaptam. És most újra megnyitom a következő no-buy évet, de a lentiek közül egyik termék beszerzését sem bánom.
Gyönyörű kincsek Nagyon kedves volt férjed és barátnőd, szuper ajándékokat adtak neked
Igen, hálás is vagyok, hogy ők az életem részei, természetesen nem az ajándékok miatt.
Megnyugodtam, hogy rajtam kívül más is be tud vadulni.
A Dazzleshadowról majd referálj légyszí, ha kipróbáltad Nagyon tetszenek, de jól lehúzták Krémmánián - de nem akarok hinni a kommenteknek
@koalace Ó, a vadulásban nagyon jó vagyok sajnos.
@Piko888 Év végére elfogynak a jelenlegi folyékony Essence-s szemfestékeim, és azok helyett fogom majd jövőre bevetni őket. Remélem nem felejtek el majd írni róluk (ha esetleg igen, nyugodtan kérdezz rá ). Annyi, hogy én az ilyen festékeket nem a teljes szemhéjra szoktam használni, hanem leginkább a belső szemzugba, illetve a szem alatti terület belső részére egy kis plusz fény/glitter miatt. Szóval ezeken a helyeken nem nehéz tartósnak/jónak lenniük.
Ó, vadulás… ha tudnátok, hogy én mit műveltem Black Friday alatt.
Szeretnénk tudni! Csak hogy megnyugtassuk a lelkünket kicsit.
Csatlakozom a kíváncsiak táborához.
Kár, hogy mindenki leszokott az unboxingról.
Mert nekem a vásárlás kényszertevékenység, rossz lelkiállapotban szokott elkapni… Szóval nem büszkeség.
Valahogy cikinek, vagy inkább szégyellnivalónak érzem közzétenni a szerzeményeim, azonnal hozzákapcsolódik egy kényszer, hogy meg kell indokolnom a vásárlásom, mintha bűnt követtem volna el, ami hülyeség. Főleg a mostani helyzetben.
Más téren is észrevettem ezt a jelenséget; ne vásárolj, ne egyél ezt meg azt, mert kínok között pusztulsz el / rossz a bolygónak / másnak nem jut stb. És a szorongás, a bűntudat kialakulásához nincs szükség durva leszólásra.
Huh, igen, ugyanezek a gondolatok kavarognak bennem is, ezért inkább nem unboxingolok annyit, csak ritkán, de kb. csak tizedét, mint amit ténylegesen megvásárolok.